אלופות: הוולה של רובן הוד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏6/4/10.

1. Joel Gion Member

וואי, זה ממש מעצבן אתכם, אה?

במחצית השנייה ראיתי בעיקר את המשחק באולד טראפורד, ואני חושב שמנצ'סטר יכולה להרגיש ממש ממש פראיירית אחרי הפתיחה הנפלאה שלה למשחק. עוד לפני הקריסה אחרי ההרחקה, אפשר היה לראות כמה הגול של אוליץ' בסוף המחצית הראשונה עזר לבטחון העצמי והנעת הכדור של באיירן. גם לפני ההרחקה של רפאל שהורידה את מנצ'סטר לעשרה שחקנים וההשתלטות המוחלטת של הבאוורים על הנעת הכדור וקצב המשחק, הם עלו דרוכים ומפוקסים מאוד לחצי השני ונראו ממש בטוחים בעצמם. ההרחקה כמובן רק עזרה להם והייתה לי תחושה חזקה מאוד שבסופו של דבר הגול יגיע, ואני מאוד שמח שהתחושה לא אכזבה אותי.
    מי היה מאמין שבאמצע אפריל באיירן מינכה תהיה בין שתי המועמדות הבכירות לזכות בגביע. יופי של קבוצה בנה שם ון חאל.

2. RealStretford Member

ועל זה נאמר
    Typical whingeing miserable Scottish bastard

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

3. RealStretford Member

לאיזה 'אתכם' אתה מתייחס? ברצינות, לא הבנתי.

4. The_Arsenal Member

אין שום קשר להצלחות בליגת האלופות. זה פשוט ניסיון פאתטי של ריקלמה לשכנע את עצמו שהליגה האנגלית לא חזקה מהספרדית האהובה שלו ב-10 רמות.

שיחזור לליגה שלו, יום שבת יש לו את ה-אולד פירם הלטיני על הראש.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/10
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

לא ראיתי את המשחק הערב, אבל הניצחון במשחק הראשון הושג בעיקר בזכות לוריס שהיה נהדר מול בורדו העדיפה. למרות השיפור שעשתה ליון ב-2010 היא עדיין קבוצה די אפורה. דבר שלא מוריד כלל מההשג הנהדר שלה, אבל כן קצת מאכזב לאור פתיחת העונה המצוינת לפני הנפילה, פתיחה בה ליון גם הציגה כדורגל נהדר אותו לא חזרה להציג עד כה.

6. riquelme1 Member

זה מה שמעצבן, שליון הייתה אחת הקבוצות הטובות, שמשחקת כדורגל מהנה ואטרקיטבי שהיה פשוט כיף לראות, והייתה לוקחת את אליפות צרפת 10 מחזורים לפני הסיום, עם שחקנים כמו ז'וניניו, אבידאל, מאלודה, בנזמה, טיאגו וכו' וכו', תמיד היא קיבלה הגרלות קשות והודחה בגלל חוסר מזל. העונה היא קבוצה אפורה, שנותנת עונה בינונית מאוד ועם תשאלו את כל אוהדי ליון הם חשבו שהם הולכים לעונת מעבר, הם מגיעים לחצי הגמר.

אז גם היום בורדו הייתה עדיפה, ואפילו ביותר מהמשחק הראשון, לורייס הציל את ליון פעם אחר פעם, אומנם בורדו לא הגיעה ליותר מדי מצבים בגלל משחק מבוקר ודי מכוער של ליון, אבל שהיא הגיעה לורייס היה שם ולקח, ליון בקושי הגיעה למצבים.

הסיבה היחידה שאני שמח שליון עברה, זה ליסנדרו לופז, לו כן מגיע להיות בחצי הגמר, לקבוצה שלו ממש לא.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע לגבי המגיע, ליון הציגה קאמפיין מצויין עד כה עם מאזן חוץ מרשים ומשחק אחראי ברגעים החשובים, אמנם זה לא היה אטרקטיבי אבל מבחינתי היא בהחלט ראויה למעמד אליו היא הגיע.

גם הסגל הנוכחי יכול להציג כדורגל מצויין, הם גם עשו זאת בפתיחת העונה במספר משחקים, ואני מקווה לראות אותם חוזרים לעשות זאת בסיום העונה. אבל האמת שאני מאמין שהם ימשיכו ביכולת הבינונית ובסגנון המבוקר שמוכיח את עצמו בחודשים האחרונים.

8. Telkiyski Member

מסכים לחלוטין, מה היה הקטע הזה להיות בעד יונייטד, אני חושב שכל הקטע הזה של "שונאים את הגרמנים" די עבר כבר, לפחות בתחום הקבוצות. זוהר מנסה להיראות אינטיליגנט כל פעם חדש ורואים שהוא פשוט מביא משפטים מהבית ומשנן לפני השידור (כמו "אינטר שיחקה בשיטת נביס אותם 1-0", כל כך שקוף שהוא תכנן להגיד את זה)
    ולא רק הוא , בכלל באולפן הייתה מין הסכמה לגבי העובדה ש"באיירן אפורה, חבל שעלתה לחצי הגמר, לא מגיע לה"
    אני ממש לא מסכים עם זה ואני חושב שגם במשחק הראשון וגם במחצית השניה היום באיירן פשוט שיחקה טוב יותר והראתה אחלה של כדורגל.
    אם נהיה כנים לוח התוצאות באליאנץ בשבוע שעבר היה צריך להראות על 2-1 לבאיירן בדקה ה60 כבר ולא בדקה ה-93. הוולה הזה של רובן כאליו הביא אותו סופסוף לנקודה שבה הוא אמור להיות עם כל הכשרון שיש לו.
    מה שמעניין אגב זה שמתוך 180 דקות ששוחקו בין יונייטד לבאיירן, ב160 דק' יונייטד הייתה בעמדת העפלה לחצי הגמר, ב18 דקות (+שבוע בין שני המשחקים) זו הייתה באיירן ובכל השאר היה מצב של שוויון (השתי דקות הראשונות בגרמניה)

אני חושב שחצי הגמר בין באיירן לליון הוא שקול מאוד, אבל אני לא חושב שואן חאל ייפול פה.
    גמר בין בארסה לבאיירן, או אפילו ליון בבירנבאו יהיה אדיר
    האמת היא שכל 4 האפשרויות נשמעות מאוד "אטרקטיביות" לנוכח העובדה שזה בבירנבאו, ושבאיירן או ליון, אחת מהן תהיה בגמר, זה כבר אדיר מבחינתי, וגם אם אינטר תהיה שם זה יהיה אדיר לדעתי, כי אינטר לא הגיע לגמר המון זמן (אם בכלל, לא ממש יודע), ובארסה בגמר צ'מפיונס בברנביאו, זה בכלל מטורף.

ליגת האלופות השנה מביאה חצאי גמר הכי מרתקים שהיו ב7-8 שנים האחרונות לפחות, כנראה שבלי ליברפול, יונייטד וצ'לסי זה באמת יותר כיף..

9. דנידין Member

דברו איתי "בווליים"

http://www.tz-online.de/bilder/2010/04/07/705667/1054445136-manu-bayern-bilder-spiel.9.Xxx

http://www.tz-online.de/bilder/2010/04/07/705683/1513719934-arjen-robben.9.Xxx

http://www.tz-online.de/bilder/2010/04/07/705667/1366374423-manu-bayern-bilder-spiel.9.Xxx

10. Telkiyski Member

לא שאני חלילה משווה
    אבל הוא קצת מזכיר בבעיטה ובשפת גוף וקצת במראה, את רביבו (במהלך הספיציפי הזה כמובן)

11. 亚历山大帕托 Member

אגב, אי אפשר שלא לצחוק על ריאל מדריד כאשר רובן וסניידר מעלים את קבוצותיהם לשלב חצי הגמר. לא כוכבים מספיק...

12. THE STRETFORD END Member

ערב גדול של כדורגל וזה פשוט בושה וחרפה לפורום הזה שבדיון המשחק בקושי אפשר למצוא תגובה נורמלית.
    מנהלים,זה שוב ושוב ושוב אותם כותבים,מרירים,קנאים,חסרי מושג ויותר מהכל,טיפשים,שמחריבים פעם אחר פעם אחר פעם דיונים שכאלה,
    אני חושב לעצמי,לכתוב על כדורגל עכשיו...מה הטעם,הרי יבוא איזה אחד מהטמבלים ויהרוס את זה,
    ייקח את זה לרמה של גנון,
    עד מתי?

13. Wave Member

אתה ממש כוכב אתה יודע?
    ה"קהל" עוזב בשלהי הדקה ה80?
    כן, יש 76,000 מקומות באולד טרפורד (מתוכם כמה אוהדי באיירן? אני אפילו לא יודע כמה הכמות בליגת האלופות, נניח 6,000), אז מן הסתם חלק מהאוהדים שמה יהיו אנשים שיותר מעניין אותם המעמד מהקבוצה, וגם אם לא, אני מניח שאף פעם לא הייתי במשחק באולד טרפורד אז לא תוכל לדעת שהתחבורה מחוץ לאיצטדיון היא פשוט זוועתית, למי שרוצה לנסוע בתחבורה ציבורית אחרי המשחק ולא יוצא לפני השריקה מחכה המתנה של לפחות שעתיים לחשמלית המזורגגת .
    אוהדי הצלחות מפונקים, לפני שאתה פותח את הפה ומבלבל את השכל כדי לך ללכת ולבדוק ממוצעים של קהל גם 20-30 שנים אחורה כשהקבוצה לא היתה מצליחה כמו היום.

14. דנידין Member

כמעט והצלחת לכסתאח על אוהדי ההצלחות שיושבים באולד טראפורד, כמעט.
    אני יודע שיש גם אוהדים שגם אחרי המשחק לא זזו, אוהדים אמתיים. אבל יש לכם יותר מידי שם שנעו החוצה בזמן שעוד אפשר לכבוש גול ולצאת בחגיגות כל הערב. אין שום תירוץ תחבורה לזה, לא אצלנו בשאלקה לפחות, שם אף אחד לא זז לפני שהשחקנים באים להגיד תודה לקהל.

ושים לב לעוד משהו, ברגע שנעצר לכם המומנטום הטוב גם את הקהל שלכם לא שמעו. אוהדי באיירן היו כל כך קוליים שזה אפילו קרוב למה שיש אצלנו בשאלקה.

המון אוהדי קונצרטים ביציעים.

15. rami87 Member

החשמלית איטית, רוני פצוע, השחקנים "הגרמנים" רצו לשופט, מול 11 הם לא היו מנצחים. יש כאלה שפשוט לא יודעים להפסיד כמו גברים.
    פרגסון עבר כל גבול על הבכיינות שלו אמש.