אלופות: מהפך דרמטי באמירויות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏16/2/11.

1. AW forever Member

ווייצ'ך שצ'זני!!!!!!

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אניימה, וזה לא בצחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/11
  3. aloneli Member

אולי הוא לא בין 5 הגדולים בעולם,אבל הוא שוער ענק עם עבודת רגליים טובה.חוץ מזה מה ברסה צריכה שוער?כמה כבר בועטים לה לשער http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Bensh Member

תכלס עכשיו - לפני היום, מתי לאחרונה ראית את ואלדס משחק? ובאופן כללי, את קסיאס - מתי ראית? פשוט כי בשנתיים-שלוש האחרונות היו לקסיאס כל כך הרבה טעויות מצחיקות שלא נראה לי הגיוני שאחד כמוהו ישתחל לרשימת השוערים הטובים בעולם

וז'וליו סזאר ממש לא יותר טוב מואלדס, אלוהים ישמור. תפסיקו לטפטף ולהגיב, כשמתדיינים שני הצדדים צריכים לראות את אותה המציאות אחרת זה חסר טעם

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/11
  5. Rudess Member

אם הוא היה ביום זוועתי, הוא כנראה לא היה מגיע למצבים האלה. מותר גם למסי להחטיא לפעמים.

6. Carlo Zampa Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    בשנה-שנתיים האחרונות ואלדס לא נופל מקסיאס בכלל. במיוחד בעונה שעברה שאני חושב שכל אחד שראה את ריאל מדריד וברצלונה יודע מי היה צריך להיות השוער הראשון במונדיאל.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

עם כל הכבוד לאניימה, שוער טוב צריך להיות טוב ולהתמודד במצבים מכריעים, ברמות הכי גבוהות, בלחצים הכי גדולים.
    אניימה, לפחות עדיין, לא שם.

8. AS R Member

אני מאוד מקווה שזה כן בצחוק.
    חבר שלי פעם אמר לי דבר דומה, שאניימה הוא בין העשרה שוערים הכי טובים בעולם. מאז לא הפסקתי לצחוק עליו.

אי אפשר להשוות את הליגה הישראלית לליגות הגדולות של אירופה ולכן זה לא ממש בר השוואה. חוץ מזה, יש לא מעט שוערים אלמוניים כמוהו שאף אחד לא שמע עלייהם והם מצטיינים בליגות הקטנות שבהן הם משחקים.

ולזה שרשם שז'וליו סזאר לא יותר טוב מוואלדס- ז'וליו סזאר הוא אולי השוער הכי טוב בעולם בשנתיים האחרונות. אני רואה אותו כמעט כל שבוע והוא פשוט שוער מדהים, ואם וואלס אנדרייטד אז הוא סופר אנדרייטד.
    אני אף פעם לא אשכח את ההצלה האדירה של סזאר מול מסי בקאפ נואו בשנה שעברה:
    http://www.youtube.com/watch?v=hEcYrl7toZg

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא היה כל כך קשה לנחש שזאת תהיה התוצאה בסיום.
    אני עדיין טוען שבגומלין, התוצאה תהיה קרובה ל 3:0, ולרגע לא יהיה ספק מי זאת שתעלה לשלב הבא.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי להיות שוער בליגה כמו הישראלית זה שונה בשערות מונים מבליגה הספרדית. הרי שם השערים רחבים יותר ב2 מטר והשער גבוה במטר וחצי. אם יש עמדה שאפשר להעריך בה שוערים ב2 הליגות זה השוער. הרמות הכי גבוהות בעולם? לך תראה את אניימה מול מסי במונדיאל, דבר איתי אחרי זה.

סוכן כושל וחוסר מזל עם היבשת שהוא נולד בה, זה הדבר היחיד שמונע מאניימה להיות שוער ברמות הגבוהות ביותר.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לארסנל-בארסה, סתם הספרדים רוצים לייצר מתח מלאכותי כדי שלא יהיה הרגשה שהכדורגל באירופה מת והכול שקוף. שהאוהדים מלונדון לא יפתחו ציפיות.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. זה לא בצחוק
    ב. עם כל הכבוד לליגה הישראלית, אניימה הוכיח את עצמו גם בליגה האירופאית, גם בליגת האלופות וכמובן במונדיאל, ואם היה משחק בנבחרת עם טיפה יותר איכות, הוא גם היה מגיע רחוק במונדיאל, תשאל את חברך מסי הוא יגיד לך.
    ג. אני מקווה שבשנה הבאה הוא באמת ישחק באחת מהליגות הגדולות בעולם כדי שמה שאני אומר גם יקבל תימוכין במשך עונה שלמה בליגה הרבה יותר חזקה מהליגה הישראלית ולא רק במשחקים באירופה ובנבחרות, כי אניימה הוא פשוט שוער ענק.

בנש:

ז'וליו סזאר שוער בכמה רמות לפחות מעל ואלדז, אני לא מבין בכלל איפה השאלה פה...

---

בכלל יש כל כך הרבה שערים יותר טובים מואלדז, וגם כאלה שלא הוזכרו כמו מנואל נוייר, הורליו גומז, הוגו לוריס, איגור אקינפייב.

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/11
  13. Carlo Zampa Member

אני עוד שנייה מתפוצצת כמו פרידה.
    תפסיקו כבר להכניס את הדביל הזה עם שוערים כאלה. מה שמצחיק שאתם רציניים, בהתחלה חשבתי שזה סתם ציניות. וכן להיות שוער בליגה הישראלית זה שונה בעשרות מונים מהליגה הספרדית!!

14. AS R Member

במונדיאל אני זוכר מאניימה כמה הצלות יפות ושער באשמתו הישירה.
    ואי אפשר לדעת מה האיכות שלו כי אי אפשר בין הליגות. אי אשפר להשוות בין מסי לרועי דיין למשל. בוא ניתן לכל אחד מהם לבעוט עשר בעיטות לאניימה ונראה כמה מסי יכניס וכמה רועי דיין יכניס.

אני לא מבין, אתם באמת חושבים שהשוערים הכי טובים בעולם הם:
    סזאר, ואן דר סאר, קסיאס, בופון, אניימה ?!

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/11
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חבר'ה, ויכוח סרק, הלאה.