לא שוכחים את הצלילות של אף אחד. הצלילות של ג'רארד מטילות עליו בדיוק אותו צל בעיניי כמו אלה של שחקני בארסה על גדולת הקבוצה. טורס לא צריך את הצלילות בשביל שמעמדו יהיה בסימן שאלה גדול גם ככה.
מוקדש לכל חובבי הכדורגל ההוגן של מוריניו,פפה,ראמוס וחבריהם. http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5cpnk&NR=1 התשובה לשאלה הדבילית של חמוריניו" למה...? "
שכחנו - לשחק באגרסיביות נגד קבוצה עם שחקנים חלשים פיזים שקל להעיף אותם מהרגליים ולהשתמש באחד היתרונות שיש לך עליהם זה אסור, הרי זה פוגע במטרה בסופית של כל משחק הכדורגל - ניצחון אולטמטיבי ומזהיר של הכדורגל ה"נכון" של ברצלונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
הרגתם אותי מצחוק.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/laugh.Xxx חברים,הפתרון פשוט ביותר.... משקפיים ןמהר! ליל מנוחה והעיקר לא לאבד תקווה, יש עוד קלסיקו.
זאת לא אגרסיביות, זאת כסחנות נטו. צר לי שאינך רואה את ההבדל בין אגרסיביות לבין כסחנות מי שמשחק על דריכות, מרפקים, פאולים מאחורה, שלא יתפלא שצוללים נגדו.
נכון - והם מקבלים על הכסחנות הזאת עונשים, צהובים וגם אדומים - זה הכל חלק מהמשחק. כמו שאמרתי אם אנחנו עוסקים בראייה סלקטיבית אפשר גם להביא "כיסוחים" מצד ברצלונה, או מצד כל קבוצה אחרת בעולם.. אף אחד לא אמר שאי אפשר לכסח ולשחק חזק במשחק כדורגל, גם אם זה פוגע בחביבת הקהל הנוכחית. וכמו שאמרתי אם אנשים באמת מתייחסים לדברים והטענות של מוריניו ברצינות אז אין לי מה להגיד, אני לא מאמין שהוא בעצמו מאמין למה שהוא אומר ואם כן הוא האדם הצבוע ביותר עלי אדמות... לא חסרו טעויות שיפוט בשנים שהוא זכה בתארים.
כמו למשל השער של סקולס שנפסל באלופות מול פורטו בטענה לנבדל כשהיה ברור לכל עין שנבדל לא היה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אם דריכות מרפקים ובעיטות ברגליים זה חלק מהמשחק אז גם צלילות והצגות זה חלק מהמשחק. למה אחד מהם יותר טוב מהשני? רק בגלל הזהות של הקבוצה שמשתמשת בכל אחד מהם.. זוכרים את החצי גמר שנה שעברה? במשך מחצית שלמה שחקני אינטר צללו, התחזו, נשכבו על הדשא וביזבזו זמן איפה הייתם אז? צודקים, כבר הספקתי לשכוח שברגע שמדובר במרויניו אז הכל מותר, נכון? המטרה מקדשת את האמצעים והתוצאה זה הדבר היחיד שחשוב. במיוחד כשהתוצאה נגד ברצלונה. שכחתי כבר שהדבר היחיד שקרה בכל ה180 דקות האלה בין בארסה לאינטר זה האדום לתיאגו מוטה, הרי לא היה שם גול מנבדל של מיליטו ופנדל על אלבס בסן סירו, ולא היה שם גול שנפסל בטענה מגוחכת לנגיעת יד בדקה ה90 בקאמפ נואו. השנה בקלאסיקו של הליגה בברנבאו לא היתה צלילה של מרסלו ופנדל שכולו הנפצה של השופט. כשהשנאה עיוורת גם העיניים עיוורות.
חיכיתי שמישהו יעלה את זה...אז ככה: א. מחצית שלמה התחזו צללו ונשכבו על הדשא? במחצית הראשונה לא, אולי בשניה...ועוד דבר, עם כל הירידות שלכם על אינטר, באותו משחק בקאמפ, כל חוליית ההגנה של אינטר היתה צריכה צהוב בשביל לא לשחק בגמר, אף אחד לא חטף צהוב, אף אחד לא שיחק באגרסיביות נוראיות ואף אחד לא שיחק בצורה מגעילה מבין הרביעייה, הגנה מושלמת שלהם נטו. ב. במצב של 0:0 מיליטו נשלח בדקה 10 מול ואלדס ב-1 על 1, נבדל לא היה קרוב להיות אפילו, הקוון הרים את הדגל ומנע מאינטר גול ודאי. ג. לא היה בחיים פנדל על דני אלבס ד. הגול שנפסל בקאמפ היה יד ברורה, הוא השתמש איתה בשביל להשיג יתרון, וזה על פי החוקה, יד, עובדה שאף שחקן של בארסה, בטח שלא הנוגע ביד עצמו, לא הקיפו את דה בלייקר בסטייל של הסופר קלאסיקו בשבת... ה. מיליטו באופסייד? מקבל אבל אם כבר אז זה מתקזז עם סעיף ב'...גם הגול של פיקה היה ספק קטנטן של אופסייד (למרות שלדעתי לא היה אופסייד כי מונטארי שבר את זה). ו. נו עוד משהו? ז. אנחנו יכולים להמשיך לטחון פה מים, שום דבר לא ישנה את העובדות של שבת ואת העובדה ששנה שלישית ברציפות ברצלונה מקבלת מתנות משופטים שמכריעות משחקים ובעצם משכתבות את ההיסטוריה, כשהיא כקבוצה ענקית, גדולה, היסטורית, מה שלא תרצו, הדבר האחרון שהיא צריכה, זה את עזרת השופטים. ח. לא זכור לי שמישהו פה בא בטענות על השופט או כל גורם אחר כשברצלונה עשתה 2:2 באמירויות במשחק נפלא שלה, לא זכור לי שמישהו בא בטענות על גורם כזה או אחר כשמסי נתן הצגה מדהימה ב-4:1 על ארסנל. לא זכור לי שבקלאסיקו של ה-5:0 מישהו בא בטענות על השיפוט, כנ"ל ב-6:2, גם ב-3:0 של רונאלדיניו בזמנו, לא זכור לי שמישהו בא בטענות לשופט בגמר האלופות 2009 מול יונייטד, לא זכור לי שמישהו בא בטענות באלף ואחד משחקים גדולים של ברצלונה מול קבוצות גדולות...אבל מה לעשות כשזה מגיע לחצי גמר האלופות, יד השופט מתערבת? למה? שאלה טובה...ויודע מה? עזוב את הסובייקטיביות של אינטר, אם בשנה שעברה אינטר עברה את ברצלונה בזכות הגול בנבדל/הגול שנפסל, זה קודם כל כתיקון על העונה שלפני כן בברידג' ואחרי זה על הבושה של בוסקטס והמתחזים. ט. כבר נמאס להמשיך את הויכוח הזה, עד לפעם הבאה אני חושב שדי מיצינו אותו...צד א' חושב ככה צד ב' חושב אחרת, יאללה בעוד 6 ימים זה נגמר.
איפה אתה רואה אותי אומר שאחד טוב מהשני? כולם שקרנים, כולם רמאים, כולם צוללים וכולם מכסחים. לא צריך להבדיל אף קבוצה מהאחרת.. במקרים אישיים זה משהו אחר - ולכן רשמתי את מה שרשמתי על בוסקטס המגוחך, ואותו דבר במקרה פפה או ארבלואה.. אבל אני בדעה שאין צורך להבליט אף קבוצה כי אם נדבק לפרטים הקטנים לא נצא ראש בחיים - כי כל קבוצה עושה את הדברים האלה, חלסטיבי יותר חלסטיבי פחות. ומנהלים - יש באג כשאומרים את המילה "חלק-ם", זה רושם חלסטיבי במקום משום מה.
עומר, אפשר להמשיך לטחון מים ולהתווכח נקודתית על כל החלטת שופט כזאת או אחרת שהיה שם וזה יהיה חסר תועלת לחלוטין. חסר תועלת בדיוק כמו להזכיר שוב ושוב את ההרחקה של תיאגו מוטה ולטעון בגלל זה שכל שנה אופא מוכרת את השופטים לבארסה. העיקרון הוא שהחלטות מפוקפקות של שופטים תמיד היו ותמיד יהיו וזה תמיד מקפח את 2 הצדדים. וכן, במחצית השניה שחקני אינטר נשכבו על הדשא וביזבזו זמן, על זה דיברתי, בגלל זה אמרתי מחצית שלמה ולא משחק שלם.. ולגבי התיקון למה שהיה עם צ'לסי שנה לפני, אז שוב, אנשים אוהבים לשכוח שבקאמפ נואו היה אדום ברור לבאלאק, היה פנדל ברור על הנרי ובגומלין היתה נגיעת יד של באלאק ברחבה ואדום מופרך לאבידל. 2 הקבוצות קופחו ש2 תצוגות שיפוט מזוויעות ב2 המשחקים. אבל כמה לא מפתיע שזוכרים רק צד אחד.. ממש לא כיוונתי אליך בהודעה הקודמת, לא יודע איך קיבלת את הרושם הזה.. דיברתי על ההתקפות הלא פוסקות שיש כאן על בארסה, וכמה שהיא קבוצה של מתחזים צוללנים מטונפים. בכל העולם שחקנים שחקנים מרמים ומתחזים, אבל מהדיון הזה אתה יכול לקבל את הרושם שיש רק קבוצה אחת בעולם שהשחקנים שלה עושים את הדברים האלה
ברור שלא - אבל מצד שני להתעלם מהעובדה ששחקני בארסה עושים זאת בצורה מגוחכת ולפחות במשחקים החשובים בתדירות גבוהה יותר גם יהיה שקר. כמו שאמרתי בנוגע למוניטין - זה המוניטין שבארסה בנתה לעצמה, והדרך ששחקניה בראשות בוסקטס עושים את זה, בהתחשב שלרוב זה גם קורה במשחקים החשובים ביותר בהם מילוני עיניים צופות בכל מהלך של המשחק - יוצר את מה שקורה פה לאנשים.. נכון שזה לא רק בארסה שעושים דברים כאלה - אבל בארסה יכולה להאשים רק את עצמם אם זה כואב להם שאומרים עליהם דברים כאלה, ואת שחקניה כאמור בראשות בוסקטס.
באתר הרשמי של ריאל הראו הוכחות מצולמות שפפה אפילו לא נגע בדני אלבס: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/..._Alves__leg.htm מה יש לאוהדי ברצלונה להגיד? גועל נפש עם כל ההתחזויות האלה. בכל קבוצה אחרת לא מתחזים כל כך הרבה, אל תאמינו לבולשיט שאתם מוכרים.
פעם ראשונה אתה רואה כרטיס אדום על כניסה עם הסטופקס קדימה בלי לגעת ברגל של היריב? האדום זה על המשחק מסוכן, כי אם זה היה נוגע ברגל של אלבס הוא היה שובר אותה