אלופות: טוטנהאם מנצחים במילאנו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י לירן, ‏14/2/11.

1. StevieG Member

ילדים צריכים ללמוד לרמות? זה מה שאתה טוען xavi6? רק תחשוב על טיאגו מוטה המסכן שלא שיחק בגמר האלופות בגללו.

בוסקטס לא דוגמא לכלום טבכל מקרה לא כדאי לדרדר את הדיון הזה, אז אני אעצור כאן.

כל התנהגות אלימה במגרש צריך להוקיע, ללא קשר לזהות השחקן. בין אם זה תיקול מסוכן(ופה התיקול ללא ספק היה לרגל של צ'ורלוקה, ולא לכדור מת) או ההתנהגות האלימה והפרועה של גאטוסו במהלך המשחק. אין מקום לדברים כאלה במגרש הכדורגל. כולל התנהגות כזאת: http://www.youtube.com/watch?v=fwKiwg-XR2Y

2. xavi6 Member

אני מתכוון מבחינה מקצועית. אולי תחשוב לפני שאתה סתם קופץ? הרי אמרתי שהוא צוללן מסריח, אז אני מעודד את הצלילות האלה? תפעיל את השכל לפני שאתה מקליד. מבחינה מקצועית הלוואי וכל ילד ילמד מבוסקטס איך לשחק.
    לגבי הסרטון-דווקא אני גאה בבוסקטס שהגן על פפ. הלוואי ומסי היה מתנהג באותה צורה. התנהגות שצריך להעיף זה ההתנהגות האלימה משהו של מאמן קופנאהגן, לא בוסקטס שהרחיק אותו ממאמנו. הנסיונות להיתנגח בברסה ושקחניה כבר נהיה פאסה. תתקדם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/11
  3. riquelme1 Member

אני שונא כל דבר שקשור לריאל מדריד, אבל יודע לעריך את ראול שגם בגיל כזה עדיין נשאר לו החדות ברחבה, למרות טעות נוראית של נאבארו החלש.

התיקו לא משקף כי ולנסיה הייתה עדיפה על שאלקה, במחצית השנייה ולנסיה שלטה במשחק יותר, כמו שהיא שלטה ברוב המשחק(66 אחוזי החזקה בכדור כמעט כל המשחק), אבל שאלקה הייתה יעילה וההגנה של ולנסיה היא לא להיט גדול.

בכל מקרה, התוצאה של ולנסיה בעייתית מאוד בגומלין, שאלקה קבוצה ביתיית טובה, אבל הסיכויים של העטלפים עדיין טובים.

4. Valencia_MyLove Member

אל תשכח שגם מאטה ישחק בגומלין וזה חיזוק משמועתי להתקפה

5. THE STRETFORD END Member

פלאמיני עם תיקול של אדום ברור,ללא עוררין בכלל
    ומי שלא מצא לנכון להבין זאת לא באמת קשור לענף.

כנ"ל גאטוסו הפרחח,אין לי מושג איך הקוון שראה מקרוב את הדחיפה המכוערת של גאטוסו עם היד
    לא קרא לשופט ובכדי שגם הפרחח שעבר זמנו יקבל כרטיס אדום ישיר.

פלאמיני דיבר עם כיסוחים,גאטוסו עם הידיים,
    לנון וקראוץ' האנגליים עם כדורגל והכדורגל ניצח אתמול.

6. riquelme1 Member

אדום של 200 אחוז, שתי רגליים קדימה ומטרה אחת-לפגוע.

אחד העבירות המחרידות שראיתי, גועל נפש.

7. aloneli Member

האמת קשה לי להגיד למי יותר הגיע לנצח כי שתי הקבוצות היו חלשות ממה שהן מציגות בדרך כלל.

טוטנהאם הסתגרה במשחק חוץ וזה עוד מובן וניסתה להשיג תיקו,מילאן ניסתה להשיג יותר אבל שיש לך קישור כל כך חלש אין פלא שזאת התצוגה הכי חלשה של מילאן בזמן האחרון.

האכזבה העיקרית היא בעיקר ממילאן שהרוחות באוויר דיברו על זה שהתמודדות תייגמר כבר אתמול בטח שבייל לא משחק.

אז שוב פעם קבוצה איטלקית נופלת נגד קבוצה אנגלית ואולי זה מראה את ההבדל בליגות...

8. דנידין Member

ואם בארסה תחתוך שוב לחתיכות את ארסנל אז מה זה אומר שהליגה ההספרדית חזקה יותר? יאללה מספיק לדבר שטויות כבר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/2/11
  9. riquelme1 Member

לא שזה קורה פעם אחד זה מיקרי ולא מצביע על משו, אבל שזה קורה כמה וכמה פעמיים זה כבר לא מיקרי, אתה רוצה שאני יביא לך את התוצאות של האנגליות באיטליה בשנים האחרונות, ואולי אז כן תבין?

חוץ מיזה גם העובדה שמילאן היא מוליכת הליגה האיטלקית אחרי 23 מחזורים, ובתקופה ארוכה אומרת גם מצביעה משהו, שיש בעיה בצמרת הליגה האיטלקית, כי עם כל הכבוד לנאפולי, יובה ואפילו אינטר של העונה, אין שם אף קבוצת על.

10. דנידין Member

אני יודע שאתה מאוהב בהשוואות בין הליגות עמי, אתה לא מסוגל בלי וזה לא חדש. לא רוצה להעליב אותך, אבל זה הדבר הכי מטומטם עלי אדמות. זה דבר בלתי השוואתי, אלא אם כן יקומו עוד כמה מטורפים כמוך ויחליטו שעושים ליגה במשך עונה שלמה שכל האיטלקיות ישחקו מול כל האנגליות, כל הקבוצות ללא יוצא מן הכלל במשך עונה שלמה ואפילו רצוי לכמה עונות. רק אז תקבל את התשובה לשטויות שאתה מתעסק בהן.

אם הקריטריון שלך לליגה חזקה זה שנציגות מנצחות לאחרונה נציגות אחרות אז ליון מנצחת את ריאל מדריד כל הזמן, בטח הליגה הצרפתית יותר חזקה. אה וכן, באיירן ניצחו את היונייטד וברצלונה מנצחת כל קבוצה אנגלית שתביא לה, אז הליגה הספרדית הכי חזקה ואולי הצרפתית והגרמנית סגניות שלה. תאמין לי אנחנו מביישים את אייסוקר, רצוי שנפסיק כאן.

11. riquelme1 Member

מילים כדורבנות. לא רציתי לעשות השוואה, והאמת שזה באמת לא היה במקום, פשוט רציתי להגיד שזה שקבוצות אנגליות עוברות ומנצחות קבוצה איטלקית כבר כמה שנים ברציפות(עם נוציא לרגע את אינטר של מוריניו), זה בוודאי מצביע על מגמגה כלשהית.

אבל לא צריך את זה בשביל לדעת.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלאמיני אפס, גאטוסו הגיב כמו גבר להתגרות הבלתי פוסקת בו,
    אבל איזה כדורגל ראית מלנון וקראוץ'? חוץ ממתפרצת אחת שצלחה וזה הרבה יותר ניצול מכת הפציעות של מילאן מאשר איזשהו מהלך כדורגל מהספרים. ובמיוחד משני השחקנים האלה שהיו חושך כל המשחק.

ובעונה שעברה אינטר הדיחה את אלופת אנגליה, צ'לסי. איך זה עובד עם התיאוריה שלך?

13. דנידין Member

צריך להוקיע את הטמבלים בפורום שכל פעם מעלים את הטינופת על השוואות בלתי אפשריות בין הליגות. אנשים משועממים והזויים.

14. THE STRETFORD END Member

Furia Ceca

גאטוסו גבר ולנון היה חושך כל המשחק...?

כנראה ראית משחק כי אני ראיתי את גאטוסו שמבייש את עצמו ואת המועדון שלו עם התנהגות בהמתית.
    עובדה היא שהוא התנצל לאחר מכן,כנראה שגם הוא הבין שטעה ובגדול אבל הכתם נשאר וחבל בשבילו
    ועוד יותר בשביל מילאן.

לנון היה מצויין,במיוחד במחצית הראשונה שהיתה בשליטה של טוטנהאם,
    ההגנה של מילאן התקשתה להתמודד עם הגובה של קראוץ,זה יצר לא מעט בלאגן באיזורים מסוכנים
    ובסופו של דבר מתפרצת מהסרטים ושער חוץ יקר,זה למה הכדורגל ניצח.

15. aloneli Member

אם אתה מדבר עלי אז צריך להוקיע אנשים כמוך שעל כל תגובה שמישהו כותב אתה ישר תוקף אותו במידה ודעתו לא נכונה מבחינתך.

אתה לא יודע להתנהל בפורום?לא יודע לקבל תגובות שלא אחרים?אז אל תגיב, לך תגיב לעצמך בפורום של שאלקה.

נראה לי שאתה זה שמשועמם ואני ממליץ לך להתסכל על כל ההודעות האחרונות שלך,ותראה שהכל תקיפות ושלילות של תגובות אחרות.

אני אמשיך להשוות ולדבר על כדורגל כי ככה אני מדבר לעניין ולא מחפש לצאת חכמולוג ולתקוף אחרים...