אלופות: טוטנהאם מנצחים במילאנו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏14/2/11.

1. eastlands Member

הכותרת בעיתון הארץ היום נפלא !

"מילאן איזה ליגה אמרת שאת מובילה? " דף ראשי ושלם מרוח בכותרת נהדרת

ואיפה אבי רצון שכתב שטוטנהאם לא עוברת את השמינית ושהמשחק בליין יהיה לפרוטוקל ,ליצן תקשורת מקומי

לא נכנס להשוואות בין הליגות ,אבל באמת כותרת מעולה !

גאטוסו - ואת זה כתב הכי נכון סטיבן גרארד - תנו לי לשחק נגד האפס הזה כל שבוע , לא תראה ממנו לעולם מסירת עומק או יצור מצב , נובח ולא נושך שמשחק תאטרלי 100 אחוז עבור הקהל , כל מילה בסלע , אכן אפס מאופס שרק נובח ,אבל היה גיבור על גורדאן קשישה ,וגם אז ליטוף , נראה את הבן זונה הזה מתקרב לגורדאן לפני 20 שנה פחחחחחחחחחחחחחח

2. דנידין Member

אלוני, אתה די חדש כאן ולא בקיא בויכוחים כאן במהלך השנים שהרסו כאן דיונים על גבי דיונים בגלל השוואות מפגרות בין הליגות. הזעם לא היה מופנה אליך, אלא אל עמי וטיפוסים כמוהו. למרבית חברי הפורום נמאס מזה, לכן אל תתן דלק לטיפוסים שמתים להצית מחדש את הויכוחים המפגרים שהורסים את הפורום. זה טיפ ממני אליך.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/11
  3. gilad16 Member

ההתנהגות של גאטוסו לא הייתה במקום, אבל הוא שחקן שחי את המשחק בצורה מאוד אמוציונלית וקשה לי להחזיק טינה כלפיו לאחר שהתנצל בסיום. בלי להצדיק התנהגות כזאת, כי אין לה מקום, אני בטוח שעוזר המאמן גם לא התנהג כשורה. לא בושה ולא נעליים, חבל שהוא איבד את העשתונות אבל הוא לא פגע ממש במישהו והתנצל בסיום, אלו דברים שקורים למי שיש לו דם בעורקים וחי את המשחק.

פלאמיני זה כבר סיפור אחר, כניסה מכוערת, נטו לפצוע וסכנה (שמומשה) לפגיעה בשחקן היריב. גועל נפש. לזכותו יאמר שהלך להתנצל בסיום ולבדוק את שלומו של השחקן הנפגע, אבל לא ברור איך לא נענש על כך יותר בחומרה.

כל הכבוד לטוטנהאם, שיחקו מצויין במגרש שנחשב למאוד קשה, אבל אני גם לא חושב שמילאן לוקחת כל כך קשה את ההפסד, הם נראה לי יותר בראש של הליגה ואירופה פחות מעניינת אותם.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנו בזה מספיק, אז אני אקצר - גאטוסו הוקנט כל המשחק. הוא גאטוסו, הוא חם מזג, הוא יצרי והוא כואב כל כישלון של מילאן. זה לא בהמתי, בהמתי זה לחפש את השחקן שהכי סביר שיאבד את הראש ולקלל אותו כל המשחק. התגובה שלו הייתה לא במקום מבחינת מה שזה יעשה למילאן, אבל כבנאדם הוא היה צריך להתנהג ככה. רוי קין היה מגיב קשה יותר.

לנון היה מצוין? הוא פרץ כמה פעמים דרך האגף, זה נכון, אבל זה בגלל שהיה מולו מגן שמאלי בינוני ביותר. כל ההרמות שלו הגיעו איכשהו ליציע הכי רחוק ממנו, וכשלא מסרו לו אז הוא לא עשה איזשהי תנועה או תרומה התקפית כלשהי. משחק גדול שלו זה לא. המהלך הגדול היחיד היה בגול, אבל אם הוא היה מפשל שם אז הוא לא היה שווה כלום.

קראוץ' היה יחסית בסדר, זה נכון. חלוצי טרזגה כבר לא נמצאים באיטליה (הצרפתי היה מהאחרונים) כך שקשה לי יותר לקבל את הסגנון משחק הזה, אבל את העבודה שלו הוא נטו עשה, וזה בסדר. אני רק יכול להגיד לך שעם סילבה כבלם קראוץ' היה ממעט לקבל כדורים, ועם בואטנג ופירלו בקישור זה גם היה הרבה יותר קשה עבור לנון וטוטנהאם. ועדיין זה לא תירוץ, מילאן הייתה צריכה לנצח אתמול ופישלה. אבל הכדורגל של טוטנהאם? לא משהו שיש לשבח.

5. aloneli Member

אוקיי מקובל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. eastlands Member

גאטוסו התנצל ? הצחקת אותי ,על מה על שבחר בכדורגל במקום תאטרון ?
    ואתה סולח לו ? השאלה על מה אתה סולח לו ? על זה שהוא תפס טרמפ ובחר לשחק כדורגל במקום ראגבי ? סליחה רוגבי הגמד האפס הזה היה באמת פוגש גברים חסונים נטולי שיניים ואז היה מתאדה כמו זבוב

איש מתוסכל שאסור לו לדרוך על דשא בכלל , אני לא מבין אך קבוצה כמו מליאן עולה עם 10 שחקנים רק בשביל שהאפס הזה ירצה את האוהדים שעבורם הוא כביכול משחק , אבל הלו ! מה עם כדורגל ? מה עם לתת פס קדימה -0

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשיאו הוא שיחק תפקיד מרכזי בקבוצה שזכתה בליגת האלופות פעמיים וגם בנבחרת שזכתה בגביע העולם. אני מציע לך להפסיק לדבר שטויות.

8. gilad16 Member

הוא התנצל על ההתנהגות שלו ממה שקראתי, לא ראיתי משהו בקשר לתיאטרון או ראגבי. אבל אולי אתה יודע יותר ממני. שמח שצחקת, זה טוב לבריאות.

לא רשמתי שסלחתי לו, על מה אני צריך לסלוח לו ולמה זה קשור?

פס קדימה וכדורגל? זה כבר הבט מקצועי ודיון אחר למה למילאן אין שחקנים יותר טובים בעמדתו כיום, או למה הם לא משחקים. זה לא קשור להתנהגות שלו עלייה כתבתי. כמו שנכתב מעלי, על התרומה המקצועית שלו בעבר מעטים מערערים, אבל שוב כנראה שאתה יודע יותר מכולם לגביו.

9. itay7 Member

היי, צריך לתת לו כבוד, רוב האנשים בעולם לא היו מעזים לריב עם גורדאן גם בגילו, לבנאדם לא חסרות איזה 5 שיניים כי הוא שתה קולה ולא צחצח אותן...

האמת שפיפ"א צריכה לעשות שינוי מהותי, שהיא כמובן לא תעשה. לא יכול להיות שעל הורדת חולצה אחרי הבקעת שער יקבלו אותו עונש שקיבל פלאמיני על ניסיון לחיסול קריירה. צריך להגן על שחקני הכדורגל, נכון שעבירות הן חלק מהמשחק, אבל יש דרך גם לעשות עבירות, פציעות שנובעות מחוזק התאקל צריכות להיעלם (כמובן שעדיין יהיו פציעות שנובעות מגורמים אחרים כמו מיקום והדרך שהרגל עמדה באותו זמן).

מצד שני, אני חושב שאנשים פה מגזימים לגבי גאטוסו. נכון, הוא עשה מעשה לא ספורטיבי וצריך להיות מורחק, אבל החברה צריכה להפסיק לראות בשחקני כדורגל דמויות לחיקוי. לצ'ארלס בארקלי הייתה פרסומת כזו פעם, וחברת נייקי באמת קלעה שם לנקודה. שחקני כדורגל הם לרוב פרחחים אגוצנטריים, וככה זה יהיה תמיד. זה אולי אפילו חלק מהשואו, מישהו זוכר משהו מגמר המונדיאל 2006 חוץ מהנגיחה של זידאן?

10. THE STRETFORD END Member

Furia Ceca

רוי קין היה מגיב קשה הרבה יותר?
    רוי קין הוקנט מספיק בקריירה שלו מצד אלף ואחת מקומות,קהל,שחקנים וספסל אורח,
    מעולם הוא לא הגיב ככה כלפי איש צוות מקצועי של קבוצה יריבה.

גאטוסו הוקנט כל המשחק,הוא חם מזג יצרי והוא כואב כל כישלון של מילאן,נהדר ומרגש,
    זה עדיין לא נותן לו את הזכות להרים ידיים על אף אחד וברגע שעשה זאת בפעם הראשונה היה חייב להיות מורחק
    אבל מבחינתך ככה הוא היה צריך להתנהג כבן אדם אז כנראה שאתה ילד בגיל או בחשיבה,אחרת היית מבין אחרת.

לנון היה איום תמידי על מילאן,
    מה זה משנה לי מי עמד מולו,מגן בינוני או לא,זה המגן שמילאן העמידה והוא כנראה סבל מהקאות לאחר המשחק בגלל
    תנועות הקרוסלה שלנון האכיל אותו בזמן המשחק.

עם בואטנג ופירלו בקישור זה גם היה הרבה יותר קשה עבור לנון וטוטנהאם...אבל הם לא שיחקו,גם בייל לא שיחק ככה ש...

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד,
    לא התייחסת לשלושת רבע מהתגובה שלי, אבל הבנתי שככה אתה מתנהל כדי לחזק את הנקודות שלך. בכל אופן -

אני מקווה שלא היית רציני בחלק על קין. בעצם אתה צודק, רוי קין עשה דברים גרועים יותר (עם דגש על הפציעה של הלאנד). אם אתה לא מגנה את קין, אין לך סיבה לגנות את גאטוסו, שבסך הכל דחף קצת את ג'ורדן שהקניט אותו כל המשחק. אני מבין את גאטוסו ואני מאמין שכל אדם עם כבוד היה ניגש לג'ורדן ומעמיד אותו במקומו. הגיל לא משחק פה פאקטור אם ג'ורדן מנבל את הפה כל המשחק. ולגביי, רק כי זה היה כל כך חשוב לך להזכיר את זה בתגובה, אני האחרון שאלך ליישב סכסוכים באלימות, ואני כבר לא בדיוק ילד.

לנון היה איום בתיאוריה, בפועל כל ההרמות שלו הגיעו לסוף העולם שמאלה. אז הוא פורץ, עובר את אנטוניני ומאבד את הכדור. זה נראה מאיים, בפועל טוטנהאם, במיוחד במחצית השניה מלבד השער, לא הגיעה לשום דבר מהאיומים של לנון.

עם בואטנג ופירלו זה היה נראה אחרת, וגם עם בייל. אם היית מגיב לשאר התגובה, היית אומר משהו על זה שכתבתי שזה לא תירוץ. כשכתבתי לפני 2 תגובות שזה היה יותר ניצול הפציעות של מילאן מאשר כדורגל איכותי של טוטנהאם, התכוונתי בדיוק לפציעות האלה. ושוב, זה לא תירוץ.

12. THE STRETFORD END Member

Furia Ceca

התייחסתי גם התייחסתי אבל כנראה אתה מתקשה להבין.

רוי קין מעולם לא הרים יד או נגח במאמן,עוזר מאמן של הקבוצה היריבה.
    הוא כיסח שחקן יריב בזמן משחק ושילם על זה באדום והרחקה
    איך אפשר להשוות בין הדברים?
    אם ג'ורדן קילל או לא אני לא יודע,מצטער,לא הצלחתי לקרוא את השפתיים בדין ודברים שלהם
    אבל גם קללה לא שווה לסטירה או נגיחה בין שחקן למאמן.
    עובדה היא שגאטוסו התנצל אחרת לא היה מרגיש שלא בנוח עם התגובה הבהמתית שלו.

לנון במחצית הראשונה היה איום תמידי והכניס כדורים פנימה לרחבה,חלקם טובים יותר חלקם טובים פחות,
    שורה תחתונה היא שמילאן לא הצליחה לעצור אותו כי בסופו של דבר את העוקץ הוא הביא.

לא יודע אם עם בואטנג ופירלו זה נראה היה אחרת,אולי כן ואולי לא
    אולי אם בייל היה משחק אז גם דברים היו נראים אחרת,או שלא
    אבל בגלל שלא אם משחק אלא השחקנים שעלו על הדשא
    השורה התחתונה היא טוטנהאם 1 מילאן 0 ובזכות.

13. Muurad Member

אתה לא רציני נכון? הבנאדם הודה שהוא נכנס בו במטרה לשבור לו את הרגל, נכון זה לא אותו דבר - זה פי אלף יותר גרוע... אל תהיה מתחסד.

14. THE STRETFORD END Member

Muurad

א.יש היסטוריה שקדמה לכיסוח הזה של קין,אם תרצה אני אספר לך עליה.
    ב.זה עדיין כיסוח בין שחקנים על הדשא לא מכות בין שחקן למאמן של הקבוצה היריבה.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלימות זו אלימות. כנראה שרוי קין לא נתקל בעוזר מאמן יריבה שמחפש להקניט אותו כל המשחק. ואם כן, יפה שהוא שמר על עצמו. את האופי הבריוני שלו הוא הספיק להראות הרבה פעמים, אף אחד פה לא תמים. רוי קין הוא הבריון הכי משמעותי ב-20 שנה האחרונות בכדורגל האירופאי וזה לא מחמאה.

כן, גם אם האלאנד פצע אותו לכמה חודשים לפני המשחק, אני לא זוכר את תקופת הזמן המדויקת, זה עדיין לא מצדיק כניסה שכזאת.

מסכים, לרגע אחד לא חלקתי על זה. הדרך שבה טוטנהאם לקחה את זה רחוקה מלהיות כדורגל אנגלי נאור, אפקטיבי ושולט כפי שניסית לצייר את התמונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/11