איזה בולשיט רפאל, כמה נמוך אתה יכול לרדת, כמה? באותו מידה אפשר להגיד הפנדל על איינסטה נגד קאזאן, הפנדל הברור על בנזמה של זמברוטה. הגול הפסול של צ'לסי היה חוקי? אתה צריך משקפיים ידידי, אסור ליגוע בשוער במצב של הרמה, ולא רק שנגעו מאסנחו, גם הפילו אותו, זה לא גול חוקי לעולם. לא יאמן כמה השינאה שלך לספרדיות.
מוזר לי לקרוא כאן כל כך הרבה שטויות שמכבי חיפה יותר טובה מאתלטיקו ודברצן ועוד אוסף של טמטום...מה אתם ילדים קטנים?? עוברת עלינו עונה גרועה, גרועה מאוד,זוועתית...דבר כזה יכול לקרות ולצערי קרה לנו...
אם לא היית אוהד ריאל, כנראה שהיית מסכים איתי. שוער כזה לא יציב לא יכול להיות מהשוערים הטובים באירופה. מצטער. כ"כ הרבה טעויות של טירון, גם בליגה, גם באירופה. הוא תורם הרבה לחוסר הביטחון בהגנה של ריאל. 2 הגולים מול מילאן היו שלו. ז'וליו סזאר, בופון, וצ'ך בוודאות עולים עליו.
אני לא אוהד ריאל, תתפלא, אפילו שונא- ולא רק שאתה טועה, אתה גם מביך את עצמך, אפילו אוהדי ברצלונה אומרים שאיקר הוא השוער הטוב בעולם, אני לא יודע על איזה טעויות אתה מדבר, אומנם היה לו 2 טעויות מביכות נגד מילאן, אבל היוצא מין הכלל לא מעיד על הכלל, אין שוער שלא עושה טעויות. איקר בוודאות אחד מ-3 השוערים הטובים באירופה, ביחד אם בופון וצ'ך, לטעמי הוא מספר אחד בעולם. לא יציב? על מה אתה מדבר, תפסיק להמציא. תירא את המשחק נגד סביליה ותירא תצוגת שוערות מהטובות שהיו בשנים האחרונות עם הצלות בלתי נתפסות, ואם זה לא מספיק תירא את כל המשחקים של ריאל ב-4-5 שנים האחרונות ותבין כמה פעמיים האיש הזה הציל אותם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx אמנם היו לקסיאס טעויות אבל עדיין עם שני טירונים בהגנה של ריאל מה אתה מצפה ממנו. את המשחק נגיד סביליה ראית? גם שם שני כוסיות בהגנה בעוד קסיאס מציל את ריאל ממבוכה. רק שתדע אני לא אוהד ריאל ובעיני קסיאס השוער מספר 2 אחרי בופון . פעם הבאה תחשוב לפני שאתה כותב כאלה שטויות.
להגיד שקסיאס לא השוער הטוב בעולם אני מקבל, אבל להגיד שאיקר לא בין ה-5 השוערים הטובים בעולם זה עיוורון מוחלט.
אפשר לחשוב שצ'ך לא עושה טעויות של טירון, שג'וליו סזאר תמיד עומד בצורה מושלמת... מבחינתי איקר אף פעם לא היה השוער מס' 1 בעולם, גם שאנשים הושפעו מנדב יעקובי וחבריו והכתירו את קסיאס לשוער הטוב בעולם אני תמיד נשארתי עם בופון, אבל בשנתיים\שלוש ואולי גם ארבע שנים האחרונות הוא בלי ספק השוער מס' 2 בעולם.
מה שאני רוצה אני אגיד, ואם אני חושב שזה נכון אני אכתוב את זה. שטויות בעניך, לא בעיני. אז לפני שאתה חושב להגיב לי בפעם הבאה, תחשוב שגם לאחרים יש דעה. הבנת? כולל גם אותך אדון ריקלמה.
אם הדעה שלך שטותית, יגידו לך את זה. אמרו לך את זה. JR-Riquelme - ז'וליו סזאר די מושלם בשנים האחרונות, אם לא ידעת.
לדעתי זו טעות יותר גדולה מהטעות של קסיאס בשער הראשון של פאטו. תראה את הגול של רוקי, 2 שחקנים כבר סגרו אותו לגמרי, ולא הייתה לו שום אופציה לעשות, סזאר עמד בצורה טפשית יותר מדי רחוק מקו השער ורוקי הקפיץ מעליו בקלות. עכשיו תשים לב שאם קסיאס לא היה יוצא על פאטו, פאטו גם ככה היה נשאר מולו באחד על אחד וסביר להניח שהיה כובש, זו כמובן טעות קשה של קסיאס, אבל לדעתי טעות פחות קשה מאשר זאת של סזאר.