לירן, את טוען שאם צ'לסי תבוא לתקוף אצלה בבית היא תקבל 6, אבל אתה כנראה לא מבין כמה החיסרון של מארקז ופויול משפיעים עלינו. יהיה 6-2, אבל לצ'לסי.
אויש נו, אתה הולך על הפוך על הפוך על הפוך... ממש לא משנה לי (לא בקטע של זלזול) מאיזה קבוצה אתה מחזיק כטובה בעולם, זה לא קשור לנושא. ואני לגמרי מסכים איתך לגבי הביקורת על בארסה כאילו היא בלון שהתפוצץ, כולה משחק אחד, ומי ישמע היא לא הגיעה בו לכמה וכמה מצבים נהדרים.
התכוונתי ביחס למשחק אתמול, ובכלל, בלי קשר לפצועים ומסביב. מצד אידיאלי. ברור שעקב החסרונות של מארקז ופויול צ'לסי חייבת לשאוף לשחק התקפי יותר, ולא רק בגלל הפציעות, במיוחד בגלל שזה בבית. אבל הידינק לא ישכח לרגע מי הקבוצה מולו, ולא נראה שיגעון התקפי ללא גבולות. צריך לשחק בשכל, אין ברירה אחרת.
אני לא הולך הפוך, זה אתה שקבעת משהו מסוים לגבי מה שאמרתי ודבק בזה. אם תקרא שוב, תבין שמה שאמרתי לסקאוזר טומי זה שלפסול את הכוח של בארסה על סמך משחק אחד זה על אותו משקל כמו לפסול את היתן של יונייטד וליברפול הקבוצות הכי טובות על סמך הרביעיות שקיבלו בבית.
ירדן, ברצלונה יכולה לעלות עם דחלילים במקום שחקני הגנה (למרות שדחליל הוא פיתרון לא פחות טוב מקסארס) והיא לא תספוג שישייה כיוון שהנעת הכדור המטורפת שלה והיכולת הנהדרת של צ'אבי וטורה בחילוץ הכדורים לא מאפשרת לקבוצות האחרות להגיע בכלל לשישה מצבים.
כן, ואתה לא מזכיר את זה שרומא הייתה הרבה יותר חסרה מארסנל ועלתה עם בלם חמישי ומגן שמאלי שחלק נכבד מהקריירה שלו עשה כקשר שמאלי ובכלל שנחשב להתקפי במרכז ההגנה, שהגיע בלי טוטי, ווצ'יניץ', אקווילאני, דה רוסי במשחק אחד, פאנוצ'י, באפטיסטה ואני יכול להמשיך(ועזוב את זה ש2 המשחקים היו משעממים מוות). באותו משקל יובה הייתה שווה חמישייה בדלה אלפי כשצ'לסי לא הייתה שווה שער, ורק אינטר שמבחינתי לא מייצגת שום דבר שקשור לכדורגל איטלקי שיחקה רע, במשחקים שלא ראיתי גם.
מצד אחד יש פה אנשים שכותבים על כדורגל ומצד שני יש פה אנשים,אוהדי ברצלונה בעיקר שמדברים לי על,הקבוצה הכי טובה בעולם, שהוא טיעון כל-כך סתמי וילדותי,אולי גם אבא שלכם חזק יותר מאבא שלנו ואבא שלכם שוטר והוא ייקח אותנו לכלא..הלו,תתבגרו! בסדר,יודעים מה,אתם הקבוצה הכי טובה בעולם,יופי,איזה כיף לכם... אלוהים ישמור.
מסי: ''אני מעדיף לנצח בצ'לסי, מאשר לנצח בסופר-קלסיקו''. ההודעה הזאת מופנת לירדן, שחושב שהסופר קלסיקו יותר חשוב.
צריך להסביר לך שמסי זה לא האוהדים, אח שלו? החשיבות של צ'לסי מבחינתי ומבחינת האוהדים האמיתיים שווה לתחת לעומת כל משחק מול ריאל. מסי זה מסי, ברצלונה זה ברצלונה. אני מת על הילד, אבל מה שהכי חשוב לו-לא הכי חשוב למועדון.
אני גם קונה ניצחון בצ'לסי ותיקו בברינבאו. מצד אחד אליפות אנחנו מתמודדים עליה כל שנה , מצד שני זה כבר שנתיים שריאל "שולטת" בליגה שלא בצדק (אולי מלבד לפני שנתיים).
הסיבה שלרוב האוהדים של בארסה הליגה יותר חשובה העונה, זה בגלל השנתיים האחרונות בהם ריאל האכילו את ברצלונה מרורים, ואוהדיה רוצים לנקום. בתכלס, ליגת האלופות לא פחות חשוב, והרצון של האוהדים לנקום בריאל גדול יותר מניצחון על צ'לסי.
שוב-לא משנה איך יסובבו את זה, הקלאסיקו הוא מעל הכל. וזאת לא סתם קלישאה ידידי, זאת המהות שלנו. אני מוכן לקבל 8-0 מצ'לסי, לרדת ליגה, ולנצח בשבת 1-0 מפנדל מסריח שלא היה ולא נברא. אני חושב שמול ריאל זה המשחק היחיד שלא אכפת לי מהדרך, היחיד! זה רק מראה לך כמה המשחק הזה חשוב לאוהדים. צ'לסי זאת יריבות נחמדה, אבל להשוות כל יריבות לריאל זאת בדיחה עצובה.
מה שצ'לסי עשתה ביום שלישי בקאמפ נואו היה לא פחות מאנטי כדורגל. 9 שחקני שדה שלא עוברים את החצי ומעיפים כדורים לדרוגבה, עשרות עבירות מלוכלכות, עצירות מכוונות של המשחק כדי למנוע מהיריבה לפתח מומנטום, או בקיצור צ'לסי לא באה לשחק כדורגל אלא להפריע לשחק כדורגל. וזה בדיוק מה שנקרא אנטי כדורגל. ולא יעזרו כל השבחים וההילולים להידינק הגדול ולעמידה הטקטית המושלמת של אסיין, באלאק וכל השאר. כי זה נכון, מגיעות לצ'לסי ולהידינק כל המחמאות על זה שהם הצליחו לעצור את ברצלונה אבל זה לא מונע מכל זה להיות גועל נפש. זה לא סוג הכדורגל שאני ואני מאמין שעוד מיליונים רבים של אוהדים בעולם רוצים לראות בחצי גמר ליגת האלופות. לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שזה יהיה "אסון" אם בארסה לא תזכה בליגת האלופות השנה, אמירה שזיכתה אותי בהתנפלות לא כ"כ מובנת מצד משתמש מסוים.. כי ידעתי שאם בארסה לא תזכה, זה אומר שצ'לסי תעיף אותה, וזה אומר עוד ניצחון של הכדורגל הציני והקר על אחת הקבוצות המרהיבות שאי פעם נראו. זה אומר שמי שתזכה בליגת האלופות תהיה מי ידעה להתבנקר הכי טוב. וזה בהחלט ראוי מבחינתי להיקרא אסון ספורטיבי. ומילה אחת על המשחק עצמו. בארסה נאלצה במשחק הזה להתמודד עם מצב חדש. עם שחקנים שכמעט ולא טועים, שיש להם כושר גופני מטורף, שאתה חושב עשירית שניה אחת יותר מדי מולם והם לוקחים לך את הכדור או את הרגל. או את שניהם. זה גרם להרבה חוסר ריכוז אצל הקטלונים. אינייסטה שתמיד יודע למסור ברגע הנכון למקום הנכון התקשה הפעם בקבלת ההחלטות. צ'אבי ומסי נעלמו לגמרי, בעיקר במחצית השניה. בפעמים המעטות שהבונקר כן נפרץ אטו החמיץ, חלב החמיץ, בויאן החמיץ, צ'ך דפק הצלות וקיבלנו 0-0 מתסכל. ואם זה לא מספיק, אז גם פויול ומארקז יחסרו בגומלין. פיקה הוכיח כבר שהוא בלם מצוין, השאלה הגדולה היא לגבי קאסרס. ובכל זאת יש סיבות לאופטימיות. צ'לסי לא תוכל לשחק ככה בסטמפורד ברידג'. היא עדיין צריכה לנצח ו2 הקבוצות יעלו למשחק פתוח לגמרי.