אלופות: הידינק עוצר את בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by לירן, Apr 28, 2009.

1. KirkH Member

ומה נראה לך, שסתם הוא קיבל את הכינוי סופרמן?!

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחלתי לקרוא תגובות של אנשים פה בקשר למשחק, הפסקתי בעמוד 3, כמה בולשיט, צ'לסי משחקת כמו בני יהודה, יריבות אנגליות מתבנקרות בקמפ נואו בצורה שיטתית(הרי בבונקר אטומי ניצחנו כמעט את אותה ברצלונה 2:1 לפני בדיוק שנתיים, נכון?), אלוהים ישמור כמה מרירות ובכיינות.
    אמרתי אחרי הרבע גמר והרבה לפניו שברצלונה לא פגשה עדיין יריבה עם הגנה נורמלית, שכל החמישיות לספורטינג גיחון שוות לתחת ברגע שהם יפגשו קבוצה אמיתית ולא פאתטית שמסוגלת לאטום את מסי, אטו, והנרי - והנה למרבה ההפתעה צדקתי. כל הטענות שלכם לצ'לסי היום ויונייטד לפני שנה לא יעבדו כי וואלה, אם ברצלונה באמת הייתה כל כך טובה כמו שהתקשורת מנפחת אותה אז היא הייתה מסוגלת לפחות לתת איזה 1:0 קטן, אפילו את זה הם לא הצליחו לעשות, הבלוף הקטלוני מתגלה במלוא מערומיו.

אחרי זה עוד טוענים שזאת הקבוצה הכי טובה בעולם... נו באמת.

3. riquelme1 Member

אני חושב שזה לא במקרה שבארסה לא מתקשה נגד קבוצות אנגליות, כבר שנתיים ברציפות שזה קורה, לפני שנתיים הדחה נגד ליברפול, ועוד בבית, בעונה שעברה נגד מנצ'סטר, והעונה כנראה נגד צ'לסי, למרות שזה עדיין לא גמור. ברצלונה מתקשה לשחק מול הכדורגל האנגלי והפסיזי, עם כול הכבוד לכשרון והטכניקה ברצלונה צריכה יותר גיוון, הקבוצות האנגליות יודעות לקרוא את המשחק של בארסה, היום צ'לסי לא התאמצה יותר מדי כדאי לסגור את בארסה.

ברצלונה צריכה להעמיק את הספסל, לא היה שום שחקן שיכול לתרום, חלב זה היה החלטה מגוכחת של גוארדיולה שחקן שלא כבש שער העונה, ובוז'אן שכמעט כול העונה בספסל, לבארסה חסר חלוץ שיכול לעלות מהספסל, ושחקנים כמו קייטה ובוסקטס לא יתרמו כלום, אני חושב שהספסל של בארסה בינוני מאוד, אז זה מספיק בליגה, אבל לאירופה לא ממש.

פויול נכנס וכמעט הרס לסארסה עם אדום, לא יאמן כמה השחקן הזה חסר בטחון ובירידה, לעומת זאת פיקה רכישה אדירה, איזה בלם אדיר!

Last edited: Apr 29, 2009
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מנסה ככל האפשר לראות איזה אופטימיות לגומלין ואני לא מוצא, בלי מארקז השחקן ההגנה הכי טוב שלנו השנה זה קשה ובלי פויול שלמרות שהוא ביכולת לא משהו העונה זה בכלל בלתי אפשרי מי יחליף אותו ? אבידאל כבלם ? ואז סילביניו מגן ? אנחנו נספוג במשחק הזה בטוח ויותר משער אחד השאלה אם נצליח להחזיר גם את אותה כמות.

שאךה לי קטנה אליכם תומכי ומהללי הבונקר של צ'לסי אתמול , ללמה באנפילד היא לא שיחקה ככה ?

5. קטלוני Member

שמע,יש הבדל בין הגנה נורמלית וחזקה לקבוצה שמעמידה 10 שחקנים בהגנה ומעיפה כדורים לדרוגבה.

6. yonmu Member

בדיוק כמו שנה שעברה -
    בארסה בחצי הגמר מול קבוצה אנגלית בקאמפ נואו, בארסה שולטת בכדור אבל לא עושה (כמעט) כלום חוץ מזה, ודווקא המצב הטוב ביותר במשחק של הקבוצה האנגלית והוא לא מנוצל (אז פנדל של רונאלדו, אתמול 1 על 1 של דרוגבה).

7. Ohad_Glr Member

גם כשמסי לא משחק טוב אז זה לא שהוא התקשה מול ההגנה אלא לא רצו לשחק עליו?!?!
    צר לי לנפץ לכם את הבועה אבל ליאו מסי מאוד התקשה אתמול מול בוסינגווה בפרט וצ'לסי בכלל.
    מסי לא התקשה?! הוא סתם החליט שבא לו להיות גרוע?

העונה הזאת מראה לי ביינתים שני דברים לגבי מסי:
    1) הוא גאון כדורגל.
    2) אם מרביצים לו קצת הוא יוצא מהמשחק.

החלק הזה של העונה, זה הזמן שלו להוכיח אחרת.

עריכה: אני לצערי עדיין חושב שברסה מגיעה לגמר. נקווה שאני טועה.

8. avdz7 Member

יפה אמרת, אבל פה היה לה איזה 3 מצבים, בשנה שעברה היא הגיעה רק למצב (אם אפשר לקרוא לזה ככה) של אינייסטה.

בקיצור, אין מה לבוא בטענות לצ'לסי, שיחקו מבוקר, אבל סה"כ עשו את שלהם. "מול הגועל נפש של צ'לסי".. כמה חבל שהם לא גיחון.

9. קטלוני Member

שוב,מה שצ'לסי עשתה היום לא נחשב לכדורגל.
    דווקא כי הם לא גיחון ציפיתי מצ'לסי לאיזו הנעת כדור,מספר מסירה העולה על שלוש,שלא נדבר בעיטות לשער.

10. JR-Riquelme Member

איזה הנעת כדור...
    או שברסה כל כך טובה שבאמת אי אפשר לעשות את זה מולה, או שלקבוצות רועדות הביצים שהן מגיעות לקאמפ נואו.
    המשחקים האלה רק מוכיחים לי שברסה הכי טובה בעולם. כי רק מולה קבוצות גדולות ישחקו כמו נס ציונה.

11. riquelme1 Member

רועדות הביצים? אני לא ראיתי את צ'לסי מפוחדת אתמול, ההפך, האגרסיביות של צ'לסי גרמה לכמה משחקי בארסה לפחד. בקש להנעת כדור, שוב אני יגיד, הנעת כדור זה נחמד ויפה אבל זה עם זה לא יעיל זה לא שווה כלום, בארסה יכלתה להניע אתמול 90 אחוז מהזמן וצ'לסי יכלה לנצח.

אגב, הקבוצה היחידה שהחזיקה את בכדור מבארסה במשחק העונה, היא לא אחר מאתטלטיקו מדריד, בקלדרון.

12. Spanish Weapon Member

כמה בלוף שאלוהים יעזור לי.
    קודם כל אני שמח לראות שאתה לוקח משחק יחיד והופך אותו לאינדיקציה לגבי היכולת של בארסה מול
    הגנות חזקות.
    שנית, צר לי להגיד לך אבל ההבדל היחיד בין צ'לסי לשאר הנמושות שהגיעו לקמפ נואו ועשו בונקר
    הוא שהשחקנים של צ'לסי מעט יותר מאומנים ומיומנים במלאכת ההתבנקרות.
    אתה באמת חושב שלעולם חוסן? אתה חושב שצ'לסי מסוגלת לעמוד שווה כשווה מול ברצלונה כשלא
    מדובר ב11 שחקנים בחצי המגרש שלה וכשאין לה ברירה אלא לתקוף?

אגב,אתה אומר שאפילו 1-0 קטן בארסה לא הצליחה להוציא,זה יפה שאתה מקטין את הראש ומתעלם
    מאחד על אחד של אטו ששכח שהוא משחק עם הנרי בהתקפה או חלב שנראה כאילו קטעו לו את
    רגל שמאל בלידתו ושמו לו תותבת ממש משכנעת,שלא לדבר על הנגיחה של בויאן מכמה מטרים.
    הסיבה היחידה שצ'לסי הוציאה היום 0-0 היא כדורגל מזוויע ומעורר רחמים ויום גדול של השוער
    הטוב בעולם,סה טו.

אני מזמין אותך ביום רביעי הבא להגיע לכאן לפורום ולשוחח עם כל אוהדי בארסה אחרי הגומלין
    ולהתנצל,אני חוזה שזה יקרה.

חג שמח

13. Raulito Madridista

אני מבין את אוהדי ברצלונה שהיו מתוסכלים מצורת המשחק של צ'לסי אמש(ארבעה קשרים במרכז השדה ופשוט תשעה שחקנים שחוזרים לחצי שלה פרט לדרוגבה כמובן), הקבוצה הגיעה במטרה ברורה לשמור על שער נקי ולא עברה את החצי פרט לאולי חמש פעמים. אבל, ברצלונה השנה הראתה כדורגל מסוג אחר והיא הצליחה עד עכשיו לפרוץ כל בונקר בו היא נתקלה, ולכן ציפו ממנה במשחק ביתי להצליח להתגבר על המכשול הגדול הזה, או אם לא לייצר יותר מצבים(היו לה בערך שניים שלושה והבולט שהחמיץ היה אטו), אז לפחות לנצל את המצבים אליהם הגיעה.

צ'לסי נתנה משחק הגנה אדיר ולכן מגיע לה קרדיט. אני לא חושב שזה נכון לפסול את ברצלונה בגלל המשחק אתמול שבהחלט היה בינוני, עדיין יש בקבוצה הזאת משהו מיוחד והיא שלטה בכדור בצורה אבסולוטית. זו לא חוכמה לבוא אחרי משחק אחד לא טוב ולקפוץ. לי אישית היה ברור שהמשחק אתמול לא יהיה חד צדדי כמו נגד באיירן מינכן ובארסה הייתה מנצחת, אם בכלל, בהפרש של שני שערים . מה שמצחיק שצ'לסי כמעט גנבה את הגול מכלום, אבל דרוגבה לא היה מספיק חד.

לברצלונה עדיין יש סיכוי לקראת הגומלין בשבוע הבא, כי אני מאמין שהיא יכולה להשיג תיקו עם שערים באנגליה ואולי אפילו לנצח שם. באנגליה היוזמה תיהיה קצת יותר של צ'לסי, כלומר היא תשחק פחות מבוקר וזה עשוי להועיל לברצלונה. אבל בארסה תיהיה חייבת את מסי בעיקר בכושר הרבה יותר טוב. אף אחד מברצלונה לא התעלה אתמול לרמה גבוהה, כולם היו בינוניים ומטה, אבל מסי היה הכי חלש מהחלק הקדמי, הוא לא איים בכלל על שער ובחצי השני גם כמעט ולא נגע בכדור.

14. עמית האדום Member

צ'לסי השיגה בדיוק את מה שהיא רצתה. לסיים את זה בלונדון.

15. avdz7 Member

מה זה משנה אם היא באה לשחק או לא באה לשחק? היא שמרה את בארסה על 0 שערים בקאמפ נואו, וזהו. עשו את שלהם..