מבלי לקרוא את החוקה. לו מסי היה מקבל את הכדור לפני הבעיטה וכובש אז איןכמובן אופסייד מכיוון שהוא מאחורי הכדור. מאחר והשוער הדף לעבר מסי שנמצא אחרי קו ההגנה ולא היה שותף למהלך הקודם כלומר לבעיטה לשער אז מסי באופסייד מכיוון שהחל מעין מהלך חדש. אם למישהו יש דיעה אחרת על סמך החוקה אשמח לשמוע.
כל עוד הוא מאחורי הכדור מה זה משנה? אני לא מבין גדול אבל לפחות ככה אני רואה את זה... הוא נמצא מאחורי הכדור כשהמהלך קורה = אין אופסייד. אשמח אם אתוקן ויאירו את עיני בנושא אגב.
הרגע שעוצרים בו את המהלך הוא לא נכון. הכדור אח"כ חזר אל פדרו ושוב פגע בו, ואז מסי כן היה בנבדל. זה קטע וידאו ממש ממש מטעה. העצירה צריכה לבוא ב-00:24, ואז רואים שיש נבדל.
עוד נתון סטטיסטי מדהים - גווארדיולה מאמן 3 שנים והוא זכה בליגת האלופות, וונגר מאמן 20 שנה ולא זכה! אגב, לא שאני בא להתבכיין על השער שנפסל או משהו כזה, אבל מדהים לראות את ההמון מתעלם ממנו. מעניין מה היה הולך פה אם זו הייתה ארסנל שפסלו לה שער חוקי
קודם כל אני לא מבין על מה העקיצה כי לא התכוונתי להתגרות, להיפך, זה מפתיע בגלל הרמה של הקבוצה שלכם (חבל שלאוהדים אין את אותה הרמה, ויעידו היציעים הריקים של הקאמפ נואו כל שבוע). נו אז מה אתה מנסה להגיד? פרגוסון מאמן 30 שנה וזכה רק פעמיים, אז הוא בטח גם לא משתווה לגוארדיולה...
http://es.wsn.com/es/blog/wp-content/uploads/2010/11/camp-nou.Xxx מהמשחק האחרון נגד אתלטיקו מדריד. ריק משהו
ברקאמפ, אתה זוכר במחצית הראשונה בסביבות דקה 30 את הקהל עושה "אולה"? אתה לא חושב שזה הקהל של ארסנל, נכון? אתה רוצה להגיד לי שלא שמעת שום עידוד לברצלונה מהקהל שלנו במשחק הזה לפני הגולים שלכם? בעיקר במחצית הראשונה כמובן. כי אני זוכר דקה 30 ברסה מניע כדור, אוהדי ארסנל בשקט ואפשר לשמוע רק "אולה!" מהקהל של ברצלונה שתפס המון מקום מאחורי השער.
OliverKayTimes Oliver Kay Ticket prices for Champs Lge final thru Uefa ballot: Cat 1 £300; Cat 2 £225; Cat 3 £150. מחיר כרטיס לגמר דרך אופ"א: 870-1,750 שקל. סביר להניח שזה לא יקרה אבל כמה שאני רוצה שיהיו קרחות גדולות בוומבלי וזה יהיה הגמר הכי עלוב מבחינת קהל שידע המפעל. אולי זה מה שיעורר שינוי.
אתה אכן צודק. אני שמעתי את ה'אולה' טוב מאוד אבל זה גם הושתק תוך זמן קצר מאוד כמו שצריך בהתחשב שאתם בכלל קהל החוץ. הקהל הביתי חוץ מאותם דק' נתן הופעה מחשמלת והכי טובה שקיבלנו מאז שאני זוכר שעברנו לאמרייטס. אפילו השחקנים(ארשאבין) דיברו על זה לאחר המשחק.