אלופות: מסי מכאיב לריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/4/11.

1. Bensh Member

אני לא אתווכח איתך על איזה יריבות יותר חריפה... אבל אני כן אגיד לך שאתה מדבר שטויות

בקשר לשאר - כן

2. doundoun Member

לא הגיע הזמן לסגור את הדיון?

הבנו,הפנמנו.... בארסה צוללים, מתחזים, רמאים, מה שתגידו אבל יש שלוש עובדות
    אותן אי אפשר לשנות.

לריאל מדריד יש תסביך בארסה ולא נראה שהיא יוצאת מזה בעתיד הקרוב.

בארסה שוב אלופה ושוב בגמר הצ'מפיונס.

בארסה עדיין טובה לפחות בדרגה אחת מריאל מדריד.

כל השאר מעניין לי את השמאלית.

גיטן שעבס! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

3. Blaugrana Blood Member

בוסקטס שחקן תאטרון, אלבס פרובקטור, גם פיקה קצת, ואלדס רץ על השופט גם בפאולים בחצי
    השני, וייה ופדרו צוללנים די מדופלמים ומסצ'ראנו קצת כסחן לפעמים....זה גם אנחנו אוהדי בארסה יודעים.

העניין הוא שבכל קבוצה יש בין 3-7 שחקנים שאפשר להגיד עליהם דברים רעים ופה הצביעות!
    מה ארבלואה לא מלוכלך? ראמוס לא כסחן? ופפה כמו שניהם יחד! רונאלדו ודי מריה לא צוללים ובוכים
    לשופט כל משחק? אז חלאס להסתכל רק עלינו, בגלל שאנחנו מנצחים ומצליחים אז קל להתפס לקטנות.

הסרטון הזה ובעיקר החלק האחרון שלו מוכיח שוב איזה צבוע, מתחסד, בכיין ומאוס המאמן הזה!

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עוד מעט גם תגיד לי שהיריבות בין בארסה לריאל היא החזקה ביותר...יש בין יובה לאינטר יריבות אדירה ושנאה אדירה.
    ובטח שהפסקת לקרוא....כי אתם לא יודעים לקבל ביקורת או שום דבר דומה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/11
  5. FelaKaT Member

נכון, אבל מה הקשר בין כסחנות (שעל זה יש עונש וזה לא נותן שום עונש אסטרטגי לקבוצה) לבין צלילות (שעל זה לא נענשים ושחקני בארסה אלופים בלנצל את זה)?
    וכן, אמרתי כבר - דה מריה צלל בחצי גמר, אבל אתה יכול להשוות את הכמות והאיכות לאלו של בוסקטס, פדרו ואלבס? אתה ראית פעם משהו דומה למה שהם עושים?

6. Blaugrana Blood Member

בוסקטס מקום ראשון בעולם בלי מתחרים בכלל....על כל השאר אפשר להתווכח, וכשאתה
    מחזיק יותר בכדור ומבוצעות עלייך פי 3-4 יותר עבירות אז מן הסתם שגם יחס הצלילות בהתאם

על זה נענשים? שים מצלמה שתעקוב רק אחרי ארבלואה והוא מקבל 3 אדומים כל משחק..

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלאוגרנה, אתה היחידי מאוהדי בארסה שאשכרה מדבר לעניין פה. מקווה שלא תתייאש.

8. Blaugrana Blood Member

אני יחסית חדש פה אז לא יודע כל כך לגבי אוהדי בארסה אחרים.
    אבל את Xavi6 (ירדן נדמה לי) ראיתי מדבר לא מעט על חלק מהמגרעות של שחקני בארסה בפורום הספרדי. פשוט בפורום העולמי ובמשחקי האלופות אנחנו נכנסים בדרך כלל למגננה כי יש עליהום של
    כל שאר האוהדים עלינו. טבעי שהקבוצה הכי טובה ומצליחה הופכת אוטומטית גם לקבוצה הכי שנואה,
    למשל הלייקרס באנ.בי.אי או יונייטד באנגליה. אבל כשזה מלווה בעיוורון וצביעות זה ניהיה כבר מצחיק.

תאמינו לי שאין אוהד בארסה אמיתי שנהנה מפסטיבל הבארסמניה בארץ ובערוץ הספורט בפרט, ואין אוהד
    שלא רצה ללכת לתת לברקוביץ' סטירה בשידור מול ארסנל. גם אני אם הייתי אוהד קבוצה אחרת (לא סתם
    מישהו שרואה ליגת אלופות בלי העדפה מסויימת ונהנה מכדורגל) ברצלונה הייתה מעוררת בי אנטגוניזם
    והייתי מאחל לנפילתה. אז לכל אוהדי יובה, צ'לסי, באיירן, אייאקס ולנסיה וכו' שרואים עצמם "אובייקטיבים"
    במשחקי ברצלונה - צר לי לבשר לכם שאתם לא באמת, כואב לכם ובצדק שקבוצה שלא שלכם מוזכרת כאחת
    הגדולות בהיסטוריה, ואתם גם שלחלק לא במודע מחכים לנפילתה...

בין כל הבלאגן כמעט שכחנו ש"הפרעוש" הקטן נתן את אחד השערים הגדולים בהיסטוריית הכדורגל,
    היו לו כבר יפים מאלה אבל לא במעמד הזה כשל העולם צופה...בגיל 23 הוא לאט לאט שובר עוד שיא ועוד
    שיא ומתקדם בצעדי ענק לרשימת הגדולים מכולם.

ולזה שדיבר על היריבות של אינטר-יובה...אתה באמת מאמין לעצמך? תעשה לי טובה

9. xavi6 Member

בלאוגרנה, אתה חדש פה ואתה לא מבין שהעליהום לא מהיום. כול אוהד נורמלי יגיד לך שבוסקטס צוללן מסריח, דני אלבס צוללן מסריח, ואין לי בעיה עם זה-אני חושב שכול מי שחושב ככה צודק. אבל מה שמעצבן ומכעיס אותי זה ששאר הדברים שנעשים נגד ברסה עוברים מתחת לרדאר כאילו כלום. אף אחד לא דיבר כשבמפגש הקודם ארבלואה דרך על וייה. אף אחד לא צרח "צוללן צוללן!" כשמרסלו סחט פנדל. אף אחד לא דיבר כשפפה לא קיבל אדום כבר במחצית הראשונה בגמר גביע. נלך אחורה יותר-אף אחד פה לא זעק לשמיים כשאינטר ניצחו את דינמו עם נבדל ברור. אף אחד לא זעק לשמיים כאשר לא נשרק פנדל חוקי לברסה מול אינטר, וגם לא שמאייקון נפצע מחוץ למגרש, ואז נכנס פנימה על מנת לבזבז זמן. אף אחד גם לא זעק כשאישרו לאינטר גול מעמדת נבדל, ובנוסף פסלו לברסה גול חוקי. זה מה שמכעיס, וזאת הצביעות שמעוררת גועל. וזה התחיל כשהתחילו את פסטיבל ברסה. אז ברצלונה נהפכה להיות אשמה כשהשופטים טעו לטובתה, ולהיות זאת ששמחים ששופטים טועים לרעתה. אה בעצם שכחתי שזה אף פעם לא קורה. עכשיו יש גם משהו חדש, והוא המצאה שברצלונה היא הקבוצה הכי לא ספורטיבית. אני רואה את כל ההודעות האלה כמשהו כזה-
    אני אטטטטטטטטווווווווםםםםם!11 שחקני ברסה צולללללייייםםםםםם יותר מכולם!1! למה?!?!? כובע!@ כככה! איכסה ברסה!11!.

לרוב אני צוחק ונהנה, אבל עכשיו זה כבר נהיה צבוע.

10. FelaKaT Member

אתה מביא אירועים שבמקרה הטוב שנויים במחלוקת ובמקרה האחר לא היו ולא נבראו, מציג את זה כעובדות ועוד קורא לנו אטומים?

בפעם המיליון, אף אחד לא אמר שבארסה לא סובלת מטעויות שיפוט, ששחקנים בקבוצות אחרות לא צוללים ושלגוארדיולה אין הכי גדול, אבל אין שום מועדון אחר בעולם שהשחקנים שלה באים לצלולבכמויות כאסטרטגית משחק ולעשות זאת בצורה בוטה כל כך כדי לקבל יתרון מספרי. פשוט לא קיים.

לגבי הקנאה והשנאה, לא נראה לי שזה יפתיע מישהו אם אוהד יובה יקנא בבארסה או אוהד של כמעט כל קבוצה אחרת בעולם, ובואו נגיד שכל האוהדים מוטים בגלל הקנאה. מה עם אדון פרדיננד?גם הוא מקנא בבארסה ובגלל זה יצא בחריפות על שחקני בארסה ולא על שחקנים של מועדון אחר בעולם? הרי הקבוצה שלו לא פחות מצליחה מבארסה בשנים האחרונות...

11. Blaugrana Blood Member

Xavi6

אין לנו מה להתרגש יותר מדי. הכי טובה (בטח יהיו כאלה שיקחו את האמירה הזו כעוד "אוהד שחצן" של בארסה, אבל זה ברור לכולם) = הכי שנואה! ככה זה עובד. 90% מהכותבים פה אוהדים של קבוצות
    גדולות שנלחמות על תארים וזה קשה לראות מפלצת שיכולה לזלול הכל (גם יונייטד במצעד השנואות).

מוריניו אומר שבמקום גווארדיולה הוא היה מתבייש? אין יותר צבוע מזה...רק במשחק המפורסם בקאמפ
    נואו שנה שעברה היינו עדים לאחד משיאי הלא ספורטיביות, ולא אני לא מדבר על הבונקר המפואר שזה
    שיטת משחק לגיטימית במחוזות מסויימים. אני מדבר על שחקנים כמו מייקון ולוסיו, שני סוסי אדם (להבדיל
    מאלבס, פדרו ושות') שמהדקה הראשונה נפלו כמו זבובים וביזבזו זמן 90 דקות. תן לי לנחש שאף אחד
    מהאוהדים ה"נייטרלים" פה לא דיבר על זה וחפרו על מקרה מוטה-בוסקטס (וזה עוד שלא עלינו).

12. xavi6 Member

אדון פרדיננד צבוע לא פחות ממכם, כי בפעם האחרונה שבדקתי הוא לא מעיר על זה לג'רארד, או לרוני, ואני בטוח שהוא לא העיר לנאני ולאדון רונלדו בזמנו. אבל כנראה שגם הוא כמוכם מבין שבברסה, זה משהו אחר. זה מעולם אחר. אצלינו עובדים על זה בלה מאסיה, כבר כשהם קטנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בלאוגרנה, אם שיחקני מוריניו מכסחים וצוללים חצי מהזמן, זה פשוט חלק מהגאוניות שלו ושל קבוצתו. הוא משחק על תוצאה וזה מותר. אם שחקני ברסה צוללים, זה פשוט גועל נפש.

13. Blaugrana Blood Member

מוריניו הוא "המיוחד" לכן מותר לו לנקוט בשיטות שלאחרים אסור....

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים שלפרדיננד הנרקומן אין זכות דיבור כי הוא שיחק בקבוצתו וגם בנבחרת לצד צוללנים רבים. אבל עדיין, איך אוהדי ברצלונה לא רואים שריכוז הצוללנים אצלם גדול בצורה מפחידה? פדרו, וייה, מסי, אלבס, בוסקטס, אינייסטה, גם לפיקה ומסצ'ראנו לא חסר...

בוסקטס זה טינופת שצריך לבער מהכדורגל. טיפת בושה אין לאפס הזה, בחיי.

15. Blaugrana Blood Member

מסי? השחקן הזה מקבל קרוב ל20-30 בעיטות ברגליים במשחק, לרוב הוא ממשיך עם הכדור
    ובמידה והוא נופל הוא קם מניח את הכדור על הריצפה וממשיך לשחק...רק במקרים של ניסיונות
    חיסול כמו של ראמוס או אופאלושי אתה תראה אותו מתגלגל על הריצפה.

תצפה בסירטון שהעלו פה, תראה איך ארבלואה פוגע בו במכוון כשהכדור בכלל בצד השני, מסי
    קם והמשיך לשחק כאילו כלום.
    ברור שהוא לא תלית שכולה תכלת כמו שמנסים להציג אותו לפעמים (הבעיטה על אוהדי ריאל
    למשל) הוא בכל זאת בנאדם, אבל לשים אותו באותה שורה עם אלבס ודי מריה זה בדיחה.