אלופות: בארסה מול באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏10/3/09.

1. Raulito Madridista

עמי,
    אתה אחד המצחיקים פה, שתדע לך. אני מבזבז את הזמן כדי לענות לך, אבל לא נורא.
    מעניין שגם אתה ביקרת קשות את צורת המשחק של אתלטיקו על כך שהיא לא הגיעה למצבים, אבל שאני רושם משהו על זה, אתה יוצא מהמחילה ותוקף. אתה כל-כך רוצה להעביר ביקורת שאתה לא שם לב על מה אתה מגיב בכלל. פיצול אישיות או שאני כבר לא יודע איך להגדיר את זה.
    בטח שאפשר לקבוע משהו על פי תקציר, כל-כך הרבה כדורים של פורטו שרקו ליד הקורה, המשקוף, ולא נכנסו גם תודות ליום גדול של לאו פראנקו. אתלטיקו החזיקה יותר בכדור אבל לא עשתה איתו כלום. איך אתה אומר מצבים לא מסוכנים של פורטו, אם החלוץ שלה, ליסאנדרו, בעט החוצה לאחר שהוא כבר עבר את לאו פראנקו, ועוד היו שלושה מצבים בתוך הרחבה?; עזוב אל תענה, באמת לא צריך.
    אני לא הולך לתרגם את כל המצבים, ממש לא. אתה מוזמן ללוח האירועים של המארקה

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/09
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאחד שראה את כל המשחק היה משחק די שקול שתיקו היא תוצאה די משקפת, פורטו הגיעה לכמה מצבים מסוכנים מיד אחרי שהיה איזה קרן או מצב נייח לנו ככה שהמהירות שלהם בהתקפה פשוט גרמה לכך שכל פעם שאנחנו מאבדים כדור למעלה הם מצליחים להגיע למצב.

חבל שאחרי קצת יותר מעשור בלי לראות את אתלטיקו במפעל שוב אני אראה את ליגת האלופות כצופה אובייקטיבי מבלי שתהיה שם קבוצה שאני אוהד...

חבל חבל חבל !!!

אם לא מנצחים את ויאריאל ביום ראשון העונה מסתיימת...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נכון שהביאו את מוריניו בעיקר לליגת האלופות, והאשמה היחידה עליו היא שהקבוצה שלו סיימה את שלב הבתים במקום השני, מה שסידר לה מפגש עם מנצ'סטר יונייטד. כי לעצם ההדחה של אינטר נגד היונייטד אין מה לבוא בטענות למוריניו, הוא פגש את הקבוצה כנראה הכי טובה באירופה, אני חושב שבכל הגרלה אחרת אינטר כן הייתה עוברת הלאה אבל זה בגדר "אם ו....", יונייטד פשוט גדולה על אינטר.

4. FC_Bayern Member

amirb91 - האמת, שזה לא כזה מפתיע שעפתם מהמפעל בלי הפסד. אם תחשוב על זה רגע, יכול להיות שתהיה קבוצה שתנצח את כל 6 משחקי הבית שלה, תגיע לשמינית- תסיים ב1-1 בבית וב0-0 בחוץ, וזהו- היא כבר עפה. לא צריך שיקרה דבר על טבעי בשביל זה.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מודע לזה...

השאלה שלי אם היה פעם כזה דבר שקבוצה שעלתה לשלב הנוק אוט והודחה אחרי זה ועדייון בלי אף הפסד.

אני זוכר במונדיאל האחרון שוויץ עפה בשמינית אחרי 2 ניצחונות ותיקו בבתים ותיקו מול אוקראינה ועפה בפנדלים

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שווייץ בכלל הצליחה לעוף מבלי לספוג אפילו שער אחד. זה באמת היה מדהים.

7. Cosmic Weed Member

מה פתאום ביורו 2008 שוויץ ספגה 3 גולים

http://img13.imageshack.us/img13/7268/54545d.Xxx

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחי במונדיאל 2006.

היא עפה בלי אף הפסד ובלי לקבל שער חובה...

9. דנידין Member

איך שאתם טוחנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/09
  10. פול סקולס Member

המונח של "בלי אף הפסד הוא בעייתי",
    אני מצטער שאני מעלה דברים מהאוב אבל זו דוגמה קלאסית-
    הנבחרת של גרנט לא הפסידה ועפה,
    מי שהתסכל טוב ראה יכולת חלשה ברוב הזמן.

צריך להשתמש במושג הזה כאשר התיקויים הם החלק הטפל,
    נניח בעונת הפרמיר ליג 2004\2003, ארסנל גמרה עונה כאשר היא בלתי מנוצחת; ניצחונות מרשימים, יכולת מדהימה. כמו גם מכבי חיפה של שנת 1994 עם כל הברקוביץ', מזרחי, חזן וכו'.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה צודק, רק עכשיו שמתי לב שבאיזשהו שלב החלפתי אותך עם ריקלמה1 שרשם פה קודם, עכשיו זה מסביר למה הייתי צריך לחזור על חלק מהדברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שאמרו התקציר אכן מרמה, פורטו אולי בסופו של דבר הייתה עדיפה כי הגיעה כביכול ליותר מצבים אבל אם תשים לב רוב המצבים הם בעיטות מרחוק שלא הגיעו כתוצאה ממשחק התקפה מסודר.

הביקורת שלי היא על הפאסיביות של פורטו, שאמנם שיחקה כרגיל עם שלושה חלוצים/שחקני התקפה, ועל חוסר ההצטרפות להתקפה מצד מהקישור שלא לדבר על המגנים שבכלל לא תקפו. בצורה תמוהה מבחינתי הספרדים לא ניצלו את הפאסיביות הזאת ללחץ יותר גדול אבל זה כבר בעייה שלהם.

מה גם שאם שמת לב להודעות שלי אני לא כל כך מעריך את פריירה לא מהיום, מאמן בינוני מאוד לדעתי.

13. hai80 Member

דיברתי עם ראסינו בפייסבוק הוא אמר לי שהוא שמר את פורלאן להמשך הליגה כי הליגה יותר חשובה וככה גם את רודריגז
    דיברתי עם אגוארו הוא אמר שהבן שלו בכה לפני שיצא לטיסה וזה השפיע עליו

14. xavi6 Member

:aaagath:

להיכל התהילה. :aaa021:

15. hai80 Member

דוגרי מה שהכי מבאס שלך תדע מתי החוויה של לראות את אתלטיקו מדריד בליגת האלופות תחזור