אלופות: בארסה מול באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏10/3/09.

  1. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    מן הסתם לא ראיתי את כל הקריירה, ואני גם לא מעוניין לעקוב אחרי שחקן כזה, אבל ממה שראיתי ממנו בנבחרת ארגנטינה, מהשנה האחרונה במנצ'סטר ובתקופה שלו בריאל מדריד, מגן כל כך חסר תועלת שמשחק ברמה הזאת לא ראיתי הרבה זמן. היחידים שמשתווים לו הם בראון ואולגר.
     
  2. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    מוריניו, תעיף כבר את סטנקוביץ' ו-ויירה, הם פעם היו שחקנים טובים, היום הם גמורים! למה מנסיני לא משחק?

    מקווה בשביל אינטר שלא תצטער על ההחמצות האלה! פשוט לא ייאמן איך הכדורים שרקו ליד השער של ואן דר סאר. איזה מזל יש לאנגלים המעצבנים האלה.
     
  3. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    ברסה הגיעה לשיא שלה מוקדם מדי? אולי היא נכנסה למשבר ברגע הנכון... כי בדיוק ברגע האמת היא יצאה ממנו וחזרה לשחק את הכדורגל שלה.
    ועוד לא הזכרתי את תיירי הגדול.
     
  4. AVISEY Member

    הצטרף ב:
    ‏29/8/07
    הודעות:
    676
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יודע מה יש לניר לוין נגד רומא והאיטלקיות בפרט ? פנדל ברור שלא נשרק לטובתנו, והוא אומר שמוטה צלל ?!
     
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    משחק סביר של רומא. אין ספק בכלל שהיינו יותר טובים מארסנל, אבל אנחנו יכולים הרבה יותר, בעיקר אחרי החילוף ההתקפי של חואן-באפטיסטה. ברור שהסיבה לחילוף הזה היא לא כי ספאלטי חושב על התקפה אלה כי הוא לא סומך על לוריה. אנחנו חייבים לנצל את ה3 שחקנים שיש לנו בהתקפה בעזרה של מוטה, ריסה, טאדיי ופיזארו. התקפית אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מארסנל היום. לא האמנתי שלא ניצלנו את המצב שהיינו 5 רומניסטים על 3 שחקני הגנה של ארסנל. הפנדל בסוף היה מאוד גבולי. אני לא חושב שהגיע לנו פנדל, ואם כן אז זה 50-50 ושופט אחד היה שורק ככה ושופט אחר ככה. למרות זאת תצוגת נפל של השופט לדעתי, כל(!) שריקות של 50-50 הולכות לארסנל.
     
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,639
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    לא יאומן, הכל הולך הפוך...גם ברצלונה, גם יונייטד וגם רומא מובילות. אני מקווה שלפחות השנייה והשלישית תודחנה. לגבי המשחק הראשון, זה גמור.

    המשחק ביו יונייטד לאינטר התחיל כמאוד מנומנם אבל ברבע השעה האחרונה יש יותר אקשן, אינטר נכנסה למשחק ולמרות הרכב מאוד אפור, הצליחה להגיע למצבי כיבוש כמו הנגיחה למשקוף או הבעיטה החוצה של איברהימוביץ שנותן היום משחק טוב ומציל כדורים אבודים, וגם ההחמצה של סטאנקוביץ או הבעיטה הנהדרת שלו מכדור מוקפץ, אז הגיעה לאינטר קרן. אינטר החמיצה יותר מידי במחצית הזאת והיא תשלם על כך ביוקר, כי היא לא תייצר עוד הרבה מצבים טובים נגד ההגנה האדירה של יונייטד. המצ'אפ היחיד שעובד לטובתה של אינטר הוא המאבק בין באלוטלי לאושה שהחמיץ שער בטוח אחרי בעיטה עלובה, ומעניין אם האיטלקי יצליח להיות יותר יעיל ולאיים על השער. אני מבין את הרצון של מוריניו לא לספוג את השני, אבל אני מקווה שהוא לא יחכה יותר מידי עם חילוף התקפי, הייתי מכניס את אדריאנו או מאנסיני, גם פיגו מהווה אופצייה. על ויירה הייתי מוותר. וידיץ שיגע אותו בקרן, איזו תנועה של בלם ענק. יונייטד פתחה את המשחק טוב, בעיקר גיגס מצויין, אבל היא קצת הלכה אחורה ולא מובן לי למה.

    כל מאמן בעולם היה רוצה שכל שחקני ההתקפה שלו ייכבשו, כמו שקורה היום בברצלונה. כנראה שבליון לא ראו יותר מידי משחקים של הליגה הספרדית, הרי הגול של הנרי הוא גול שחוזר שבוע אחרי שבוע. בדרך-כלל טורה מבשל, הפעם זה היה מארקז. השערים של מסי ואטו היו נהדרים. מאז השער השני של ברצלונה, הצרפתים לא במשחק. ההבדל בין ברצלונה לליון, הוא שהצרפתים הובילו לפני שבועיים, שכבו על השער אבל החמיצו. ברצלונה מפרקת היום עם שואו גדול לקהל והתוצאה יכולה להיות אסטרונומית יותר ממה שיש עכשיו.

    בנוגע למשחק של אתלטיקו מדריד, אני קורא במארקה על כך שאתלטיקו שוב יכולה לחוש מקופחת - הגיע לה פנדל אחרי עבירה על סימנה פונגול. אתלטיקו נראית קצת פחות טוב לפי לוח האירועים של המארקה ופורטו לא הייתה רחוקה לכבוש. לוצ'ו גונזאלס כמעט הבקיע מואסלינה נהדרת. אצל אתלטיקו מי שאיים על השער היה הקפטן מקסי רודריגז. אני רוצה לראות את פורלהאן נכנס.
     
  7. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    אני מניח שהיום יש לכם סיבה להזדהות עם ליון,אבל מה שכתבת בכל מקרה לא משנה.
    בנזמה וז'וניניו לא מורגשים,נשטפים בקסם. :aaa21:
     
  8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נשברתי וראיתי חלק מהמחצית באולד טראפורד ודווקא התרשמתי לטובה מאינטר. הגיעה לכמה מצבים קורצים. סטנקוביץ' נשאר אותו סטנקוביץ', יכול לתת בעיטה גאונית מ-30 מטר ולהסתבך עם הפס הכי פשוט 5 מטר מול שוער. באלוטלי ואיברהימוביץ' מאוד פעילים, ועד כמה שהייתי רוצה לראות את אדריאנו נכנס, לא רואה צורך קריטי בכך בינתיים.

    ואגב, קצת מביך שבמהלך רוב המחצית שומעים דווקא את אוהדי אינטר הייתי אומר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
  9. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שוב התמקדתי במשחק של יונייטד ואינטר והתאכזבתי ממחצית של כדורגל פושר ודל ממצבים. הגול של וידיץ' נותן ליונייטד הרבה אוויר, היתרון אמנם נזיל אבל זה לא נראה שיש לאינטר משהו להציע. המערך של מוריניו לא כולל אגפים וזאת בעיה מבחינתם, העומס על זלאטן כבד מאוד ולמרות שהיה הדומיננטי מבין שחקני הנראזורי ונתן מחצית טובה יחסית קשה מאוד לתפקד שאין לו עזרה מספקת. עם המגמה אצל אינטר תמשך גם במחצית השנייה, אזיי מוריניו כמו שהוא אוהב יצטרך להתפלל לנס שאיזה כדור טועה יגיע לראש של הענק השבדי ויושיע אותו. כצופה נייטרלי אני מאוד מייחל לגול של אינטר, זה ייספק הרבה דרמה ויהיה מותח לראות את יונייטד לוחצת ללא הרף כפי שהיא יודעת.

    וואו, איזה התפוצצות של ברצלונה. אין הרבה דברים לאמר, ברצלונה קבוצה עם אופי חזק ונחוש מאוד העונה, פפ יודע להחזיר את השחקנים שלו על הרגליים ובהתאם לכך בארסה מזכירה הערב את הקבוצה של לפני המשבר של החודש וחצי האחרונים.
     
  10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה צריך נס? אינטר הגיעה ל2-3 מצבים שבהחלט יכלו להסתיים בשער. אם המגמה תימשך למחצית השנייה, זה גם עשוי להיכנס בסוף.
     
  11. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוי ואבוי....
    חיביים שער מהיר כדי לעצור את המומנטום של ליון ולסגור את המשחק סופית.

    מארקז היום על הפנים, עושה יותר מדי טעויות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/3/09
  12. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אוי אבל ראסינו, מכניס את פורלאן ומוציא את מקסי, איזה חילוף של לחץ ובלי כול מחשבה, מקסי בדיוק שחקן למשחקים האלה.
     
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אם עקבת אחריו כל כך מקרוב בנבחרת כנראה שראית את מונדיאל 06 וששמת לב למגנים טכנים ומצוינים שתורמים המון להתקפה כמו בורדיסו, קולוצ'יני, קופרה וקולוצ'יני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx שכל אחד מהם קיבל הזדמנות באגפים בעוד הגרינגו מצטיין במרכז ההגנה. או שלא שמת לב...

    בן אדם שפל ההיינצה הזה יוקפץ פאפה לנבחרת!!!
     
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    אני מת שפריירה יעזוב כבר את פורטו, מאמן כל כך חסר מעוף שזה בלתי יאומן.
     
  15. avdz7 Member

    הצטרף ב:
    ‏1/4/07
    הודעות:
    3,464
    לייקים שהתקבלו:
    436
    היה נחמד, היה נעים.. ביי מוריניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx