אלופות: גמר כל אנגלי ראשון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏29/4/08.

1. JR-Riquelme Member

ברסה קבוצה אדירה, והיא הוכיחה את זה בצמד המפגשים שהיה.

היא גרמה לקבוצה כמו מנצ'סטר לעשות בונקר רצחני בקמאפ נואו ולעשות את אחד המשחקים הכי מבוקרים שראיתי מקבוצת בית בזמן האחרון. בטח מקבוצה כמו מנצ'סטר. גם בעונה עלובה שלה, גם באחת העונות הגדולות של היונייטד.

ליונל מסי - תותח כדורגל. אף אחד לא הצליח להתמודד איתו למרות שהוא רק חזר אחרי פציעה קשה וטורדנית. בית ספר לכדורגל שלו, חבל שלידו שיחק שחקן כמו אטו.

זאמברוטה נתן תרומה ענקית. הוא עצר את רונאלדו ולא נתן לו לזוז בכלל, הטעות שהייתה לו בגול היא טעות קשה, אבל הרבה שחקנים אחרים היו מרחיקים בלחץ כזה, הוא איבד שיווי משקל והיה חייב להרחיק את הכדור.

ברסה עשתה אותי מאושר, רק חבל שהגמר יהיה אנגלי.

אני ברשותך יכנס לשירותים. תודה שהזכרת לי.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/08
  2. yoni10 Member

רק לי המשחק אתמול גרם לשנוא את רונאלדו עוד יותר?
    אחרי כל פאול מלוכלך שהוא עשה על זמברוטה (שאגב היה לו משחק מצוין למעט הטעות) רונאלדו הבכיין עשה פרצופים ופוזות ושילובי ידיים פרובוקטיבים לחלוטין. פשוט שחקן פרימדונה שעושה הצגות על ימין ועל שמאל.

3. Bensh Member

זמברוטה היה מדהים, פשוט אכל את רונאלדו בשני המשחקים האלה. כריסטיאנו מי?
    מסי חיה, בכל פעם שהכדור הגיע אליו, ספרתי עד 2 ושלושה שחקנים אדומים כבר היו על הדשא. הדריבל שלו פשוט מדהים, חבל רק שאטו פשוט שרף כל מסירה שהוא קיבל ממנו
    טורה למרות הפציעה נתן את הכל, וראו את זה כשאחרי כל מהלך שלו הוא עשה פרצוף ותפס את הגב. הבנאדם סבל אבל השקיע כמו גדול
    צ'אבי, אינייסטה, דקו - גדולים. דקו עם קצת יותר דיוק מעלה אותנו, אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות כשהוא רק חזר מפציעה של חודשיים ישר לצמד מפגשים מול סקולס וקאריק. אינייסטה למרות העמדה הדבילית שתקעו אותו בה הצליח להפיק את המקסימום עם דריבל אדיר וראיית משחק שלא ראיתי משחק מאז גווארדיולה

אה... והיה פנדל

בשורה התחתונה? לא הצלחנו להבקיע בשני משחקים, לא מגיע לנו לעלות. ככה זה

4. אבו Member

http://i228.photobucket.com/albums/ee191/fcbsep07/untitled3.Xxx
    http://i228.photobucket.com/albums/ee191/fcbsep07/untitled2-2.Xxx

לא היה נקודה.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתמונה הראשונה זה נראה שזה על הקו ועל הקו זה נחשב לפנדל.
    בתמונה השנייה זה נראה שזה חמוץ לרחבה.

6. Bensh Member

התמונה השניה היא שבריר שניה לפני המגע, כלומר מסי עוד הספיק להתקדם עד הקו לפני ההכשלה

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפש לבכות על הפנדל הזה , אם עד עכשיו יש ויכוחים על זה אם היה או לא היה אז תחשבו על השופט שנמצא 20-25 מטר מהאיורע.

8. Igi Member

תודה לך, סוף סוף מישהו שישתיק את המתוסכלים. עוד בשידור הישיר ניתן היה לראות שהמגע היה מחוץ לרחבה. כנראה שכשהדבר הזה הוא המצב הכימסוכן לכיבוש שער בכל המשחק, קשה להשלים עם העובדה שפשוט לא היה פנדל.

9. Sergio Ramos Member

תמונה הראשונה ממחישה שלא היה פנדל לדעתי. הרגל של מסי בדיוק על הקו ברגע שסקלוס פוגע בו.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואדוני , שיש מגע על הקו זה פנדל.

11. guyholl Member

גם לדעתי לא היה שם פנדל אבל מה שכן היה חייב להיות שם זה כרטיס צהוב. כניסה ללא שום מטרה ללכת לכדור אלא רק ניסיון מלוכלך לעצור מסי ולקחת מצב של 90% גול.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלכל שחקן עם כשרון יש פאק.כנראה בכלל שתמיד שיש לך משהו זה בא על משהו אחר.ככה זה,תמיד הם אומרים,הטבע דואג לאיזון.
    נתן לרונאלדו כשרון ברגליים כמו שאין לאף בנאדם אבל נתן לו אופי של רמאי ובכיין.
    נמאס כבר מההצגות ומישלובי הידיים והפרובוקציות,לא עברת אותו? לא קרה שום דבר לא חייבים לשלוח אגרופים ומרפקים ואחר כך להתבכיין ולעשות פוזות.אתה השחקן הכי טוב בעולם לעזאזל,למה שלא תראה כמה אתה טוב ותעשה דברים בדרך ישרה?!

מסי אגב,דומה גם בקטע הזה,גם לו יש את עניין הרמאות אך במקום בכיינות והצגות אפשר להוסיף אצלו את הפציעות.

13. Pele Member

שאף אחד לא יצפה לצ'לסי שבאה לדרוס ולסגור עניין מהר. זה לא אברם, הוא ינסה להתיש את ליברפול..

אני צופה משחק מגעיל מצד הכחולים מול נסיונות התקפה לא יוצלחים של ליברפול, שמחוץ לאנפילד לא ממש מתפקדת.

14. xavi6 Member

כן, מסי רמאי, אבל לא צוללן ולא בכיין. הדבר היחיד שאפשר להאשים אותו ולדעתי תפס יותר מידי זה היה נגיעת היד מול אספניול, חוץ מזה מדובר בספורטאי למופת שלא ראיתי בחיים. בטח מבחינת פאולי. מסי בחיים לא מתווכח עם שופט, לא מתחצף, לא רב עם שחקנים אחרים, בניגוד ל"שחקן הטוב בעולם". הוא קם ישר אחרי נפילה, בין אם היה פאול או לא. בחיים לא ראיתי אותו שוכב שעה אלא אם כן באמת הייתה פציעה קשה. ימח שמו של דל הורנו.

בקשר לפנדל-שום דבר, פשוט כלום. מחוץ לרחבה. עם זאת-אני כמעט בטוח שהיה פנדל של נגיעת יד ברחבה של שחקן מנצ'סטר שנפל.

15. Mehmet Member

אני רוצה להתייחס דווקא לעניין שקשור למשחק בעקיפין-ערב יום השואה.
    אני מעוניין לברך את אברם גרנט ויוסי בניון על ההחלטה שלהם להשתתף במשחק, כי זה רק מראה שאנחנו כאן ואנחנו קיימים וחזקים.

ובנוגע לתחזית, צ'לסי פייבוריטית בגלל הביתיות ושער החוץ היקר משבוע שעבר, אבל כמו שאנחנו מכירים כבר את בניטז, עם הגב לקיר ליברפול משחקת הכי טוב.