אלופות: גמר כל אנגלי ראשון

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by תומר22, Apr 29, 2008.

1. JR-Riquelme Member

יונייטד השתלטה לחלוטין?
    היא פשוט תקפה יותר והרגישה יותר משוחררת. איך שמנצ'סטר שיחקה אחרי השער שהיא הכניסה זה בעצם איך שברסה שיחקה כל המשחק. הנעת כדור אבל היא בקושי הגיעה למצבים. אז למה אתם לא קוראים לכדורגל של מנצ'סטר אחרי השער שלה לא יעיל? היא רק שלטה בכדור, לא יותר.
    אבל במחצית השנייה, כמו במשחק בקאמפ נואו(רק שהפעם היו מתפרצות).

2. THE STRETFORD END Member

Abu

תתבייש לך,מי אתה חתיכת מתנשא שכמוך שאתה מרשה לעצמך לכתוב למישהו אחר שאין לו טיפת הבנה בסיסית של המשחק?
    הוא ראה בונקר של יונייטד אז הוא בטח יודע על מה הוא מדבר!

כשאני קורא את הדברים המתנשאים שלך כלפי אלה שלא חושבים כמוך אני רואה רק יללות של חתולים,מיאו מיאו.

3. Mehmet Member

לא מדובר בימי עבודה רגילים.
    גם ערב יום השואה שונה מיום השואה עצמו-היום בערב לדוגמה אסור לפתוח בתי קפה ומסעדות, ומחר מותר. כדורגל נחשב גם סוג של בידור, ולכן לדעתי נאסר על ספורט 5 לשדר את המשחק.

4. THE STRETFORD END Member

ראיתי עכשיו פעם נוספת תקציר של המשחק,אמרתי לעצמי,אולי אני טועה,אולי הראייה שלי לא 6/6?

הגול,רונאלדו מקבל כדור ופורץ לכיוון הרחבה,באיזור ה 16 כש 2 מקיפים אותו,הוא עושה הטעייה לאחור ואז זמברוטה מוציא לו את הכדור,רונאלדו לוחץ אותו וזאמברוטה בלחץ מוסר לסקולס,ההמשך ידוע.

עוד מהלך שהיה אחד המסוכנים שלנו,כדור ארוך לעברו של רונאלדו בצד שמאל,הוא משתלט עליו כשיש 2 שחקני הגנה לידו,מסתובב אחורה ומוסר בתנועה לפארק שנמצא בתוך הרחבה וזה נותן עם הפס בעיטה שקרובה מאוד לקורה.

עוד מהלך שהיה אחד הטובים שלנו,הדאבל פס של רונאלדו בתוך הרחבה עם טבס כשההארגנטינאי בועט מקרוב והשוער לקח.

כולה תקציר,3 פעולות ההתקפיות היותר טובות שלנו במשחק,בכולן מעורב רונאלדו.

וילה רונאלדו,ויוה רונאלדו......

5. אחד_מנתניה Member

מישהוא לוקח את השטויות האלה ברצינות?

רונאלדו אתמול ובכל משחק מכריע עד היום נראה רע, אפשר להשוות בכלל את המשחק של רונאלדו אתמול לתצוגה שלקאקא מול מנצ'סטר או למשחק של רונאלדיניו מול מילאן? חד וחלק לא.

גם בגול רונאלדו איבד את הכדור תוך כדי כידרור מיותר ואין לו שום קשר לשער שהובקע אתמול.

6. Mr.Eko Member

הנה אחד שסוף סוף אומר דברים נכונים ומדוייקים.... רונאלדו לא היה במיטבו אתמול וזהו,כל כך קשה להשלים עם זה..?

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם ממשיכים להתעקש על כך שרונאלדו היה מעורב במהלכים ההתקפיים של מנצ'סטר. אני אומר, נו ו...? הוא אמור להיות השחקן הכי טוב בעולם BY FAR (זה מה שאתם אומרים). אתם באמת משווים את זה לקאקה של שנה שעברה או לרונאלדיניו של לפני שנתיים? ממה שעשיתם מרונאלדו, הייתי מצפה ממנו לקצת יותר מאשר תרומה שמסתכמת במעורבות במהלכים כאלה ואחרים. סקולס, פארק וטבז היו לא פחות טובים ממנו ותרמו לא פחות ממנו - האם גם להם אתם קוראים השחקן הטוב בעולם BY FAR? משחקן במעמדו אני מצפה לעשות קצת מעבר, לעשות את קפיצת המדרגה הזאת שתבטיח שהקבוצה שלו תהיה זאת שתעבור שלב. בסופו של דבר, גם אחרי 180 דקות, כל ההבדל היה שער אחד של סקולס מבעיטה שבדיוק כפי שנכנסה, ב-50 פעמים אחרות היא הייתה יכולה לא להיכנס. כמובן, השער נבע מכך שרונאלדו לחץ על זמברוטה. אין ספק שמהלך כזה שבו שחקן התקפה שלוחץ על שחקן הגנה (וואו!) חותם סופית את היותו של רונאלדו הגדול מכולם. 4 משחקים ועדיין סופר... יכול להיות שבגמר הוא יוביל חד משמעית את היונייטד לניצחון. במקרה כזה אני אחמיא לו כמו שצריך ואתן לו את כל הקרדיט שמגיע לו - אבל בינתיים, אני מעדיף לחכות שהוא ייתן את אותו רגע קסם ששמור לגדולים באמת.

8. THE STRETFORD END Member

מי בכלל התעסק במי השחקן הכי טוב בעולם?להשוות אותו לזה או להיא,את מי זה מעניין?
    זאת הבעיה שלך ושל עוד כמה פה,מתעסקים בטפל,בסיסמאות ריקות מתוכן,
    אנחנו מדברים על כדורגל,על מהלכים כאלה ואחרים,
    אתם מתעסקים בשטויות,הכי טוב BY FAR BY SMAR BY CAR,יופי,אבא שלי הוא החזק חזק בעולם,זו הרמה?כנראה שכן!

התרומה של רונאלדו לאורך כל העונה,גם בליגה וגם באירופה היא מכרעת,
    שערים קריטים,שוב,גם באירופה!!!בישולים,יכולת טובה מאוד והכי חשוב,ברוב הזמן יציבה,
    זו לא המצאה שלי,הנתונים כתובים שחור על גבי לבן,את היכולת יכול לראות מי שצופה במשחקים של יונייטד באופן קבוע,זה רונאלדו העונה ובלעדיו לא היינו מגיעים לגמר גביע אירופה ולמרחק נגיעה מעוד תואר אליפות,
    אם הדברים הללו לא מספיק טובים בכדי שהוא יקבל את הקרדיט שמגיע לו,אם זה לא שווה ערך לתרומה של השמות האחרים שהוזכרו פה ורק איזה מהלך סולו או שער ניצחון בחצי או בגמר,זה מה שיעשה את ההבדל בשביל כמה אנשים,וואלה,זה כבר נשגב ממני.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Wigan_Athletic - הגיע הזמן שתפסיקו לעשות סלט מכל מה שנכתב כאן ותבדילו בין הדברים. כריסטיאנו רונאלדו השחקן הטוב בעולם כיום. הוא לא נתן את המשחק חייו מול ברצלונה, אך הוא עשה דברים טובים לטובתה של מנצ'סטר יונייטד, יותר מאשר ליונל מסי עשה עבור ברצלונה. צפייה חוזרת במשחק תראה את זה בשקיפות.
    על פי מה שאתה אומר, אם טל בן חיים יציג במשחק מסוים יכולת טובה מזו של ג'ון טרי, זה יציב אותו כבלם מהשורה הראשונה בעולם. זו מסקנה לא נכונה. אתה לא יכול לצאת מתוך נקודה מסויימת, להשליך אותה על פני משחק אחד ולהגיע לנקודה חדשה.
    אם הנושא כאן דן על גדולתו של הפורטוגלי, אז יש על מה להתדיין. אם עוסקים במשחק מול ברצלונה, אז באמת שחבל לטחון מים. הוא נתן משחק טוב. את כל התיאורים כמו "By far השחקן הטוב בעולם" אתם הוספתם.

10. Igi Member

מישהו יודע אם המשחק ישודר היום בערוץ הטורקי? שמתי לב שיס פתחו אותו פתאום..

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשו פה את רונאלדו אלוהים. הוא לא קרוב לזה אפילו. אין לזה שום קשר למשחק אתמול - אתמול מנצ'סטר עלתה בצדק בגלל שהיא שיחקה כקבוצה. השחקנים היחידים התאחדו ליחידה מגובשת שעבדה ביחד כדי לעבור את ברצלונה. זה לא תמיד יעבוד... לפעמים ברמות האלה צריך את השחקן שייתן את הערך המוסף הזה ואת הרגע הגאוני שיבדיל בין 2 קבוצות מעולות. עד עכשיו רונאלדו לא הראה שום דבר שיכול לתת לנו לחשוב שהוא שחקן כזה. לזכותו אפשר להגיד שהוא עוד צעיר ושיש לו עוד הרבה שנים להוכיח אחרת.

12. JR-Riquelme Member

מבחינתי רונאלדו השחקן הכי טוב בעולם. ומסי היה פצוע כל העונה אז אין לו מתחרים. האמת שגם קאקה בעונה שעברה לא מתקרב לעונה של רונאלדו כרגע. אבל במשחק אתמול רונאלדו היה חלש מאוד. להבדיל מקאקה בחצאי הגמר.
    ורונאלדו שחקן מאוד אהוב עליי, למרות הפרובוקציות הסתמיות שלו. כי אין הרבה שחקנים כאלה... הוא מוסיף למשחק המון שמחת חיים.

מי שנתן משחק ענק במנצ'סטר אלה אברה, טבז, בראון, הארגריבס ומעל כולם מנצח פרדיננד(הבלם הכי טוב שיש בלי מתחרים בכלל).

13. tu-vieja-en-tanga Member

בהוט בערוץ 151 יש שידור

14. Didier Drogba11 Member

כן. לפי מיטב ידיעתי המשחק ישודר מהערוץ הטורקי, אבל אני לא יודע איזה מספר זה.

15. Melixon 15 Member

המשחק משודר בערוץ הגרמני SAT 1
    151 בהוט
    ביס: אין לי שמץ

כמה אירוני..

Last edited: May 1, 2008