אלופות: בארסה מנוצחת בברידג'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏16/4/12.

  1. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טרי, קייהיל וצ'ך ענקיים.
     
  2. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    עוד החמצה ועוד החמצה ועוד החמצה ועוד החמצה מה לעזאזל קרה לברצלונה היום?
     
  3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏14/7/06
    הודעות:
    5,105
    לייקים שהתקבלו:
    183
     
  4. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,274
    לייקים שהתקבלו:
    7,207
    אין פער יותר גדול מהפער בין השמחה שלי על שתי התוצאות במשחקים הראשונים לבין הפסימיות שלי לגבי משחקי הגומלין...
     
  5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏16/2/04
    הודעות:
    8,846
    לייקים שהתקבלו:
    1,737
    דרוגבה יודע בדיוק מה צריך כדי לנצח את ברצלונה.
    ומיקל כזה גרוע זה לא נתפס.
     
  6. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמה שאוהדי ריאל מתבאסים עכשיו... בגלל זה בארסה הולכת להתפוצץ עליהם בשבת... להוציא עליהם את כל העצבים מהמשחק הזה...
     
  7. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    משחק מדהים. רוברטו די מתאו שיחק אותה בענק! אני ממש מבסוט בשבילו. כמו שהוא אמר לפני המשחק, זה מבחן גדול עבורו וגם עבור השחקנים והיום, לפחות, הוא עבר אותו בהצלחה. עלה במערך של 4-1-4-1 כשהמטרה היא להשיג גול במתפרצת וזה גם מה שקרה. הפתיחה של צ'לסי הייתה סבירה וכבר בדקות הראשונות ראינו מה היא תנסה לעשות כל המשחק: לשלוח כדורים ארוכים לדרוגבה. זה קרה פעמיים בהתחלה, לא יצא מזה כלום והשליטה בכדור (ובמשחק כולו) עברה לידי ברצלונה. פייר, בארסה יוצאת מהמשחק הזה כשידיה תופסות את הראש ולא מאמינות שהקבוצה לא הבקיעה. המשקוף של פדרו בפתיחת המשחק, ההחמצה הרשלנית של פברגאס ממטרים ספורים, הנגיחה של פויול, הקורה של פדרו ואני בטוח שהיו עוד שלא עולים לי בראש כרגע. ראיתי שצ'לסי צופפה את האזור בו בארסה מחזיקה את הכדור בכל פעם ואהבתי את מה שאני רואה, נכון שזה לא ביטל לחלוטין את הנעת הכדור אבל זה עזר משמעותית להגנה וגם גרם לחטיפות כדור ויציאה להתקפות מהירות. השער של צ'לסי למעשה הביא לידי ביטוי את צורת המשחק אותה רצה לראות די מתאו, צורת משחק אותה הזכרתי בהתחלה - הגנה, הגנה, הגנה ומתפרצות. ראיית משחק נהדרת של ראמירז שיכול היה גם לבעוט (זה מה שחשבתי שהוא עושה כשהוא מסר) אבל מסר כדור גדול לדרוגבה שכמות הפעמים שהוא היום נפל על הדשא (בין אם באמת היו עליו עבירות ובין הוא סתם התחזה) שברה כל שיא אפשרי. בסופו של דבר, יהיה מאוד מעניין לראות איך צ'לסי תשחק בקאמפ נואו, אין לי ספק שמה שהיום לא נכנס לברצלונה, בקאמפ נואו ייכנס. מצב שונה לחלוטין, בדומה למשחק של ריאל מדריד מול באיירן מינכן. אני אוסיף דבר אחד, מאוד הופתעתי מהמשחק שנתן גארי קייהיל, חשבתי לפני המשחק שזה קצת סיכון שהוא עולה בהרכב כי הוא עדיין לא כל כך מתאים לרמות האלה (לדעתי) והוא נתן משחק מרשים מאוד, לצ'לסי יש על מי לסמוך. לסיום, באמת כל הכבוד לדי מתאו, הרשים אותי מאוד ואני מאחל לו לעלות לגמר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/4/12
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    ניצחון הירואי, ההגנה הייתה טובה מאוד, ועדיין ברצלונה הגיעה ללא מעט מצבים נהדרים, צ'ך היה במיטבו ומנע את השיוויון/הפסד.

    דרוגבה כצפוי, מוציא לכל ברצלונה את המיץ, ניצול מצב יחיד עשה את ההבדל, ראמירז עם בישול ענק, אבל יותר ממנו... למפארד, חטף כדור ממסי, ומסירה פנומנלית לראמירז.
    הרגע הזה ריגש אותי מאוד, הגליצ'ים שלמפארד דפק בערב ההוא, ב-2009, לא יוצאים לי מהראש, שם את הלב שלו על המגרש ואז הגיע המפח נפש, היום עוד עבודה אדירה במרכז, זה היה מרגש.

    המשחק התנהל בדיוק כצפוי, ברצלונה החזיקה בכדור כמעט 90 דקות, הגיעה ללא מעט מצבים, יצאנו למתפרצות די לא מוצלחות. הסיפור הוא ההחמצות של ברצלונה, וניצול מצב של אגדה אחת.

    ברצלונה יכולה לנצח בבית כל יריבה בכל יום נתון 5-0, היא עדיין פייבוריטית, אבל אין ספק שהפכנו את הגומלין למעניין, צריכים עוד 90 דקות של ריכוז בהגנה.
     
  9. Keyser Söze Member

    הצטרף ב:
    ‏20/3/11
    הודעות:
    82
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://i762.photobucket.com/albums/xx268/unamadridista/unamadridista7/2012-03-04-callejon-02a.Xxx
     
  10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    ולמה שריאל לא תוציא את העצבים? הרי אתה יודע היא לא ניצחה אתמול...
     
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,398
    לייקים שהתקבלו:
    4,947
    מין:
    זכר
    ברור שאין מגיע בכדורגל, אבל הערב לבארסה הגיע שער, והרבה יותר מאחד. אין מה לעשות, גם לקבוצה כמו ברצלונה אין הסטאטוס של להחמיץ 5 שערים בטוחים במשחק חוץ, מול הגנה אנגלית קשוחה. במחצית השנייה צ'לסי לא עברה את החצי, אבל עדיין לא הצלחנו לכבוש שער. ההוצאה של סאנצ'ס הייתה טעות לדעתי, כי הוא לפחות היה שחקן מטרה במרכז הרחבה, פדרו במקומו פשוט שיחק על האגף ולא ממש תרם משם. כמובן שבגומלין שער מהיר יכול להפוך את הסיפור לקל יותר, אבל זה לא הולך להיות פשוט. לכבוש פעמיים בבית בלי לספוג יהיה לא קל.
     
  12. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמה שהייתי קונה את התוצאה הזו אז ב-2009, אם הבעיטה המוזרה של אינייסטה הייתה הולכת מעל השער זה היה תענוג.
    תענוג שכל הבארסהמניה לא היתה קיימת והיינו יכול להנות מכדורגל.
     
  13. Lazarobbie Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/07
    הודעות:
    987
    לייקים שהתקבלו:
    12
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
     
  14. Emile Zelicky Member

    הצטרף ב:
    ‏8/8/10
    הודעות:
    515
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הנקמה של צ'לסי, זה מה שיפה בכדורגל, ההפתעות האלו.
     
  15. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נכון, אבל ריאל הייתה מעדיפה שבארסה תבוא לאחר תוצאה טובה הערב.