איך לעזעזאל רדנאפ משחק כל העונה עם האטון הטמבל, היה תענוג לראות את שיתוף הפעולה בין צ'ורולוקה ללנון, השיתוף פעולה הכי טוב שאני זוכר שראתי בין מגן ושחקן כנף. גאטוזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx כל הכבוד לטוטנהאם, ידעו להתקיף שצריך ולהגן מצוין שצריך, ראויים לכל המחמאות. קראוץ' עם משחק מעולה, הגיע לו הגול על העבודה הקשה כל המשחק.
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2011/02/15/futbol/liga_campeones/1297719218_extras_portada_6.Xxx המפעל של המלך. איזה ערב ענק לראול: תחילה הוא משתווה למאלדיני עם 139 הופעות בגביעי אירופה, אחר-כך היה המצטיין במגרש וכמובן השער הנהדר שלו שמלבד העובדה שהוא מקרב את שאלקה לרבע גמר היסטורי בצ'מפיונס-ליג - ראול כרגע שיאן השערים בגביעי אירופה עם 71 שערים כשאינזאגי נותר מאחור. הנה גם היום הוא סיפק לכולם את התשובה הטובה ביותר על הביקורת הארסית והלא-מוצדקת בדמות שער בשמינית הגמר, דבר שלא עשה כבר שנתיים וזה יותר מידי עבורו. ראול עם גול טיפוסי אחרי מהלך חכם ברחבה, אבל עזבו את זה. הוא כמעט בישל את שער הניצחון ברגע האחרון, לא הפסיק לרוץ והטריף את כל יתר השחקנים. ראו כמה הוא חיכה לגול במעמד הזה. הזריזות ברגליים כבר איננה וגם השיער הארוך ישנו ולא התספורת האלגנטית מפעם, אבל לרגע הייתה לי תחושה שהוא חזר לימים ההם. ואני כל-כך שמח בשבילו! צמרמורת! אם לא הצבא אז בטח שמחר אני יוצא מהבית רק עם החולצה הנכונה - זו עם הסמל של ריאל מדיד והמספר 7 על הגב. כל-כך מתגעגע... עכשיו למשחק עצמו - במחצית השנייה שאלקה הייתה טובה יותר. איפה היכולת של ולנסיה לנצח משחקים בשיניים? אמארי הגיב מהר לשער השיוויון וזרק את חואקין ו-ויסנטה למערכה במטרה לשפר את משחק האגפים, אבל המחליפים לא תמיד יכולים לעשות קסמים - למה לא לפתוח עם השניים האלה מההתחלה(או לפחות עם חואקין?) ולשחק במערך 4-4-2? ולנסיה הייתה צריכה להעפיל לחץ יותר כבד על שאלקה הרי לא מדבר פה בקבוצה מהרמה הגבוהה ביותר ויש לה הגנה בינונית. לולנסיה לא היו מספיק אנרגיות כדי לייצר שער ניצחון והיא תגיע לגומלין עם תוצאה גרועה מאוד, לצערי המשחק הזה משקף את היכולת שלה נגד הקבוצות הגדולות בעידן אמארי - קרוב-רחוק. אני בטוח שהגומלין בוויט הארט-ליין יהיה הרבה יותר מעניין מהמשחק הערב שהיה מאוד מאכזב. טוטנהאם נמצאת בעונה טובה והיא השיגה ניצחון ענק וכל הכבוד לה. הכרטיס לשלב הבא עדיין לא בידיים שלה כי ברור שמילאן יכולה לנצח באנגליה, אבל אין ספק שהיא בעמדה מצויינת. האמת שמילאן לא הרשימה אותי באף שלב העונה, גם כשהשיגה סידרה יפה של נצחונות רצופים בליגה האיטלקית. מול ריאל היא שיחקה בצורה פאתטית בספרד ובסאן-סירו היא לא הייתה ראויה לנקודה. בתקופה האחרונה היא מגמגמת. רוביניו ליהטט אבל עשה זאת רחוק מהשער ולא היה קרוב לכבוש, זלאטן ברוב משחקי שמינית הגמר מציג יכולת גרועה למעט הצמד באימרויות בשנה שעברה ובקיצור מילאן לא יצרה שום הזדמנות. הפרצוף של זלאטן ברגע שפסלו לו את השער הנהדר במספרת - לפנתיאון. דבר נוסף - איך לעזאזל גאטוסו לא ראה את הכרטיס האדום אחרי שדחף שם את אחד מאנשי טוטנהאם? בושה! זה בסדר, גם אנחנו לא אוהבים אותך יותר מידי... :aaarofl:
זה הסרטון אחרי הפאול של פלאמיני, בטקסט שהבאתי מדובר על סוף המשחק ועל זה שגאטוסו נגח בעוזר המאמן של טוטנהאם.
AGENT ORANGE אז אמרת. מילאן מועדון גדול וצריך להיות מוכן עם סגל רחב להתחרות ביותר מתחרות אחת, מה שאתה כותב פה לא רלוונטי, זה נשמע כמו תירוצים.
כי הוא היה פצוע.. ועד שהוא חזר והיה בכושר מטורף לאחרונה, הוא חוזר להיות פצוע. הוא הלך עם קביים לספסל ככה שזה כמעט בטוח לא שבר(אני משער שאם זה היה הוא היה הולך ישר לבית החולים), אבל עדיין כ"כ חבל.
אני לא מבין מה אתה לא מבין... נכון מילאן צריכה להיות עם סגל עמוק.. היא לא, וזה בדיוק מה שהוא אומר, מה קשה להבין?
ראול זה בכלל קלאסה בפני עצמה. עמי, לא יודע איך אפשר לשנוא את ראול ולא יודע איזה מחצית שניה אתה ראית, אבל פרט ל 10 הדקות הראשונות היה משחק שקול עם יתרון לשאלקה ובסיומו של עניין התיקו משקף. כולם פה שונאים את גטוזו, כנראה שאני בין היחידים שאוהב פייטרים מעצבנים כמוהו וכמו ואן בומל.
רוזנר, ראית את האירועים? יש הבדל עצום בין להיות פייטר לבין להיות נקבה חסרת כבוד, וגאטוסו מתאים לביטוי השני.
להסביר למה הסגל לא בנוי לליגת האלופות ושאין לנו סיכוי זה תירוצים? תחפש מישהו אחר להתווכח איתו על סמנטיקה ופרגמטיקה, אתה לא בליגה.
ומה עם שיתוף הפעולה של לאורן וליונברג, וקשלי ופירס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ומה עם שיתוף הפעולה בין רונן גבאי ושמעון מנחם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
היא כן. מי היו חסרים היום? פירלו ושחקנים שהם הביאו בינואר שהם ידעו מראש שלא יוכלו לשחק באלופות. עכשיו לבוא ולהגיד שהסגל שקדם לינואר לא מספיק טוב זה תירוץ למה הפסדת בבית לטוטנהאם, הם הפסידו כי הם פחות טובים לא כי יש להם סגל קצר.
טוב, הגיע הזמן לציונים, אז ככה: מילאן: אבייאטי - 6 על ה-18 הדקות הראשונות. גאטוזו - 3 יותר מדי עצבני, בא לריב ולשחק בושידו עם כולם, מבחינה מקצועית לא תרם כלום סיידורף - 3 הכי גרוע במילאן איברהימוביץ' - 4 זה לא היה היום שלו נסטה - 5.5 היה בסדר גמור פלאמיני - 0 צריך לעוף מהמגרשים לכמה משחקים אחרי התיקוף הפראי הזה אבאטה - 5.5 משחק לא רע שלו, במחצית השניה היה טוב. טיאגו סילבה - 5 היה עדיף למילאן שישחק בהגנה במקום ייפס רוביניו - 5 בינוני מינוס ייפס - 4.5 כמעט כבש, אבל עשה גם כמה שטויות במחצית הראשונה ובגול ויתר מהר מדי, במקום לנסות לבצע עבירה אפילו. אנטוניני - 4 מחצית ראשונה גרועה מאוד, היה סביר בשניה וגם זה בגלל שטוטנהאם התגוננה. מחליפים: אמליה - 6 זה אבסורדי קצת אבל כמעט שלא היתה לו עבודה, אבל יכול להיות מעודד מהקצת שנאלץ לעבוד, למרות הגול. פאטו - 5 הביא בעיקר לחץ להגנה של התרנגולים, אבל לא סיכן את השער ממש כמו חבריו לחוד. טוטנהאם: גומז - 8 MOM וכל מילה מיותרת לנון - 6.5 הארכיטקט של הגול, במחצית הראשונה היה מצוין אבל המסירה האחרונה הרסה כמה התקפות. ואן דר וארט - 6.5 היה הטוב בין שחקני טוטנהאם עד שיצא פאלאסיוס - 5.5 תרם בעיקר במאמץ ההגנתי גאלאס - 6.5 הטראומה מהשנה שעברה מול זלאטן עברה לו, בינתיים. קראוץ' - 5.5 עם כל הגובה הנגיחות שלו היו חסרות תכלית. התעסק יותר מדי בריבים עם גאטוסו ככל שהמשחק התקדם. דוסון - 5.5 ראה ערך פלאסיוס צ'ורלוקה - 5.5 משחק טוב שלו עד שנפצע, נקווה שיחלים בהקדם, ואם כבר נפצע להרבה זמן, אז שיחזור אחרי המשחק מול ישראל במוק' היורו. סאנדרו - 6 משחק טוב שלו, יש כישרון, רק חבל שלא בלט יותר בחלק ההתקפי אסו אקוטו - 6.5 משחק טוב מאוד שלו פינאר - 5.5 עבד טוב באגף במחצית הראשונה, במחצית השניה נחלש. מחליפים: וודגייט - 5.5 יחסית למשחק הראשון שלו, בהפתעה ומשום מקום, התמודד יפה עם הרוסונרים. קראנצ'אר - לא עשה כמעט כלום. מודריץ' - ראה ערך קראנצ'ר, אולי אם היה פותח המצב היה אחרת. השופט - 10- אם זה שופט בצ'מפיונס גם אלון יפת ומאיר לוי הישראלים יכולים לשפוט בשמינית גמר ליגת האלופות.