מתסכל מוריניו? יופי, עכשיו תלמד איך מרגישות הקבוצות שמשחקות נגדך בליגה. קורות, משקופים - לא נכנס. איזה מעצבן הא? רומא לא עומדת על הרגליים. שחקנים משחקים עם שרירים מתוחים/קרועים ואלוהים יודע מה. היא חייבת להבקיע שער - דוני לא שוער של פנדלים.
מה הקשר עכשיו... דבר ראשון דיברתי על התפקוד שלו כמגן, דבר שני אף פעם לא טענתי שיש לארגנטינה מישהו יותר טוב להציע. בגלל זה גם הוא פותח, ובגלל שהוא חלש מראדונה מנסה בכל הכוח תחליפים כמו פאפא.
הקבוצה המוכשרת ביותר עברה שלב ודיי בצדק. החילופים של מוריניו היו דיי נכונים, אך אולי היה צורך לעשות אותם כבר במחצית. השער השני של יונייטד היה נהדר, שער עם הרבה מאוד סבלנות וחוכמה. אינטר יצרה יותר מצבים ממה שחשבתי שהיא מסוגלת, אבל זה גם חלק מההבדל בין האנגליות לשאר הקבוצות בצ'מפיונס-ליג: הן טובות יותר, זה נכון, אבל יש להן קצת יותר מזל. אדריאנו היה מאוד קרוב עם הקורה. מה שלא אהבתי באינטר - הבעיטות של איברהימוביץ כל פעם מחדש פגעו בזקנות ביציע, לא מתאים באלוטלי היה חלש מאוד במחצית השנייה. הקבוצה 'המיוחד' מסיימת את העונה האירופית מוקדם מהצפוי, אבל זה מה שיש. אחרי השער המצויין של ליון כבר חשבתי שיהיה קצת יותר אקשן, עוד שער מכלום ואיכשהו ברצלונה תילחץ, אבל זה לא קרה וברצלונה הבקיעה את החמישי בתוספת הזמן. בנזמה היה חלש מאוד, אבל פעולה אחת טובה הוא כן עשה היום, בפתיחת הרגליים שהביאה לגול היפה של ז'וניניו. אם ליון הייתה מנצחת בצרפת, כפי שהגיע לה, אז המשחק הזה היה הרבה יותר מרתק. אתלטיקו מדריד מודחת מוקדם מאירופה, אבל בצדק. פורטו הוכיחה עליונות ברורה בשני המשחקים. היום היא הייתה מאוד מאוד קרובה להבקיע ויותר משער אחד. לאו פראנקו הציג משחק יציב וליסאנדרו וחבריו החמיצו דיי ברשלנות. שלושה משחקים טובים ברציפות זה יותר מידי עבור אתלטיקו. אני לא אוהב את חוסר הקרדיט של ראסינו כלפי מקסי רודריגז. הוא שחקן מאוד מסוכן שיכול לבשל גול בכל רגע. הוא עדיף על סימאו. גם בדרבי הוא הוחלף מוקדם מידי, מעניין אם יש שמה משהו. ארסן וונגר פשוט מעצבן, למה אדוארדו לא פתח בהרכב ונכנס רק סמוך לסיום?; אני בטוח שהוא היה יכול להיות יותר מועיל מבנדטנר. אני מקווה שהמהירות של וולקוט, הרעננות של אדוארדו והסטייל של ואן פרסי, יארגנו לארסנל את השער שיעלה אותה לרבע הגמר. ואם לא, אז שהיא תשיג את הכרטיס בפנדלים. אולי וונגר ישתולל ויכניס גם את קרלוס ולה?; חבל שזה רחוק מהמציאות. בפטיסטה, האקס של ארסנל, החמיץ בצורה מזעזעת בסביבות הדקה ה-80, אחרי מסירה טובה של טוטי עם הגב למשחק.
למה זה מוקדם מהצפוי דור? ההסטוריה מראה שאם כבר אנחנו מועילים בטובינו לעבור את שלב הנוקאאוט הראשון, זה רק כדי שאיזה קבוצה קיקיונית או מילאן יעיפו אותנו. לא ניצחנו בנוקאאוט קבוצה שהייתה פייבוריטית על הנייר מאז שעברנו את ולנסיה ב-02/03.
קשור מאוד למה שאתה רשמת: הבאתי לך דוגמאות למגנים כל כך חסרי תועלת ברמה הזאת שכן ראית, ועוד בזמן שצפית גם בו...
פורטו שיחקה בשביל להשיג את ההעפלה והצליחה לעשות את זה, לא היה יפה במיוחד אבל זה גם משהו. לאו פראנקו הביא כמה הצלות אבל רוב המצבים היו בעיטות מרחוק שהתלבשו טוב ולא כתוצאה ממשחק טוב של פורטו. כמו שכבר אחרים ציינו פה, החילוף של מקסי היה מאוד תמוה לדעתי.
אם קולוצ'יני וכל השאר היו באמת מגנים וזה היה התפקיד שלהם, כמו של היינצה, אז הייתה לך טענה מוצדקת... אבל בסה"כ הם מוכרים בתור בלמים. חוץ מזה, זה לא היה העיקר בהודעה שלי... בטח שהיו עוד מגנים שאני לא זוכר... העיקר זה שהיינצה הוא מגן חלש.
אבל פה אתה טועה כי זה לא התפקיד שלו, כמו שאני אומר מתחילת הדיון, היינצה כמו קולוצ'יני (ובורדיסו לצורך העניין) לא מגן. והסיבה היחידה שאני ממשיך להגיב היא בגלל צורת ההתנסחות המוחלטת שלך כלפי היינצה כאיום ונורא,שפל,חסר תועלת וכו'...
ללא ספק תצוגת השוערות הכי עלובה שראיתי בפנדלים אי פעם. כמה פעמים אפשר לחזור על אותה טעות? כמה בעיטות תקבל לאמצע השער עד שתקלוט שאולי כדאי להפסיק לזנק לאותה פינה במשך 10 בעיטות..
ארסנל בעטו כל כך גרוע.. כדורים עובדים מטר ליד דוני שגם ככה לא זז והוא לא מצליח להושיט את היד... הבעיטה של וויצ'יניץ' הייתה שערורייתית.
הפנדל האחרון שעבר לו ס"מ מהרגל חירפן אותי. ווצ'יניץ' הרס בטיפשות את המומנטום הקצר שדוני יצר עם העצירה הראשונה.