איזה משחק גרוע... זה לא משחק כדורגל - זה יותר ממלחמת לבנון. מה שכן יש לשחקנים האלה כושר פשוט מדהים... אבל האיכות של המשחק הייתה מאוד מאוד ירודה. בניון עשה הברקה ענקית. הברקה של הגדולים ביותר, בכל המשחק אמרתי לעצמי "מה הוא עושה במשחק הזה?, מה הוא קשור בכלל?". אבל הוא נתן בישול יוצא מן הכלל. חוץ מזה הוא היה חושך. אבל עשה את שלו. ויכול להיות שעם באבל מהתחלה ליברפול לא הייתה מגיעה למצב כזה, באבל זה שחקן שחייב לפתוח בכל משחק של ליברפול. לא קויט ולא בניון עדיפים עליו לדעתי. מעל כולם במשחק הזה בלט מייקל אסיין - נתן משחק ענק, הכי טוב על המגרש, אברם צריך לקום בבוקר ולברך על זה שיש לו כזה שחקן בקבוצה. כל תפקיד שיתנו לו הוא יעשה בצורה קרובה לשלמות. כמעט נקי מטעויות, לא חסר לו כלום. גרנט השתיק את התקשורת האנגלית. עכשיו אני אומר לעצמי, כל העונה האדירה של מנצ'סטר, כל העונה של צ'לסי שירדו על גרנט ועל הקבוצה במשך כל העונה, ורואים מצב שהם שיוויון בטבלה האנגלית, צ'לסי הגיעה יותר רחוק בגביעים האנגלים, ושתי הקבוצות בגמר. כל הקרדיט שלי לגרנט. הוציא קבוצה מהבוץ עם כל הרעש התקשורתי, הסתכסך עם התקשורת האנגלית, ועשה את שלו כמו גדול.
סוף סוף. שנים שניסינו עם מוריניו להעפיל לגמר, והגענו רק עד החצי. גרנט עשה את זה. 3-2 גדול! שיפוט נורא, אבל הניצחון גדול! משחק טוב, וברכות לבניון על הבישול הנהדר. כל הכבוד לגרנט שהחליט לעלות עם הטלאי הצהוב על החולצה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx זה יהיה מוזר לראות את צ'לסי בגמר, אבל שווה! מוסקבה, אנחנו באים! :aaa021: :aaa021:
Der Kaiser באנגליה משחקי הצמרת היו מרתקים וטובים ברובם, תיקו 2-2 מדהים בין יונייטד לארסנל,גם הניצחון 2-1 שלנו היה משחק קצבי ביותר יונייטד ניצחה את ליברפול 3-0 באחלה הופעה שבעולם, ובקיצור,אפשר למצוא הרבה דברים טובים,הרבה יותר מאשר בליגת האלופות. מקצועית,מוריניו הביא תארים,גם כדורגל טוב יותר אבל זה עניין אחר, עד שגרנט לא יעשה זאת,אין מה להשוות כל שני וחמישי בינהם ובטח לא בגלל שגרנט הגיע שלב אחד רחוק יותר בליגת האלופות ובמיוחד בגלל שאם מסתכלים על נגד מי שיחקה צ'לסי של מוריניו בקמפיינים השונים לעומת מול מי שיחקה העונה צ'לסי תחת גרנט בשמינית וברבע גמר,רואים שהדרך של מוריניו היתה קשה הרבה יותר ועל הדשא,הרבה יותר מרשימה. בקיצור,להמתין עם הפירגונים האין סופים מבחינה מקצועית,הרי הפסד אליפות ובגמר גביע אירופה ואני לא חושב שאתה תהיה פה לתת קרדיט לגרנט. אני לא יודע מה המצב בליגה הגרמנית אבל באנגליה אנחנו רואים סגנונות שונים בהחלט מבחינת הכדורגל בין הקבוצות.
בשבוע אחד גרנט גבר גם על פרגוסון וגם על בניטז, שניהם מאמנים שעולים עליו עשרות מונים, כל אחד וסגנונו שלו. והוא עשה זאת עם כדורגל טוב, כדורגל יוזם, הרבה יותר טוב ממה שצ'לסי שיחקה בהדרכתו במשך כל העונה הזאת. על זה אני בטוח שאתה יכול לפרגן גם בלי לספר לי שפרגי עלה עם הרכב חסר או שבניטז עשה חילופים מיותרים. על המשחקים הוא ראוי לפירגון אדיר. לגבי הדרך לגמר, זה לא כל כך משנה את מי הוא עבר עד הנה. השורה התחתונה אומרת שצ'לסי בגמר היסטורי, במקום בו לא הייתה עם אף מאמן וזה קורה תחת הדרכתו של אברם גרנט. הוא הצליח איפה שמוריניו נכשל, מול אותה קבוצה שמוריניו לא הצליח לעבור בשנים עברו, ובאותו שלב בדיוק שהיה המחסום של צ'לסי בשנים האחרונות (גם עם ראניירי). אפשר לנסות ולהמעיט בהישג ולהגיד שההגרלה הייתה נוחה (מה שנכון, דרך אגב), אבל באותה מידה אני יכול לבוא ולהגיד שכשמוריניו לקח אליפויות זה היה מול יונייטד הרבה פחות טובה ממה שהיא כיום ומול ארסנל נחותה בהרבה. אני לא עושה זאת כי זה מיותר, השורה התחתונה אומרת שיש כאן הישג היסטורי שמעטים ציפו שיקרה העונה. ועובדה שגם כמה מהעיתונאים בממלכה מתחילים להתהפך (בדרכם הצנונית). רק בשביל זה שווה לראות את השם אברהם גרנט חתום על אליפות אירופה היסטורית של צ'לסי. הוא יכול להפסיד את האליפות ואת גמר הצ'מפיונס, זה כבר לא משנה. ברגע שהוא הביא את רומן לגמר במוסקבה זה מבטיח לו לפחות עוד עונה שתהנו ממנו באנגליה.
אברהם גרנט ריגש אותי בזמן שעלה עם הטלאי על יד ימינו, פשוט כל הכבוד לו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני שמח בשבילו ומקווה שיצליח לנצח את מנצ'סטר יונייטד, זה לא בשמיים, זה בהחלט אפשרי. לא משנה לי דרך המשחק שלו, בליגת האלופות של היום - התוצאות הן החשובות ביותר, ובשורה התחתונה: לא מי שמשחק טוב יותר עולה, אלא זה שמנצח ולא תמיד זה בא ביחד לצערנו. תחת-לא-תחת, מזל-לא-מזל - אברהם פשוט שיחק אותה שוב, את שלו הוא כבר עשה ובגדול. מוריניו לא הצליח לעלות את צ'לסי לגמר ליגת האלופות, גרנט הצליח ועל זה מגיע לו הפירגון. לא הייתי בעדו כשהגיע לאמן את צ'לסי בגלל הדרך-לא-דרך שהגיע אליה אך הוא הוכיח את עצמו מבחינתי, בין אם זה בגלל האופי החזק שלו ובין אם זה בעקבות יכולותיו (השנויות במחלוקת) המקצועיות. מאוד קשה להסתדר עם התקשורת האנגלית, הנשכנית והקשה - גם כאן, אברהם התגבר על אי אהדתו הרבה הן מבחינת הקהל והן מבחינת התקשורת. להביא את האליפות לשלבי ההכרעה הסופיים בקרב צמוד עם אחד המועדונים הכי מפוארים בעולם ולהגיע לגמר גביע אירופה - אלה משימות לא פשוטות. כל הכבוד לאברהם גרנט, שאפו!
בן 17 וחצי מייט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מדהים כמה בורות ביצור בן 17 וחצי אה? אני צריך ללכת לקטוף תותים...או לשחק גולף...
xavi6 לא גולף ולא תותים אבל הגיל שלך מבחינתי מסביר לא מעט דברים כשכתבת,אבל זה בסדר,זה עניין של נסיון ובגרות בכל הנוגע להבנת המשחק וזה לא קטע של זילזול בך או משהו כזה ואין חכם כבעל נסיון בכדי לדעת זאת!
תומר22 אני לעומתך ולעומת אחרים לא מוריד את הכובע וגם לא ממליך מלכים אחרי משחק או 2 טובים ככל שיהיו ומול יריבות קשות יותר או פחות. פרופרציה והכי חשוב,את הכסף סופרים במדרגות כי אם הוא יפסיד בגמר ואת האליפות,לא אתה ולאף אף אחד אחר יהיה פה בכדי לדרוש את הכבוד שלו בגלל אותו שבוע בו צ'לסי ניצחה את יונייטד וליברפול.
לא יודע, תגיד לי אתה. אני מסתכל על מה שאתה אומר: מול ליון ורומא וספורטינג ואלוהים יודע נגד מי עוד, הוא דומיננטי וכובש שערים מכריעים ומבצע את המהלכים האלה שעושים את ההבדל. ב-4 משחקי חצי גמר הוא לא עשה שום דבר משמעותי עד עכשיו, בטח לא יותר מחבריו לקבוצה כמו רוני, טבז וכו'. צירוף מקרים? יכול להיות שבסופו של דבר כן יש משהו בשלבי חצי גמר ומעלה שמקשה על שחקנים, אפילו על כריסטיאנו שהוא שחקן ענק. אולי זה לחץ מהתקשורת, מעמד, אוהדים, חוסר ניסיון - אין לי מושג. אבל זה משהו שקיים בתקופה הקצרה שבה הוא מככב כשחקן הטוב בעולם ואני מחכה ליום שבו הוא יוכיח לי אחרת, שהוא כן מסוגל לעשות את ההבדל במשחק מהסוג שאני מדבר עליו, משהו שכמה שחקנים שקדמו לו בסטטוס שלו הספיקו לעשות. אולי זה יקרה אפילו עוד 3 שבועות.
אם כשהוא היה צעיר יותר,בן 18 בגמר הגביע אנגלי וכן היריבה היתה הרבה יותר קלה ובכל זאת המעמד מלחיץ ומחייב ובעונה ראשונה שלו מחוץ "לבית" והוא כובש,מבשל ואיש המשחק אם ביורו 2004 כשהוא היה בן 19 ,עם כל הלחץ העצום של פורטוגל כנבחרת מארחת ואולי ההזדמנות האחרונה של דור הזהב של פיגו והשאר,הוא היה השחקן המצטיין של הנבחרת ואחד המצטיינים בטורניר כולו עד למשחק הגמר, וזה כאמור שהוא היה שחקן צעיר הרבה יותר בגיל,פחות מנוסה,פחות חכם ועדיין הראה יכולת גבוהה וממה הוא עשוי ואם הוא כיום השחקן מספר 1 עונה שנייה ברציפות בליגה הטובה בעולם מה שמראה על המשכיות ולא עונה ויכולת מקרית חד פעמית,להיפך רק משתפר וזה כולל משחקי עונה ומשחקים מול היריבות הקשות ביותר שיש אז וואלה,כן,זה רק צירוף מקרים שהוא לא היה הכי דומננטי ב 4 משחקים בחצאי הגמר שאתה מדבר עליהם (ושוב,ב 2 מהם הוא שיחק טוב,לא איש המשחק אבל טוב)וזה לא מה שעושה את ההבדל.
גם לפני כן, כשהציגו את אחוזי ההצלחה המצוינים שלו אמרתם שהוא עוד לא עשה כלום. עכשיו הוא כבר עשה הישג, כזה שמוריניו ניסה וניסה ואף פעם לא הצליח עם צ'לסי. זה בהחלט הזמן לפרגן, לא חייבים לחכות לזכייה בצ'מפיונס. עכשיו, בוא נגיד שזה עדיין לא נחשב הישג. אני אהיה פה כדי לסנגר גם אם יפסיד בגמר (ולמרות שלא התלהבתי ממנו אף פעם), השאלה אם אתה תהיה פה לפרגן במידה ויזכה או שהתירוצים כבר מוכנים לקראת הפעם הבאה?
אחוזי הצלחה מצויינים לא שווים כלום בסוף עונה אם אין איזה תואר שמצורף אליהם לכן אני לא מתלהב מאחוזים כאלה או כאלה עד שאין שורה תחתונה. צ'לסי עלתה לגמר,כל הכבוד,איך קוראים לסגן של בר כוכבא אתה יודע? כי אם צ'לסי תפסיד בגמר אף אחד לא יזכור זאת יותר מדי. אם צ'לסי תחת גרנט תזכה באליפות או בגביע אירופה,עד כמה שיהיה לי קשה לקבל זאת, אני אוריד את הכובע,מעולם לא התכחשתי למציאות.
אוהדי צ'לסי,אתם האוהדים הכי כפויי טובה שאני מכיר. לכו לבכות לספיישל וואן שלכם,אבל כשיחזור אל תתלוננו כשהוא יפסיד כמנהג הלוזר הנצחי נגד ליברפול בצ'מפיונס ליג,בפעם המי יודע כמה.
אם להיות מדוייקים, במשפט המדובר צריכים לכתוב 'עם'. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx Wigan_Athletic - אפשר להתווכח על גדולתו של הפורטוגלי, אבל התחושה שלי היא שאתה מסתמך אך ורק על מה שאתה רואה בגביע האלופות. אם כבר לשפוט לפי זה, רונאלדיניו וקאקה נתנו את אותם משחקים גדולים שאתה מדבר עליהם בגילאים 26-27. לכריסטיאנו רונאלדו יש עוד כמה שנים כדי להגיע לגיל הזה. אני לא מנסה לגונן עליו (אני לא חושב שצריך. היכולת והמספרים מדברים בעד עצמם). אני אמנם אוהב לראות אותו משחק, אבל זה לא שאני משוגע עליו (כמו על רונאלדיניו, למשל, וזה למרות שאני חושב שהפורטוגלי מציג יכולת טובה מזו של הברזילאי בשיא). אני פשוט חושב שלא צריך לשפוט אותו על שני משחקים 'גדולים' שבהם הוא לא הצליח להיות בשיאו. יהיו לו עוד מספיק הזדמנויות כדי להראות לנו אם ממה הוא עשוי. לא צריך למהר להדביק עליו תוויות כבר מעכשיו.