נקמה לא אומרים במחצית. הכל עדיין בשליטת ברצלונה, לנצח בשבילם בקאמפ נואו 2-0 זה לא דבר בשמיים. המגרש בברצלונה שונה לחלוטין מהמגרש בגשר, שחקני ברצלונה מכירים אותו בעצימת עיניים, כל מסירה מתואמת בשנייה הנכונה ובטאצ' הנכון, זה יהיה סיפור שונה לחלוטין.
נו באמת די עם השטויות, תאמין לי שהם לא רוצים לפגוש אותם בגמר האלופות. ברצלונה הייתה צריכה לנצח 4-1 אבל את מי זה מעניין? כל הכבוד לצ'לסי על משחק הקרבה.. מאוד מקווה לראות אותם בגמר
חזק ה Xxx הזה. http://www.creativestable.com/sites/default/files/images/facebook_smiley_veryhappy.Xxx צ'לסי שיחקו בדיוק לפי מה שדי מטאו רצה, מאוד מסודרת וקומפקטית. אי אפשר לשחק מול בארסה באותה צורה שלהם, כי אז רואים את האיכות שלהם באה לידי ביטוי, צריך לנסות משהוא אחר משלך, וצ'לסי עשו את זה יפה מאוד. דרוגבה הפחיד את ההגנה של בארסה, והפריע להם כל המשחק. צ'לסי עבדו מאוד קשה, לרוץ מסביב המסירות של בארסה. רק 21% שליטה בכדור. 24 איומים על השער מול 4 של צ'לסי. זה עבד בעזרת עקיצה של דרוגבה, נקווה שזה ייתן להם מספיק ביטחון להמשיך בקאמפ נואו.
למרות שלא הייתי רוצה לראות את צ'לסי זוכים, גם לא הייתי רוצה לראות את ברצלונה, ובאמת שנהנתי היום מהמלחמה של צ'לסי, נתנו 200% בצורה מדהימה. דרוגבה היה מדהים, טרי וקייהל היו מעולים ואפילו לאמפרד נתן משחק הגנתי מעולה. לצערי, גם 2-0 לא היה מספיק לצ'לסי. הלוואי יהיה נס בברצלונה אבל לא סביר, וכנראה שבאמת צ'לסי תצא בידיים ריקות מהגומלין. מעניין לראות את ההרכב של צ'לסי בשבת מול ארסנל, שכמובן שגם זה משחק סופר קריטי. בכל מקרה, להבא שתדעו שבסופקאסט רק BLOODZEED. איכות נדירה (ממש HD), שדר אנגלי (לא הביזיון של ערוץ הספורט) ואפס תקיעות. נראה לי מהיום זה מה שאעשה בערבי ליגת האלופות במקום ספורט 5.
מה די-מתאו עשה בדיוק שמגיע לו מחמאות? הרי גם אני יכולתי להגיד לשחקנים "אוקיי, תעמדו בהגנה, אל תתנו להם לעבור ותרחיקו לכיוון של דרוגבה"... המחמאות מגיעות לשחקנים של צ'לסי (ובמיוחד לחשודים המיידים - טרי, צ'ך, דרוגבה), מה המאמן קשור?
שיחקנו מול אחת הקבוצות הכי טובות בתולדות הכדורגל, זה היה ברור שעם הכישרון המוגבל שלנו ולאחר עונה לא פשוטה רק משחק הגנתי יוכל להוציא לנו משהו מהמשחק הזה. כל הכבוד לדי מתאו ולשחקנים על התצוגה הנפלאה. אני בעננים. משחק הרואי.
טביעת האצבע של המאמן, מאז שדי-מתאו הגיע לצ'לסי הוא שינה אותה לגמרי... סוף סוף רואים שם קבוצה גם בונקר צריך לדעת לעשות...
אם אתה חושב שזה כזה פשוט, אז מצטער להגיד לך שאתה לא יודע מזה כדורגל. למאמן אולי אין השפעה של 100 אחוז על המגרש, אבל הסגנון משחק והוראות לשחקנים זה דבר קריטי למאמן, חוץ מיזה מבחינה מנטלית ראו שצ'לסי לא פחדה מברצלונה וזה גם עבודה של מאמן שיודע להטריף את השחקנים.
השתגעתי מאיכות הצפייה היום, במשך כל המשחק הזה ראיתי אולי 5 דקות במצטבר. שום לינק לא עבד לי חלק, ונאלצתי לראות חלקי מצבים בין התקיעות הרבות של השידור. בנוגע למשחק, צ?לסי יכולה להיות מרוצה מהניצחון הזה אבל הוא ייזכר יותר בגלל ההחמצות האיומות של בארסה. ההצלה של המשחק הייתה ללא ספק הבעיטה של טיאגו. לא האמנתי שצ?ך הוציא את זה. משחק גדול שלו, והחממות מזעזעות של פברגאס, אלכסיס ובוסקטס במצבים של 200%. הפסד מתסכל מאוד כי באמת יכלנו לצאת מהמשחק הזה עם 3:0 חלק ואני לא מגזים. ברכות לאנגלים על הניצחון, אני מקווה שבקאמפ נואו המזל יהיה איתנו
כמה קלישאות... אפשר לחשוב שבונקר זה מדע טילים... איזה הוראות הוא כבר יכול לתת להם? תזהרו ממסי, יש לו אחלה דריבל? ג'ון טרי וכל החבורה המנוסה הזאת לא צריכה את די-מתאו בשביל לדעת איך להתגונן. כל מה שהוא צריך היה להגיד להם זה "בונקר ולהעיף לדרוגבה" ובמידה והם לא זורקים עליו *** (כמו על AV הם יעשו את העבודה. פחד? אפשר לחשוב שמדובר בסצינה משר הטבעות שפתאום הפילים מופיעים וכולם מנסים לברוח מהם... ממי ג'ון טרי, מגדולי הבלמים בדורנו, אמור לפחד? ממי פרנק למפארד אמור לפחד? ממי דרוגבה אמור לפחד?
מרוצה מאוד מהלינק שהשגתי ראיתי 90 דקות בצורה חלקה באיכות מצויינת ואפילו השדר הספרדי היה חביב ביותר אחד מהמשחקים הכי חד צדדים שאני זוכר בחצי גמר ליגת אלופות אי פעם צלסי הגיעו לרחבה של ברצלונה אולי 3 פעמים במצטבר כל המשחק והבעיטה היחידה שלהם למסגרת נכנסה ברצלונה עם החמצות שהם לא מצליחים להחמיץ בעונה שלמה זה היה צריך להיות 1-0 מהיר עם הכדור של סנצס בדקות הראשונות למשקוף וזה היה נראה כמו עוד משחק קליל של ברצלונה אבל פשוט שום דבר לא הלך להם. אני לא חושב שמגיע לצלסי כל כך הרבה מחמאות כי הם לא נתנו משחק גדול, אם לברצלונה היה טיפה מזל זה היה נגמר בתוצאה שלא משאירה לצלסי שום סיכוי לגומלין
גווארדיולה צריך להמשיך עם ההרכב הזה גם בקלאסיקו, למרות החולשה המחרידה והלא מוסברת של פאברגאס הערב. מילא חוסר המזל מול השער, אבל מעבר לכך, נדמה שססק סובל מחוסר ביטחון מסויים. לא מתאים לשחקן הזה שאני מאוד מאוד אוהב. אופציה נוספת היא להוריד אותו לספסל ולהעלות את קייטה. אי אפשר לקרוא למה שצ'לסי עשתה היום "בונקר". די-מתיאו היה אמנם קשר דפנסיבי, אבל לא ניתן היה לראות את זה בצורת משחקה של צ'לסי. הקבוצה סגרה מצויין, בעיקר במרכז המגרש, וכמובן באיזור הרחבה עם משחק הירואי של קאהיל וטרי. הקאמפ-נואו הוא אולי מגרש רחב ידיים בהשוואה לברידג', אבל ברצלונה יודעת היטב לנצל זאת לטובתה. לדעתי, צ'לסי צריכה לשחק באותה מתכונת כמו הערב, לצופף בעיקר במרכז, ולקוות שדרוגבה וטורס (אם ישחק, למרות שכרגע קאלו וסטארידג' עדיפים עליו) ינצלו את השטחים הפתוחים שיינתנו להם. זו הדרך היחידה של צ'לסי לצאת משם עם נזק מינימלי (ואולי לא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx )
על מה אתה מדבר? זקני השבט של צ'לסי נלחמו כמו אריות מול אחת הקבוצות הטובות ששיחקו כדורגל. הכושר הגופני והפיזיות שיחקו פה תפקיד ענק כשהם נדרשו להתרוצץ 90 דקות אחרי הכדור שהיה בשליטת ברצלונה. אותי היה מעניין לראות את ברצלונה מול מינכן אבל עכשיו הכל פתוח והכל יכול להיות. כל הכבוד לבלוז.
תהיה בטוח שזה לא מה שדי מתאו אמר לשחקנים שלו לפני המשחק.. אפילו לא מתקרב לזה ואני יודע שהיית חצי ציני במשפט שלך (אם לא אז..). ענו לפניי על מה שכתבת לי אבל אני אומר גם כן, מאז שדי מתאו הגיע צ'לסי נראית אחרת לגמרי וחוץ מזה, הוא גבר היום על ברצלונה. עם כל הכבוד, עד לא מזמן הוא היה בסך הכל עוזר המאמן של הקבוצה ואחרי קצת יותר מחודש בתפקיד הוא משנה את פני המועדון לגמרי וגם גובר על הקבוצה שיש שיגידו שהיא הטובה ביותר בעולם. נכון שלא ראינו היום מצ'לסי משחק כדורגל יפה, פתוח, עם התקפות מסודרות והנעת כדור טובה, אבל למה ציפית? עומדים מולו שחקנים שמפרקים כל מה שזז בלי למצמץ, אז שהוא לא יעלה במערך הגנתי? שהוא לא יחפש להבקיע במתפרצת? שהוא יעלה במערך בו הוא רק ישחק לידיים של גווארדיולה? די מתאו הוכיח את עצמו ואני לא אוהד צ'לסי ולא מחבב כל כך את הקבוצה הזו (וגם לא את היריבה שלה מספרד), אבל הניצחון הזה, כמובן שבשיתוף עם הופעה טובה של הקבוצה, הוא על שמו של המאמן. לפחות לדעתי.