אלופות: בארסה מול באיירן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏10/3/09.

1. בועז Member

השאלה היא איזה מנצ'סטר יונייטד נראה היום. עם כמה שמוריניו מדבר הרבה ומוכר סיפורים לתקשורת, זה תלוי רק בקבוצה אחת והיא לבושה אדום.
    אחרי שהוא אמר שהשער של אדריאנו בדרבי היה שער חוקי, אני לא מאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה.

אם מנצ'סטר יונייטד תבוא היום בדיוק כמו שליברפול באה מול ריאל , תשב להם על השער מהפתיחה ועד הסוף, אני לא חושב שלאינטר יהיו כלים התקפיים להתמודד עם זה, ובכל מקרה, לפרגוסון אסור לתת לאינטר לשלוט בכדור. כל פעם שאינטר מגיעה לאיזור מרכז השדה, שני אדומים כבר צריכים לעוט על השחקן, להיות דומיננטים ואסרטיביים, חייבים להמשיך את היכולת שלהם ולתרגם אותה לשערים.

2. REAL MADRID Member

עשית לי את היום עם המשפט הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

:aaarofl: :aaarofl:

3. yonmu Member

ומה יש במנצ'סטר? סרבי (מה מדברים שם?!), אנגלי, צרפתי, ופורטוגזי-ברזילאי\אנגלי.

הבעיה בהגנה של ריאל מתחילה לדעתי עם הקישור האחורי. אני דווקא מחזיק מאוד מדיארה ואתמול ציפיתי שהוא ישמור את ג'רארד אישית, אבל משום מה ראמוס כנראה לא אמר לו לעשות את זה. חוץ מזה שלצידו מטייל קשר שגם אם ישחק בבילבאו אני אגיד שהוא לא מתאים לרמות האלה.
    מלבד זה, כמובן, פפה, קנאבארו, ביינצה, וראמוס פשוט לא כל כך טובים...

4. xavi6 Member

אתה צוחק? במצבך הנוכחי?

ריקלמה 2, זה שהיינצה שחקן בכושר איום ונורא-לא תראה אותי מתווכח על זה. אבל מפה ועד לעשות אותו לשחקן שטעה במקצוע, וכאדם שפל, זה כבר בולשיט שידידך עמי מומחה בו.

היינצה אוברייטד, סבבה. קנבארו וראמוס? מה נסגר איתכם חבר'ה? אחד אלוף אירופה, אחד אלוף עולם. אחד אפשר להגיד ששחקנים כאלה אוברייטד רק בגלל משחק אחד\עונה אחת? מדהים איך במשך שנים אתה יוצר סביבך דעה מסוימת, ותוך עונה אחת הכל נהרס וכבר חותמים עליך תווית של אוברייטד. ההמגן הכי טוב בעולם זה ראמוס, ואני בתור אוהד ברסה אומר את זה. הוא בניגוד למגנים אחרים יודע לשלב בצורה מושלמת את העבודה ההגנתית וההתקפית. קנבארו אולי הזדקן, אבל אוברייטד? כל הערכה עליו היא מוצדקת לחלוטין. זה כמו שאני אגיד עכשיו על רונלדו (הברזילאי) שהוא אוברייטד. הם ירדו בכושר ועלו בגיל, זה לא אומר שהערכה אליהם היא לאמ וצדקת. הם הרוויחו את הערכה הזאת ביושר.

5. REAL MADRID Member

את כל הבכי, הדמעות, הקללות והטענות לאנטישמיות מציתי אחרי השער של יוסי בניון בברנבאו. המשחק אתמול היה סתם מביך, עצוב, משפיל, מזעזע.. אל תקח לי את הדבר האחרון שנשאר לי - לצחוק, גם זה כמעט בלי אפשרי כשאני חושב על הפרצוף של קסיאס והדמעות מתחילות לרדת..

6. Sergio Ramos Member

החלק האחורי נראה זוועה, לא ברור מה קרה לפפה וקאנברו, דווקא הצמד שמשלים אחד את השני בצורה יוצאת דופן עשה שגיאות ללא סוף. שלושים דקות לקח לקישור להעביר כדור אחד מהגנה להתקפה, אבל זאת התוצאה של הדאבל פייבוט האומלל של חואנדה ראמוס. אני לא מבין מדוע סניידר, יחיד הסגולה על כר הדשא אשר ביכולתו לנהל משחק ברמה נורמלית, לא הגיע לקחת את הכדורים מהחצי. ייתכן שזו הוראה ברורה של ראמוס, מה שהתברר כעוד טעות איומה. בהתאם לזאת רוב המשחק שלנו התנהל בכדורים ארוכים וחפוזים להיגוואין וראול שמה לעשות, לא יכולים להתמודד במאבק הפיזי עם צמד העמודים במרכז ההגנה של ליברפול.

התמונה שאני אזכור הכי טוב מאמש זה את ראול מנסה להיכנס בחוסר אונים בין סקרטל וקראגר. הלב כאב לי יותר מכל עליו. מזה 5 עונות שאני עוקב אחרי משחקיה הקבוצה במפעל, ולצערי עדיין לא זכיתי לראותה מדלגת שלב, אך הפעם אתנחם בכך שההדחה הזו הייתה צפוייה מראש והציפיות לא היו בשמיים מפאת הרזומה הדל של השנים האחרונות, אם כי לקבל 4 חתיכות לרשת של קסיאס, זה לבטח לא היה צפוי ומבהיל. שיחקנו לידי מכונה משומנת, השחקנים קיבלו פיק ברכיים של ממש וביחד עם חואנדה והטעיות, הכל הצתלב לרביעייה שעבורי מהווה את הקש האחרון של ההדחות מהצ'מפיונס ליג. הכתובת אכן הייתה חרוטה על הקיר, ואנחנו משלמים ביוקר על הטעויות שנעשו בהנהלה בשנים האחרונות ובייחוד בקיץ האחרון. ראמוס לא נקי מאשמה, הטעויות שלו ללא ספק העצימו את הביזיון של אתמול, אולם בהסתכלות כללית על המעודון והתנהלותו בשנים האחרונות, כל אוהד שפוי אמור לדעת שהבעיה היא שורשית, ועד שאותו השורש לא ייקבל את הטיפול הנדרש לו, ריאל מדריד תמשיך במסורת ותהיה מעדן גן עדן עבור יריבות מהקליבר של ליברפול.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/05_02/MilanLpoolInzaghi2_468x295.Xxx

החלק הטוב בהדחתה של ריאל מבחינתי יגיע בעונה הבאה שסופר פיפו יעבור או יגדיל את יתרונו במלכות השערים של אירופה. :aaa021:

8. Mr.Eko Member

אני לא מאמין שלאנשים יש עוד תלונות על השופט שכביכול היה נגד ריאל,גם בלי השופט ליברפול עשתה מריאל צחוק אחד גדול וזאת הייתה שאלה של זמן עד שהראשון והשני יגיעו לפי איך שהתפתחו העניינים במשחק. לרוב השחקנים של ריאל פשוט קפאו הביצים... רק קסיאס שהיה ענק,סניידר וראול שעוד ניסו לעשות משהו תפקדו. השאר? לא שווה לדבר בכלל. המשחק הזה היה פשוט לא כוחות,ההבדלים היו כה גדולים בין אלופת ספרד לבין ליברפול שסיימה במקום השלישי או הרביעי בעונה הקודמת בליגה האנגלית וזה היה פשוט מביך. זה ידוע שהאנגלית חזקה מהספרדית אבל שההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים? ...

באיירן פשוט התעללה בספורטינג,לא יאומן.....

9. JR-Riquelme Member

היינצה כבר כל הקריירה שלו נמצא בכושר איום ונורא.
    אף פעם לא טענתי שהוא מגן סביר. בחיים לא. אני זוכר גם איך בתחילת העונה התווכחתי עם חלק מהמשתמשים בספרדי על זה שהיינצה הוא מגן שלא מתאים לריאל מדריד. אני לא מבין במה הוא טוב. כולה נלחם ושורט. אני אף פעם לא ראיתי אותו עושה פעולה חיובית בהתקפה שמשפיעה בדרך זו או אחרת חוץ מכמה שערים שהוא נותן בראש או בערבוביות.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

היתה מסיבת עיתונאים בא אבל דיבר על חשיבות המשחק למועדון וסימאו גם הוסיף דברים שהוא שמח לשחק בדרגאו ועל קבלת הפנים שמחקה לו כשחקן בנפיקה לשעבר...

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הרכבים ליונייטד-אינטר:

ואן דר סאר, אושיי, פרדיננד, וידיץ', אברה, רונאלדו, קאריק, סקולס, גיגס, רוני, ברבאטוב.

ז'וליו סזאר, קורדובה, זאנטי, מייקון, סמואל, סנטון, ויירה, קמביאסו, סטנקוביץ', איברהימוביץ', באלוטלי.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מניח שראית את כל הקריירה שלו לא? בלי לפקפק בך זה נראה לי קצת תמוה שלאחד כמו היינצה, שפרץ כ"כ מאוחר ולא היה מוכר אפילו בארגנטינה יש מעריץ כ"כ צמוד, אם באמת עקבת אחריו לאורך כל הקריירה שלו אני מצדיע לך.

תיאור מדויק של רוב הבלמים בעולם.

מצחיק שאני זה שמגן פה על אחד השחקנים שאני דווקא לא אוהב בסלקסיון.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סמואל גם ככה לא בכושר ואם בנוסף הוא לא כשיר התקפת מנצ'סטר יכולה לחגוג עליו, לפחות מוריניו פותח עם שני חלוצים בניגוד לשמועות במקומות מסוימים.

14. riquelme1 Member

פורלאן בספסל, אני מקווה מאוד בשביל רסינו שזה פציעה או משו, כי אי אפשר להבין החלטה כזאת, פורלאן השחקן הטוב ביותר של אתלטיקו בשבועות האחרוניים, ונמצא בתקופה הכי טובה בקרירה שלו.

סינמה פונגול במקומו, אחד שאפשר לסמוך עליו, אבל עדיין הימור.

15. Raulito Madridista

חיטטתי במארקה ובאמת שלא דווח שם על שום פציעה. ההיפך, רשום שם שראסינו עושה מהלך מפתיע. פורלהאן היה פנטסטי בשני המשחקים האחרונים של אתלטיקו ומדובר במהלך לא מובן, אולי בהמשך נדע בידיוק מה קרה שם. קשה לי להאמין שמדובר במנוחה. מה שכן, סימנה פונגול מסוכן גם הוא.

ההרכב של יונייטד נהדר, הרכב סופר-התקפי שצפוי לשחק כדורגל טוב מאוד, גם מול קבוצה קשוחה וחזקה כמו אינטר. סוף סוף מאמן שלא חושש להפסיד או לספוג ורוצה לנצח ולהבקיע בכל מחיר. גיגס הרי לא עושה הגנה ברמה של קשר אחורי למרות שהוא מכפה על כך בחוכמה ובניידות, וההרכב הזה דוגמה ל4-1-3-2. ומהצד השני, אני מקווה שנראה משחק טוב מסמואל, זה לא רעיון טוב לפתוח איתו אם הוא לא כשיר במאת האחוזים. פטריק ווירה חוזר לאולד-טראפורד מול הקבוצה שמתעבת אותו. מעניין אם הוא ימשיך את הכושר הטוב שלו יחסית מהמשחקים האחרונים. באלוטלי אמור להוריד מהעומס על זלאטן בחלק ההתקפי.
    אני רק רואה את מוריניו עושה גליץ' באולד-טראפורד במשחק הדרמטי לפני חמש שנים ואני מחייך. אני בעד אינטר היום.

בהרכב של ברצלונה אין שום הפתעות. פויול ואבידאל לא בסגל בגלל פציעה כמובן ואותם יחליפו פיקה וסילביניו.
    ברצלונה: וואלדז; אלבס, פיקה, מארקז, סילביניו; טורה, צ'אבי, אינייסטה; מסי, הנרי ואטו
    לכל אלו שמאחלים בהצלחה רבה לליון, כמוני למשל, אנחנו יכולים להיות רגועים. בנזמנה פותח בהרכב. גם ז'וניניו.

נערך לאחרונה ב: ‏12/3/09