אלופות: בארסה מנוצחת בברידג'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏16/4/12.

  1. Landon Donovan Member

    הצטרף ב:
    ‏9/10/06
    הודעות:
    1,410
    לייקים שהתקבלו:
    61
    אני גם רץ ממש מהר ומכין פסטה אלפרדו משהו בן-ז*נה.
    אם אתה רוצה להגיב לגופו של עניין ולא לגופו של ביטוי, אתה יותר ממוזמן, אבל אני בספק אם תעשה זאת. יש לך יותר מ-10000 הודעות בפורום ואני מקווה מאוד שהמעט שראיתי ממך לא מהווה מדגם מייצג.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/12
  2. אחד_מנתניה Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    993
    לייקים שהתקבלו:
    0
    התענוג הכי גדול במשחק היה לראות את הפרצופים המיואשים של שחקני בארסה מההצגות של דרוגבה ובמיוחד את בוסקאטס בוכה לשופט, איזה צביעות. ליבי ליבי.

    דרוגבה שחקן כל כך פיזי, אתלט מתאמן אינספור שעות כל יום, ונופל מכל משב רוח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx כנ"ל רונאלדו, אלבס ושאר הירקות. פעם הכדורגל היה שונה, היום ההתעסקות במסביב כל כך גדולה ושחקנים מנסים לנצל כל יתרון שלא קשור לכדורגל, עצוב אבל אמיתי.

     
  3. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שחקני בארסה מתלוננים על ההתחזויות ועושים תנועות של צלילות עם הידיים - האירונה בשיאה.

     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/12
  4. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    מסכים שהיה הבדלי רמות משמעותיים בצ'לסי של היום לעומת 2009, אבל בקאמפ-נואו אנחנו נראה את אותה הצ'לסי ב2 המקרים האלה. בונקר מטורף

    אין ספק שבמשחק הזה צ'לסי שיחקה הגנתי מאוד, אבל לא לרמה של בונקר מלבד 15 האחרונה. וזה לגיטימי
    גם פפ אמר את זה, ולפרוץ הגנה של 10 שחקנים זה דבר קשה אפילו בסטנדרטים של בארסה.
    אבל עדיין, הקטלונים הגיעו למצבים שלהם למרות הצפיפות בהגנה האנגלית ולכן אני חושב שאם יש טענות כלשהם על המשחק הזה מבחינתינו, אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו. הגענו למצבים של 200% שער אבל החמצנו והחמצנו המון.

    צ'לסי מבחינתה מהללים את דרוגבה וחוגגים את הניצחון הזה, ומגיע להם. אבל הם צריכים להלל את צ'ך, דרוגבה אומנם כבש את שער הניצחון אבל נשכב על הדשא 90% מהמקרים שהכדור היה באיזור שלו בשביל לסחוט עבירות ולתת אוויר לשאר החברים שלו.
    מבחינת תוצאות יש שינוי בין וילאס-בואש לדי מתיאו, אבל אני לא חושב שזה מה שאברמוביץ' רוצה לראות מהקבוצה שלו
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/4/12
  5. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    זה באמת מעצבן אבל כנראה שזה הדבר היחיד שדרוגבה היה יכול לעשות שהוא אחד נגד 4-5 שחקנים,בכל זאת הוא נתן משחק ענק בלי קשר לנפילות שלו ועשה ממסצ'ארנו בדיחה התקפה אחר התקפה.

    אני לא חושב שיש לאברמוביץ' סיבה להתלונן על המשחק אתמול
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/4/12
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    לא רואה בעיה ולא מבין אנשים שרואים בעיה בקבוצת אנדרדוג מובהק שבאה לסגור את המשחק כדי להוציא תוצאה, גם אם זה אצלה בבית. הרי אם צ'לסי של היום תעלה ותתקוף גלים-גלים, היא תאכל 4-5 חתיכות בצד השני. אז אוהדי בארסה יהיו מבסוטים ואוהדי הכדורגל הנייטרלי יהיו מבסוטים, אבל המטרה של צ'לסי היא לעבור וככה גם התנהגה אינטר בחצי הגמר לפני שנתיים. הכדורגל הוא לא תוכנית כבקשתך, זו העבודה של המאמנים ואם הם רוצים לשחק בטקטיקה הגנתית, גם אם היא דוחה, מגעילה אבל לגיטימית ועוזרת להם לנצח, לבוא ולתקוף את אותה קבוצה ששיחקה עם 10 שחקני הגנה, זה לא לעניין. צ'לסי סגרה את המשחק, בארסה החמיצה את ההזדמנויות שלה, end of story. בארסה תוכל וכנראה תתקן בקאמפ נואו, אבל אם היא לא תעבור בגלל שצ'לסי לא תצא מה-16 שלה, אין לה למי לבוא בטענות אלא רק לעצמה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/4/12
  7. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    צ'לסי של היום קבוצה חלשה, אותם שחקנים ששיחקו לפני 3 שנים, שכבר אז לא היו צעירים מדי. מלבד דרוגבה אף שחקן לא ברמה הרצויה, לכן אי אפשר להסתכל על המשחק בתור דו קרב בין 2 קבוצות שוות.
    די מתאו בא לנצח, לא לעשות ליורם ארבל טוב על הנשמה.
     
  8. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ובאמת אני לא רואה שמישהו בא בטענות למישהו.. בארסה כבר מודעת ורגילה לזה שכל קבוצה שמשחקת נגדה באה כדי להסתגר ב16 שלה, להעיף כדורים קדימה ולקוות לשמוע את השריקה.
    לדעתי זאת המחמאה הכי גדולה שבארסה יכולה לקבל והוכחה נוספת לזה שהיא באמת משהו מיוחד ואחת הקבוצות הגדולות שאי פעם שיחקו כדורגל אם לא הכי גדולה. העובדה שכל הקבוצות הגדולות באירופה עולות למשחקים נגדה כמו נמושות, גם במגרשים הביתיים שלהן.
    בקאמפ נואו זה יהיה 90 דקות של מריטת עצבים אם בארסה לא תצליח לעלות ליתרון מוקדם, אבל אני לא מודאג. עברו 3 שנים מאז הבונקר האחרון שהחזיק מעמד בקאמפ נואו(זה של אינטר ומוריניו לפני שנתיים גם נפרץ בסופו של דבר בדיוק בכמות הרצויה, זה שהשופט החליט להמציא יד של יאיא טורה בגול השני זה סיפור אחר) על ידי אותה קבוצה. וקשה לי להאמין שהקבוצה של היום תצליח לשחזר את זה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/4/12
  9. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    קשה לדעת, סה"כ אני מאמין שמלבד האיצטדיון והקהל אנחנו נראה את אותו משחק גם בקאמפ-נואו. צ'לסי אפילו תסתגר עוד יותר, ותשלח באותה מתכונת את דרוגבה למשימות בלתי אפשריות

    נצטרך להיות הרבה יותר מרוכזים, חדים ובעיקר סבלניים ליד השער. מאז ההדחה ההיא מול אינטר בארסה התאימה את עצמה לסגנון משחק שכזה כך שגם אנחנו באים מוכנים יותר לקראת בונקר אפשרי מצד האנגלים

    מילה נוספת על צ'לסי - לאמפרד, טרי ודרוגבה לא נספרו בכלל אצל וילאס-בואש. ואתמול הם פשוט חזרו להיות אותם שחקנים גדולים. (לגביי דרוגבה אני בדעה חלוקה, כי הצלילות שלו אתמול היו פשוט מתחת לכל ביקורת)

    לסיכום החצי הראשון, בארסה שיחקה צ'לסי ניצחה
     
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    ועל זה בדיוק דיברתי....

    לא, שתי הקבוצות שיחקו וצ'לסי ניצחה. אתה יכול לומר שבארסה תקפה יותר, אתה יכול לומר שצ'לסי בעיקר התגוננה, אבל שתי הקבוצות שיחקו כדורגל וצ'לסי ניצחה. תסיימו את העבודה בגומלין ותעלו בכבוד לגמר. אם צ'לסי תסתגר כמו אתמול והיא תסתגר בקאמפ נואו ותוציא תיקו, היא תעפיל בצדק לגמר. אף אחד לא קבע שמשחק כדורגל זה רק לדעת לתקוף עם 4 חלוצים. המטרה היא לכבוש יותר שערים מהיריבה ואת זה האנגלים עשו.
     
  11. BayernFan Member

    הצטרף ב:
    ‏7/5/11
    הודעות:
    226
    לייקים שהתקבלו:
    7
    מסכים איתך. למרות שבארסה תקפה כל המשחק ולא הצליחה להבקיע, המטרה במשחק הכדורגל זה להבקיע, ואם צ'לסי ניצחה כנראה יש לה מה להציע, גם אם זה הגנתית. קשה לראות שברצלונה לא תצליח לנצח אצלה בבית ולעלות, גם אם צ'לס תבוא בבונקר הכי חזק שהיא יכולה להציע, אבל אם זה באמת יקרה נמחא כפיים לצ'לסי על משחק הגנה מצוין ובגמר אי אפשר לעשות דבר כזה לא משנה מול מי היא תשחק. אינטר של 2009-2010 נראתה ככה גם בחצי הגמר וגם בגמר. בונקר שיוצא למתפרצות, זה לא כדורגל שאוהבים לראות, אני אישית שונא, אבל זה גם כדורגל ואם אתה מצליח לנצח ככה אז שאפו.
     
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אני מאמין שרובנו לא אוהבים לראות כדורגל כזה, גם אני מתעצבן שהקבוצה שלי לא מצליחה לפרק בונקר וקבוצות מסתגרות, אבל אני בחיים לא אגיד שהיריבה לא שיחקה אלא רק הסתגרה, כי גם זה סוג של כדורגל. מגעיל, דוחה, you name it, אבל גם זה כדורגל ואם הם עולים שלב על הדרך ועוד מול קבוצה טובה כמו בארסה, שאפו גדול.
     
  13. golding מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏26/6/11
    הודעות:
    8,696
    לייקים שהתקבלו:
    3,675
    מילים כדורבנות עידן.
     
  14. skyday20 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/7/09
    הודעות:
    7,340
    לייקים שהתקבלו:
    3
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528842_346196898767335_193081280745565_871211_1067726464_n.Xxx
     
  15. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    גם ככה המשחק הגנה של צ'לסי לא היה משהו להתפאר בו כמו אינטר לפני כמה שנים והאמת חורה לי שאפילו מזכירים אותן באותו משפט. בארסה הגיעה ליותר ממספיק הזדמנויות כדי להכריע את המפגש כבר בלונדון עם 2-3 שערים אם לא חוסר המזל.

    אני הראשון לתת מחמאות למשחק הגנה משובח ואני אולי היחיד שבאמת נהנה ומעדיף שהקבוצה שלו תשחק בסגנון ההגנה הקבוצתית וההתקפות המתפרצות - אבל בכל הנוגע לאתמול לצ'לסי פשוט שיחק המזל יותר מאשר היכולת שלהם באמת להגן ולעצור את בארסה.

    שאפו על התוצאה, אבל יותר מזל משכל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/4/12