אלופות: בארסה נעצרת במילאנו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/4/10.

1. Jack Wilshere Member

לירן, אתה צודק שכמעט ואי-אפשר לעשות יותר ממה שאינטר עשתה הערב נגד ברצלונה, אבל אני לא מסוגל לומר שצורת משחק כזו היא אטרקטיבית או קלאסית.. זו צורת משחק מנצחת נגד ברצלונה זה כן, אבל לא מעבר לכך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/10
  2. 亚历山大帕托 Member

הרגע בדקתי נתון מעניין: אף קבוצה בהיסטוריה של ליגת האלופות (לא כולל המפעל שקדם לה) לא הצליחה להעפיל אחרי שהפסידה בהפרש של שני שערים (או מעלה) במשחק הראשון של חצי הגמר.

3. Dimitar Berbatov Member

מסכים לחלוטין עם לירן. אינטר הראתה היום שאפשר לשחק כדורגל אטרקטיבי בחצי גמר ליגת האלופות גם כשאחוזי ההחזקה בכדור מראים 68-32% כמדומני לטובת בארסה כמובן. השילוב המושלם בין יעילות לאטרקטיביות נוסח ז'וזה מוריניו.

לגבי בארסה שקצת נשכחה פה (ובצדק, אחרי הופעה שכזו), כתבתי לפני שבועיים לאחר הקלאסיקו שבארסה היא קבוצה על סף המושלמת. אינטר היום הראתה שגם בקבוצה על סף המושלמת אפשר למצוא את הפגמים. הפגמים בבארסה הם מעטים כשערות על ראשו של אבי מלר, אבל אינטר וכמובן the special one מצאו אותם והסתערו כיחידת 101 (ובתפקיד מאיר הר ציון סמואל אטו..). מאייקון הרג את מקסוול בחצי השני ואטו, גם כן, היה מספיק חכם כדי ללכת ימינה ולשחק יותר על הצד הזה. זאת יעילות.
    ובחזרה לבארסה, ההגדרה "על סף המושלמת" באה לידי ביטוי גם התקפית. פדרו נהדר, אבל למסי לא היתה היום את התמיכה בשלישיה הקדמית והנקודה היא בעיקר זלאטן. וכשצ'אבי נסגר ואין אינייסטה - בארסה מחוסלת. אני לא בא בטענות למסי, ממש לא. מי שהציבו לעצמם ציפיות עצומות מאוכזבים ובצדק, אבל הריאלסטים ומי שלא מיהרו להפוך את מסי לעל-אנושי, מבינים שהכדורגל הוא משחק קבוצתי והחלק ההתקפי של בארסה לא הגיע היום.

פיארו כאן את מאייקון ובאמת שכל מילה נוספת רק תגרע. כבר במחצית הראשונה אמרתי לאבי שהיום עולם הכדורגל קיבל חיזוק להחלטה של דונגה. מייקון הוא מגן מושלם ואלבס מצד שני על אף היכולת הטכנית העילאית, לא שחקן חכם טקטית וחור לא קטן.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  4. Igi Member

זה היה הימור כמובן. בתום המשחק מול יונייטד אמרתי שהגמר יהיה באיירן-אינטר והגרמנים יקחו.

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרסת את אינטר עכשיו.

אפשר לפאר את מייקון עוד הרבה, אבל הוא תמיד יעשה כמה טעויות במהלך המשחק והיום הגול של בארסה הוא שלו ב-100%.

6. !Sempre Inter Member

לא יודע למה אוהד ארסנל מתכוון, אני ראיתי שליטה מוחלטת של אינטר בחצי הראשון בכמות המצבים... אחרי הגול של מאייקון, מן הסתם רצינו לשמור על התוצאה - הכי לגיטימי שיש, ואחרי השלישי בטח.. להחזיק בכדור זה נחמד, אבל להגיע למצבים ולהבקיע שערים זה התכל'ס, ואת זה אינטר עשתה, תוך כדורגל יפהפיה ומהנה לעין.

זו הייתה המטרה שלו. לנחס. שיהיה.. לא יעזור.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  7. Gass12 Member

לפעמים כיף לצפות במשחק כדורגל דווקא כשאתה לא מעורב רגשית דהיינו
    לא אוהד אף אחת מהקבוצות.אתה פנוי לראות כדורגל נטו..
    לא הופתעתי בכלל מההרכב והסגנון שבחר מוריניו.כשאתה במאצ' כפול מול קבוצת התקפה כמו ברצלונה אתה חייב להוציא תוצאה מצויינת בבית..
    על מנת לבוא עם משהו שיחזיק מים בקאמפ נואו.
    אני יודע שאינטר של הצ'מפיונס משחקת הרבה יותר טוב מאינטר של הליגה.
    למען האמת אינטר שיחקה היום מושלם.לא נבהלה מפיגור הוכיחה בגרות ואופי
    איפשרה לבארסה להשתעשע באיזורים הפחות מסוכנים אבל כשזה מגיע לאיזור הרחבה תמיד ספרתי בכל סיטואציה לפחות 7 נראזורי..היציאה למתפרצות
    הייתה מהירה מאוד עם שלושה שחקנים ובד"כ תפסה את אלבס לא בסביבה ..

בניגוד לדעה הרווחת אני חושב שהתוצאה מהערב בהחלט תספיק לאינטר
    מוריניו (שאני ממש לא סובל אבל זה לא פוסל את מה שיש לו בראש ויש!!).
    ידע להביא אוטובוס מתוחכם ישרוף לבארסה דקות יקרות וגם יעקוץ עקיצה
    במתפרצת .

8. ארסנל ונגר Member

אין שחקן שיכול לבטל את מסי, אבל יש מאמן שעושה את זה בכל פעם כשהם נפגשים - קוראים לו מוריניו, ז'וזה מוריניו.
    וזה לא שההכנה הטקטית של מוריניו ביטלה רק את מסי, גם צ'אבי אכל היום חצץ.

9. Dimitar Berbatov Member

אין שחקן חף מטעויות, גם לא מייקון. אבל אני חושב שהטעות היא יותר של קאמביסו. הוא אמנם לא צריך להיות האיש שצריך לקחת את מקסוול, אבל שחקן צריך להסתגל למצבים שכאלה במהלך המשחקים וקאמביסו, אם הוא ממשיך עם מקסוול עוד 5 שניות גורם לבארסה רק להרוויח עוד קרן. משום מה הוא התייאש במין אי סבלנות ואדישות מוזרה.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל פתוח, כלום לא גמור, בקאמפ נואו אינטר תצטרך להיות סופר ממושמעת וסופר מרוכזת, מה שכן מתנות סטייל ארסנל לא נראה שם, אם אינטר כובשת במצב של 0:0 היא עולה בוודאות, משמע אם נעשה מעשה בנדטנדר אנחנו נעלה. אבל שוב, בארסה זה בארסה, וזה לא הולך להיות קל. כשאני חושב על זה הקבוצה היחידה העונה ששיחקה בקאמפ נואו בצורה שווה או כמעט שווה והפסידה שם במינימאליות, זו היתה אם אני לא טועה, ריאל מדריד שהפסידה רק 1:0 במשחק שהיה מגיע לה הרבה יותר מזה. אין לי ספק שמוריניו כבר עובר על הבעיות של המשחק הזה והיו לא מעט, ומיותר שאני אזכיר את הטעות של הגול. מה שכן אינטר פשוט שיחקה מעולה, האמצע של ברצלונה פשוט לא היה קיים. אני ממש לא מסכים שאינטר באה להרוס לבארסה, אינטר באה לנצח את בארסה והיא עשתה את זה. סגרה את האמצע מעולה, לחצה את בארסה כל הזמן והמסירות של בארסה והסטטיסטיקה ההזויה של 500 ומשהו מסירות מדויקות לפחות חצי מזה היה בכלל בשטח של בארסה או במחצית המגרש מה שלא תרם לכלום. העובדה הפשוטה היא שברצלונה פרט לטעות של הגול ועד לדקה 77 שבה בעצם שחקני אינטר הגנו בחירוף נפש (הבעיטה החופשית של מסי), לא הגיעה ולו למצב אחד של כיבוש תוך כדי משחק מסירות/מסודר (היה את הקרן של בוסקטס). אני גם לא מסכים עם העובדה שאמרתם שאינטר באה לעמוד מאחורי הכדור ולהתגונן, לא היה שום משחק הגנצתי של אינטר אלא משחק התקפי, ה-15 דקות ראשונות של המחצית השניה היו משהו לא מעולם הזה, אני לא חושב שבארסה היתה בכזה הלם כמו שהיא היתה, זה היה נראה שאם כדור מגיע לאחד החלוצים הרביעי נכנס, אבל בסופו של דבר גם הכוח שלהם אזל, הם הרי סך הכל בני אדם. אם יש נתון שמעודד אותי זה העובדה שאינייסטה לא ישחק גם בגומלין וזה חיסרון גדול. גם ההיעדרות של פויול משמעותית אבל בארסה כבר הוכיחה שהיא מסוגלת לשחק בלעדיו, נצטרך מקסימום ריכוז התקפי כי התקפה אחת יכולה לעשות את ההבדל בין גמר ליגת האלופות לללכת הביתה. אם לוסיו, סמואל, מאייקון, זאנטי וז'וליו סזאר ישחקו, כשכרגע הסימן שאלה הוא לגבי מאיקון בלבד, יהיה מאוד קשה לברצלונה.

11. אבו Member

http://up203.siz.co.il/up1/zqkjmnmzz0dh.Xxx
    כנראה שהיה, לא?

12. 亚历山大帕托 Member

מהזווית הזאת - לא.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה, וגם מהזווית הזאת. יש כמעט מטר בין פיקה לקו של תיבת ה-5, בעוד הרגל של מיליטו כמעט צמודה לקו.

14. רפאל Member

היה נבדל בשער, היה פנדלמהעבירה של שניידר והיה פנדל על פיקה ואיזה כייף לראות ברצלונה מפסידים בגלל השופט (צ'לסי) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. astaropus Member

אני לא יודע אם היה נבדל פה אולי כן ואולי לא צריך לראות את זה מזווית אחרת אבל פנדל על אלבס?
    לא ראיתי הרבה זמן צלילה כזאת דוחה במעמד כל כך חשוב, גועל נפש
    ראו בהילוך החוזר שסניידר לא נגע בו בכלל ותוך כדי שאלבס נפל ראו שזה לא היה אפילו קרוב למגע.
    כבוד גדול לאינטר תפרקו אותם גם בקאמפ נואו