אלופות: בארסה ממשיכה לגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י שי, ‏2/5/11.

1. M_T_A Member

כולכם מתעלמים(כמה מפתיע..) מזה שהשופט שרק לעבירה לפני שהכדור בכלל הגיע להיגוואין. היתה עבירה או לא היתה, השופט כבר שרק, וזאת בדיוק הסיבה שאף שחקן של ריאל לא צייץ כאשר השער של היגוואין לא אושר. זה לא שהיה גול והוא נפסל, היתה קודם שריקה ששחקני 2 הקבוצות שמעו טוב מאוד והפסיקו לרוץ. אז איך אפשר לטעון פה לקונספירציה? למעשה השופט היה יכול להוציא צהוב להיגוואין על זה שהוא המשיך את המהלך אחרי השריקה..
    יכול להיות שהשופט טעה בזה שהוא שרק לעבירה של רונאלדו על מסצ'ראנו במקום עבירה של פיקה על רונאלדו, אבל זה לא שונה בכלום מכל שריקה שנויה במחלוקת אחרת במהלך המשחק.
    שריקה היתה צריכה לבוא כאן, המקסימום שריאל יכולה להתלונן עליו הוא שהיא לא קיבלה בעיטה חופשית שהגיעה לה.
    העיקר שאתם לא נותנים לעובדות לבלבל אתכם.
    לא נשמעה פה מילה אחת על מרסלו קרבאליו ואדבאיור שהיו צריכים לראות כרטיסים אדומים אבל השופט ריחם עליהם.
    נו טוב, העיקר שהקונספירציה של אופא עובדת

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/11
  2. alexshw Member

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

4. alexshw Member

כן, תופעה מאוד מעניינת קורית העונה. אוהדי אינטר עוברים לאהוד את ריאל.
    פרינציפ עכשיו צריך שמוריניו יחתום במילאן.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה מלכלך על מוריניו חופשי ועכשיו מוסיף סירטון שבבירור רואים בו שפיקה נוגע ברונאלדו,אבל אתה החלטת שרונאלדו צולל כאילו אתה באמת יודע אם ההתנגשות הזאת הייתה קלה או לא.

6. alexshw Member

איפה הוא בדיוק נוגע בו? רונלדו נופל כאילו נכנס בו נייג'ל דה יונג.
    בטעות הוא גם מפיל את מסצ'רנו.
    אפשר להגיד שבמהלך הזה ריאל הייתה חסרת מזל. אין שום טעות שיפוט.

באמת חבל שברסה הורידה רגל מהגז ורק רצתה לשמור על תוצאה.
    מבחינה תדמיתית הם היו חייבים להמשיך ולשחק. אין שום ספק שהתוצאה הייתה משפילה בשביל ריאל ומשתיקה אותם סופית.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

איפה בדיוק?אין לי כח להסביר לאדם שלא רוצה לראות שפיקה חוסם את רונאלדו עם הידיים איפה הוא נוגע בו.

8. gilad16 Member

אני כל כך נהנה לראות את ברצלונה משחקת, הפשטות בה הם עושים את הדברים הכי מסובכים גורמת לך בכלל לא להעריך את אותן פעולות לפעמים. הבישול לפדרו למשל, אבל עוד פעולות רבות אחרות. שלא לדבר על היכולת להחזיק בכדור גם תחת לחץ והיכולת להפעיל לחץ כמעט מושלם על הכדור שהוא אצל היריבה.

ריאל נתנה פייט יפה במשחק הזה, אין ספק שמדובר בקבוצה מצוינת שנמצאת בלבל הכי גבוה של אירופה אחרי תקופה לא מרשימה למרות השמות והכסף. אבל קבוצה מצוינת זה עדיין קצת מתחת לברצלונה. אני מאוד מקווה שמוריניו ישאר עוד עונה ונראה את המאבקים האלו שוב.

קיוויתי לארסנל ברצלונה בגמר, אבל גם ככה אני בטוח שאני הולך להנות ממאבק עצום בין יונייטד וברצלונה.

9. Zizou10 Member

שורה תחתונה- הקבוצה הטובה מבין השתיים נכון לצמד המשחקים - עלתה לגמר. יהיו שיגידו אם ואם, אבל למרות הכל אני חושב שברצלונה בעיקר בברנבאו בעיקר באה יותר לשחק כדורגל וריאל הייתה עסוקה יותר מדי להתגונן ולגנוב גול מחצית שנייה. יהיו אלה שיגידו שלשופטים משקל נכבד בהעפלה אבל אני חושב שבשורה התחתונה באמת שהקבוצה הטובה היותר עלתה, וכך צריך להיות. אני מעודד לגבי הסופר-קאפ, ועם הסגל הזה ירוץ עם שינויים קלים אנחנו יכולים לעשות עונה מאד יפה עונה הבאה, כשאני מתכוון למינימום תואר ואולי אפילו שניים. ריאל בעיקר חייבת בעיקר להתחזק קצת בהגנה, להביא מגן שמאלי עם כל הכבוד למרסלו שהוא שחקן מעולה אבל ההגנה שהוא עושה היא במקרה הטוב בינונית, גם דרנטה אמור לחזור מהשאלה. מה שבטוח - יהיה מעניין.

10. avdz7 Member

דווקא בסרטון הזה רונאלדו משך לך את העין?
    שים לב למסצ'ראנו שמקבל ליטוף עדין מהנפילה של רונלדו ואז עושה מזה מטעמים.

11. Bensh Member

עזוב אותך אחי, זה אבוד מראש
    תן למאונני מוריניו להמשיך להתכתש - הוא גאון! פפ רמאי! יוניצ"ף! בלאטר! פלאטיני!

וומבלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

12. Blaugrana Blood Member

אנחנו בגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    את הויכוחים תשאירו לאחרים פה...
    Bring me united again!

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אם מישהו תוהה לגבי ה-"אחידות" של השיפוט במשחק אתמול: 9:31 לטובת ברצלונה בעבירות. עצוב ועלוב.

14. Blaugrana Blood Member

עומר, אולי מבט קצר על כמות המסירות ואחוז החזקת כדור יענה לך על השאלה....

מה שיותר עצוב ועלוב זה התקדים שיצר אדביור בכדורגל העולמי - חלוץ מרכזי שבארבעה משחקים מבצע
    יותר עבירות מאשר הפעמים שנגע בכדור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

15. Bensh Member

אני די בטוח שזה בגלל שריאל ביצעה יותר עבירות מבארסה, אבל לך תדע, אולי ספ בלאטר התערב בסטטיסטיקה