משחק לא מרהיב היה לנו הערב, אבל אין ספק שהגיע למנצ'סטר יונייטד לנצח ולעלות, כי פשוט בארסה לא היתה במשחק. אין ספק שהנרי היה חייב להיכנס קודם ואולי אף לפתוח (מה הוא כבר הספיק ב-25 דקות שהוא שיחק?), כדי להוסיף קצת מחץ להתקפה שפשוט לא היתה קיימת היום. ההגנה של השדים האדומים פשוט העלימה את אטו, ומסי לא יכל לעשות כלום לבד. אני לא מתלהב לראות את שנואת נפשי, מנצ'סטר יונייטד בגמר, אך אין מה לעשות, מגיע להם.
טעות אחת גם שלך וגם של השדרנים ואתה כבר עושה מפויול הבדיחה והפלופ של העונה. אתה אמרת להראל שאתה לא יודע אם לבכות או לצחוק מההודעות שלו, אז מה אפשר להגיד עליך? פויול היה היום בסדר. לא יותר ולא פחות. בכל אופן, לא קראתי את כל התגובות כי אני חייב לקום ב-6 ולעשות חזרה על מבחן בהיסטוריה שאני לא יודע בו כלום. אחרי המשחק הראשון שיצא 0-0, כבר קראתי למפגש השני "מצעד המוות". החברים חפרו וספרו את הימים, ואני בתגובה צעקתי "עוד x ימים אנחנו צועדים למוות!" מסתבר שהגהינום לא היה כזה נורא, והשטנים היו שדונים קטנים ובראשם פרחח אחד גדול בשם רונלדו שמשיך להצדיק את הסטיגמה-במשחקים גדולים הוא לא שם. הפרחח הקטן אומנם עשה הצגה אחת, אבל חוץ מזה עשה דבר גרוע יותר-הוא שיחק מלוכלך. האיטלקי הטיפש שלנו עושה לו בית ספר, לא נותן לו לזוז, אז בתגובה הוא קופץ עליו עם אגרופים לפנים ועוד מתפלא למה שורקים לרעתו. שילך לכבוש מול וויגאן וסאנדלרנד שלישיות, לאט לאט כל אירופה תידע על הבלוף שלו. אני כבר תפסתי, עד שהוא לא יתן את המהלכים שלו ברמות הגבוהות הוא סתם שחקן תיאטרון בתאטרון החלומות, לא יותר. חוץ ממנו, מנצ'סטר שיחקו נפלא. ידעתי שמנצ'סטר יקחו אבל חשבתי שהם ידרסו. ברסה הייתה שווה שער, ואפילו 2. שלא נדבר על המשחק הראשון. לדעתי לא היה שום משחק שבו מנצ'סטר התעלתה של ברסה, וההפך. ברסה התעלתה על מנצ'סטר גם בתיאטרון החלומות. אני לא מתבייש להגיד את זה. אנחנו לא היסתגרנו כמו נקניקים בקאמפ, ואנחנו לא היסתגרנו כמו נקניקים באולד טראפורד. הפעם לקראת הסיום ובשלבים רבים של המשחק זה היה בונקר במלוא מובן המילה. אני לא יודע אם מנצ'סטר הייתה מנצחת ללא הגול המדהים של סקולס, שנבעה בעיקר טעות של אחד המגנים, כרגיל. זבמרוטה הצליח לשתק את רונלדו, אבל לעשות משהו שאפילו בארץ שלנו חופרים לילדים בנערים ג'-לא להרחיק לאמצע הוא לא הצליח. קאפלו לא לימד אותו ביובה לא להרחיק אף פעם לאמצע? בגלל טעות של ילדים בנערים ג' אנחנו מחוץ לגמר גביע אירופה. בלי קשר, חייב שוב לציין שמנצ'סטר בהגנה היא הקבוצה הטובה ביותר שראיתי, איזה סדר וארגון, כמעט בלתי ניתן לפריצה. מסי אומנם עשה להם בית ספר אבל הם ידעו בידיוק איפה להכשיל ואיפה להיצמד לו לתחת הקטן. בהתחלה סקולס כמעט גרם לפנדל, אם מסי היה עובר אותו אני כמעט בטוח שזה היה גול. היינו צריכים לעבור לשחק במערך של 4-2-4 לקראת הסוף כשהנרי נכנס, כאשר איניסטה ומסי בצדדים ואטו והנרי חלוצים, דקו וטורה באמצע, צ'אבי יוצא ורביעיית ההגנה נשארת כמו שהיא. פרדיננד ובראון הצליחו לשתק את אטו, אבל זאת לא חוכמה להיכנס לו ברגליים ולגרום לו להגיע עם הגב לשער כל פעם, הוא לבד מול 2-3. אני יוצא עם ראש מורם, גבוהה גבוהה, כי ברסה לא נפלה מהקבוצה ה"טובה בעולם" בשתי המפגשים, ואני מאחל למנצ'סטר לנצח, אבל שרונלדו ישבור רגל באיזה משחק ליגה או באימון. שאני יראה את נוויל מרים גביע ביחד עם סקולס כאשר רונלדו עם חליפה מחוץ למגרש, זה יהיה האושר האמיתי. תודה לך ברסה!
כואב,אני ממש לא חושב שלמנצ'סטר מגיע להיות בגמר לנוכח התצוגות האלה,ברצלונה החזיקה יותר בכדור במשך 180 הדקות,גם באולד טראפורד(מי היה מאמין),ברצלונה נתנה משחק מצויין לטעמי,הבעיה שאין תאכלס,אין מי שידחוף תכדור לרשת(איפה לארסון?). התרומה ההתקפית של אבידאל זה בדיחה,כל פעם שהכדור היה אצלו ברגליים באמצע ההתקפה,ידעתי שלא יצא מאותה התקפה כלום. רונאלדו במשחק חלש,אמר נכון צ'אבי6 שהשחקן פשוט לא מגיע למשחקים גדולים,ולדעתי גם בגמר הוא יראה כמו הצל של עצמו(מקווה שכך),הוא מוכיח שברגע שיש בצד השני של המגרש סופרסטאר בסדר גודל שלו הוא עושה במכנסיים(אגב,משחק מדהים של מסי,מספר אחד בעולם ללא ספק). אינייסטה היה טוב,אבל הוא לא מספיק תכליתי,על כל פנים,שחקן ענק לטעמי שרק ישתפר וישתפר. במנצ'סטר חובה לציין את ווס בראון שהיה גדול היום(כן כן,דווקא הוא,מכולם) גמר כל אנגלי - כמו סכין מסתובבת בלב,אבל לא נורא,גם להם מגיע פעם אחת לשמוח. נקווה שגרנט יקח את הגביע,מה שיוריד קצת מהשמחה הצפויה של האנגלים.
Andrea21,xavi6 רונאלדו לא מגיע למשחקים גדולים? וואו,השטות הזו עדיין קיימת? האם משחק חוץ ברומא ברבע גמר שבו הוא היה טוב,שבו כבש שער נהדר,האם זה לא נקרא הופעה גדולה במאני טיים? ואני יכול להביא עוד ועוד דוגמאות,מהמדים של יונייטד ומהמדים של נבחרת פורטוגל אבל האמת,זה מיותר,אתם תמשיכו לחיות בעולם של נדמה לי,זה העונש שלכם עד שתבינו כדורגל "קצת" יותר טוב. Praetor אני מאחל לך מכל הלב שתסיים את לימודי המשפטים שלך,שתהיה עורך מוצלח ותרוויח הרבה כסף אבל אם הטיעונים שלך בבית המשפט יהיו כמו אלה על הכדורגל אז השופט,הנאשם,התובע,העדים במידה ותעבוד בארה"ב,אף אחד לא יבין אותך. אתה מסתכל על יונייטד ולא מצליח לזהות את הדברים שיש במשחק שלה,את אותם הדברים שאתה טוען כי זה מה שאתה רוצה ואוהב לראות בקבוצת כדורגל. בקשר להאם היה פנדל על מסי,בחיים לא! סקולס היה מחוץ לרחבה,מסי היה מחוץ לרחבה,זה שלאחר ההכשלה הוא נפל לתוך הרחבה זה לא משנה, העבירה נעשתה בחוץ. לגבי המשחק,זה מה שכתבתי גם בדיון של יונייטד: עם כל הכבוד להנעת הכדור של ברצלונה והיא מניעה אותו מצויין ובמיוחד במשחק הראשון, עם כל הכבוד לאחוזי החזקת הכדור של ברצלונה והיא מחזיקה אותו הרבה, כל זה לא שווה אם אין ת'כלס ובת'כלס,ב 2 המשחקים,מישהו זוכר זינוק או עצירה הירואית של ואן דר סאר? מישהו זוכר הזדמנות,החטאה או עצירה שלאחריה הוא תפס לעצמו את הראש ואמר וואו? אני לא זוכר,פה ושם חצאי מצבים ואתמול,גם זה לא,נגיחה אחת חלשה של הנרי,כמה בעיטות מחוץ למסגרת וזהו, ככה שמבחינה הגנתית "הרגנו" אותם ב 180 דקות ולעשות זאת מול סוללת הכוכבים של ברצלונה,מול סגל שחקנים נהדר,מהטובים שיש זה חתיכת הישג. דיברו הרבה על האין התקפה שלנו במשחק הראשון,אתמול זה היה אחרת, אומנם לא יותר מדי מצבים נקיים אבל נאני,טבז,פארק,רונאלדו,כל הזמן טיילו באיזור הרחבה ופנימה, הגיעו לכמה וכמה חצאי מצבים ויותר, ברצלונה לא הצליחה לעצור את הכניסות פנימה של נאני,כל כדור נייח שלנו סיכן אותם, אבל מה שניצח את המשחק היה הלחץ שהפעילו נאני,טבז,רונאלדו וקאריק על החלק האחורי של ברצלונה, לחצנו אותם לא מעט פעמים בחצי שלהם והם פשוט לא הצליחו לנהל משחק מסירות מסודר בחלק שאמור להטריד אותנו והם שלחו כדורים קשים קדימה, אברה סגר מושלם את הצד שלו ולכן ראינו פעם אחר פעם מסירות של דקו לכיוון זאמברוטה אבל זה היה בכיוון אחד כשהכדור היה לכיוון אחר, הארגריבס חנק את הצד שלו, היחיד שאיכשהו סיכן אותנו היה מסי כשהוא חתך מהצד פנימה ואין מה לעשות,הוא שחקן גדול ולהוציא לו כדור מהרגל זה מלחמת התשה אבל עבודה נכונה וסגירה נכונה של ריו ובראון וכל הכדורים שלו פנימה לא מצאו רגל של ברצלונה. גם הגול שלנו הגיע אומנם מאיבוד כדור של זאמברוטה אבל אחרי שרונאלדו המשיך להטריד אותו לאחר שאיבד את הכדור, וסקולס...אם יש מישהו שמגיע לו להגיע לגמר זה הוא ורק בגלל שפיספס את הגמר ב 99 בגלל צהובים. זה היה שילוב של משחק טאקטי נכון שלנו,חזקים בהגנה,תוקפים כשצריך בשילוב של שכל ומהירות, ומעל הכל,הלב,כולם רצו כמו משוגעים,ראשונים לכל כדור,טבז ופארק שיחקו כאילו החיים שלהם היו מונחים על הכף ולגרום לאיזה דרום קוריאני,לאיזה ארגנטינאי,שחקני רכש שצריך להודות,היום הם פה ומחר במקום אחר,לא כמו בראון או סקולס או נוויל,לגרום להם לשחק כאילו הם גדלו ולמדו בבית הספר העממי בסאלפורד ולאחר מכן המשיכו לאקדמייה של מנצסטר יונייטד,את זה רק אלכס פרגוסון יכול לגרום.
אתה ענית לעצמך מדוע לברצלונה לא מגיע להיות בגמר- אין לה תכליתיות.האם השליטה שלה בכדור מצביעה על כך שמגיע לה לעלות במקום יונייטד? למען האמת(ולשם שינוי), גם האדומים לא הרשימו אותי, בשתי המשחקים, אך יהמר לזכותו שהיא קבוצה איכותית ויעילה מברצלונה. הנעת הכדור הזאת לא שווה שום כלום כאשר אטו מפחד מהצל של עצמו, צ'אבי נבלעה לתוך מערבולת הלחץ שהפעיל מרכז השדה האדום, דקו לא מזכיר את עצמו במעט, אינייסטה מתחבא באגף השמאלי(שזהו לא המקום בו יכול המהנדס להביא עצמו לידי ביטוי) ורק מסי עוד מנסה, אבל לבד בלתי אפשרי שעומדת מולך ההגנה הכי טובה בעולם. לעומתה, מנצסטר שאמנם לא שלטה באחוזי הכדור, אך שיחקה עם שיטה כלשהי שצלחה לה, לעומת היריבה המבוהלת שלא ידעה איך להתמודד עם הלחץ שכבד שהופעל עליה. וכאן קבור הכלב- יונייטד הגיע עם שיטה, שבעצם גרמה לברצלונה להיראות כל-כך חסרת אונים.
רונאלדו שוב הראה את כל מה שהוא יודע בצמד המשחקים מול ברצלונה צלילות, שחצנות, התבכיינויות, השתנה במכנסיים, דריבלים מיותרים, ויותר מכל כריסטין הוכיח עד כמה כדורגלן "מושלם" הוא, כמו שכינו אותו מס' אנשים בפורום. אז אם כל הכבוד ל-"תצוגות" שלו מול ניוקאסל, פולהאם, אסטון וילה ושות'... על הבמה המרכזית, ליגת האלופות, ברגע האמת, יונייטד מסתדרת לא רע גם בלעדיו (חבל שהצופים מעריכים כדורגלנים על פי מס' הפדאלדות שלהם ולא על סה"כ תרומתם, אהמ סקולס, פרדיננד, פארק אהמ). נכון אפשר לזכור לו את המשחקים לדוגמה מול ליון או רומא (מבחינתי גם שם הוא לא הבריק) בהם הוא כביכול בלט בין אם זה במשחק התכליתי שלו או יכולת הבקעת שערים. אבל בתכלס, קריסטין לא הביא קמצוץ מהיכולת "האדירה" שלו מהפריימר ליג, וכל מי שטוען שרונאלדו אינו כשל בשנתיים האחרונות (בהם הוא הגיע ליכולת שיא) "במאני טיים" שיחשוב שוב ויצפה בתצוגה המשמימה מול ברצלונה או במשחק החסר אונים של רונאלדו מול מילאן. עכשיו רק נשאר החלק השני של שעמומון חצי הגמר, בין אם צ'לסי תעלה או ליברפול, בגמר אני לא אצפה.
THE STRETFORD END עם כל הכבוד לשלב רבע הגמר,ולרומא,ולאולימפיקו הקטלני,זה לא משחק גדול. משחק גדול זה חצי גמר אירופי נגד מילאן,נגד ברצלונה,או משחק גמר יורו,אני מניח שאני לא צריך להסביר לך מה ההבדל בין קבוצות כדוגמאת מילאן וברצלונה לבין רומא,או את ההבדל בין גמר לבין רבע גמר,DO I? בקשר לפסקה האחרונה שלך,קישקוש מארץ הקישקושים. העובדה שהם חולמים כל החיים להיות בגמר ליגת האלופות,והם ידעו אתמול שיש להם הזדמנות נדירה להגיע לשם לא השפיעה על משחק הלחימה של השחקנים שציינת,העובדה שאלכס פרגוסון יושב על הספסל זאת הסיבה העיקרית,נכון. Sergio Ramos עזוב הכל,בארסה היו יותר טובים,הניעו יותר טוב את הכדור,הכתיבו את הקצב,ומנצ'סטר גנבה גול,בדיוק ככה,לא מתקבל על הדעת שקבוצה ששולטת בשדה במשחק חוץ תודח,הגיע לבארסה לעלות,רק בגלל זה שהיא באה לאולד טראפורד וניראו מצויין,יותר טוב ממנצ'סטר יונייטד. אינייסטה שחקן גדול,אפילו באגף הוא היה לא רע,אין כמובן ספק שאם הוא היה מתופקד באמצע הוא היה הרבה יותר אפקטיבי,את השאלה המתבקשת עכשיו צריך לשאול את האיש עם התלתלים על הספסל של בארסה,אולי הוא באמת הבעיה של הקבוצה הזאת,כי פוטנציאל יש שם,פוטנציאל אדיר,ואתמול ראינו את זה.
Andrea21 משחק נגד ארסנל כשרונאלדו כובש צמד זה משחק מספיק גדול בשבילך? תצוגה מצויינת במשחק נגד ליברפול,היריבה הכי גדולה של יונייטד,זה משחק מספיק גדול בשבילך? גמר גביע אנגלי שבו הוא כבש ובישל והיה איש המשחק,זה משחק מספיק גדול בשבילך? ואני יכול להמשיך ולהמשיך והאמת,אני מאוכזב מעצמי שאני אשכרה מגיב לשטויות האלה.
בארסה תקפה בלי תועלת , מסי עובר 2-3 שחקנים ואין לו למי למסור . מה לעשות שלמנצ'סטר יש את ההגנה הכי טובה בעולם? בסופו של דבר זה מסתיים בבעיטה ליציע או בחטיפה של היונייטד . עונה הבאה צריכה להיות עונת שיקום של בארסה - בלי רייקארד , בלי רונאלדיניו. משחק גדול של היונייטד , משחק הגנה מושלם , לחץ בכל המגרש ,לא נתנו לבארסה לעשות מה שהם רוצים (חוץ ממסי שהזכרתי).
נקווה לניצחון, בלי שום מזל, בלי עזרה מהשופטים אלה מהמשחק שלנו. אנחנו קבוצה מצוינת, שחקנים נהדרים וראינו את זה מול מנצ'סטר. נכון, במשחקים האחרונים היה לנו הרבה מזל, אבל אולי זה גורל, אולי הגורל רוצה שלמרות כל השנאה של האוהדים גרנט ישאר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx כמו שבסיקור של המשחק אמרו, ליברפול יודעת לנצח גם עם הגב לקיר, ולא משנה איזו קבוצה תעמוד מולה. אחרי הניצחון מול היוניטד, אני מקווה שנמשיך עם השוונג, 1-1 בחוץ זה צריך להספיק לנו. שתי הקבוצות ירקו דם וזה בטוח, השאלה איזו מהם תנצח. נקווה שזאת תהיה צ'לסי, בזכות משחק טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx הרבה מונח על התחת של גרנט, כי אם הוא יפסיד, צ'לסי תהיה במשבר וככה אליפות, המילה שנשמעת כל כך מתוקה עם מאמן לא יוצלח כמו גרנט, והעונה המדהימה של היוניטד תהיה רק דבר שאפשר לחלום עליו.
Andrea21, תראה. בדיוק כמוך, העיק לי לראות את בארסה תוקפת בדעה שהאי ספגה גול מהעקציה, כביכול. אבל באיזשהו שלב של המשחק, התחלתי להבין דבר אחד- שברצלונה נפלה קורבן לשיטתיות והחוכמה איתה עלה פרגוסון למשחק. כמו הרבה, אני לא תומך בטקטיקה ובעמידה נכונה על המגרש. כי בכל זאת, כצופה נייטרלי שבא להנות,זה לא מעניין אותי, ובזה האנגליות איכזבו אותי, וממש. אך בו נעזוב זאת לרגע, זה לא העיקר. הנעת הכדור בשקל הזו של ברצונה, לא מחפרת על העובדה שהיא נפלה קורבן למשחק החכם של יונייטד. ומכאן נובעת המסקנה שיונייטד ראויה מברצלונה(בונקר, לא בונקר, זה לא ממש משנה כעת...)לעלות לשלב הבאה. חוסר התכלתיות, בדיוק כמו במשחק הראשון, גרם גם ליונייטד לעבודה קלה יותר. לעומת המשחק הראשון שהיה בונקר משמים של יונייטד, אתמול היא עוד יצאה להתקפות בצורה מסודרת וחכמה, מה שגם עשה אותה מסוכנת יותר.
גדול מבחינת הישגים. לכבוש שלושער מול וויגן וסאנדלרנד זה טוב ויפה, אבל שיופיע פעם אחת למשחק על תואר לשם שינוי, ומול מילוול זה באמת לא חוכמה. זבמרוטה עשה לו בית ספר, בית ספר ואין שום מילה אחרת, למרות הטעות אני חושב שזבמרוטה נתן שתי משחקים ענקיים ובמיוחד בשמירה על הפרחח הפורטוגלי הזה, שבמקום להמשיך ולהיות חכם הוא מתפנה לכסח את האיטלקי באגרופים ועושה פרצופים לאוהדות. פרחח קטן ועלוב. אבל ככה זה, משתקים אותו אז הוא מתעצבן. שרק ימשיך ככה, הוא יראה הרבה אדומים בחייו ואני מקווה שהם יהיו ברגעים החשובים ביותר שיש. הקבוצה הטובה בעולם שחקה מול קבוצה שברירית מאוד בהגנהף והיה אפשר לראות את זה בכל מצב נייח שיש. הפאניקה של פויול והנכות של מיליטו בלטו מאוד. בכלל מיליטו, מפעם לפעם שאני רואה איך עוברים אותו בכזאת קלות, הוא פשוט לא מתאים לרמות הגבוהות ביותר, לא כרגע. נקודה חיובית-גילינו שיש לנו מגנים שיודעים לשתק כוכבים, אבל מצד שני לא יודעים לשתק נכים מספרד. נקוודה רעה-אטו לבד מול 3, אתה רוצה להבקיע מול פרדיינד בראון ומגן? איפה אתה חי ריקארד? המשחק שלנו היסתמך בעיקר על מסי ואיניסטה, אטו הרס כל שניה. במקום אטו הנרי היה חייב לפתוח, אבל שום החמצן לא עולה למוחו של המקורזל. בכלל החילוף של איניסטה, שהיה מסוכן לאורך כל המשחק היה טיפשי מאוד. ועוד יותר טיפשי היה לשים את בויאן בעמדה הזאת. עם כל הכישרון שיש לילד, הוא עדיין ילד. הוא לא יכול להתמודד מול הגורילות האלה. אתה רוצה להוציא שחקן התקפה? תוציא את אטו שלא מכיר את הקבוצות האלה ולא מסוגל, תכניס את הנרי ותקבל היזדמנויות, וכשהנרי נכנס הוא סיכן כבר פעמיים את השער. עוד דבר טיפשי-למה לשחק בסיום על הגבהות? כאילו אתם לא יודעים שכל קבוצה נאגלית תאכל אותכם בהגבהות? זה מה שהם עושים כל אימון, כל משחק, כל הזמן! הם מתאמנים על כדורי גובה, גובה, גובה! אני מוצא את עצמי אחוז דיבוק צועק כמו מטורף "תשחקו על הקרקע!". קצת שכל, טיפטיפה. אני מאחל למצ'סטר לקחת את התואר, אבל שרונלדו יקבל כלבת יום לפני ויכנס לעוצר בביתו. לחשוב שפעם חבבתי את הבחור, כנראה שכאשר הוא מולך ואתה רואה אותו במשך 180 דקות אתה שם לב לכל גועל וגועל שיוצא ממנו, לא רק מהרגליים. שוב פעם, אני יוצא עם ראש מורם מהמשחק כי שיחקנו עם לב ונשמה, והיינו יותר טובים ממנצ'סטר בסיכום שתי המשחקים. אני מרגיש שבשבועיים האלה, הרווחנו את הכבוד שלנו בחזרה, וזה הדבר הכי חשוב. המבחן האמיתי עוד שבוע אצל ריאל, אבל זה כבר לדיון אחר... נ.ב חלאס עם השטויות שלכם, לא היה פנדל על מסי העבירה הייתה מחוץ לרחבה. מה שכן הגיע זה צהוב לסקולס, הוא מנע מצב לכיבוש שער.
כן, אין ספק שקבוצה שבמשך 180 דקות לא אילצה את השוער היריב לזנק פעם אחת בצורה אקרובטית או לרשום מצב קורץ ליד השער, ראויה להיות בגמר ליגת האלופות. אה, אבל שכחתי, פויול ומיליטו אתמול ומיליטו ומארקז במשחק הראשון הניעו ביניהם 10,000 מסירות שתרמו לאחזקה בכדור, אז בטח שבארסה ראויה להיות בגמר. רונאלדו לא מופיע למשחקים גדולים(באמת, רבע גמר ליגת אלופות זה כלום.גם אם אתמול הוא היה מככב, ובגמר היה בינוני הייתם אומרים שחצי גמר לא נחשב), תמשיכו לבלבל בשכל ולאונן מכדורגל של קבוצה שמנסה להיכנס עם הכדור לתוך הרשת, ש90% משחקני הפרמייר-ליג ימשיכו לבחור ברונאלדו לשחקן המצטיין בעוד עונה, שימשיך להעמיד ממוצע של 9 שערים על כל 10 משחקים, איזה אפס, פרגי - למכור, ומהר, אולי תביא את אינייסטה(אחלה שחקן, שלא תבינו לא נכון), ככה נוכל להיכנס עם הכדור לתוך הרשת של סנדרלנד "העלובה". אגב, אותם אוהדי בארסה יכולים לצחוק על סנדרלנד, וויגאן, וכל החברות לתחתית הליגה - רק כמה עצוב שאתם שוכחים שכמעט כל משחק שני העונה בליגה איבדתם נקודות, קבוצות תחתית השפילו אותכם פעם אחר פעם, ככה זה שהאליפות שוב הולכת למדריד(עם רוד המתוק), ככה זה שאתם מתוסכלים, בהצלחה במאבק על המקום הרביעי מול סנטאנדר, אולי מולם תיכנסו עם הכדור לתוך הרשת.
כן, יש מצב. אולי נוביל 2-0 ונקבל 3 שוב. כמה ירוד את יכול להיות? רוד המתוק. אין בעיה, אנחנו מאוננים על החיוך של רוני ועל השיער של מסי. להבקיע ברבע גמר, גם בויאן עשה זאת. לככב מול רומא זה באמת חוכמה גדולה, ובימיוחד כאשר היא בלי טוטי שיכול לעשות משהו מבחינה התקפית. בקאמפ לא ראיתי אותו, וגם באולד טראפורד, זה הבית שלו לא? הוא יצא לטיול כנראה... הוויכוח הזה מטומטם, אתה מוזמן להמשיך, זה באמת לא מעניין אותי.