אלופות: בארסה מול באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏10/3/09.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק על זה שהיא לא ספגה שער במשחק שבו צמד הבלמים שלה היו ריסה והבלם המחליף של לצ'ה - רומא ראויה למחמאות. דוני לא שוער של פנדלים.

שנה שעברה זה היה יותר חלק. השנה האנגליות כבר מזיעות נגד האיטלקיות. לאט לאט... עוד שנה, עוד שנתיים. זה יגיע, אנחנו בכיוון הנכון.

קדימה ברצלונה! קדימה טוני! קדימה אודו! קדימה בפה רוסי!

2. REAL MADRID Member

קודם ההדחה של ריאל, אחר כך של יובה ועכשיו ליון ורומא..

ויאריאל, פורטו ובאיירן מינכן - לבי אתכן.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כי האנגלית הכי חלשה פגשה את האיטלקית הכי חלשה, מצד שני האנגלית הכי חזקה רמסה את מי שכביכול האיטלקית הכי חזקה, אין פה שום תהליך יותם ושום דבר אחר. שנה שעברה היה ככה, השנה ככה, שנה הבאה לך תדע, במיוחד אם וילה תהיה בין הארבע.

4. David Seaman Member

ראית את המשחק? ריסה נתן את משחק חייו, שיתק לגמרי את ההתקפה שלנו.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה האמאמא של התהליכים. ליונייטד היה הרבה יותר קשה מול אינטר מאשר שלליברפול היה (וליברפול של צ'מפיונז לא נופלת מהיונייטד בשום תחום). צ'לסי ירקה דם כדי לעבור את יובנטוס וארסנל עברה לאחר דו-קרב פנדלים. תחזיר את מילאן (בתקווה שרומא תסיים רביעית) ופתאום יש לך פה התנגדות לא רעה. האנגליות עדיין יותר טובות - אני לא משקר לעצמי ואני לא רואה טעם לעבוד על עצמי שהמצב הוא אחרת - אבל זה לא הפערים של לפני שנה ושנתיים.

סימן,
    ראיתי את המשחק על מסך משני. לא ניסיתי לטעון שריסה היה גרוע - רק החמאתי לרומא על זה שהיא עמדה בכבוד במשחק הזה עם צמד בלמים שחות מזה שמעולם לא שיתף פעולה, האחד מחזיק בבסה"כ 45 דקות בקריירה הרומאית שלו והשני שיחק בתור בלם בפעם האחרונה ב.... אין לי מושג, אבל לפני הרבה מאוד זמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/09
  6. riquelme1 Member

תמשיך להיות אופטימי, המצב רע, רע מאוד, שום איטליה ברבע הגמר, ארסנל העונה חלשה מתמיד, ורומא הית צריכה לעבור אותה, צ'לסי גם בעונה בינונית וליובה היה סיכוי ולא עשתה אתזה. ואיך אתה ביכלל מזכיר את מילאן, שעפה העונה לברמן, קבוצה עם ניצחון 1 העונה בליגת האלופות מתוך 6, ושנמצאת יותר קרובה לתחתית מאשר לצמרת בגרמניה.

7. George Best Member

Nereo Rocco,
    אני חושב שהעובדה שאפילו במשך דקה אחת אף קבוצה איטלקייה לא הייתה במצב שהיא בעמדת יתרון לעלות לשלב הבא קצת אומרת משהו, לא?

ואגב, 0 הוא המספר של הנציגות שלכם בצ'מפיונס + אופ"א.
    מעודד, מאוד...

8. riquelme1 Member

והאכזבה הגדולה שלי היום היא אתלטיקו מדריד, לא מהתוצאה אלה מהדרך והצורה, אתלטיקו ידעה שהיא חייבת לכבוש שער, והיא בקושי בעטה לשער, במקום לטרוף את הכדור היא הית פשוט אנמית מוחלטת, זה באמת היה מוזר ומאכזב.

ואבל ראסינו עם החלטה מוזרה עם פורלאן.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם חושב שזה לא תהליך אלא יותר עניין של ההגרלות וסיבות אחרות.

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליונייטד היה יותר קשה כי אינטר לא הייתה ב-10 שחקנים, וכי אינטר של מוריניו בכל זאת יותר טובה מזאת של מנצ'יני (זה לא קשה מדי, אינטר של מנצ'יני הייתה שכונתית).

לצ'לסי היה קשה מול יובה, נכון, אז? זה טבעי, שתיהן קבוצות באותה רמה פחות או יותר השנה, איפה יש פה התקדמות?

ארסנל בעונה זוועתית, הייתה מול קבוצה במעט נחותה ממנה ועברה בפנדלים, אוקיי, שוב פעם, מקרה נקודתי.

אתה לא יכול לקחת שתי הופעות של האיטלקיות, משנה שעברה ומהשנה, למתוח קו מסויים ולקרוא לזה תהליך, זה מופרך. זה כמו שאני יגיד שהיום קמתי שעתיים מאוחר יותר מאתמול, אז זה תהליך של התעוררות מאוחרת.

אני לא אומר שאין תהליך, אולי יש, אני מניח שבאופן טבעי עם חזרתה של יובנטוס לעצמה האיטלקיות מתחזקות יותר (מן הסתם), אבל מהיומיים האלה אין שום דבר שמלמד אותנו על צמצום או הרחבת פערים.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ורג'י בוי,
    הבנת הנקרא שלך תואמת את זאת של האליל שלך במצב שכרות. תתפכח, תקרא, תבין - ואז תחזור אליי. יודע מה? עזוב. אנחנו נתקשר אלייך.

אובה - אני לא לוקח שני משחקים ומשליך אותם על המצב כולו. אני רואה את הרמה של האיטלקיות בשלושת השנים האחרונות, אני רואה איך זה מתבטא גם באירופה ואני רואה התקדמות. זה איטי, איטי מאוד אפילו - מחרחרי ריב כמו ג'ורג'י בוי ופסימיסטים נצחיים כמו ריקלמה גם יזלזלו ויצחקו עליי - זה לא משנה. אני עוקב אחרי הליגה ואני רואה התקדמות. אני רואה צבירת ניסיון (דבר שלא מבינים עד כמה שחשוב במפעל הזה) ולפיכך אני אופטימי. כשאני מסתכל על ההתנגדות שגרמניה וספרד יכולות להציע מול האנגליות, אני בכלל מתמלא גאווה. המצב לא רע כמו שעושים אותו. לדקלם 0 נציגות ברבע הגמר כל אחד יכול. האם כל אחד יכול ללכת ולנתח את המשחקים ולהצהיר שאף אחת מהאיטלקיות לא שוות מקום ברבע הגמר? מסתבר שלא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/3/09
  12. AVISEY Member

היה כל כך ברור שספאלטי מחכה לפנדלים , במקום להוציא את באפיסטה הגרוע ולהכניס את מנז , הוא פשוט חיכה לפנדלים, אה וכמובן לא שכחתי את הפנדל שלא קיבלנו , וגם את המתנה במשחק הראשון שארסנל קיבלו , השופטים האלה הם בושה לאנושות !

ריסה נתן משחק מדהים פשוט מדהים , מוטה היה מופלא , באפיסטה וטוטי היו כבוים וכבדים, וככה אי אפשר להכניס שערים , עם הרכב חסר ופצוע שיחקנו לא רע והיינו צריכים לעבור את זה , ערב עצוב לכדורגל האיטלקי ואירופי בפרט ..

וכמובן תודה , תודה על הלחימה , תודה על ההקרבה , תודה על האמונה , תודה על הכבוד ששחקני רומא והקהל המדהים הזה הביאו למועדון , הנה הלכה לה עוד עונה , אבל הרוח של הקבוצה הזו לעולם תשאר ..

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/09
  13. George Best Member

עזוב, אל תתקשר, יש לי על הראש את הליגה, צ'מפיונס, גביע אנגלי וכבר זכיתי בשלושה תארים העונה.
    תתנחם בזה שצ'לסי ירקה דם...

14. Van Persie Member

לא היה שום פנדל עליכם, אמנם נגיעה של קלישי, אבל מוטה זרק את עצמו. לגבי הפנדל באמירויות, זה פנדל של 50-50, אפשר לשרוק ואפשר לא לשרוק. בסיכום שני המשחקים 1-1 מוצדק, אבל בפנדלים זה עניין של מזל וניצחנו.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/09
  15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד הפעם הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ...

חבל שמודחים מוקדם מהצפוי...

היה תקדים אי פעם שקבוצה מודחת מליגת האלופות בלי שום הפסד????????

איך אנחנו עפים מליגת האלופות בלי שום הפסד איך??