לבעוט בעיטה אחת למסגרת בתוספת הזמן של המחצית השניה זה כדורגל? כנראה שראית בשידור חוזר את המשחק של אתמול בספורט 5, זה היה במקביל והתבלבלת ... כי פשוט ברצלונה היום, איך אני אגיד את זה? לא שיחקה כדורגל.
אין מילים..אני לא אוהד של ברסה..אני לא מחבב את ברסה, אבל פשוט רציתי שהם יעלו. איזה דרמה אין דברים כאלה למרות שאם להגיד את האמת לצ'לסי הגיע לא פעם ולא פעמיים פנדל, השופט לקח לה את המשחק
איזה שיפוט ביזיוני מצד אחד חבל בשביל צ'לסי כי הגיע לה לנצח הרבה יותר מברצלונה, אבל השופט במו ידיו לקח מהם את הניצחון הזה. מצד שני , הגמר הזה הוא הגמר הקלאסי שיפגיש את 2 הקבוצות הכי בולטות השנה באירופה. נקודה למחשבה: גם אבידאל וגם דני אלבס לא ישחקו בגמר! זה חיסרון משמעותי.
בעיטה אחת למסגרת והם עולים לגמר. לא יאומן. הקאטלונים צריכים לשלוח פרחים לשופט, לגבי שתי העבירות עוד איכשהו יש מקום לספק אבל היד של פיקה, איך זה לא פנדל אני לא יודע. שיהיה להנרי בהצלחה בגמר!
יששששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אנחנו בגמררררררררררררררררררררררררררררררררררר ויסקה בארסהההה אוהדי צ'לסי לאכול את הלב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הייתי בטוח שאין שיפוט גרוע יותר מהשיפוט בספרד... כנראה שטעיתי. אם יש צדק בכדורגל אז ברצלונה תגיע לגמר ותפסיד ליונייטד כמו שהייתה צריכה להפסיד היום לצ'לסי. לא יאומן... מעולם לא כעסתי כ"כ על תצוגת שיפוט כמו עכשיו. אני פשוט רוצה להתנקש באדם הנוראי הזה... יורם ארבל הוא בדיחה. פעם אהבתי את השידורים שלו, אחרי היום אני שוקל יותר ויותר לראות משחקים באינטרנט עם שדר ופרשן נורמלים.
אני לא זוכר מי היה זה שהציע להילחם בכל "הנגע הזה של הכדורגל" של צלסי לאחר המשחק בספרד אבל נראה מאוד מוזר השיפוט היום, כמות הפנדלים הזו הייתה מגוחכת. אסון איסטנבול הוא טראומה שלעולם לא אוכל לשכוח אבל אין ספק שלהיות היום אוהד צ'לסי זה קשה מאוד, גם ההחלקה בשנה שעברה וגם היום הזה. פלאטיני לא העביר את הגמר לימי שבת? הייתי בטוח שההצעה שלו כבר עברה.
קשה שלא לחשוד באינטרסים של אופ"א. גמר יונייטד-בארסה: גמר החלומות, גמר שכל העונה עושים לו בילד אפ, גיוון, גמר שמעולם לא היה. גמר יונייטד-צ'לסי: משחק שנשמע לרוב הצופים אפור, גמר שהיה לפני שנה, שוב דרבי אנגלי. ברור מה עדיף לאופ"א. מוזר מאוד השיפוט היום.
השיפוט היה היום מתחת לכל ביקורת, לא מתאימה לחצי-גמר ליגת האלופות ואפילו לא לפרמיירליג. פשוט שוד היה היום בגשר. בושה לאופ"א. ובכל זאת, כל הכבוד לצ'לסי, נתנו משחק מצוין היום, חוץ מהשער היפיפה של אסיין, ההתקפה ובמיוחד ההגנה שלה שיחקו מעולה היום. בלי שום ספק, המפסידה העיקרית של חצי גמר ליגת האלופות היא לונדון.
לא ייאמן. הקבוצה הטובה בעולם, 0 בעיטות למסגרת, ורק גיבור אחד שמעלה אותה לגמר ליגת האלופות. הניצחון הזה כמובן מסדר לאוהד הנייטרלי את הגמר הכי טוב שאפשר לבקש. לא הגיע לברצלונה לעלות היום, אבל זאת ליגת אלופות וזה כדורגל, אין מגיע. אין כאן ממש מה לנתח, גורל המשחק הזה משוגע לגמרי. משחק שלם שברצלונה נבלעה בכזאת קלילות לסגירה של הכחולים, וכמה סימלי שהיחיד שראוי לשבח אצלה, אינייסטה שירק שם דם היום, בועט את הכדור הראשון במשחק למסגרת ומעלה אותה. הרבה מזל יש לברצלונה היום, ובעיקר שיש לה את הגאון המקריח. אני מחזיק אצבעות לפרגוסון.