האמת שבעניין אין לי מושג מה החוק האמיתי מרוב דיבורים ודעות שונות. אבל מה שאור אמר כרגע נשמע לי הדבר הכי הגיוני ונכון...אני דיי משוכנע שהזרוע לא נחשבת, וכל שאר הגוף של אטו נמצא מאחורי מיקום הרגל של פראניץ', וגם אם כן זה בסנטימטרים ספורים והספק הולך עם ההתקפה.
אתמול אמרו לי שחוק הנבדל חל על החזה של השחקן. שלושת השערים שכבשה מינכן ב2 המשחקים היו מטעויות גסות של שחקני האיטלקית, ה2 הראשונים נבעו מהשמטות כדור של סזאר,מה שלא כל כך מתאים לאחד השוערים הטובים בעולם. השלישי היה מבישול נהדר של שחקן אינטר למולר. היה קצת קשה בתור אוהד אינטר לצאת מרוצה מצמד המשחקים הזה,הקישור באינטר לא קיים כבר הרבה זמן וההגנה שכביכול אמורה להיות מה שמגדיר את אינטר לקבוצה מהטופ,כבר לא חומה בצורה בתקופה האחרונה.אני לא רוצה לחשוב איך המשחק אתמול היה נגמר אילו הגרמנים היו משכילים להיות קצת יותר מדיוקים. מה שכן אפשר לקחת מהמשחק לחיוב זה את הצמד אטו וסניידר שמחזיקים את אינטר מבחינה התקפית ושהמזל מאיר פנים לפעמים גם לאינטר.
אני שמח מדבר אחד-שכול המלעיזים של אטו כשעבר לאינטר סותמים את הפה ונותנים כבוד לאחד החלוצים הכי טובים שיש בעולם. בברסה הפכו אותו לדוחק שערים, אמרו שאינטר תפסיד מהמהלך של זלטאן-אטו, אבל אטו כמו במהלך כל הקריירה שלו-סותם פיות סדרתי. ווינר.
כל הכבוד לאינטר, שיחקו אותה בענק... גם אחרי ההפסד בבית השארתי להם סיכויים כי באיירן קבוצת הגנה גרועה מדי כדי שנגמור את המפגש. למרות שבתאכלס באיירן שילמה על הטעויות שלה, היא הייתה צריכה לשים עוד 2-3 שערים עוד לפני השיווויון של אינטר. משחק עצום.
אני עד היום לא הבנתי למה הוא לא נשאר בברצלונה, עד כדי כך הריב שלו עם גווארדיולה היה גדול? כן דוחק לא דוחק, בבארסה הוא נתן 5 עונות פנומנליות של 30+ בשערים כל עונה. אטו אגב העונה 36 שערים ב-44 משחקים.
שגיא כהן אמר אתמול שאטו לא הסתדר מבחינה חברתית, הוא רצה להיות הכוכב הגדול בקבוצה שבה כולם שווים... זו השטות שמוכרים בברצלונה? כי מן הסתם שזו לא הסיבה. היתה איזו בעיה עם החוזה של אטו שרצה שכר כמו של מסי, אבל בכל הקשור לתיאום החברתי זה כנראה שקר. אני כל הזמן מדמיין מה היה קורה אם היה ממשיך בברצלונה... הוא פשוט מושלם בשבילם.
סמואל אטו עזב את בארסה כי גוארדיולה וויתר עליו, אטו רצה להשאר בבארסה, אבל גוארדיולה חשב שהוא מיצה את עצמו. אבל אני לא ישכח פה שאטו שהיה בבארסה, שאמרו שהוא חלוץ בינוני שמשחק בקבוצה גדולה שכל חלוץ יבקיע בה, ומשחק בליגה חלשה ובלה בלה בלה, היום אטו החלוץ מספר אחד באיטליה ואולי הטוב ביותר בעולם.
אין ספק שהמשחק אתמול באליאנץ ארינה היה אחד המשחקים הטובים בשנים האחרונות. דרמה גדולה, כדורגל איכותי וכל שער בצבע. גם אני חשבתי שהיה נבדל בגול של אטו ממבט ראשון אבל לפי התמונה שפורסמה כאן, לדעתי אטו היה ON SIDE.
זה נכון שאינטר שברה סטטיסטקה של 15 שנה, אבל לשבור סטטיסטיקה של 21 שנה, זה כבר יותד מדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx גם כי לקחת משחק בודד, זה לא כמו לקחת טורניר שלם ארוך.
http://sports.walla.co.il/?w=//1805548 אני די מסכים עם הכותב. לא מאמין שמישהי אחרת חוץ מצ'לסי מסוגלת להדיח את ברצלונה בסיכום שני המשחקים.
אם ההגנה של אינטר היתה כמו של שנה שעברה הייתי אומר לך שגם השנה אינטר מסוגלת להדיח אותה אבל מאחר והיא לא, אז הסיכויים לכך די קלושים עד לא קיימים. היחידות שיכולות להדיח את בארסה ודנו בזה עוד בדיון של בארסה-ארסנל אלו הן צ'לסי וריאל בגלל החומר שחקנים ויונייטד בגלל פרגי שלא מפסיק לשלוף שפנים פעם אחר פעם.
אם כמה שזה יישמע מופרך עבורכם כל קבוצה מסוגלת להעיף את ברצלונה. זו שיטת נוק אאוט ולא צריך לשחק כדורגל גדול בשביל לזכות בתואר לעומת תואר אליפות בליגה המקומית למשל.
יוכין ליצן שהתגלה לי בכתבה המטומטמת שלו על סמולינג. כן, לטוטנהאם יש יותר סיכוי להדיח את ברצלונה מאשר למנצ'סטר יונייטד וריאל.