אלופות: מסי מכאיב לריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/4/11.

1. A. Arshavin Member

צודק? אני אמרתי שהשופט השפיע על המשחק. בטח ובטח שלא אמרתי שלברצלונה לא הגיע לעלות.

2. xavi6 Member

לא משנה מה אתה אומר אתה צודק. עוד לא הבנת?

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  3. A. Arshavin Member

מה יש? לא מסוגל לקבל ביקורת לגיטימית על המשחק אתמול רק כי הקבוצה שלך נצחה?
    באמת שזה לא מוסיף לך כל הקטנות האלה.

4. xavi6 Member

זה נהיה חסר טעם שצד אחד עיוור, אז אני פשוט מעדיף להגיד לך כמו בשכונה-אתה צודק, העיקר שתסתום.

העיקר שיש משתמשים כמו אבירם. כולכם צבועים.

5. Los Che Member

אולי מוריניו היה צריך להראות לשחקנים שלו קלטת של אינטר-בארסה בראשותו של העונה שעברה ולהסביר משחק אגרסיבי אך הוגן. לא הגיע לפפה אדום, בשום אופן, ההעפה שלו מהדשא פתחה למסי את כל המבערים והמעברים, פפה חנק את מסי עד תום.
    אבל מצד שני, כל הדריכות והדחיפות ללא כדור יצאו משליטה וזה מתקזז, ושזה מתנגש עם הבכיינות יתר של ברצלונה יוצא 0 כדורגל ונטו התעסקות במה שמסביב, ממש המשך של האיבה התקשורתית בין המאמנים.

בכל מקרה, פפה לכל הפחות היה מקבל צהוב ונעדר משבוע הבא(כמו ראמוס), וגם אם זה היה נגמר ב0-0 אמש, אין אף סיכוי שריאל מדריד תנצח בקאמפ נואו. ריאל לא שיחקה על ניצחון בטוח ואכלה אותה.

6. JohnTerry26 Member

עזבו, לא במקום

7. xavi6 Member

ג'ון טרי, סחטיין על התגובה הארוכה והמרגשת, הזלתי דמעה. אבל תן לי לשאול אותך שאלה-הרגשת ככה גם כשלא נתנו לדני אלבס פנדל בסאן סירו? הרגשת ככה כשמיליטו כבש גול מנבדל? אני בספק אם מישהו הרגיש ככה במשחקים האלה. אף אחד לא הרגיש ככה במשחקים האלה. כי את ברסה קיפחו, וזה פשוט יותר כיף.

8. Mellow29 Kopite

אני הייתי די בטוח בכך שפפה לפחות 'גילח' לאלבס את הרגל אם כי לדעתי אדום זה קצת מחמיר, וגם אחרי הצפייה בוידיאו אני משום מה חושב שהוא פגע בו, אבל יש לכם הסבר לזה?

http://www.youtube.com/watch?v=ou_JW72XWJQ...player_embedded

9. doundoun Member

זה באמת לא בסדר שקבוצה כמו בארסה עולה לחצי הגמר על חשבון הקבוצה
    הנפלאה וההוגנת של ריאל מדריד,איזה שופט דפוק! מרחיק את פפה השחקן
    הכי הגון בספרד ומעז להרחיק את מוריניו,בושה וחרפה!
    זה הכל קונספירציה על מנת להעלות את בארסה האפסים לגמר, קבוצה של רמאים
    ומתחזים,קבוצה שלוקחת אליפות שוב ושוב רק בעזרת שוחד לשופטים.
    כמה אפשר? דפקו את צ'לסי,דפקו את אינטר, דפקו את ארסנל ועכשיו את ריאל
    מדריד, כמה אפשר לקנא במוריניו? כנראה שרק כך אפשר למנוע ממנו גביע
    אירופה. ברצלונה צריכה להחזיר מיידית את כל תוארי האליפות והגביעים
    בהם זכתה בשלוש השנים האחרונות ולהיעלם ממפת הכדורגל העולמי ואז סוף סוף נקבל את הכדורגל המרהיב ביופיו של מוריניו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פפה לא נגע בכלל באלבס, אני לא חושב שראיתי אי פעם התחזות יותר מביכה.

11. Mellow29 Kopite

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דני אלבס חייב להיות מורחק מהגומלין על ההתחזות המגעילה הזאת,זה חתיכת בושה שרק בגלל הקוקסינל הבכיין הזה ריאל תעוף מליגת האלופות.

13. 亚历山大帕托 Member

וואו......................................

איפה אוהדי ברצלונה שיגידו שנכון שבוסקטס, אלבס, פדרו ושאר הקבוצה צוללנים מתחזים מגעילים, אבל "הם לא מייצגים את את המועדון"? אני אפילו מתחיל לרחם עליכם.

מוריניו על גוורדיולה: "אני מקווה שיום אחד הוא יזכה בליגת האלופות באופן נקי ללא תקריות מאחורי זה."

NUFF SAID

14. הבועט_מבוסטון Member

כן בטח. רק בגלל ההצגה של אלבס... שכחתי שלפני זה ריאל בעטו 9 פעמים למסגרת והחטיאו 2 פנדלים. אם זה היה ממשיך ככה הינו רואים שיעמום של 0-0 ב210 דקות כי לברסה אין בעיה להחזיק כדור כל החיים. ריאל בחיים לא הייתה מכניסה שער. למרות שנדמה לי שברסה הייתה פורצת איכשהו את ההגנה של מדריד בסוף כי הם הגיעו למצב טוב לפני האדום וגם בגביע המלך היו להם מצבים קורצים למרות ההגנה של מוריניו.

אשם:

http://manu.theoffside.com/files/2008/10/mourinho.Xxx

אני מתגעגע לקבוצה האגדית של זידאן, פיגו קרלוס וכו' ולסגנון הפתוח והשוטף שלהם, לראות את מדריד של היום זה שיעמום טוטאלי. אתה מבזבז חצי מיליארד יורו בשביל לבנות קבוצת מתפרצות? לא בא בחשבון... לא אמרתי שיפתחו משחק עד הסוף ויעשו תחרות הבקעות עם ברצלונה אבל יש גבול ולגבול הזה קוראים קאקה. שהחוצפן הזה מייבש אותו על הספסל ומכריח אותי לראות במקומו את אוזיל האפרורי והמשעמם עד מוות זה כבר מוגזם. רק בגלל שהגרמני\טורקי\כורדי הזה עושה הגנה הוא ישחק במקום אחד השחקנים הגדולים בתולדות ליגת האלופות... ושלא יספרו לי סיפורי סבתא קאקה עדיין אדיר

בקיצור אכזבה גדולה. נשאר רק לדמיין מה היה קורה אם הקבוצה הנוכחית של פפ, המאמן הטוב מבין מבין השניים הייתה פוגשת את הגלאקטיקוס. טוב נראה לי שהתשובה ידועה - ניצחון קטלוני אבל הכדורגל שהיינו רואים שם, רמת הטכניקה והאלגנטיות... להזיל ריר

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

וברצלונה עשתה יותר?בקושי בעיטה וחצי עד שפפה הורחק בגלל הההתנהגות הבלתי ספורטיבית של אלבס,אז כן,בגלל זה ריאל הפסידה את המשחק.