אלופות המדינה בעשור האחרון - השוואה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י $zinedine zidane$, ‏25/9/13.

1. Telkiyski Member

אני גם ממש לא בטוח שעדיף שיהיה בקבוצה פיזיולוג, או אנאליסט, בשביל ששחקנים זרים יחלקו דירה משותפת או בשביל לא לספק רכבים/דלקן לשחקנים, יכולות להיות לזה הרבה השלכות שליליות בסופו של דבר וממש לא בטוח שזה שווה את זה בשביל אנאליסט.

בקיצור, כשיש לך הרבה כסף אתה פתאום מוצא לנכון לבזבז כמה גרושים על איזה מסעדה טבעונית. כשאין לך אתה פשוט אוכל את מה שנראה לך שיהיה לך טעים.

2. Don Joan Roman Member

עזוב הוא לא יודע על מה הוא מדבר, קל לדבר באוויר אבל אין אף שחקן כדורגל זר או לא זר שמכבד את עצמו שיסכים לגור עם עוד שלושה שותפים, וזה בלי לדבר על זה שלשחקנים יש משפחות, מה זה פה שיכון קהילתי שדוחפים כמה אנשים שיגורו ביחד ואומרים להם "זה מה יש"? אל תעשה צחוק אורימור, ברגע שהוא אומר דבר כזה לשחקן הוא צוחק לו בפנים והולך למקום אחר, מה שכןם אפשר לעשות זה שכמה שחקנים יחד יסעו ברכב לאימונים אבל כמה זה כבר חוסך? בטח לא ברמות של לקנות שחקנים בעשרות או מאות באלפי יורו.
    ואל תשכח שאנחנו מדברים על קריית שמונה ולא הרבה שחקני כדורגל חולמים לגור שם ואם ההפרשים יהיו 5-10 אלף דולר הם יעדיפו מקום אחר, ק"ש ובני יהודה הן 2 הקבוצות היחידות בליגה שאני יכול להגיד עליהן שמחלקות את עוגת התקציב בצורה הכי נכונה, אבל משאבים כמו למכבי, מה לעשות, אין להם

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/13
  3. Landon Donovan Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני חייב להגיד שכשהוא התחיל לדבר על שחקנים שיגורו עם שותפים התחלתי לצחוק בקול רם. אורימור, די, תפסיק, ז נהיה מביך מהודעה להודעה.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תעשו לי טובה - למה ילדים בני 20 צריכים דירה משלהם, רכב משלהם ודלקן?!

5. Telkiyski Member

ולמה ילד בן 21 כמו ניימאר צריך להיות כוכב עולמי?
    ככה זה, שחקני כדורגל.

זה ככה בכל מקום, לא המציאו בישראל את הקטע הזה של דירה ורכב.

6. Landon Donovan Member

כי בא להם. איזו מן שאלה מפגרת זאת? מדוע שחקנים בני 27 צריכים 350 אלף יורו בשנה?

אין סיכוי ששחקן בן 20 מאזור חיפה ודרומה יעבור לקרית שמונה בשביל לגור עם שותפים. הוא ילך לבני יהודה או אשדוד במקום.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם אשדוד ובני יהודה אשמים.
    סתם שתדעו - גם במדינות כדורגל גדולות מאיתנו (בהרבה) לא לכל שחקן סגל בכל מועדון יש רכב משלו, דלקן ודירה רק לעצמו, זה פשוט מצב אבסורדי בארץ שהוא לא פרופורציונלי בכלל לתקציבים. אתם כנראה לא מבינים את האבסורד - כל חוזה שווה לאיזי שרצקי 100 אלף שקל עוד לפני משכורת ופרמיות.

מה הבעיה לשכן שני שחקנים זרים (רווקים, לא מדבר על בעלי משפחות) נגיד בדירה שלכל אחד מהם יהיה חדר משלו? זה הגיוני לחלוטין.

8. Landon Donovan Member

מה הבעיה? אולי רצונו של השחקן? איזה שחקן זר יגיע לפה בשביל לגור בקומונה? אתה מבין כמה מגוחכים הדברים שלך נשמעים?

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לגור עם עוד שותף בנגיד מהלך גילאי העשרים זה לא נוח? קומונה?! אתה רציני?

10. Landon Donovan Member

לא, די, לא יכול להיות שאתה אמיתי. למה ששחקן כדורגל שמקוויח מאות אלפי שקלים בשנה לא יסכים לגור עם שותף? אתה שואל ברצינות?

11. Telkiyski Member

מילא היית אומר להחתים 3 זרים במקום 5 ואת שאר הכסף לשים על האנאליסטים האירופים.
    אבל לא הייתי מתעסק בענייני דירה, רכב וכל הדברים האלה.
    שחקני כדורגל הם פרימדונות וזה לא משהו שאני המצאתי.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני כתבתי ?אנליסטים מאירופה?? יש תחליפים מקומיים ויש גם חברות שמספקות שירות דומה במחיר לא גבוה.
    באשר לדירות וכד? - אם אותו אחד מרוויח כ?כ הרבה כסף, שישדרג וישלים כסף לדירה לבד. אפילו פאקינג זהבי עשה את זה למכבי כי רצה לבחור דירה אחרת, ולא כל קבוצה היא מכבי.

13. Don Joan Roman Member

תלך לאימון ותגיד לראדה פריצה שהוא הולך לגור עם קרלוס גארסיה באותה דירה, בוא נראה איך הוא יגיב.
    שחקנים זרים אל יסכימו בחיים לגור עם עוד שותפים באותה דירה, גם אם הם רווקים, אם אתה מדבר על ישראלים, אז יש כמה שחקנים שגרים בשותפות עם אחרים אטבל ככולם ללא יוצא מן הכלל גרים מאזור חיפה ודרומה מכך, בפריפריה אתה צריך לתת להם תנאים טובים יותר מאשר במרכז כדי שיסכימו ולדוגמא אני אתן לך את גל אראל, עזוב את זה שהפועל ב"ש משלמת לו הרבה יותר מכל ההצעות שהיו לו במועדונים אחרים, הם גם ממנים לו דירה, רכב ודלקן והוצאות פלאפון ומחיה, למה? כי אם לא הוא לא היה חותם אצלהם, פשוטו כמשמעו.

14. Landon Donovan Member

אממ.... הדירה היא חלק מהחוזה של השחקן ואם קבוצה תציע לשחקן דירה כחלק מהחוזה היא תצטרך לשלם לו יותר כסף. הקבוצות לא מספקות דירה לשחקניהן מתוך נדיבות ליבן.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לשניהם יש משפחות, לא רלוונטי.
    ומכבי זה לא בני יהודה או קריית שמונה.