אלופות: הידינק עוצר את בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by לירן, Apr 28, 2009.

1. riquelme1 Member

בהחלט כן, ואתה תראה אתזה בברידג'. צ'לסי באה בהרכב חסר לקאמפ נאו, ופשוט שיתקה את ברצלונה, תקרא לזה בונקר, תקרא לזה מכוער, הם עשו את שלהם, העבירו את ההכרעה לאנגליה.

תצאו כבר מהבועה, לא כול יום חטאפה וגיחון, קבוצות ברמה של צ'לסי לומדות, הם ראו את באיירן וליון, והם למדו.

2. Beitar Member

צ'לסי השיגה את מה שרצתה להשיג אתמול. ברצלונה, למרות הנעת הכדור שלה והיכולת הטובה שהיא מציגה, ואחרי שכבר הכתירו אותה כ"קבוצה המדהימה של השנים האחרונות" (תמיד טענתי שזה מוקדם מדי), יכולה למצוא את עצמה ללא תואר בסופו של דבר. לא תמיד יכולת טובה מספיקה לתארים - ואוהדי ברצלונה יכולים לשאול את ארסן ונגר על זה, כשרק בשנה שעברה למשל , ארסנל הוליכה את הפרמייר ליג ולפחות בחצי הראשון של העונה נראתה ככזו שמציגה את היכולת אולי הטובה באירופה באותה תקופה. וזאת רק דוגמא אחת. לכן, צריך לדעת לנצל את המצבים שמגיעים להם - אטו וחלב עם החמצות מוגזמות עלולים מבחינת הקטאלונים להיות אלה שיגמרו להם להישאר מחוץ לגמר. בנוסף,העובדה שברצלונה לא ניצחה פעמיים רצוף, עשוייה לתת ביטחון הן לריאל בשבת והן לצ'לסי ברביעי הבא, ולעצור את המומנטום של גווארדיולה ושחקניו - אפשר לעצור אותם.

3. Ohad_Glr Member

ברסה תישאר "הכי טובה בעולם" וצ'לסי תשחק כמו בני יהודה ותעלה לגמר. אני בטוח שבברידג' "חותמים על זה" עכשיו בעיינים עצומות...

4. AW forever Member

:aaatv: , איך שאני לא מתגעגע לנמושה הזה שלא יצליח לשים גול גם אם החיים שלו תלויים בזה.
    קללת בוגדי ונוטשי ארסנל לדורותיהם ממשיכה.

5. xavi6 Member

התגלנו במלוא מערומינו? מנצ'סטר היתגלתה במלוא מערומה כאשר פורטו הגיע לשחק כדורגל בחוץ. צ'לסי לא באה לשחק כדורגל. אפילו ראסינג סנטאנדר הגיע לשחק כדורגל מולינו, אפילו גיחון הגיעו לשחק כדורגל מולינו! הגענו ל-5 מצבים של גולים והגיע לנו פנדל. זה לא נקרא להיחשף במערומינו ידידי. להיחשף במערומינו זה שישתקנו אותנו, שלא נגיע ל-5 מצבים של שערים בטוחים, שלא נשלוט במשחק ושלשם שינוי יסכנו את השער שלנו ולא מטעות של בלם אלא ממהלך של היריבה. כשתגיע הקבוצה הזאת, אז ניחשף במערומינו, אבל נכון להיום כולם לא עושות את זה כי הן פוחדות, נקודה. אבל צ'לסי, עם כלים התקפיים כאלה מבריקים לא יודעת לשחק התקפי מולינו. זה עצוב, זאת לא ליגת האלופות, זאת ליגת העלובות ומי שיותר בונקריסטית איפה שמשחקים כדורגל-מנצחת. אני בטוח שצ'לסי תגיע לגמר, כי אלת המזל לא הייתה איתנו אתמול-אין לי ספק שהיא לא תהיה עם קסרס בגומלין. בנוסף, צ'לסי קבוצה שבבית תעיז לתקוף, ואז אני בספק אם מסי ואיניסטה יכולים לכפר ב-3 שערים-כי זה המינימום שנקבל כאשר קסרס ופיקה בהגנה. אוהדי צ'לסי יכולים להתחיל לפנטז על נקמה במנצ'סטר, כי בלי מארקז ופויול-אין לנו הרבה סיכויים. למען האמת, אין לנו בכלל סיכויים. אבל מבחינתי, אני גאה בקבוצתי שהגיע לשחק כדורגל וגרמה גם לצ'לסי להביא את דרוגבה לרחבה שלה. אם זאת תהיה אלופת אירופה, אני אעדיף שברצלונה תשחק בגביע אופ"א, אולי שם ישחקו כדורגל...

הנתונים לפעמים מדהימים אותי. 34 כדורים צ'לסי החזירו לצ'ך. יותר מזה, 10 כדורים הם פשוט בעטו לואלדס. לא סיכנו את השער הכוונה (האנגאובר לא כזה...), אלא פשוט מהרחבה שלהם בעטו לשלנו. מס' העבירות של צ'לסי היו 20, שלנו היו 7 ואיכשהו-עדיין שתי הצדדים קיבלו 2 צהובים (באלאק המצטיין היה צריך לצאת דקה 60 באדום. השופט נותן שריקה על פאול שלו על איניסטה, אבל אם ככה-זה אומר שהוא נתן לו פשוט מרפק\סטירה, אם זה לא צהוב-אז מה כן צהוב?) אכן יקירי, אנחנו נחשפנו במערומינו!!!

יש דברים יותר חשובים, כמו ריאל בשבת. בהצלחה לארסנל\מנצ'סטר. הידינק גאון.

Last edited: Apr 29, 2009
  6. avdz7 Member

פה זה חצי גמר צ'מפיונס ליג, לא מחזור ליגה מול סאנטנדר.
    ככה שאת צ'לסי שעשתה את שלה לא מעניין כמה יבקרו אותה וכמה מבוקר היא שיחקה, העיקר שהיא עמדה במבחן התוצאה.
    אז חאלס לבוא עם הטענות המגוחכות האלה של הלא באה לשחק כדורגל, בתוצאה היא עמדה יפה מאד וזהו!
    זה מה שחשוב בשלבים המאוחרים האלה. ולא משנה כמה מבוקר הם שיחקו. מה עדיף לצ'לסי? לשחק התקפי ובסופו של דבר לצאת עם תבוסה? לא. אז חאלס עם הטענות המגוחכות האלה כבר.

7. THE STRETFORD END Member

אני לא מבין על מה הבכי של אוהדי ברצלונה פה?
    מי שציפה שצ'לסי יהיו פראיירים כמו באיירן מינכן או ליון כנראה חי בנדמה לי,
    וגם משחק אחד מבוקר לא הופך את ליגת האלופות לליגת העלובות ובמיוחד שרק ברבע הגמר ראינו כדורגל מעולם אחר,
    ולהזכיר לכם,0-0 זו תוצאה רעה לקבוצת החוץ כי עכשיו לברצלונה מספיקה כל תוצאת תיקו עם שערים,היא
    אפילו לא צריכה לנצח,
    לברצלונה יש את הכלים ההתקפים לכבוש והרבה,
    לצ'לסי עם כל החשש המוצדק מההתקפה של ברצלונה,אין ברירה אלא לתקוף ולהעיז יותר בגומלין
    אבל זה לא אומר שמה שהם עשו אתמול זה בונקר או בושה או מה שזה לא יהיה,
    זו לא בושה לשחק מבוקר בנואו-קאמפ מול ברצלונה הנוכחית,
    קבוצות בליגה יכולות לבוא לשחק פתוח יותר כי בליגה תמיד אפשר לתקן,באירופה בשלבים כאלה,לא.
    צ'לסי קבוצה פחות טובה מברצלונה ולפחות על הנייר או מבחינת כל סגל השחקנים
    וכל הכבוד לה שהיא ידעה ולפחות בחצי הראשון של המפגש הזה,לנטרל את ברצלונה
    ואם היא תעבור את ברצלונה בסיכום הכללי אז בכלל יהיה צריך להוריד בפניה את הכובע,כי מי היה מוכן להמר נגד ברצלונה לפני המפגש הזה?
    בכדורגל לא מספיק להיות רק יפים,צריך גם ת'כלס ואם ברצלונה לא תדע להעביר את הת'כלס בגומלין אז היא תהיה יפה אבל לא מספיק טובה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק בגלל משחקים כאלה מגעילים שיריבה באה לסגור את המשחק הראשון ולהעביר את המשחק אליה הבייתה עולה בי השאלה אולי עדיף משחק אחד במגרש ניטרלי..

בניגוד לשאר אוהדי בארסה אני לא מצליח לראות אותנו עוברים בלי פויול ומארקז.

9. xavi6 Member

אנחנו בוכים כדי לדעת שאנחנו עדיין חיים ונושמים. לפני שנה בידיוק ביום העצמאות יצאתי מר"ג אחרי הגול השלישי של ריאל עם בקבוק בירה ביד מחכה לאיזה מונית שירות, בז'בוטינסקי בציר ר"ג ת"א. עכשיו אני בוכה שצ'לסי משחקת מבוקר מולינו. ובכן, אין לי ספק שהעונה הזאת לא משנה יהיה-תכשל אותנו ברמות שאנחנו אפילו לא יודעים.

אצלינו מבחן התוצאה הוא שני אחרי מבחן הדרך, בגלל זה אישית אנחנו מעריצים את פורטו ששיחקה התקפי מול מנצ'סטר בחוץ, ובגלל זה אני אישית סוגד לקבוצה כמו גיחון שבלי כלים התקפיים עדיין שולחת 6-7 שחקני למעלה, והמחיר? פשוט לא אכפת לי. אנחנו לא קבוצת עסקנים כמו צ'לסי, אנחנו קבוצה של יופי וטוהר, אנחנו יודעים שהתארים יבואו עם כדורגל התקפי ולא מבוקר, ועובדה שלא רק שלא חסרים לנו תארים-גם לא חסר לנו כסף. תודה לך ברסה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'אבי6

ראסינג הגיעה לשחק כדורגל וכמה קיבלה? גיחון באה לשחק כדורגל וכמה קיבלה? מבחינתי מה שצ'לסי עשתה היום זה ועוד איך לשחק כדורגל, אמנם כדורגל הגנתי אבל כדורגל - ברגע שזה משיג את המטרה אין בזה פסול.

5 מצבים של גולים בטוחים? אני זוכר 2, של חלב ושל אטו. ולהזכירך, השוער הוא חלק מצ'לסי, וזה שהוא נתן כמה הצלות טובות היום לא מוריד מערך המשחק ההגנתי הנפלא שהם נתנו.
    ולא, לא היה פנדל על הנרי.

SPANISH WEAPON
    תאמין לי אם יהיה לי על מה, אחרי הגומלין אני אודה בטעותי. על מה להתנצל אין לי האמת גם אם תכבשו שישייה בגשר.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת , לא היה פנדל ?!!?
    http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090429/29porbn.Xxx
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_359/foto_359461_CAS.Xxx

12. THE STRETFORD END Member

xavi6

מבחן התוצאה אחרי מבחן הדרך...בגלל זה ראייקארד לא המשיך עונה שעברה?
    והרי שיחקתם באותו הסגנון נגד יונייטד לא?
    בכדורגל בסופו של דבר אם אין תוצאות אז המנג'ר הולך הביתה והאוהדים נשארים עם תירוצים בכדי לנחם את עצמם.
    אצלנו אוהבים לשלב את מבחן התוצאה עם מבחן הדרך ולא משהו על חשבון או משהו לפני השני
    וכן,גם אני מאמין שבסופו של דבר הדרך הטובה מנצחת ברוב הפעמים,
    לו ברצלונה תעבור את צ'לסי זה יהיה בזכות זה,
    כנ'ל אם צ'לסי תכבוש ותנצח את ברצלונה.

שיהיה לכם בהצלחה בגומלין.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, אתה נותן לי תמונות בשביל להוכיח שהיה פנדל? אני יכול עכשיו להביא לך 2 תמונות מהמשחק של יונייטד נגד טוטנהאם בשבת(לא יודע אם ראית - הפנדל על קאריק שבו גומז נגע בבירור בכדור לפני שהוא הפיל את קאריק ברחבה), אחת מראה שבבירור גומז נגע בכדור והשנייה שזה פנדל של 100%.
    אז תפסת פריים אחד שבו זה נראה כאילו בוסינגווה זורק אותו לרצפה, SO? ממה שאני זוכר מאתמול הוא שיחרר אותו בדיוק אחרי חצי שנייה והנרי המשיך בנפילה החופשית שלו. גבולי ביותר, אני נוטה לחשוב שזה לא היה פנדל. פנדל ברור זה בטח לא.

14. xavi6 Member

ראבאק הוא תופס אותו בבירור!!! מה עוד אתה רוצה?! הוא יגיד שהיה פנדל?! וואי הרמת עליבות עברה כל גבול. עזוב, למה אנחנו מתווכחים? הכדור של בלאטי בגמר מול ארסנל לא היה, זה בכלל לא עבר בין הרגליים של אלמוניה, זה הכל רמאות! אז מה אם תפסו כמה צילומים? בולשיט, לא היה גול. הכי חשוב שיהיה גמר כל אנגלי, זה ימשיך לתת לכם סיבות לא ללכת לחברה\אתרי פורנו...

מה שהיה אתמול לא שילב בין מבחן תוצאה למבחן הדרך, זה היה מבחן התוצאה בלבד.

אם היינו משחקים ככה מול יונייטד היינו כובשים. אומנם שלטנו ללא עוררין וזה היה מביש לראות את אלופת אירופה משחקת עם ויין רוני כמגן, אבל לא הגענו לכ"כ הרבה מצבים כמו מול צ'לסי. עם ריקארד כבר שנתיים לא זכינו בתארים וגם כדורגל טוב ומשובח לא היה במיוחד, לכן הוא עזב, הוא עזב בגלל הלוזריות, בגלל אי ההתקפה, בגלל שכל דקה 90 קיבלנו גול ואף פעם לא ידענו לתת את ה-2 או ה-3, כאשר מול אותן קבוצות כיום אנחנו נותנים את ה-5. אין קשר בין הדברים שאתה אומר, ריקארד בשנה האחרונה הציג קבוצה כבויה ודיכאונית שפשוט זעקה לשינוי.

תומר, אם אתה קורא ל-10 כדורים בעיטות לואלדס מהרחבה שלך כדורגל אז זה עצוב, אם אתה מאמין שלתת 34 כדורים אחורה לצ'ך זה כדורגל, אז אני באמת באמת מרחם עליך, כי אינך יודע מה זה כדורגל.

Last edited: Apr 29, 2009
  15. דנידין Member

זאת כן תפיסה בחולצה, אבל נעזוב את זה, לגמרי לא העניין. הידיניק הוא גאון. יש כאלו שחושבים שזה קל להעמיד מערך הגנתי ומצופף, אבל יש בזה המון מרכיבים מסובכים. שחקני צ'לסי הגיעו עם אטרף ובלי כל בושה שהם הולכים למאבק חסר פשרות. לדעת לעצור מומנטום בנפילות, לעשות עבירות, הכל לגיטימי בליגת האלופות מזה שנים. הידינק לא מתבייש לעלות בבונקר במגרש קשה או לתקוף במשחק חוץ (מול ליברפול), כי כל טקטיקה שונה מקבוצה לקבוצה וכאן הגדולה של המאמן לדעת להוציא לפועל את הדבר הנכון, עם השחקנים הנכונים ובצורה הנכונה.

גאון!