אם מילאן צריכה לתלות את התקוות שלה בקזאחי הקטן (אני יודע הוא מייצג את גרמניה אבל הוא עדיין קזאחי) אז היה עדיף לא לעלות לשחק היום על כר הדשא עם כל הכבוד, לצפות שהוא היום ייקח את המושכות ויוביל את מילאן לרבע ומעבר לכך (כי ייתכן מאוד שגאטוסו ופירלו לא ישחק ברבע אם מילאן אכן תודח וביכולת הנוראית של סיידורף עדיף לא לדבר) היא הזויה, אפילו בליגה הבן אדם לא מקבל הרבה דקות, למרות שהוא הראה דברים יפים כשהוא כן שיחק...זה עוד לא הזמן שלו, תן לו להתפתח, לשחק עם שחקנים שמסוגלים לעזור לו כי לבד הוא לא היה מצליח היום...הוא מוכשר בהחלט אבל יש לו עוד קצת זמן. היום אני לא חושב שהוא היה מסוגל להרים את מילאן לרמה שהיא היתה צריכה להגיע אליה, וגם אם היה נכנס, התרנגולים היו מסתדרים איתו היום די בקלות, במיוחד הקישור האחורי שלהם שהיה טוב מאוד.
אייג'נט אורנג', מצטער להגיד לך - אבל אין לך מושג. זה טוב ויפה שהוא הלך לכדור, אבל יש צורה ללכת. אתה לא הולך לכדור עם שתי הרגליים קדימה ופקקים בצורה גסה שכזו. לדבריך, גם אם שחקן מביא מרפק לשחקן אחר זה לגיטימי, כי סה"כ הוא רצה להגיע לפניו לכדור, נו באמת. מילאן צריכה להגיד תודה שהיא לא נשארה עם 9 שחקנים. בכל אופן, אני מקווה שגאטוסו יורחק לכמה משחקים, פשוט גועל נפש ששחקן ברמתו ובמעמד כזה מתנהג ככה, במיוחד כשהרבה ילדים רואים בו כמודל לחיקוי. בנוגע למשחק, אני חושב שבמחצית הראשונה הגיע לטוטנהאם לשים את הגול הנחשק. לאחר שהם לא הבקיעו, הייתי בטוח שבמחצית השנייה מילאן, בעיקר בזכות הניסיון, תבקיע את הגול שלה [ואולי גם 2] ותגמור עם 1 או 2 שכנראה היה מספיק לגומלין. ההגנה של טוטנהאם עמדה בגדול יפה [למעט פעמיים בהם גומז היה שם כדי להציל], ולנון עם פריצה אדירה הביא לשער חוץ יקר, ואלי מוצדק לטוטנהאם [אחרי הכל משחק חוץ]. היה תענוג לראות את לנון בפרט ואת טוטנהאם היום, היו הרבה מעל הציפיות, למרות שידעתי שטוטנהאם קבוצה די טובה, הסביבה גרמה לי לשנות את דעתי לרעה. מסתבר שאני צריך לסמוך רק על עצמי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
על מה אתה מדבר? נופל בהרבה מהשילוב פעולה בין אורי אוזן לאוקוצ'ה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx טוטנהאם הראתה היום בגרות בכך שלא ספגה וגם בכך שהיא ידעה מה צריך לעשות ולהקריב כדי לשחק על תוצאה וזה מסוג הדברים שמכריעים משחקים בליגת האלופות לא פחות מאשר היכולת על המגרש. אמנם מילאן הייתה בהרכב חסר ובלי השחקן המשמעותי ביותר שלה, אבל זה לא גורע מהשיגם של התרנגולים, שמבחינתם צריכים להשלים את המשימה במשחק הגומלין.
איכס, להקיא. לא תגיד גם שמדובר בשחקן, אלא מישהו שיכול להיות אבא שלו, ועוד אחד שיחק במילאן, הרבה לפניו, טיפה של כבוד אין לו לגאטוזו...
עומר, אני לא אומר שהוא אמור היה להיות המשיח או מחולל הניסים של מילאן. אני רק אומר שאלגרי היה צריך להיות קצת יותר אמיץ ולפתוח עם שחקן צעיר, רענן, ובטח שטוב יותר מההולנדי הגמור. שחקן שיש לו הרבה מה להוכיח. כמובן שהפציעות עשו את שלהן, אבל עיקר האשמה שלי מופנת לאלגרי. מרקל הראה שיש לו כדורגל טוב, ואם הוא היה פותח, מי יודע מה היה קורה. הוא מסוג השחקנים שיכול היה לעשות את ההבדל, למרות שהוא צעיר וחסר ניסיון. ראית כשפאטו נכנס והחליף את הסבא ההולנדי, מילאן התחילה לשחק בצורה נורמלית, ולא הביזיון שהתרחש במחצית הראשונה. חוץ מלאבד כדורים הוא לא עשה הערב כלום, כמו בכל השנים האחרונות שלו. והוא עוד השחקן "ההתקפי" שבחבורת הקישור. כשאתה פותח עם רביעיית קישור כ''כ חלשה ואפורה אתה לא יכול לצפות להגיע למצבים, כי פשוט אין מי שיארגן לך אותם. גם לאחר הפיגור, אלגרי לא הכניס את מרקל למרות שהיה לו חילוף נוסף. הזוי.
זה שמילאן יצרה לחץ זה אומנם נכון אבל פאטו לא תרם כלום פרט לזה שהוא נכנס לכר הדשא. לא הגיע למצב, לא הצליח לנסות ליצור לעצמו מצב, היה די גרוע. אבל מצד שני, לאלגרי גם לא היה ספסל, מי ישב שם חוץ ממרקל? לגרוטליה? פפאסטטופולוס?
מה שגטוסו עשה היה מוגזם. אני מבין שכואב לו על המועדון שלו שנהיה כה פתאטי ועלוב, אבל הבחור צריך להיות מורחק ל-5 משחקים לפחות. לנגוח בבנאדם שיכול להיות אבא שלך, ועוד לפני כן להעיף לו את הפנים. לאן הגענו? הוא למד מזלטאן שמותר לו הכל? מזל שזה גטוסו, אם זה היה בוסקטס עוד היו מבקשים לתלות אותו בכיכר העיר.
פאטו לא תרם יותר מדי אבל הוא כן העיר את ההתקפה של המילאנזים. העובדה שהיה לאלגרי חילוף נוסף ביד (מרקל) והוא לא ביצע אותו, אפילו כחילוף, פשוט לא מובנת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx חילוף שלחלוטין היה משנה את הטון במשחק. משחק נוקאאוט ראשון לאלגרי והוא פישל בו לגמרי. וגם יש לו את הנאחס של זלאטן.
לא הבנת כלום, תולים רק את מי שחשוב שיראו אותו תלוי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx את גאטוסו צריך לתלות, כי הוא אשכרה סוג של מודל. בוסקטס לא שווה את הזום של המצלמה בזמן המשחק.
תהיה אוביקטיבי, זה שהוא צוללן מסריח אני מסכים, אבל הוא כקשר אחורי ילדים צריכים ללמוד ממנו. מה הם ילמדו מגטוסו? לכסח ולהרביץ לאנשים מהצוות של הקבוצה היריבה אחרי שהפסדת? כנראה שזה מה שמלמדים במילאנו. אני מעדיף שאצלי ילמדו לצלול...
גאטוזו מיהר להתנצל אחרי המשחק על ההתנהגות שלו, למרות ההתגרויות מצד ג'ורדן במשך כל המחצית השנייה (לא פירט בדיוק מה) שהוציאו אותו מכליו. הוא אמר שאסור היה לו לריב עם אדם מבוגר ממנו והוא יקבל את העונש שיוטל עליו.
טאקל מכוער מאוד מצד פלמיני, ראינו כבר מה גלישות כאלה יכולות לעשות (רונאלדו) אני לא מבין מה עובר לשחקן בראש באותו הרגע, מה הוא חשב לעצמו? לא מובנת גם ההחלטה של השופט! צהוב??! זה צהוב?! זה הרחקה לפחות ל-2-3 משחקים ,הוא יכל לגמור לשחקן את הקריירה! חוץ מזה משחק אפור ולא יותר מדיי מלהיב משני הצדדים..