אלופות: הידינק עוצר את בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by לירן, Apr 28, 2009.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים קצת מגזימים במושגים שזורקים פה כמו "Tסון אם ברצלונה לא תזכה" זה לא יהיה אסון אבל בהחלט חוסר צדק שהכדורגל היפה בסופו של דבר יכנע לכדורגל המכוער וההגנתי.

וגם לגבי העבירות של צ'לסי , נכון שזה לא יפה ומגעיל את המשחק אבל זו דרך לעצור מתפרצת של קבוצה ולהוציא אותה משלבת המשחק הרגוע שלה .
    אם אלו היו עבירות מכוערות של לשבור רגל אז הייתי מסכים אם הדעה הזו.

2. 亚历山大帕托 Member

צ'לסי זה הכדורגל המכוער ובארסה זה הכדורגל יפה... זאת לא שכונה, למרות שהתרגלתם לזה בליגה הספרדית. הכדורגל היעיל נגד הכדורגל הנאיבי - זו תהיה הגדרה טובה יותר.

3. George Best Member

בעוד שפעת החזירים בעולם צוברת תאוצה, שפעת החזיר שגיא כהן כבר בשיאה במדינת ישראל בקרב צופי הכדורגל, והנה אחד הקורבנות שנדבקו בה בצורה הקשה ביותר.
    "כדורגל ציני?"אתה מוכן להסביר לי מה זה בדיוק כדורגל ציני?
    "עשרות עבירות מכוערות של צ'לסי" - למה לא מאות?אלפים?שיחקו חזק כמו גברים, אף תאקל לא היה קשה ולא באמת סיכן אף שחקן.מישהו משחקני בארסה סבל מפציעה בעקבות אחד מהתאקלים?הלו, פה לא תראו שחקן מקבל צהוב אוטומטי בגלל 49 גלגולים על הדשא של שחקן בארסה.
    מה לעשות שאתה רגיל לליגה הספרדית בה כל משחק מסתיים עם 10 צהובים, 2 אדומים, פנדל אחד (מינימום), אז בטח שתצפה שכל עבירה של צ'לסי (והרי היו מאות, אלפים) יביאו לענישה חמורה יותר.
    "אסון לכדורגל אם בארסה לא תזכה" - מי ישמע שלוש הקבוצות הנותרות הן פורטסמות', קליארי ודה חראפשראפ.
    כל ההייפ הזה סביב הקבוצה הטובה בעולם...יותר מעניין אותי אם ממש בזה הרגע נכנס יתוש לדירה של השכן שלי.
    וכמה סמלי שאתמול ראית הצגת כדורגל מושלמת של היונייטד, יום אחרי שבארסה נותנת יום בינוני במקרה הטוב, אבל חס וחלילה לתת לקבוצה הזו קרדיט, הרי זה יהיה אסון אם המגעילים האלה שוב יזכו, לא?
    ממש מגעיל, מבזה, איפה ההגנות של גיחון וסלמנקה, אלה הגנות, הלו הידינק, תרחם עלינו, אנחנו רוצים להמשיך להשפריץ מדריבלים של שחקני בארסה מול אקסטרמדורה, זה כדורגל!
    רוצים להמשיך להשפריץ מהליגה שבה הסגנית (בעונה כ"כ חלשה, בלי איום על הסגנות וכ"כ קרובה למקום הראשון) בועטת למסגרת ב-180 דקות פחות ממספר השערים שסגנית הליגה האנגלית כבשה, מתי תבינו כבר שליגת האלופות זו ליגה אנגלית משופרת?

נ.ב:
    אני לא טוען שיונייטד הכי טובה בעולם וכמו שכבר אמרתי - זה מעניין לי את הביצה השמאלית.
    נמאס כבר לשמוע איזה אסון זה יהיה אם בארסה לא תזכה.
    ולא, אני לא מזלזל בבארסה, היא סבלה מיום בינוני של כמה מהכוכבים שלה, והיא נתקלה בהגנה מושלמת של צ'לסי, ואני לא מאשים את שחקני בארסה שרגילים להגנות החמאה מהליגה הספרדית, ואני בהחלט מחשיב אותה לאחת הקבוצות הטובות שיש, אבל תבינו כבר שלמי אכפת אם היא הכי טובה, מקום שני או שלישי.

Last edited: May 1, 2009
  4. JR-Riquelme Member

איזה יעיל? על מה ולמה הכדורגל של צ'לסי יותר יעיל?

שכחתי שהכדורגל היעיל הזה של צ'לסי הוביל אותה ליותר זכיות מאשר ברסה בשנים האחרונות. שכחתי שבמפגש האחרון צ'לסי גם עברה את ברסה עם הכדורגל היעיל הזה...

צ'לסי היא הקבוצה היותר מגעילה לא היעילה.

5. SeRgInHo Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

אם זה קרה כבר לאנשים בוגרים כמו המשתמש MTA, תחשוב על הילדים הקטנים ששומעים את נדב יעקובי ואת מבקר המסעדות. העתיד לא נראה טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

עזוב, ג'ורג', חבל על הויכוח. אין מה לעשות, יש פה כמה אוהדים ספרדים (ממש לא כולם, נשארו כמה שפוים) שהתרגלו שבליגה הספרדית שורקים על כל צלילה.
    צריך להסביר להם שעל הכניסות "המכוערות" האלה של צ'לסי באנגליה אפילו לא שורקים. פשוט קמים וממשיכים לשחק.

6. 亚历山大帕托 Member

החזיק את בארסה הגדולה על 0 בקאמפ נואו. בינתיים הם הוכיחו את עצמם יעילים. נחכה לשבוע הבא כדי לראות מה ישתנה.

הקבוצות הנוכחיות של גווארדיולה והידינק לא זכו בכלום. בשביל מה ההשוואה המיותרת הזאת אם מדברים רק על המשחק הספיציפי מיום שלישי?

7. xavi6 Member

סרגיף מעניין שאתה מברבר על "שורקים על כל צלילה" כאשר באנגליה משחקים דרוגבה ורונלדו. אנחנו מתנצלים שאנחנו לא גומרים ממשחק קשוח שכולל דחיפות וכדורים ארוכים כיאה לכדורגל אנגלי, זה פשוט לא עושה לנו את זה. אנחנו לרוב משפריצים ממשחק המסירות של צדאבי ואיניסטה, מהמלחמה והניסיון של הנרי, מהשקט הנפשי של מארקז. אתם יודעים, כל אחד והפטיש שלו, חלק אוהבים להתמסר עם השוער, וחלק אוהבים להתמסר עם השחקנים...

לא, אני לא טוען שאת תהיה טגרדיה אם נפסיד, אבל זה מין חוסר צדק שקבוצה באה לשחק כדורגל והשניה באה לשחק אנטי כדורגל.

וכרגיל אריאל, תמשיך לאונן על הליגה האנגלית המשופרת אעלק, רק אל תחגוג יותר מידי-בקרוב גם הליגה האיטלקית תחזור, ואז שוב הספרדית תשלוט, ואז אולי גם ביירן תעשה קאמבק נחמד. נכון לעכשיו אתם שולטים, אבל זה עניין של מחזוריות. עד אז, תהנה עם יד ימין והליגה האנגלית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. אבו Member

ירדן, מצד אחד אני מבין. מצד שני, שמעת על המשפט "המטרה מקדשת את האמצעים"? לנסות לשחק כדורגל פתוח, היום בקאמפ נואו מול ברצלונה הנוכחית- זו התאבדות, חד וחלק. צ'לסי באמת ניצלה עד כמה שאפשר, בצורה הטובה ביותר, את החלקים החזקים שלה- ההגנה והקישור(למרות המשחקים ההזויים שהיו לה לאחרונה, ההגנה זה עדיין החלק החזק שלה). ההתקפה שלה באמת רחוקה מלהבריק יותר מדי.

בכל מקרה, ברצלונה של העונה ושל העונה שעברה הן קבוצות אחרות לחלוטין, ולכן 0-0 זו לא תוצאה עד כדי כך טובה. ברצלונה הפעם תגיע למצבים בכל מקרה, בניגוד לברצלונה עם שלל הפסים בין שחקן לשחקן של העונה שעברה באולד טראפורד. יהיה מעניין, אבל החלק ההגנתי של ברצלונה בצרות בגלל ההיעדרות של מארקז וההרחקה של פויול. מאמין שיהיו שערים לשני הצדדים.

9. ACBenb Member

איך אבי מלר אמר שנה שעברה ונכון גם למשחק שהיה בשלישי:

"מקרה קלאסי של מפגש קלאסי שהתברר כלא קלאסי"

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדורים ארוכים כיאה לכדורגל האנגלי? אתה ראית ליגה אנגלית ב10 שנים האחרונות?

הקלישאות פה חוגגות...

11. George Best Member

כן, תכנית המשחק של פרגוסון, בניטז וונגר לאורך כל השנים היא כדורים ארוכים, איך לא עליתי על זה עד עכשיו, המון תודה ירדן שחשפת את האמת בפני קהילת אייסוקר.
    אני דורש כאן ועכשיו לפטר את פרגוסון ולמנות את מאמן גיחון לאלתר, הוא מאמן כדורגל!שולח את הבלם האחורי למרכז ההתקפה, זה כדורגל!
    המרמור חוגג פה.

12. xavi6 Member

כולם חוגגים פה, לא שמתם לב? הקלישאות, המרמור, האהבה העצמית, ההתבכיינויות, השטיפת מוח...עוד מעט נעשה פה אורגיה המונית שכוללת את קול ובקאהם, ואולי גם טרי יצטרף...

13. 亚历山大帕托 Member

ואח"כ אתה אומר שאתה לא גומר ממשחק קשוח. אנחנו יודעים מה אתה אוהב, באטי בוי.

Last edited by a moderator: May 1, 2009
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

שמעתי אתמול תכנית ספורט נדמה לי ב-103FM וחיים ברעם הידוע לשמצה עלה לשידור, אם הוא היה כותב כאן בפורום הדיון הזה היה נמשך איזה 20 עמודים, הוא חזר על אותן המנטרות הקלישאתיות הרגילות שבהן הוא דאג לשייך לכל מה שאיטלקי. אותם דברי זוהמה שנאמרו על איטליה ביורו 2000 ללא קשר למציאות וגם ב-2002 וכן הלאה. הוא אמר דברים בסגנון כדורגל שהוא לא באמת כדורגל, "הם באו להרוג את המשחק", "אופ"א צריכה להעניש קבוצות כאלה", "החוקים חייבים להגן על קבוצה כמו ברצלונה" , "ברצלונה משחקת את הכדורגל הכי יפה שראיתי מעולם"..אתם יכולים להבין את הלך הדברים. ללא ספק אחד האנשים הטפשיים שיצא לי לשמוע אבל מה שהיה מפתיע במיוחד אלו דבריו של לא פחות מאייל לחמן. האיש שהיה מאמן סכנין שבזמנו שיחקה את הכדורגל ההגנתי והאלים ביותר בישראל, הוא עוד מעז לדבר על צ'לסי כקבוצה הגנתית ואלימה שבאה להרוג את המשחק..יחי האבסורד.

15. odobry Member

חברה די להתלונן...
    הידינק עשה מה שהוא היה צריך לעשות... העביר את ההכרעה לגשר.
    עם כמות הנעדרים בהגנה של ברסה לא אמור להיות חיים קשים לצ'לסי לעשות 2-0 מהיר עד המחצית ולהתבנקר שוב.
    אני מבטיח לכם משחק מאוד הגנתי גם בגומלין, אל תצפו מצ'לסי לתת למסי פתאום מרחב מחשבה.