אלופות: בארסה מול באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏10/3/09.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

בקשר לפייסבוק, אבל רסינו אומר שפורטו משחקת מאוד מהר ועם 3 חלוצים והיא יותר מסוכנת מריאל ובארסה. לכן התוכנית הייתה לעבור בשלום את המחצית הראשונה ולהשיג ניצחון בשניה. אבל בשביל המחצית השניה לא נשאר לשחקני אטלטיקו מספיק כוח. אז לפני שאתם מחפשים משהו בין אבל למקסי, קחו בחשבון את הטענה הזאת של המאמן.
    ברכות לאוהדי פורטו על עוד כמה יורו שהם יעשו עכשיו. כי לפי שריקות הבוז שקיבל אסונסאו במשך כל המשחק, קופת המועדון זה הדבר החשוב ביותר, אולי אפילו הקדוש בשבילם.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/09
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שזה נכון !!!

עשור אנחנו מחכים לראות את אתלטי שוב במפעל הזה, וחבל שזה נגמר קצת מהר מהצפוי...

מקווה שגם עונה הבאה ובעונות הבאות המסורת תימשך ונחזור להיות קבוע באלופות

3. hai80 Member

אם אני לא טועה זכינו פעם אחת בגביע האלופות שזה היה ליגת האלופות של פעם לא ? בעונות ה70 הגדולות שלנו

4. דנידין Member

כל הויכוח הזה על הליגות הוא מן הסתם מטופש, כי זה משתנה עם השנים ע"פ גורמים כלכליים בלבד.

למשל שימו לב לנבחרת הספרדית, שאומנם הליגה חלשה אבל כרגע הנבחרת הטובה בעולם. קחו את איטליה, אלופת העולם, דור כדורגל טוב מזה שיש לאנגלים (לא לזרים). הפריימרליג כרגע זאת שמלאה בכסף (גם שם מתחילים בעיות), אך הנבחרת האנגלית אפילו לא ראתה יורו.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היום הגרלת רבע הגמר....

הכי חשוב שלא נקבל משחק בין פורטו לויאריאל, כל השאר באמת שרירותי, לא אכפת לי מי תהיה נגד מי, יש 6 קבוצות גדולות, שכל מפגש ביניהן יהיה מעניין. רק לא פורטו- ויאריאל, ואם אפשר גם שארסנל לא תפגוש אחת מ-2 הקבוצות האלו..

6. דנידין Member

מי יתן ונראה ליברפול מול בארסה שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

באיזה שעה ההגרלה ? יש שידור ?

8. avdz7 Member

13:00, ספורט חמש +.

9. c_web Member

אני חש:

באיירן מינכן - מנצ' יונייטד
    ארסנל - ליברפול
    צ'לסי - ויאריאל
    ברצלונה - פורטו

מקווה שתיהיה הגרלה נוחה לארסנל ובאיירן. ואמן שברצלונה ומניו יפגשו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. Spanish Weapon Member

רק לא ליברפול! רק לא ארסנל! רק לא יונייטד! רק לא צ'לסי!
    הכל הכל חוץ מארבעתן,תנו לי לפחות להריח את החצי ולדעת שהגענו כמעט עד לפסגה,הרי כולנו
    יודעים שלא נצליח לעבור קבוצה אנגלית,זה פשוט לא בסיסטם שלנו.
    הטוב : פורטו
    הרע : יונייטד
    המכוער : ויאריאל

וההרגשה שלי:
    בארסה-ליברפול
    ויאריאל-פורטו
    יונייטד-צ'לסי
    מינכן-ארסנל

ויסקה בארסהhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/09
  11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ההרגשה שלי :

באיירן מינכן - ליברפול
    ויאריאל - פורטו
    צ'לסי - ארסנל
    ברצלונה - מנצ'סטר

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שם את ה'כסף' שלי על:

באיירן - ליברפול
    צ'לסי - מנצ'סטר יונייטד
    ויאריאל - ארסנל
    פורטו - ברצלונה

כאשר זה סדר העדיפויות שלי:

1. באיירן מינכן - קבוצה מאוד דומה לריאל עם מעט יותר איכות בהתקפה. אחרי ה12:1 בצמד המפגשים נגד ספורטינג הם יגיעו באופוריה, אנחנו הקבוצה המושלמת להוריד אותם לקרקע. וגם יש את הסיבה שראשי ציין - יוקרה. בקיצור, ההגרלה האידיאלית לדעתי.

2. ויאריאל - לא מספיק איכותיים בשביל לעבור אותנו, פשוט כך.

3. מנצ'סטר יונייטד - כי אני רוצה שנגמור להם את חלום הקווינטופל במו רגלינו. אם המשחק השני בבית, אנחנו נעבור, אני כמעט בטוח בזה. ואין כמו הרגשה של לנצח את החלאות...

4. ברצלונה - התקפה נהדרת אבל לפני שנתיים סגרנו נפלא התקפה לא פחות נהדרת מזו. לעומת זאת, ההגנה שלהם נחלשה בהרבה מאז. אין להם את הכלים בשביל לעצור את אלונסו-ג'רארד-טורס, אני חושב שאם נקבל אותם נעבור דיי בקלות.

5. ארסנל - לא מתחשק לי שחזור של רבע הגמר של שנה שעברה.

6. פורטו - קבוצה קטנה, מתגוננת כראוי, עם שחקן התקפה מגוונים - אבל ההיי-לייט זה שהיא קבוצה קטנה. לא סתם בפעם היחידה שלא הגענו עם בניטז לחצי גמר צ'מפיונס העיפה אותנו קבוצה קטנה, גם כן פורטוגלית.

7. צ'לסי - פשוט כי צ'לסי של הידינק היא קבוצה ווינרית בטירוף, וגם עומדת טקטית נהדר. יש להם כלים יותר טובים משלנו במשחק נתון, בטח עם החזרה של אסיין וההתעוררות של דרוגבה, ואני מאוד מפחד מקבוצה שיודעת לעשות הגנה מצוינת כמוה.

13. JR-Riquelme Member

אני מאוד הייתי רוצה לראות את ברצלונה נגד אחת מהאנגליות, כי היא היחידה שיכולה לשלוח אותם הביתה. וגם ויאריאל, שראיתי אותה מסתדרת יפה עם הקצב באנגליה נגד מנ'סטר.

באיירן מינכן היא הפייבוריטית שלי ללכת עד הסוף, וממש לא הייתי רוצה מפגש של באיירן-ברסה כי אחת מהן תעוף. באיירן הפייבוריטית שלי בעיקר בגלל שהיא נמצאת בכושר אדיר, יש לה קבוצה מספיק איכותית, והכי חשוב-למרות התוצאות שלה היא אנדרייטד וזה יכול לעבוד לטובתה.

אני לא ינחש מה יצא בהגרלה כי זה סתם מיותר, אבל מאוד הייתי רוצה לראות את זה ככה:

באיירן-פורטו, ברסה-צ'לסי, ליברפול-ויאריאל, יונייטד-ארסנל.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/09
  14. ManUtd Fan Member

האמת שלי לא אכפת את מי לפגוש. בסופו של דבר בשביל לזכות בליגת האלופות נצטרך לעבור קבוצות חזקות כמו באיירן או בארסה אז זה לא ממש משנה אם זה עכשיו או בחצי.

זו לדעתי תהיה ההגרלה:

יונייטד-ליברפול
    צ'לסי-ארסנל
    בארסה-באיירן
    פורטו-ויאריאל

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בארסה-פורטו.
    באיירן-מאן יו.
    ליברפול-ויאריאל.
    ארסנל-צ'לסי.