אלופות: דרמה ענקית בבריג'!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏6/5/09.

1. riquelme1 Member

יש הרבה דברים להגיד על המשחק, מההרכב החרפתי של פפ והניהול משחק הזוועתי שלו(ראבק דקה 80 בארסה בקושי מגיעה לשער, ואתה לא עושה חילוף אחד לשנות?), ועד לחוסר עומק בסגל.

תגובה רצינית מחר, עדיין באופריה.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שוד, איזה שוד. מי היה מאמין שהיוצרות התהפכו וזו שתוקפת, מתגוננת ומניעה כדור יותר טוב תהיה צ'לסי בעוד שזו שבפאניקה, ברדק ומכסחת בהגנה כל מה שזז תהיה בארסה. אם יש מגיע, הגיע לצ'לסי בסיכום שני המשחקים, אבל בארסה, עם 2.5 מצבים ב-180 דקות איכשהו עשתה את זה.

ומה יש להגיד על השיפוט, פשוט פחדני. שופט שפחד להכריע באופן אקטיבי את המשחק, ועשה זאת פאסיבית, פעם אחר פעם. מקווה שייענש בהתאם.

חובת ההוכחה, שהיא יכולה להתמודד גם עם הגנות יותר ממצחיקות, עדיין מרחפת מעל בארסה.

3. 亚历山大帕托 Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/5/09
  4. Mehmet Member

יותר מזל משכל לבארסה.

גווארדיולה הגיב באיחור משווע למתרחש במגרש. לא מובן לי למה בוז'אן נכנס רק בדקה ה-85, הוא היה צריך להיכנס הרבה קודם.

אין ספק שצ'לסי קופחה היום קשות על ידי השופט (ואגב, לדעתי האדום לאבידל היה מוצדק, הוא היה האחרון בדרך לשער). ועדיין, הגול של אינייסטה היה רגע שמזכיר למה אני אוהב כל כך את המשחק הזה. אין דבר שאני אוהב יותר בכדורגל לראות שקבוצה שמצופפת את ההגנה שלה חוטפת גול בדקה ה-90 (ולא אגיד שצ'לסי שיחקו בונקר-כי כן הגיע להם לנצח ואפילו בתוצאה גבוהה).

5. רפאל Member

זה היה כל כך טוב בשביל פלטיני הצפרדע שיהיה גמר מסי - רונאלדו... ממש תסריט ידוע מראש.

6. ACBenb Member

קבוצות קופחו, מקופחות ועוד יקופחו מטעויות שיפוט פעמים רבות. בסופו של דבר אף אחד לא יזכור את זה.

מה שלמילאן נפסל גול חוקי נגד ברסה ב2006 עשיתם כזה רעש?
    שלברצלונה הגיע פנדל עוד לפני הגול של סקולס שנה שעברה אמרתם שלא תראו את הגמר אם יונייטד תעלה?

זה כדורגל, שום דבר פה לא מושלם. נכון שהשופט הזה חתיכת חרא מטומטם שהרס את המשחק אבל בסופו של דבר זה לא משנה כי ככה זה.

צ'לסי שיחקה מגעיל בקמפ נואו ונגמר 0-0.... ברסה שיחקה מגעיל בברידג' ונגמר 1-1...
    אז ברצלונה מגעילה? תשנו על האף.

רק לשם הבהרה, אני לא אוהד מנצ'סטר, לא צ'לסי ולא ברסה. אני חושב שצ'לסי היו יותר טובים במשחק הספציפי הזה, אבל להגיד שהגיע לה לעלות ושהיא יותר טובה מברסה? לצחוק עכשיו?

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/09
  7. riquelme1 Member

די, רפאל נמאסת, פלטאיני לא קשור לזה שצ'לסי לא עלתה, תפסיק כבר לבכות ולנסות לעוות את המציאות. בארסה לא הית צריכה לעלות, לא הגיע לעלות, אבל היא בחצי גמר בזכות הגול של איינסטה ולא בגלל השופט, טעויות קוראות גם בצד השני, במשחק הראשון למשל, וגם האדום של אבידאל כמובן. לפני 4 שנים צ'לסי עלתה בגלל טעות שופט, תפסיק לבכות כבר.

8. רפאל Member

לא יכול להיות שהכוונים לא עזרו לשופט היום, זה פשוט לא יכול להיות.

9. 亚历山大帕托 Member

כן, אין דרך טובה לעזור לבארסה לנצח מאשר להרחיק שלא בצדק שחקן הגנה כשהקבוצה בפיגור.

10. RealStretford Member

אם מותר לי, בתור "האיש החשוב עלי אדמות" (תתקן אותי אם צוטטתי אותך לא נכון), אבל מניסיון של כמה שנים איתך בדיוק ברגעים כאלה אני חייב לשאל אותך שאלה. איזה תענוג אתה מקבל מן ההודעות המתגרות שלך? הרי לא יכול להיות שאתה באמת מתכוון לים של בולשיט ששפפחת כאן הערב

11. Tony Adams Member

בדיוק את אותו התענוג שהיה לשופט היום כששחקני צ'לסי התנפלו עליו. אני מניח.

12. SkiMan Member

תבכו, תבכו. אחד הרגעים המתוקים שזכורים לי. שבוע מדהים, תעירו אותי מהחלום.

http://img14.imageshack.us/img14/7586/goalt.Xxx

13. KirkH Member

תגיד לי, התחפף לך המוח?!

מה רצית שהידינק יגיד בדיוק? הוא אמר חד וחלק שהיינו חייבים לעבור כי היו לנו צ'אנסים ושזה היה בידיים שלנו.

חפרו לו על השיפוט פעם ועוד פעם ועוד פעם. אז הוא אמר שהוא לא מבין את זה. מה אתה רוצה ממנו? אתה פותר את העניין ב"פנדל במשחק ליגה זה לא פנדל בחצי גמר צ'מפיונס". אחלה. באמת. מה אתה רוצה ממאמן שהולך לוידאו ורואה 4 פנדלים שהשופט עומד חמישה מטר מהמקום?! מה אתה רוצה שהוא יגיד?!

התגובות של השחקנים? לגיטימי. הם ייענשו על כך ובצדק. אבל שוב, כל עוד הם לא נוגעים בו זו זכותם המלאה להגיד לו מה הם חושבים ולשבת אחרי זה משחק או שניים ביציע כדי לחשוב על זה.

אתה מתבטא כאילו שאתה רואה ומנתח כדורגל בצורה דומה להליך משפטי עם פרוטוקול והגדרות מדוייקות כמו של שגיא כהן. זה כדורגל ולא שח-מט נגד כחול עמוק.

14. 亚历山大帕托 Member

מה אתה רוצה ממני? אמרתי שכל הכבוד לו ואני מעריך את זה שהוא גיבה את השחקנים למרות התגובות החריפות.

15. KirkH Member

אני רגיל לחפש משמעויות נסתרות בדברים שלך..