אלופות: בארסה מול באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏10/3/09.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאק אוף. לא מאמין ששוב קיבלנו את צ'לסי.

2. JR-Riquelme Member

באיירן-ברסה... מפגש אדיר ברבע הגמר, מבחינתי זה המפגש שהייתי רוצה לראות בגמר, הכדורגל הכי יפה ואיכותי, כמה חבל שאחת מהן תעוף.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הדרך של היונייטד לגמר סלולה לחלוטין. הגרלה נוחה יחסית ברבע והגרלה נוחה יחסית בחצי הגמר.

מירב העניין הוא בצד השני של ההגרלה, ליברפול זאת כמובן הקבוצה שהכי פחות רציתי לקבל, על ליברפול של ליגת האלופות אין צורך להרחיב במילים, נצטרך להתעלות על עצמנו כדי להעיף את ג'רארד וחבריו מהמשך המפעל.
    ברצלונה באיירן... עוד מפגש ענק, באיירן עשתה חיים משוגעים בשמינית הגמר, הסיפור עכשיו שונה ב-180 מעלות, יהיה מרתק.

4. REAL MADRID Member

עם ההגרלה ישנם 2 דברים שאפשר להגיד בפה מלא: - הדרך של מנצ'סטר יונייטד לגמר בטוחה. - המשחק של ליברפול-צ'לסי יוכרע בפנדלים.

פירס במדי ויאריאל מול ארסנל - ענק.

5. johnnie walker Member

here is the rest of the way until the final:

quarter

manu-porto
    vilareal-arsenal
    chelsea-liverpool
    bayern-barca

semi

manu-aresenal
    liverpool-barca

final

liverpool-manu

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/09
  6. Spanish Weapon Member

מבסוט על ההגרלה,באיירן מינכן חזקה אולי על ספורטינג ליסבון אבל החגיגה של הבווארים הולך להסתיים
    לשמחתי כבר ברבע הגמר.
    היעד של גווארדיולה צריך להיות קטישה של הגרמנים בקמפ נואו ויציאה לאליאנז עם בטחון מבוסס.
    קשה לי להאמין שלא יהיו 3 אנגלית בחצי גמר לנוכח ההגרלות

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם הדרך של מנצ'סטר יונייטד לגמר סלולה, כי גם אם תעבור את פורטו, היא צפויה לפגוש לאחר מכן את ויאריאל או ארסנל, שאף אחת מהן לא נפלה מהשדים האדומים בשלב מוקדם יותר של העונה. משאלת הלב שלי היא שמנצ'סטר יונייטד וברצלונה תפגשנה בגמר, כיוון שאלה 2 קבוצות שאני אוהב.

8. Cup of Tea Liverpool, UK

לדעתי הצירופים הם הכי משעממים שיכלו לתת.
    לכולם נמאס לראות שוב ליברפול-צ'לסי. המשחק של ארסנל ויאריאל.. הייתי נותן אותו לשדרי ספורט 2. יונייטד פורטו כולם יודעים איך זה יגמר. באיירן ברצלונה, משחק טוב אבל בלי ניצוצות. זו לא באיירן של פעם.

9. Sergio Ramos Member

הציפיות הכי גבוהות ש י למשחק כדורגל מהנה הם המפגש החוזר בין ונגר לפלגריני. למרות שאני מאוד מחבב את ארסנל, אני אהיה בעד הצוללת הצהובה. ויאריאל קבוצה כלל לא יציבה העונה בליגה, יש לה ירידות חדות ביכולת, אם כי בשבועיים האחרונים היא די חזרה לעצמה. היא פתחה את העונה נהדר אבל אט אט איבדה גובה בצמרת, שחקנים כמו סאנטי קאסורלה וסנה שהצטיינו בעונה שעברה גם כן לא במיטבם העונה, ועל ההגנה הרופפת מיותר להרחיב. קצת קשה לי להאמין שהיא תצליח לעבור את התותחנים, אבל ביום נתון הכל יכול להתרחש. אף על פי שהיא מאוד בינונית העונה לטעמי, לקבוצה הזו יש כישרון ויכולת להפתיע.
    יהיה נחמד לראות את פירס פוגש את קבוצתו לשעבר...

באופן כללי אני מרוצה מההגרלה, אולי פרט למפגש הטעון בין ליברפול וצ'לסי שייחלתי שלא יפגשו, המשחק הכי שווה כוחות מבין כולם; אולי פורטו הצליחה להדיח את יונייטד בעונה האגדית שלה, אבל אני לא רואה את הסיפור חוזר על עצמו. זה צפוי ללכת קשה אבל האדומים ידלגו כמיוחל לחצי הגמר. לפורטו יש שחקנים לא רעים בכלל(ליסנדרו לופז מאוד מרים העונה, כמו גם ראול מיירלס ולוצ'ו שמשתפר מעונה לעונה, אבל הראש שלי אומר ללכת עם הפייבוריטית. מנצ'סטר יונייטד כ"כ עוצמתית ומנוסה בשנתיים האחרונות והאמת האי שקשה מאוד להמר נגדה; וכמובן, המפגש בין בארסה ולבאיירן גם כן שווה כוחות ומבטיח כדורגל כיף לעין, כך אני לפחות מקווה.

10. M_T_A Member

ואני לא חושב שלליברפול או לאיזשהי קבוצה בעולם יש כלים לעצור את מסי-הנרי-אטו עם צ'אבי-אינייסטה-דני אלבס מאחוריהם.
    חוץ מזה, ההתקפה שסגרתם בשמינית גמר לפני שנתיים בכלל לא דומה לזו שתנסו לסגור עוד שבועיים. עם רונאלדיניו שהיה כבר אז סוס מת ומסי שרק חזר מפציעה של חודשים ארוכים ועוד לא היה מסי המשופר של היום+תקופת משבר באותו זמן בליגה ועונה לא מוצלחת במיוחד באופן כללי של בארסה, וההתקפה ההיא בכלל לא מזכירה את ההתקפה של היום.
    צריך גם להגיד שלליברפול יש העונה התקפה קטלנית ברמות שלא נראו באנפילד שנים. אם נוסיף לזה את ההגנה הלא מרשימה במיוחד של בארסה יש מצב למשחקים רבי שערים בצורה יוצאת דופן לשלבים האלה..
    אם באמת יהיה מפגש כזה בחצי גמר זה בטוח לא הולך להיות קל לאף אחת מהקבוצות.

11. Guinness Member

שלבי הנוק-אאוט בליגת-האלופות השנה מאפשרים לנו לנקום בפורטו של עונת 2004. בשלב הקודם, נקמנו במוריניו. בשלב הזה, אם לא יהיו הפתעות, ננקום בפורטו עצמה. פשוט תענוג.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מדבר על קלות יחסית, לא מתכוון לזה שננצח 4-0 בשני המפגשים. וכן, ועוד איך יש לנו כלים לסגור את מסי-הנרי-אטו, בטח ובטח אם דניאל אגר יהיה כשיר עד אז. קראגר יחד עם דני בלם פשוט נהדר, במיוחד למשחקים כאלו, ארבלואה ואאורליו בחיים לא נתנו עונה כל כך טובה בקריירה, שלא נדבר על כך שארבלואה לפני שנתיים היה אחראי על הסגירה של מסי(בקושי חודש וחצי אחרי שהגיע מאספניול) והארגטיני לא עשה כלום. במרכז המגרש עם השלישייה של ג'רארד-מסצ'ראנו-אלונסו אפשר לסגור גם שחקני מרכז מגרש מוכשרים כמו צ'אבי ואינייסטה, לא סתם אנחנו שרים WEVE GOT THE BEST MIDFIELD IN THE WORLD.

13. Mr.Eko Member

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,כל עוד במתכונת הנוכחית הקבוצות לא יפגשו הדיבורים שלך הם לאוויר.

הגרלה לא קלה נגד הגרמנים אבל חייבים להודות שזה הרבה יותר טוב מלקבל את אחת מהאנגליות.
    שמח שיש ליברפול-צ'לסי,לפחות אחת מהן תעוף לפני החצי.

14. riquelme1 Member

הגרלה מענינת מאוד.

ברצלונה- באיירן, ברצלונה פיבורטית ברורה, באיירן העונה לא קבוצה מאיימת, ואני מקווה שברצלונה תעיף את הפלופ הגרמני הזה.

בנוגע לויאריאל ארסנל, לא יודע, ארסנל פיבורטית, אבל היא בעונה לא טובה, וויאריאל יכולה לעבור, זה לא בשמיים. אבל גם ויאריאל בעונה בינונית מאוד, הקבוצה לא התחזקה מספיק, כמה חבל שאתלטיקו לא עלתה במקוומה, זאת קבוצה שבאמת יכלה לעשות צרות לכול קבוצה.

15. Mehmet Member

טוב, זו ההגרלה הגרועה ביותר שיכולתי לחשוב עליה. רציתי שנפגוש את בארסה בגמר.

הסיכוי היחיד של ביירן לעבור את בארסה טמון בכך שהגומלין ייערך באליאנז ארינה, מה שיחייב אותנו להשיג תוצאה סבירה בקאמפ נואו לפני כן.

אתנחם בזה שבארסה היא העדיפות השניה שלי לשאלה "מי אני רוצה שתיקח את הצ'מפיונס?", כך שלמי שתעבור את הסדרה הזו אאחל לזכות בטורניר.