זה לא נכון. במצב רגיל אריק אבידל משחק בצד שמאל וקרלס פויול או גבי מיליטו במרכז. אסור לארסנל להסתנוור מהנצחון, עד כמה שזה קשה לא להסתנוור מנצחון מול ברצלונה. כשדוד וייה היה במשחק וברצלונה לחצה על הגז, זה היה נראה כמו משחק של קבוצה בוגרת מול קבוצת נוער. נפסל שער חוקי לזכות ברצלונה, בנוסף להחמצות נוספות. פפ גווארדיולה החליט, משום מה, להוציא את דוד וייה וארסנל ניצלה את זה היטב. אמנם עם עזרה מצידו של ויקטור ולדז, אבל היא ניצלה וזה לא מובן מאליו בכל מה שקשור לתותחנים. אהבתי מאוד את הבלם של ארסנל.
אגב, אני לא בטוח שהשער שנפסל היה חוקי. בטלוויזיה לא הקפיאו את התמונה ברגע הנכון (כשפדרו בועט, ולא כמסי מוסר לו) ככה שצריך לבדוק את זה לפני שיוצאים בהצהרות.
וואלדס טעה וזה עלה לו בשער אבל זה לא הופך אותו לשוער לא טוב. אומנם בברצלונה "קל" יותר לשוער אבל אתה לא עומד בשער של ברצלונה אם אתה לא מספיק טוב.
ואלדס שוער מצוין וכבר ממזמן אי אפשר להגיד עליו שהוא ליצן. ראיתי שוערים גדולים ממנו עושים טעויות יותר קשות ממנו אבל זה לא אומר שהוא בדיחה. קצת פאתטי שאחרי משחק אחד כבר הפכנו את שצ'סני לשוער ענק. צריך לצאת מהשכרון חושים הזה ומהר. אני לא אוהב את התגובות האלה. שצ'סני נתן משחק מעולה ונקי מטעויות אבל זה לא עושה אותו כבר ברשימה של השוערים הטובים בעולם. עד לא מזמן הוא היה השוער ה-3 של הקבוצה. בוא נירגע קצת ונצא מהשכרון חושים הזה. אני מקווה שבימים הבאים התגובות ייראו קצת יותר ריאליות.
חוקי וחציאחרי 10 צפיות חוזרות, שלא נדבר על הנגיעה יד באותו מהלך, גם עם לא גול אז פנדל של 100 אחוז, נגיעת יד של ארשאבין ברורה לחלוטין לקראת הסיום, ועוד חצי פנדל על פדרו שנדחף ברחבה. 2 וחצי פנדלים בטוחים שנפסלו, אם זה היה הפוך הפורום כאן לא היה מפסיק להגיד כמה שהשופטים לטובת בארסה.
כל הכבוד לארסנל על הניצחון, בהחלט הפתיעו אותי. סה"כ כדי לנצח את ברצלונה צריך גם קצת מזל(כמו נגד כל קבוצה), והלך להם היום שמסי לא מצא את הרשת... סה"כ יצאו מצויין למתפרצות כשהם באמת הצליחו לבלום ולגנוב את הכדור מברצלונה והם צריכים לקבל קרדיט מלא על הניצחון הזה שהגיע בניגוד לציפיות של רבים, כולל אותי כאמור. עכשיו מגיע המבחן האמיתי בקאמפ נאו עוד שבועיים... בנתיים לכו תחגגו ותהנו, מגיע לכם!
אויש תעשה לי טובה, ארשבין פגע עם הכדור בראש ואז זה החליק לו על היד, לא פנדל בחיים. במקרה של דג'ורו אתה צודק, זה היה פנדל. ואל תעליב את האיטליגנציה שלנו עם הצלילה של פדרו.
ואחר"כ מתלוננים שהאוהדים שלנו בכיינים... מעניין מה הוא היה אומר אם ברצלונה הייתה עוברת את תצוגות השיפוט שעברנו במשחקים האחרונים.
עמי די לקפוץ כמו ליצן ולדבר על כמה פנדלים הגיעו לנו. זה מתאים לאוהדי צ'לסי ולבכיינים מסוגם. זאת לא הסיבה שהפסדנו פה ולמען האמת-לא חושב שהיה מגיע פנדלים. כמו שאמרתי בהתחלה-זה קונצרט. קונצרט כדורגל, ואין לי ספק שכל אוהד כדורגל נייטרלי נהנה מהמשחק היום, כי הוא היה התקפי ופתוח. על השולחן, מה שאתה רואה זה מה שיש. הגנות פחות טובות שמסתמכות בעיקר על קישור והתקפה טובה. עד שקייטה נכנס ברסה שלטה במשחק, אחרי שהצליחה לעבור את דקות הפתיחה המדהימות של ארסנל, שהיו צפויות-ברסה עקצה כמו שצריך ויכלה לכבוש עוד 2 בטוחים של פדרו ומסי שפספסו. אבל זה לא מצדיק את הבעיטה בדלי. קייטה עונה שעברה פתח מול אינטר בסאן סירו, הגול שכבשנו היה מקרי, בניגוד למשחק הזה, אבל לאחר מגן ספגנו 3 מהצד שלו ושל מקסוואל. הסיבה שספגנו 3 ולא 5 הייתה אינטר, שלא הייתה קבוצה התקפית כמו ארסנל. כתבתי מההתחלה-ארסנל וברסה לא יודעות להיתבנקר, הן לא קבוצות שבנויות לזה. אין להם את הכלים לזה. להכניס את קייטה ולהוציא את החלוץ שלך, השחקן היחיד שאשכרה תפקד בחלק ההתקפי היה בעצם אמירה מאוד פשוטה של פפ, והיא "בוא ונגר, אני מתבנקר". לונגר ולואן פרסי היה את המזל, טעות של טירון של ואלדס ומשם המהפך היה עניין עובדתי. אני בספק אם בנטנדר בכלל התחמם. ונגר לא טיפש, הוא ראה שקייטה נכנס, ומה שמוריניו יודע ונגר גם ראה-קייטה הוא החוליה החלשה, זה הזמן לתקוף. זה היה או עכשיו או לעולם לא, כי עם ההרכב ההתחלתי היינו נותנים להם גם את החתיכה השניה. ההפסד הזה היה כולו של פפ, וכמובן של ארסנל שלקחה מה שהביאו לה בצורה מושלמת ומהירה. ומילה לאדון סטיבי ג'י. אני מקווה שהקלטת את המשחק, ושמת עין טוב טוב על בוסקטס. מס' 1 על המגרש, ללא צל של ספק. לא ראיתי אם עומר ענה לי בהקשר של ססק, כי זה לא מעניין אותי. היום ססק נעלם ולא היה בכלל במשחק, ובזכות מי? בוסקטס. מס' 1 על המגרש, הקש"א הטוב בעולם כיום לדעתי. מבחינת תארים כבר יש לו הכל, אבל מה שיש לו ברגליים ובעיקר בשכל זה לא משהו שמלמדים, זה משהו שנולדים איתו. גאון כדורגל הילד הזה, כל ילד שמשחק בעמדת הקש"א צריך ללמוד מהבחור איך לשחק כדורגל.
כן, וגם כולם יודעים איך היה נגמר הכול אם קסיאס לא היה שם. קסיאס עשה שטויות כי הוא בשנתיים האחרונות היה בין שלישיית השוערים שנוגעת הכי הרבה בכדור, בעוד ואלדס במקום האחרון. ואלדס שוער לא רע בכלל, אבל כפי שלדל-בוסקה לא היה ספק איזה שוער הוא רוצה שייצא מול רובן, גם לי לא. אגב, אני חוזר ואומר שלבארסה לא היה מגיע לא שער ולא פנדל, כל המהלך הזה היה צריך להיפסל קודם. הייתה עמדת נבדל ושחקן הגנה הדף כדור בגלל שחקן שהיה בנבדל, זה לא עולה על ההגדרה של נבדל פסיבי.
אני גם לא מבין מה הדיון המפגר על ואלדס. ואלדס שוער דרג ראשון, מהתחתית של הדרג הראשון. לברסה הוא מושלם, ובשנים האחרונות הוא נותן משחקים מעולים. כל טעות שהוא יעשה פעם בעונה תשחטו אותו? לא מיצינו? שוערים גדולים עושים טעויות. בשביל מה הדיון הזה למי יש יותר גדול? אף בנאדם שפוי לא משווה אותו לקסיאס או בופון או סזאר, ומי שכן לא שווה תגובה.
מתישהו בדקות הסיום של המשחק נזכרתי במשחק אחד שהיה לפני כמעט 4 שנים, בארסה מול בטיס 4 מחזורים לסיום עונת 06/07. בארסה הובילה בביטחה 1-0, הקבוצה השניה לא היתה קיימת, אבל בדקה ה60 בערך רייקארד החליט שזה הזמן להיכנס לבונקרים והכניס את אדמילסון במקום רונאלדיניו. מאותו רגע משהו בהתקפה של בארסה נתקע, בטיס ראתה שיש איזה גולם באמצע המגרש ושאפשר לתקוף ועשתה את זה, והצליחה להשוות בסופו של דבר ל1-1. זה בדיוק מה שקרה היום באמירויות, רק תחליפו את רונאלדיניו בוייה, את אדמילסון בקייטה, את בטיס בארסנל ואת זה שהפעם זה נגמר 2-1. זה נראה שבכל פעם שמאמן של בארסה בוגד בדרך של המועדון הזה הוא נענש. הרי פפ אמר פעם "אנחנו מנצחים ומפסידים באותה דרך". אני בטוח שהמשפט הזה מילא בגאווה כל אוהד ברצלונה בעולם, אבל עכשיו זה נראה כמו עוד אמירת סרק מהסוג שאנחנו רגילים אליו ממאמנים\שחקנים\נשיאים ואנשים אחרים בעולם הכדורגל. כי להוציא את החלוץ המצטיין שלך שכבש את שער היתרון שלך בזמן שאתה מוביל 1-0 ושולט במשחק ולהכניס גולם כמו קייטה כביכול כדי לחזק את החלק האחורי(למרות שקשה לי לראות מה בדיוק קייטה מחזק כשהוא על מגרש כדורגל) זאת לא הדרך של בארסה. זאת לא הדרך ש"אנחנו מנצחים ומפסידים בה". ויש בזה איזשהו צדק שזה מה שקרה. אפשר רק לקוות שהתוצאה הסופית לא תהיה דומה למקרה הקודם שהזכרתי, אז זה נגמר באובדן התואר שעליו מתחרים. ואין שום סיבה לא לקוות ולצפות שזה יקרה. קשה לי מאוד לראות את ארסנל עוצרת את בארסה בקאמפ נואו. במגרש הזה שראה יותר הצגות מדהימות של כדורגל מכל מגרש אחר, עם הקהל הבד"כ רדום שיודע להתעורר לרגעים כאלה, ועם תחושת הגב אל הקיר שבשנים האחרונות רק מפקסת את השחקנים ומוציאה מהם את הטוב ביותר, זה צריך להיגמר בתוצאה דומה לשנה שעברה. רק בבקשה פפ, היה לנו מספיק מקייטה.. ובבקשה מסי, די עם ההתחכמויות האלה מול השער. לפעמים פשוט מספיק לתת חזק ושטוח לפינה, רק לפעמים..
http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/Xxx/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.Xxx מס' 1 על המגרש היום היה ג'ק וילשייר. איך ארסנל הגיעו לכל כך הרבה מצבים אם בוסקטס היה מספר אחד? איך פבריגאס גם במשחק לא גדול שלו, בישל את ההזדמנויות אם בוסקטס סגר אותו כל כך טוב?