אלופות: בארסה ממשיכה לגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י שי, ‏2/5/11.

1. StevieG Member

רק השבת הורחק לבירמינגהאם שחקן בליגה האנגלית, אחרי שהוא קיבל צהוב שני על התחזות מחוץ לרחבה. לא מבין איך הם לא קיבלו צהובים אתמול. ולמה אופ"א לא מרחיקה שחקנים כמו מאסצ'ראנו, דני אלבס ובוסקטס מהגמר? הם לא רואים שהם הורסים את המשחק?

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מעניין למה באמת....

איזה טעם יש לחצי הגמר אם אתה יודע שמקרה שתשחק נגד ברצלונה הסיכויים לעבור שואפים לאפס גם אם הם עולים עם מחלקת הנוער שלהם?זה ביזיון שבאופ"א כל שנה רוצים לראות אותם בגמר וזה לא השיפוט,זו גם השיטה המפגרת של המוקדמות שהורידה את הרמה בליגת האלופות....פלאטיני לך הביתה יא צרפתי מושחת!

וזה פשוט מחליא לראות בפייסבוק את הילדים/הנשים והסתם מטומטמים שרואים כדורגל פעם בשנה ואומרים איזה כדורגל של ברצלונה ובעיקר של מסי!
    במשך כל ארבעת המשחקים ברצלונה לא הציגה יכולת שקרובה לשיא שלה בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏4/5/11
  3. xavi6 Member

לא רק שרונלדו צלל, פשוט צלל, כי פיקה לא נגע בו, אלא גם נכנס ברגליים של מסצ'רנו ללא ספק. אתם מדהימים.

קוראים לזה עיוורון סלקטיבי.

4. Ian Wright Member

תקן אותי אם אני טועה אבל פיקה לא הכשיל אותו עם הרגליים אלא פשוט העיף אותו עם הידיים.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא נחשב בעולם של ברצלונה.

6. Ian Wright Member

האמת שאני רציני לגמרי. לא ניסיתי להיות ציני איתו. זה פשוט מה שאני זוכר מהמשחק אתמול, לא התעמקתי עד כדי כך בעבירות שהיו או לא היו כי זה כבר פשוט היה מעייף מדי במשחקים האחרונים בין ריאל מדריד לברצלונה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גם אני רציני לגמרי,אני קורא בכל האינטרנט תגובות של אוהדי בארסה שאומרים שרונאלדו סתם נפל או בפיקה בקושי נגע בעוד שרואים בברור שהוא חוסם אותו עם הידיים שלו.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם השער של רונאלדו נפסל גם השער הענק הזה היה צריך להיפסל כי קאקא בעצם משך את שחקן יונייטד למרכז וגרם לכך שיבוא שחקן מהצד השני ויתקל אותו...נו באמת, ברצלונה עם כל הכבוד אליה, אצל כל חובב כדורגל נייטרלי, לא אוהד ריאל ולא אוהד ברצלונה, איבדה כל צלם אנוש בשבוע האחרון.

9. 亚历山大帕托 Member

איזה שקרן מכוער אתה יוצא פה כל פעם. למה הבאת סרטון שמראה את הצל של רונאלדו נופל? מה לא היה בסדר בסרטון ה-HQ שאני הבאתי שתופס את כל המהלך? לא רואים שם את השקר שאתה מנסה למכור? ולמי? מי מאמין לשקרים האלה חוץ מאוהדי בארסה?

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחקים של ברצלונה מתנהלים בקצב כלכך איטי, שזה פשוט משעמם. לא יודע איך זה נחשב כדורגל יפה. 200 מסירות בחצי, פס לצ'אבי ונגמר הסיפור. זה כמו לראות גידם עושה בר-אור. לא מבין איך זה שונה מהכדורים הארוכים של בריטניה, במהות. גם עם כל הנפילות והצוויחות האלה זה נראה כמו טניס נשים.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אף אחד לא חולק על הכדורגל המדהים של ברצלונה זה דבר ראשון ואתם צריכים להבין את זה. הכדורגל שלהם מדהים, המסירות, התנועה, הלחץ, השערים, כל הדברים האלו שמתחברים לבוצה אחת באוסף שחקנים נדיר, הרבה יותר מאשר שזה המאמן, זו אומנות שלמה. קבוצה מדהימה, אולי הגדולה שהיתה פה.

ב. הדבר שמחליא אנשים וגורם להם לחפש את שקית ההקאה הקרובה ביותר לביתם זה העובדה שהשחקנים שלהם לא מתביישים לקפוץ בתיאטרליות, לצלול, להתחזות ובעצם לרמאות כל מה שזז, אפילו את האוהדים שלהם עצמם! כי לקחו להם את הכדור בפייר פליי. האם זו הקבוצה האהובה של כולם? קבוצה שלא מסוגלת לאבד כדור בכבוד? קבוצה שבאה לרמות את השופט? הבושה הגדולה מכולם בכלל לא נמצאת על ברצלונה, היא נמצאת על אופ"א, שהרי יודעת על כל מקרה ומקרה ב-3 השנים האחרונות וממשיכה לשבץ את השופטים הפאתטים האלה ולא רק זה אפילו לא מנחה אותם להוציא צהובים על התחזויות של שחקני ברצלונה, שזה כבר נהיה בדיחה עולמית, בוסקטס, פדרו, מאסצ'ראנו, אלבס, ארבעה שחקנים שבאמת אם מישהו יקרע להם את הרצועה הצולבת, זה יהיה אחד מהרגעים המרגשים בתולדות המשחק - לא שאני מייחל שיקרא להם משהו רע אלא פשוט כדי שנפסיק לראות אותם למשך שנה אחת שלמה נופלים כמו טיסנים, אין לי ספק שזה יגרום לביקורות נגד בארסה לרדת בעשרות אחוזים ולהנות מכדורגל אמיתי בלי מקרים כאלה ואחרים.

ג. לא יודע מה איתכם אבל שני המשחקים בליגת האלופות מבחינת הקלאסיקו היו כמעט הכל חוץ מכדורגל. תעונת עניות לאופ"א, לליגת האלופות ולברצלונה וריאל מדריד. אלה 2 הקבוצות הטובות בעולם? חה חה ועוד פעם חה. המשחק הראשון היה הכל חוץ מכדורגל, לא מצד ריאל מדריד ולא מצידה של ברצלונה, ויסלח לי אדון מסי על סלאלום שערך 6-7 שניות בשער קוסמי מדהים ועל עוד איזה נגיעה אחרי פריצה של אפלאי שארכה 15 שניות בטוטאל. בשביל זה אנשים לא שילמו מאות יורו לכרטיס? בשביל זה באים ל-90 דקות? בשביל לישון/לבזות מאות מיליונים שצופים בטלוויזיה?, בשביל שברצלונה תגיע למצב אחרי שמרחיקים באשמת שווא שחקן לריאל, היה משחק נוראי, שתי הקבוצות שיחקו בעמידה וברצלונה החזיקה 70 אחוז בכדור כש-90 אחוז מהמסירות שלה הן בכלל בין פיקה, פויול וואלדס. המשחק אתמול היה לפרוטוקול בלבד, למרות שאוהדי ריאל, כמו אוהדי קבוצה נאמנים עוד פינטזו על לעשות משהו, האמת ברגע שהם שמעו על זה שמוריניו נשאר במלון הם היו צריכים לזנוח את התקוות. יכול להיות שהיה משחק טיפה יותר טוב מהשבוע שעבר, אבל כשמשחקים בלי לחץ ואתה יודע שהפער שאתה צריך לסגור הוא דמיוני שרק הרקולס המסכנה עשתה את זה בשאננות של בארסה במחזור 2, לא היה לזה סיכוי, כשהשופט נגדך עוד לפני שהתחיל המשחק ופוסל לך שער חוקי ב-0:0, ועוד מצבים של רונאלדו סמוך לרחבה ב-1:1 עם עבירות ברורות עליו ועל די מריה, אז למה אתה מצפה בדיוק כשלא שורקים על כלום? לא יכול להיות ששחקנים של ברצלונה לא מקבלים צהובים על התחזות ולא מורחקים מהגמר בעוד שחקנים של ריאל מדריד בשלב הבתים על צהובים מכוונים קיבלו הרחקה? לא יכול להיות שאינייסטה על צהוב מכוון שנבע "מתום לב" ממש חחחח לא מקבל הרחקה מהחצי גמר הראשון (עזבו את זה שהוא היה פצוע הרי אם לא היה פצוע היה עולה בהרכב). לא יכול להיות שאופ"א כבר 3 שנים עושה איפה ואיפה לקבוצות. הרי אי אפשר להגיד שהשופט עיוור נכון? הרי אם הוא ראה עבירה שלא היתה של רונאלדו על מאסצ'ראנו שכל דביל ראה מי התחיל את מסכת העבירות שרשרת או את העבירה שלא היתה על פפה אז מן הסתם שופט רואה גם בעיניים שלו התחזויות והצגות, הוא הרי יותר קרוב מכולנו לאירועים!

ד. השידור בקאמפ נואו. לשמוע את יורם ארבל ושגיא כהן/אייל ברקוביץ' משדרים משחק של ברצלונה גורם לך ממש לרצות שאל קעאידה יעשו פיגוע נקם על בן לאדן כשהם המטרות. לא להאמין שאפשר לעשות שידור שהוא בעצם שידור של ערוץ ברצלונה בישראל, ולא של ערוץ נייטרלי בחצי גמר ליגת האלופות. אומרים שהעם שלנו לא יודע לעשות מחאות? הנה עוד אחת, הרי אף אחד לא שלח מיילים לסילוקו של יורם ארבל מהשידור, לטיפה נייטרליות במשחק, וזה באשמתנו שהוא בכלל נמצא בעמדת השידור. הרי הוא כבר מזמן איבד את זה, במיוחד כשהוא זורק משפטים כמו "לריאל מדריד אין שחקנים יצירתיים בקישור" כשאוזיל, די מריה, אלונסו, רונאלדו וקאקא! נמצאים על כר הדשא או כשהוא אומר שהחילוף הבא הוא של טיאגו אלקנבלך או איך שלא קוראים לו והוא מתבצע בשורותיה של ריאל מדריד. הרי זה לא הפעם הראשונה שהוא איבד את זה, עוד במשחק בשנה שעברה נגד אינטר ב-0:1 מדינה שלמה הזדעזעה, ונגד ארסנל בכלל הרגשנו שאנחנו בכלל צופים בערוץ 10 ברצלונה. כל דקה שהוא משדר כדורגל היא ביזיון אחד גדול למקצוע, איפה הוא ואיפה רמי וייץ? לעומתו רמי וייץ הוא אנדי גריי משודרג. עצוב שזה האיש שמשדר לנו גמרים שנה אחרי שנה באלופות. אפילו מאיר איינשטיין עם צרחות השמות במקום תיאור המהלך עדיף עליו (TOFFEEMAN אל תרצח אותי חחחח) זה פשוט לא יכול להיות ובלתי נסבל שאתה יושב בבית ורואה שאנשים מקבלים כסף בשביל לעודד קבוצה אחת ולבזות את השניה במגמתיות.

12. Muurad Member

מצטער אנדריי אבל הסרטון שלך ממש לא מוכיח שום דבר בנוגע לאם רונאלדו נגע או לא נגע במסצ'רנו, הזווית השנייה שאמורה להיות ההוכחה היא זווית שבלתי אפשרי לקבוע בה שום דבר.

13. 亚历山大帕托 Member

הזווית הראשונה מוכיחה שהיתה עבירה של פיקה על רונאלדו, הזווית השנייה מראה את הקפיצה התיאטלרית של מסצ'רנו. על זה אתה מסכים? זה שהיה מגע ביניהם זה לא נתון לויכוח, אבל אתה עדיין מתקשה להחליט האם זה צריך להיות שער או שריקה לטובת ברצלונה. ביקשתי ממך אתמול לציין את העבירה שרונאלדו עשה ולהסביר איך זו עבירה כאשר הוא נדחף (בעבירה של פיקה). מחכה לתשובה מאז...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/5/11
  14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע איך אמסטף כמו מסצ'ראנו מגיע מליברפול ונראה ככה. זה פשוט מבייש. אם הוא היה עושה את זה מול הקופ, היה יוצא עליו חוזה.

15. Muurad Member

אני כבר עניתי לך - העבירה היא שהוא נחת על מסצ'ראנו - אשמתו או לא זה לא משנה, כמו שאמרתי עבירה היא עבירה.

אם באמת חוק היתרון תקף כאן כשיש כ"כ הרבה מהלכים שמשפיעים זה על זה, והשופט אכן יכול וצריך עפ"י חוק לתת במצב כזה יתרון - אז אמרתי כבר, השער צריך להיות תקף.

אבל לי לפחות זה נראה ששרשרת האירועים גדולה מידי כמו הפעם מה שצריך להישרק היא עבירה על רונאלדו של פיקה שזה מה שהתחיל את הכל וזהו, אבל זו רק דעתי.