יפה אמרת. זה הדבר שחשבתי עליו כל המשחק. מותר לצופף ולשחק חזק גם בלי שיקראו לזה "מלוכלך". מילאן צריכה להמשיך בקו הזה ולנסות לעקוץ במתפרצות בגומלין. היו להם כמה מצבים טובים אתמול ואני מאמין שהם יגיעו לעוד כמה מצבים טובים גם בחוץ למרות שסביר להניח שברסה תראה טוב בהרבה.
בכלל השופטי רחבה האלה זאת בדיחה אחת גדולה. נכון, יש שופטי רחבה, אבל הם לא רואים כלום, או לפחות לא מפנים את תשומת הלב של השופט על כלום. גם ביום שלישי במשחק של צ'לסי, נגיעת היד של טרי הייתה מטר משופט הרחבה. אמר משהו? לא ברור לי למה יש שופט רחבה אם הקוון, שנמצא על קו הרוחב, הוא זה שצריך לסמן על נגיעת יד ברחבה. כנראה שהם פשוט לא רוצים להתערב בהחלטות של השופט הראשי.
היחיד שמגיב כאן ברמה של ONE זה אתה. התבכיינויות לשיפוט (והייתי מקבל את הטענות שלך אם הייתם בצד המקופח באופן קבוע, אבל העובדה היא שבלי השופטים היה לכם לפחות גביע אחד פחות בארון, ולא זכור לי שפפ התבכיין כשזה קרה בכל אחת מ-3 השנים הקודמות, אבל למה שתתייחס לזה), טענות על צורת המשחק ההגנתית של היריבה שלך (כאילו שזו תוכנית כבקשתך) ולא שמץ של ביקורת עצמית. השמש זורחת לכם מהתחת הרי, כל מי שלא דומה לכם הוא יצור נחות, כל מי שמתאים את שיטת המשחק שלו כדי לעצור אתכם הוא בונקר ואנטי כדורגל וצריך להתפרק. ובכלל, איזה בונקר ראית כאן? 2 ההזדמנויות הכי טובות במשחק היו בצד שלנו בכלל. אה שכחתי, צריך למסור 500 פעם על קו מחצית המגרש כדי שזה לא יקרא בונקר.
שמע זה הדבר הכי מטומטם שקראתי לא שאני טוען שהיה בונקר של מילאן או משהו. היא עמדה שווה בשווה עם ברצלונה. התוצאה הפתיעה אותי מאוד, ציפיתי שברסה תכריע את המפגש כבר בסן סירו אבל זה ידחה לקאמפ נואו... מילאן היא הקבוצה שעומדת הכי טוב עם ברצלונה
לא אמרתי שלצ'אבי היה משחק טוב, פשוט מעניין אותי לדעת כמה מסירות הוא מסר, כי אם הוא מסר 94 ב70 דקות הוא עבר בהרבה את ה100. ו100 זה הרבה, קראתי באיזה מקום לפני שנה בערך שרק 20 פעם קרה ששחקן עבר את ה100 בליגת האלופות.
התבכיינות? בסה"כ אמרתי שהיה פנדל על פויול, השופט ראה את זה ואם שופטי הרחבה לא הם מיותרים. צורת המשחק? כשאמרתי בונקר התייחסתי לתגובה של ANGET שאמר שהוא קונה 0:0 ב120 דקות, ובונקר שעה לפני שריקת הפתיחה. מילאן לא התבנקרה אתמול, אומנם הגיעה ל2 מצבים טובים אבל רק הריחה את הכדור ובקשר לשאר התגובה שלך, "לא הייתם אלופי אירופה בלי השופטים" ושאר השטויות שאתה יורק מהפה, לזה התכוונתי. אלה תגובות one
איזה הודעה עלובה, התירוצים התחילו עוד לפני המשחק. תגיד שאתה משלים עם זה שאין לכם סיכוי כי אתם לא ברמה שלהם וזהו
יש לי חששות לקראת קטאניה מחר אז כנראה שאנחנו לא ברמה שלהם גם. הטמטום... יש לנו סיכוי כי אנחנו יודעים לשחק כדורגל שברצלונה לא יכולה לנצח fair and square, אבל הסיכויים פוחתים כאשר אין לך את טיאגו סילבה, אבאטה, ואן בומל ופאטו, ועוד נסטה, בואטנג ורוביניו יוצאים עם פציעות במשחק חזרה מפציעות. אם תהפוך את התמונה ותוציא מההרכב של בארסה שחקנים שווי ערך לנעדרים שלנו, אנחנו נהיה הפייבוריטים. אני מסתכל על זה באופן ריאלי כי הכל נגדנו. זה משחק שבו כולם יתאבדו ויעשו כמיטב יכולתם תחת הנסיבות החמורות האלה, ונקווה שזה יספיק.
מה ההבדל הגדול בחיסורים? בברצלונה לא שיחקו אבידאל, וייה, פויול בעמדה הטבעית שלו במרכז ההגנה, בגלל החיסרון של אדריאנו (המחליף הראשון של אבידאל). כלומר, ברצלונה שיחקה בלי המגן השמאלי המוביל שלה, בלי הבלם המוביל שלה ובל שחקן מהשלישיה הקדמית (אני לא מדבר על ההצבה של קייטה במרכז ואינייסטה באגף כי זו הייתה הבחירה של המאמן). מה עוד שבפועל, שלושת המחליפים היו המצטיינים במילאן. זה נחמד לטעון ש"ואן בומל היה חסר" כאילו הפערים בינו לבין סיידורף הם כמו בין צ'אבי לשי אבוטבול. לא מזלזל חלילה בחיסורים של מילאן, אבל כל עוד ההגנה הייתה מצוינת (אין ספק שהחיסרון של סילבה הוא מאד משמעותי על הנייר)- נסטה נראה כמו בימיו הגדולים ואנטויוני נתן את משחק חייו- אין שום סיבה להניח שמהלך משחק היה נראה אחרת, רק בגלל שואן בומל היה משחק במקום סידרוף. אגב, ממה שראיתי את מילאן העונה, פאטו לא מועדף אוטומטית על רוביניו, גם שהוא בריא.
אוי, אני עוד מעט בוכה. מסצ'ראנו משחק בלם מתחילת העונה. פויול משחק מגן שמאלי יותר טוב מכל אדריאנו שמדריאנו ולא נופל מאבידל. וייה פצוע כבר 4 חודשים אז הוא בכלל לא רלבנטי, מה גם שאינייסטה מכיר את העמדה הזאת מצוין וגם יש לכם את פדרו. כדי לערוך השוואה יותר נכונה, תוציא מההרכב הנוכחי של בארסה את בוסקטס, אלבס, סאנצ'ז ואת שני הבלמים הכי טובים שלכם (על משקל טיאגו סילבה אחד), כי זה מה שהחיסורים הללו מהווים עבורנו. זה כי אין לך מושג.
אם מסי לא היה משחק ופדרו היה נותן את משחק חייו במקומו, היית יכול לומר שברצלונה לא באה עם הרכב חסר? סילבה, אבאטה, ואן בומל, קסאנו, פאטו פצועים וגם בואטנג, נסטה ורוביניו נפצעים במהלך המשחק כשלמיטב ידיעתי אפילו עמנואלסון הספיק להיפצע במהלך השבוע האחרון ולהגיע לא כשיר לגמרי למשחק, אקווילאני לא משחק חצי עונה. ואני בכלל לא מזכיר את השחיקה שעובר זלאטן כל העונה שפותח ב-99% מהמשחקים. בהרכב מלא אני מאמין שהיה יכול להיות פייט שוויוני יותר. ובכל מקרה אי אפשר להאשים בזה אף אחד.
שועשעתי. בעיקר כי אף אחד לא בכה או השתמש בחיסורים של ברצלונה בתירוץ. "מאסצ'רנו משחק בהרכב כל השנה" (בעיקר כי פויול פצוע או נשמר מפציעות) אבל רוביניו שהוא שחקן הרכב כמעט קבוע הוא פתאום שחקן מחליף. שלא לדבר על פויול שהופך למגן שמאלי או אינייסטה לשחקן אגף. לקינוח, איך אפשר לשכוח את טיאגו סילבה שנספר כשני בלמים. או וייה שפצוע ארבע חודשים "אז הוא לא רלבנטי" (כמה לא רלבנטי פאטו על פי ההגיון הזה? או שבעצם הוא היה בריא בחלק גדול מהמשחקים שבהם רוביניו עלה בהרכב ואז כל הטיעון שמתייחס אליו כשחקן הרכב לא רלבנטי).
Furia Ceca, אם פדרו היה משחק במקום מסי, מבקיע שני שערים וברצלונה מנצחת 2-0, לא חושב שמישהו היה טעון שעם מסי זה היה נגמר 4-0. בכל מצב, עם חיסורים הגנתיים זה הרבה יותר פשוט. מילאן ספגה 0 שערים. משחק ההגנה שלה היה טוב יותר משני המשחקים הראשונים בין הקבוצות שבהם סילבה שיחק. גם אם הוא היה משחק ונותן את משחק חייו, מילאן לא היה סופגת פחות. אני מכיר בחשיבות של סילבה למילאן, אבל למשחק הספציפי הזה (בגלל היכולת של נסטה) החיסרון שלו היה חסר משמעות. מה יהיה בקמפ נואו, אני לא יודע.
למה אתה משקר? מה הקשר לפויול? למסצ'ראנו יש הכי הופעות בהרכב מבין כל הבלמים שלכם והוא שיחק גם לצידו של פויול, גם כשהמתולתל היה בלם וגם מגן. אל תנסה להציג את זה כאילו מסצ'ראנו שיחק מחוץ לעמדה הקבועה שלו. למה אתה משקר שוב? אלה לא עמדות זרות עבורם, במיוחד עבור אינייסטה. למה אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם? וייה לא רלבנטי בדיוק כמו קסאנו, גאטוזו ופלאמיני שנעדרים כבר תקופה ארוכה ואנחנו מסתדרים בלעדיהם. פאטו הוא שחקן הרכב לכל דבר והפעמים היחידות שהוא מצא את עצמו על ספסל ורוביניו בהרכב היו כשהוא לא הצליח להגיע לכושר האופטימלי בין הפציעות התכופות. ברצינות, אתה מחוץ לאלמנט שלך פה. אם סאנצ'ז, מסי ואינייסטה היו חסרים בסאן סירו והמשחק היה נגמר 3:0 לטובת מילאן, אזי החיסורים שלהם לא היו משמעותיים כי במציאות הם גם לא הצליחו לכבוש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אני עדיין מנסה להבין אם אתה שקרן או פשוט הדיוט מוחלט בכל הקשור לכדורגל.