לא רק בטלוויזיה שלכם, בכל הטלוויזיות בעולם פרט ל-99 אלף איש בקאמפ נואו ולאנשים שיושבים במשרדים בניון... במקום שיהיה 1:0 לריאל, 1:0 לבארסה, אךךך איזה כיף כשיש אופישל איתך...
מי עם לא אלביול שובר את הנבדל. ריאל בלי פפה וראמוס, ועם אפס כמו אלביול, נגד בארסה זה יותר מדי. אני גם היתי נותן את השער ולא ראיתי שם שום עבירה, שער שאולי היה משנה הכל.
דיברתם על צ'לסי של מוריניו, למה לא זכינו אז באלופות? כי שיחקנו מול ליברפול שדמתה בסגנונה לצ'לסי של אז. ממושמעת, סוגרת נכון, המשחקים האלו נראו כמו קרב התשה. צ'לסי פשוט לא הצליחה להביא את מה שניצח לה את הליגה בכזאת קלות מול הליברפול הזאת. משחק אחד נגמר בפנדלים, השני בגול אחד לטובת ליברפול... אי אפשר לומר שמוריניו נכשל פה לדעתי. בגדול, אני חושב שבסגנון משחק של מוריניו, גם מה שעשה באינטר, קשה לזכות באלופות. אבל גם בסגנון של ברסה קשה... אז מה נאמר.
לא יודע עד כמה השער היה משנה אבל לבטח הוא היה משנה את המשחק ומכניס את ריאל למשחק. העיקר שהסוכנים ארבל את שגיא קבעו בנחרצות עבירה לפני שהיה ריפליי.
דה בלייקר ממשיך בקונצרט שלו...איך זה לא פאול על די מריה? רק אלוהים יודע... רונאלדו מוכשל, מקבל חוק יתרון? לוקחים לו את הכדור? ממשיכים את המשחק, לא נותנים את העבירה. דה בלייקר פשוט בושה וחרפה, יותר גרוע מהשופט בשבוע שעבר אפילו...
ציטוט של יורם ארבל היישר לפנתיאון עם ככה לא בונים חומה: "לריאל מדריד אין שחקנים יצירתיים בקישור" - אוזיל, קאקא, רונאלדו, די מריה ואלונסו. אני פשוט מתבייש שזה האיש שמשדר לי את הגמרים כל שנה ואת כל המשחקים. איך מראדונה אומר? שיחזור למוזיאון.
ברצלונה - מנצ'סטר יונייטד, גמר ליגת האלופות, וומבלי. ברצלונה קבוצה אדירה, מדהימה, אבל חבל ששוב השופט יעמוד במרכז העיניניים, גול חוקי שנפסל לריאל במצב של 0-0, והרבה פאוליים קטנים שלא נשרקו לטובת ריאל. ריאל יכולה לצאת מעודדת, לא הפסידה בלי שתי שחקני הרכב סופר חשובים, אפילו 3 עם מחשיבים את קדירה, 1-1 בקמאפ נאו זה סופר מכובד.
טוב בואו נסכם את זה ב-2 משפטים: ברצלונה, הקבוצה הכי טובה בעולם ביי פאר, מנצחת 1:3 בסיכום ועולה לגמר ליגת האלופות אחרי 0:2 בבית והערב 1:1. ברצלונה, הקבוצה הכי טובה בעולם ביי פאר, בלי עזרת השופטים בשבוע האחרון, מסיימת את המשחק הראשון ב-0:0, מסיימת את זה ב-1:1 (או 1:0 לריאל...) ונשארת בבית ורואה את הבלאנקוס בוומבלי. כל הכבוד לאופ"א, הצלחתם להכתים עוד עונת אלופות בדיו שלא ימחק לעולם.
אוהדי ריאל כמו שחקני ריאל לא יודעים להפסיד בכבוד,נפסל שער של מאה אחוז לריאל,אין מה לעשות טעויות קורות,אבל כל פעם להתבכיין,תפרגנו לקבוצה הטובה ביותר בעולם,לשחקן הטוב בעולם,ברסה בגמר בזכות עצמה,אוהדי ריאל תבואו בתלונות לרונאלדו לקאקא ובעיקר למורניו שחוץ מלכות לא יודע כלום. יאללה ברסה תניפו גביע.