אלופות: טוטנהאם מנצחים במילאנו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏14/2/11.

1. AFCA Member

הייתי בטוח שכבר לפני יותר מחודש הוא חזר ורדנאפ החליט להמשיך עם האטון. אם לא, טעות שלי. וגם אצל מסי אלבס לא ראיתי כזאת הבנה עיוורת בין שחקנים, צ'ורולוקה יודע בדיוק מתי לנון רוצה כדור לרגל, מתי להריץ אותו קדימה, פשוט מבינים אחד את השני בצורה מדהימה ובמחצית ה-1 חלק גדול ממה שלנון עשה לאנטוניני באגף היה בזכות צ'ורולוקה.

פייטר זה שחקן כמו ווילסון פלאסיוס, שגם לא מפסיק לרוץ ולעבוד וגם אחרי פאול נותן יד לשחקן, מה שגאטוזו עושה זה הרבה יותר מפייטר.

2. Ian Wright Member

ללא ספק התגובה שלו הייתה אחת ההזויות שקראתי עד עכשיו מאז שנרשמתי לפורום. לא שאני חס וחלילה מזלזל בצ'ורלוקה ולנון ששניהם שחקנים טובים אבל אפשר לחשוב שמדובר באחד האגפים החזקים בהיסטוריה.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עומר, אחרי ה 3 שנתת לגטוזו הפסקתי לקרא.
    כן הוא טמבל חמום מוח אבל 80 אחוז תיקולים מוצלחים ואחד היותר טובים בקישור המילאנזי...

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מקווה לא רק שמילאן תעוף אלא גם שגאטוזו ופלאמיני לא יפתחו את העונה הבאה באירופה. בעיקר פלאמיני, גאטוזו סתם טמבל, פלאמיני יכל לגמור פה קריירה היום.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתגרה בכוונה? תעשה לכולנו טובה - זה השלב שבו אתה מפסיק להגיב בנושא שבו אין לך מושג.

6. 亚历山大帕托 Member

תיקול נקי לחלוטין. חבל מאוד שגאטוזו לא יהיה בגומלין לקרב חוזר עם הספסל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/11
  7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיפוט בינוני ביותר. ההחלטות ברובן נכונות אבל במהלך המחצית השניה השופט איבד שליטה על המשחק, ואם במקום טוטנהאם הייתה על המגרש קבוצה קצת פחות ממושמעת זה יכל להתפתח לכיוונים לא טובים. גאטוסו היה צריך לראות צהוב עוד במחצית הראשונה וע"י כך היה נמנע המופע העלוב שלו בשניה. פלאמיני לא היה צריך להישאר על המגרש. לא מספיק רק לא לטעות בשריקות כדי להיות שופט טוב.

במהלך המשחק השתפרה מאוד דעתי על סטיבן פיינאר. לא החזקתי ממנו שחקן לרמות האלה, עד היום. לא שמילאן של היום היא מדד של ממש אבל בכל זאת.

8. Ian Wright Member

קישור? איזה קישור?

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אם אתה מגונן על התיקול של פלאמיני, אני רק יכול להסיק שבחיים לא שיחקת כדורגל. יש סיבה למה שתי רגליים קדימה זה עילה אוטומטית לכרטיס אדום (בלי קשר לכדור, עובדה שצ'ורלוקה נפצע בכל זאת), מדובר באחת הדרכים הבטוחות לשבירת רגל של שחקן, ואין לזה שום הצדקה ספורטיבית.

10. 亚历山大帕托 Member

בוא תספר לי על החוויות שלך בליגת מקצוענים.
    תראה לי חוק שאומר את זה. הוא הלך לכדור, הגיע לכדור. משחק מסוכן = צהוב.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להיות שחקן מקצוען בשביל לדעת הבדל בין גליץ' עם רגל אחת קדימה לבין גליץ' עם שניים, אתה סתם נכנס לפינות.

אין לי מושג אם זה חרוט על הכעבה של הכדורגל או לא, כל ילד יודע ששתי רגליים = אדום, די להתעקש סתם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/11
  12. Ian Wright Member

דווקא פינאר היה חלש מאוד היום לדעתי ואני לא מבין למה הוא פתח על חשבון קראנצ'ר שנמצא בכושר נהדר בתקופה האחרונה.

אני דווקא בדעה הפוכה ממך לגמרי. המשחק הזה רק הוכיח לי שפינאר הוא לא לרמות האלה ובמשחקים כאלה הוא לא יותר מפרווה. לא הועיל בכלל למרות שאני מבין את הכוונה של רדנאפ לפתוח איתו במטרה לעזור בהחזקה בכדור למרות שמול האין קישור של מילאן היום זה לא היה נחוץ.

13. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אלגרי הוא האשם הבלעדי בהפסד לדעתי. מה אפשר לצפות כאשר הוא מרכיב בהרכב 2 גרזנים אפורים שלא מסוגלים למסור בצורה נורמלית ולדחוף קדימה, להם אתה מוסיף באמצע את אחד הבלמים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם שנראה מבוהל וחסר ביטחון ולפניהם אתה מרכיב את הסבא ההולנדי שגם הוא לא זוכר מתי היה משחק בו הוא עשה משהו מועיל חוץ מלאבד כדורים. מי אמור לתת את המסירה, מי אמור להוביל את הכדור? חבל שמרקל הקטין שהיה מצוין ממה שראיתי, לא קיבל את ההזדמנות שלו. הפסד שרשום עליו אלגרי.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שופט יכול לטעות, לא משנה מאיפה הוא בא, אבל לאבד משחק בשלב נוק אאוט של ליגת האלופות צריך כישרון. בכלל יצא לי לדבר עם מאיר לוי בנושא, ואחת הסיבות ששופטים מהמדינה שלנו לא מגיעים לאירועים המרכזיים (האחרון אם אני לא טועה זה אברהם קליין אי שם בשנות ה-80 שהוא באמת הגיע לרמות הגבוהות ביותר במשך קרוב ל-15 שנה) היא סיבה פוליטית באופ"א ופיפ"א שברוב הפעמים נותנות לשופטים מהמדינות המיוחסות את המקומות בשלבים המאוחרים, אף על פי שלא תמיד מגיע להם, וכשאני אומר מדינות מיוחסות, הכוונה יותר למדינות המיוחסות בתוך אופ"א...אני לא חושב שאלון יפת או מאיר לוי לדוגמא, נופלים ברמת השיפוט שלהם מאף שופט באירופה, כשופטים, ואני לא מדבר על קוונים שבזה אנחנו מפגרים שנים מאחורי כל העולם, אלא מבחינת שיפוט נטו של השופט, שניהם יכולים לשפוט בכל שלב מאוחר בצ'מפיונס.

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה זה היה מינוס 10 שנתת לו? לא הבנתי אותך נכון פשוט.

ומאיר לוי שמן ושונא מכבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/11