לדעתי גם אפשר להוסיף את אינטר וארסנל לרשימה, למרות ששתיהן בעונות די חלשות. מה שכן, אני מסכים שהשנה עלו קבוצות בינוניות למדי שבכיף הייתי מחליף בקבוצות כמו ליברפול, אודינזה ויובנטוס. אבל לך תדע, אולי ככה באמת יהיה יותר מעניין.
הליגה האירופית בשנתיים וחצי האחרונות רואים בה יכולת גבוהה, הרבה מתח ולא מעט הפתעות..קבוצות טובות ומובילות מכל הליגות באירופה.. אם תתנו לזה צ'אנס ותפסיקו רק לרדת על המפעל ולחשוב שזה נטל, אתם תיהנו מכדורגל טוב,איכותי ומעניין..(אבל בישראל להגיד לראות כדורגל שזה לא הטופ זה לא ממש מקובל אני מבין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx )
אני גם כן לא מבין למה הליגה האירופית זוכה לכזה יחס. גביע אופ"א היה יוקרתי ונחשק, ואז שינו לו את השם והוא הפך לדרעק?
אם אנשים ישבו בימי חמישי, עם ראש פתוח ובלי דעות קדומות ויראו כדורגל הם יהנו כמוני כל חמישי מחגיגת כדורגל יפה ותמימה..
שמח לראות שיש אנשים שחושבים כמוני... ברגע שמתנערים מדעות וסטיגמות כאלה ואחרות... באמת שאפשר ליהנות מימי חמישי בלי קשר לאם הקבוצה שלך משתתפת במפעל או לא
זו לא שאלה של הנאה. להנות אפשר (כמעט) מכל משחק כדורגל. הבעיה היא בגישה של המועדונים הגדולים, שלא מוכנים משום מה לפתוח עם ההרכב החזק שלהם. זאת הבעיה שגורמת למפעל הזה לאבד מהיוקרה שלו.
חוץ מחלק מהקבוצות האנגליות וחלק מהאיטלקיות תמיד עולים בהרכבים החזקים... ששוב אני מיליון פעם חוזר על זה אני לא מבין איך קבוצות כמו טוטנהאם/אסטון וילה/פאלרמו וכו' מרשות לעצמם לזלזל במפעל כאילו הם מניפים תארים כל יומיים... את ההנאה בזכיה בליגה האירופית לפני שנתיים אני מאחל לכל אחד שאוהב כדורגל