אלופות: בארסה נעצרת במילאנו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/4/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד עיצבנה אותי השטות התורנית של שגיא: אין לפדרו ככה ואין לפדרו ככה ואין לפדרו ככה, אז מה פפ מוצא בו? יש גבול לכמה אפשר לסבול את השטויות שלו.

אגב תגידו גם אתם שמחתם שהיה איזה 10 דקות במחצית הראשונה שהרמקול של רמי נדפק ושמעו רק את הקהל? חבל שלא של שגיא במשך 90 דקות.

1:3 אבל אני ממש מרגיש אכזבה בגלל הגול הזה שקיבלנו, אני לא חושב שהיה איזושהי נטייה של השופט, משחק מעולה, אני יסכם בהרחבה יותר אחרי שאני ארד מהשמחה שלי. אם היינו מנצחים 1:4 או 0:3 היינו 75-80 אחוז בגמר, אבל גם עכשיו אני מאמין שזה 50-50, כי בקאמפ נואו, בארסה יכולה להתפוצץ ולתת לנו 5, אבל חובת ההוכחה היא על ההגנה של אינטר.

מאיקון נכנס במסי שלא שם לב אליו, לי זה נראה כמו שבר באגף אבל אפשר לשחק עם מסיכה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/10
  2. George Best Member

רחוק מלהיות גמור, רחוק מאוד.
    שאפו עצום לאינטר על תצוגה פנטסטית.
    אגב, מה זה הטרנד הזה של קבוצות להיכנס לפיגור ולעשות מהפכים?(באיירן פעמיים מולנו, אינטר מול צ'לסי והיום ועוד ועוד...).
    לא פשוט אחרי פיגור, אבל מיליטו, מאייקון ומעל כולם קשיש בשם חאבייר זנאטי החזירו את אינטר לעניינים ואין בנאדם בפלנטה כולל נדב יעקבי שיתווכח לגבי התוצאה המוצדקת.
    זאנטי...נגמרו הסופרלטיבים, מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אחורי, קשר שמאל, קשר ימני...איפה שלא תשימו אותו, הוא יצטיין, גם בגילו המופלג וגם מול מסי בכושר שיא.

:aaa8: , שאינטר תזכה בצ'מפיונס, רק בשבילו.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מה לומר ואין צורך לחגוג. זה רק שליש עבודה. נראה מה הם יצליחו לעשות במגרש הארור והכל כך רחב הזה בקאמפ נואו. בפעם הקודמת זה היה מביך.

4. Joel Gion Member

אינטר הייתה הרבה יותר טובה והגיע לה לנצח את המשחק הזה ביותר משער אחד, אז באמת שלא מובן לי על איזה "פערי איכות" אתה מדבר.
    זאנטי ענק, קמביאסו קשר אחורי מושלם, מיליטו (שמעבר לשער בישל גם את שני הגולים האחרים) הוא החלוץ המרכזי הכי טוב בעולם, אבל מעל כולם - מאיקון. נראה לי שהוא המגן הכי טוב שיצא לי לראות בחיים, יותר טוב אפילו מזמברוטה בשיאו. אולי היום כל אלו שמבקרים את דונגה בגלל שהוא מעדיף אותו על החיקוי החיוור והרמאי ששיחק בצד השני הבינו את הסיבה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה יגמר בקאמפ נואו, ויש סיכוי שנודח, מבחינתי אינטר כבר עשתה את שלה העונה, מה שיהיה יהיה. אינטר בעונת צ'מפיונס מעוררת כבוד למרות שנפתחה בצליעה משהו.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאוהדי אינטר עדיין לא התאוששו בזמנו מזה-מריה המוזר. כנראה שחשבו שקיבלו תאום שלו.

מסי הוריד לו מרפק וריסק לו את השיניים. מיותר לציין שזה לא היה בכוונה.

7. !Sempre Inter Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

8. אלי מתחן Member

אם מדברים על ליצנים, אסור לשכוח את בלוטלי. לא יצא לי הרבה לראות אותו, אבל השחקן הזה פשוט גרוע. יש לו אופי מסריח פלוס יכולת לא כזאת מזהירה, לאינטר יעשה הרבה טוב אם היא תיפטר ממנו.
    פאנדב תמיד ידעתי שהוא שחקן טוב לקבוצות כמו פרוג'יה ואמפולי, מסתבר שהוא מתאים לרמות הגבוהות.

וכרגיל, ההגנה של אינטר זה פשוט שלמות, סמואל ולוסיו השאירו את ברצלונה עם 2 מצבים טובים למרות איזה 70% הנעת כדור. יאללה נקווה שיתנו את אותה יכולת בקאמפ נו ואפשר לארגן לאינטר מועדון אוהדים מכל אוהדי הכורסא של ברצלונה.

9. Jack Wilshere Member

תראה, אני לא סובל את הכדורגל הזה של לעמוד חזק מאחורה ולהעניש אותך על כל טעות מקדימה.. לטעמי הכדורגל הזה חסר מעוף. זה כדורגל מנצח זה כן (ולכן למוריניו יש קבלות), אבל אני מעדיף לראות כדורגל מסוגנן יותר. אם אינטר היום שיחקה כדורגל אטרקטיבי, אז אני כנראה לא יודע מה זה כדורגל אטרקטיבי..

10. אלי מתחן Member

לברצלונה יש את השחקנים הכי טובים בעולם להניע כדור, אל תאשים קבוצה שלא באה למסור מולה. לכל שיטת משחק יש חסרונות, גם ללחכות מאחורה ולנצל טעויות.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אתה מצפה מקבוצה לשלוח 8 שחקנים להתקפה ולנסות לנצח דרך זה את ברצלונה וקורא לזה אטרקטיביות.. אז יש בעיה בהגדרת המושג.

אינטר עשתה הרבה יותר מלעמוד חזק מאחור, את זה היא עשתה רק מה- 3-1 והלאה, עד אז אינטר רצחה את ברצלונה רחוק רחו' מהשער של חוליו סזאר, היו דקות שלמות ורצופות שאינטר לחצה את ברצלונה בצורה מוצלחת כבר ליד הרחבה של ברצלונה, להחזיק את הכדור יותר מברצלונה זה כמעט בלתי אפשרי, ועדיין אינטר לא נתנה לברצלונה לסכן יותר מדי ואפילו סיכנה יותר ממנה.

אני בהחלט חושב שאינטר עשתה זאת בצורה אטרקטיבית ומשכנעת.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת.. לא קרוב לפנדל אפילו. החלטה ענקית של השופט. לרגע כבר נבהלתי שווסלי התחרפן לגמרי, אבל לא, הוא לא כזה אידיוט לקצץ ככה.

בקאמפ נואו אגב, אין לי ספק שזה היה נשרק.

13. Jack Wilshere Member

מיסטר ג'ו קול,

אני לא מאשים. מגיע שאפו לאינטר שעשתה לברצלונה חיים קשים וניצלה את הכלים שיש לה עד תום. בלי קשר כמובן אני לא אוהב את הכדורגל של אינטר.

לירן,

אתה לא יורד לסוף דעתי. אני מסכים איתך שאינטר נתנה משחק טוב בהתחשב בכלים שיש לה, אבל אני הייתי רוצה לראות קבוצה שבאה ונותנת לברצלונה בראש בלי להעמיד 10 שחקנים מאחורי הכדור רוב הזמן. לדעתי אין קבוצה כזו בעולם, ולכן כל הקבוצות באות להרוס לברצלונה, וזה בסדר גמור, אלא שאני לא חייב לאהוב את הסגנון הזה ובעייני הוא לא אטרקטיבי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/4/10
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ושוב, אינטר לא שמה 10 שחקנים אחרי הכדור, לרוב אטו, פאנדב ומיליטו לא הגיעו לאיזור הרחבה, אינטר שמה באופן מובן 10 שחקנים אחרי הכדור רק אחרי ה-3-1.

לא יודע, אני באמת לא מבין מה אפשר לעשות יותר מזה, אינטר עשתה את זה בצורה קלאסית.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר מיצתה את כל היכולות שלה מול ברצלונה וניצחה אותה לגמרי בצדק. אני חייב להודות שאף פעם לא אהבתי את אינטר במיוחד, אבל בשנתיים האחרונות למדתי להעריך את הלב הגדול של של חבייר זנטי ואסטבן קמביאסו.

ברצלונה לא הצליחה להציג את המשחק הרגיל שלה הרבה בזכות העבודה הגדולה של שחקני אינטר. הקטלונים יצטרכו לחשוב על איזושהי נוסחא שתפצח את המערך של האיטלקים לקראת הגומלין. העדרות אפשרית של מייקון (ליד המילה 'עליונות' במילון צריך להופיע דיוקן שלו) תעשה עבור ברצלונה שירות נהדר.

כמו שאינטר היא קבוצה גדולה וגאה, כך גם ברצלונה ולכן אני חושב שהכל עוד פתוח במאבק הזה.