אלופות: בארסה, ליון, אינטר, ריאל וארסנל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏6/3/07.

1. KirkH Member

לא יודע לגבי השאר, צ'לסי - פורטו היה משחק נחמד מאוד. כמו במשחק הראשון השער המוקדם של הפורטוגלים פתח לגמרי את המשחק כשמוריניו מגיב בהפסקה עם חילוף התקפי (אובי מיקל במקום מקה). פורטו לא הצליחו לעשות יותר מדי במחצית השנייה ובשלב מסויים היה נראה שהם מעדיפים בונקר עם מתפרצות בדרך להארכה אבל הם נשברו מוקדם מדי אחרי לחץ ממושך של צ'לסי...

בכל מקרה, ממתי יש משחקים טובים בליגת האלופות?

2. Nevermore Member

אחח, איזה כיף שלא נשמע על בארסה בכל חור עד סוף העונה :aaa021:
    רק שלא ימצאו להם קבוצה מועדפת אחרת.

אגב, תענוג לראות משחק של בארסה בלי ארבל המחבל. רמי וייץ היה נחמד מאוד, ממש שינוי מרענן.

3. The-Gunner Member

אז בעצם אתה מתרץ את היכולת החלשה ואת אי הופעתה של "אינטר החזקה" בפציעות. משום מה, כל שנה, תמיד אינטר מגיעה לאותו מצב. ולא נראה לי שאלו הפציעות. זו לא חכמה לנצח את קטאניה, החכמה היא לנצח במאני טיים, וזה, אינטר לא יכולה. ובבקשה, אל תאמר פציעות.

אז אינטר צריכה לעלות?

אני הולך לישון, צריך להתכונן מנטלית למחר (שהוא בעצם היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ).

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם רוב הדברים שאתה אומר וחושב שחילוקי הדעות שלנו באים בגלל נקודת מבט שונה על הסיבה לתירוץ הזה של הפציעות. פציעות הן אכן חלק מהמשחק ורמה של קבוצה מתבטאת גם ברמת הספסל שלה וברמה התלות שלה בשחקנים מובילים, אתה צודק בקטע הזה. מה שאני טוען (ומפנה את הטענות בעיקר לחלב) זה שלגיטימי לתרץ את ההדחה בפציעות כשמדובר בהשוואה בין ההצלחה של אינטר בליגה לעומת הכישלון באירופה.

5. riquelme1 Member

אינטר, ולנסיה הית היום בלי השחקן הכי חשוב שלה- אלבלדה. אין לך שום תירוץ.

6. Jose Mourinho Member

לא מתרץ, נותן סיבות. יחי ההבדל הקטן.

אני מדבר על העונה הנוכחית ועל אינטר הנוכחית. אם אתה רוצה לדון על שנים עברו, תחפש את הדיונים במעמקי הפורום העולמי, תקפיץ ואני אדסקס איתך בשמחה.

אלבלדה? ויירה, קמביאסו, אדריאנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/07
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי אתה יכול גם לדעת מה הוביל לתקרית ומי התחיל את הסיפור מתקציר של 20 שניות שראית בערוץ הספורט?
    חבל שמגיעים למצב שאוהד מילאן צריך להגן על אינטר, אבל יש פה פשוט יותר מדי תגובות של אנשים שרואים את מה שנוח להם לראות.

8. Gravesen Member

ומה שחשוב עכשיו זה מי יהיה התותח שישיג לנו וידאו מיוטיוב או מקור אחר עם המכות בחדרי ההלבשה?

9. SkiMan Member

כנראה שכשזה לא זה, אז זה לא זה. מתחילת השנה היה רשום על העונה המבורדקת הזאת שמשהו לא טוב יקרה. האמנו, האמנתי שזה אפשרי אבל יש גבול גם לניסים כי כשהקבוצה לא רוצה אז כלום לא ייצא.

אני אתחיל מרייקארד. זה לא חדש שהמאמן הזה יכול לשגע אותך ואז בכמה משחקים אתה שוכח את זה וחוזר חלילה. אני משתדל להעביר עליו כמה שפחות ביקורת אבל היום זה בלתי נמנע. מגיעות לרייקארד כל המחמאות על האומץ המדהים שהראה כשפתח עם 3-4-3. עם זאת, זה לא אומר שהוא פטור מהלסתכל על מה שהולך במגרש. ליברפול קרעה לנו את הצורה במשך החצי שעה הראשונה ורייקארד היה צריך להבחין בכך כבר תוך רבע שעה שהמערך לא עובד ולחזור ל4-3-3. התעקשות על המערך לא תיתן כלום כל עוד הוא לא מניב כלום גם בצד ההתקפי. הטעות השניה של רייקארד וקריטית לא פחות היא כמובן ההחלפה בין רונאלדיניו לאטו שניטרלה את שניהם. בתוך רבע שעה היה צריך גם להבין רייקארד שגם זה לא הולך ולהחזיר את השניים לעמדות שלפחות בהן הם יודעים מה מוטל עליהם, גם אם השמירה קצת תקשה עליהם שם. בוריס אמר שלא להעלות את השלישייה במשחק הזה תהיה הטעות הקשה ביותר של רייקארד ב-3 שנים האחרונות. ובכן, אני חושב שההחלפה הזאת בין רונאלדיניו לאטו קשה לא פחות, וביזבזה לנו מחצית שלמה וחיסלה את הסיכויים לנס. רייקארד אמנם קרא יפה את ההוצאה של בלאמי, אבל איפה היתה קריאת המשחק הזאת במחצית הראשונה כשנדרסנו? שוב פעם פרנקי קופא, בפעם המי-יודע-כמה העונה. מאכזב מאד ההולנדי השנה ואין ספק שבניטז עשה לו שיעור בכדורגל בשני המפגשים הללו.

אם לדבר בכלליות על הקבוצה עצמה הדבר שאיכזב אותי הכי הרבה היה החוסר חשק שפשוט נטף מהם במחצית הראשונה. שום תנועה בקישור, שום תנועה בהתקפה. הכל היה קפוא וצפוי שעשה את העבודה מאד קלה לסקאוזרים. אין ספק שלרייקארד יש חלק גדול גם כאן כי זה עניין מאד מנטלי. מעבר לכך, הכדורגל של הקבוצה היה זוועה למרות שיפור קל במחצית השניה. כנראה שכדורגל טוב זה מחזה נדיר בברצלונה של השנה.

אולגר נמאס עלי החל ממשחק זה. שנתיים מחלנו לו על מיליונים של שטויות, השנה חשבנו שאולי רייקארד קצת נגמל מהדבר הזה אבל זה חוזר ובגדול ועוד באנפילד. מצטער, אבל מדובר פשוט בשחקן הגנה טיפש. אין בו טיפה של חוכמת משחק, הוא נמצא בפאניקה מוחלטת בכל משחק חוץ שהוא ובנוסף לכך הוא בעל נתונים חלשים לשחקן הגנה. עם כל הסימפטיה להיותו קטלוני ולאומן גדול שלא מפחד להביע את דעותיו הלאומניות-קטאלוניות, אני לא מעוניין לראות אותו משחק יותר בברצלונה. גם מארקס של עונת 06\07 נמאס אם כי לא בצורה קיצונית כמו אולגר. לפני כחודשיים צפיתי את זה שלא נחזה העונה בעילוי של שנה שעברה וכל משחק אנחנו רואים זאת מחדש. אינייסטה במשחק חלש נורא, צ'אבי היה הטוב ביותר בקישור. דקו עם כ"כ הרבה שטויות ומסירות גרועות. כל השלישייה הקידמית – נאדה.

האוזניים שלי עדיין מצלצלות משגיא כהן ומהקהל של ליברפול. נתן שיעור לקהלים באירופה ללא ספק.

הלילה אוהדי בארסה הולכים לישון עצובים מאד, אבל יהיה טוב. אנחנו עדיין במצב טוב לאליפות וצריך להתרומם במהירות לקראת הסופר קלאסיקו. אבל בכל זאת: שהעונה המחורבנת הזאת תעבור כבר!

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  10. צ'וצ'ו קמביאסו Member

יום עצוב סה"כ לכדורגל ולכדורסל, קשה להצליח גם בליגה וגם באירופה, היום ראינו שלאינטר הלך קשה כי הקישור לא יצר מספיק מצבים זה בעיה חמורה לשחק עם קישור של בורדיסו דאקור מאקסוול וסטנקוביץ ככה חסר מחץ. אבל ברכות לליברפול שאמרתי לאוהדי ברצלונה שיפסיקו להתלהב עם היופי שלהם כי ליברפול קבוצה הרבה יותר לוחמת מהם, למרות שחשבתי שברצלונה יעברו, אבל הם חשבו שהם הולכים להביס אותם באנפילד את ליברפול והם קבוצה בונקר, מה שלא נכון, זה שוב הוכח ואין לי שום כוונה אפילו להתווכח עם האנגלים שמבחינת תוצאות באירופה הם הכי טובים, תראו כמה קבוצות אנגליות יהיו ברבע גמר, הכי הרבה, כל הכבוד לליגה שלהם, למרות שקצת קשה לחובבי איטליה לפרגן לפעמים, קרדיט גדולה לרומא שעשתה את מה שידעתי שתעשה בניגוד לרבים בליון באמת כל הכבוד, קבוצה התקפית נהדרת עם כל כך הרבה כשרון שמתבטא בשתי שחקנים טוטי ומנסיני הגדולים,

11. Gaudi Member

זאת גם לא הייתה ולנסיה ההכי חזקה בצמד המשחקים האלה.
    אלבלדה לא היה ובראחה נפצע. להגיד שלאינטר לא היה היום קישור אחורי זה די דבילי כשהם שיחקו מול מרצ'נה והוגו ויאנה. שלא נדבר על זה שמתחילת העונה אנחנו משחקים בלי מגן שמאלי.

12. riquelme1 Member

אין לי פה את הסטיסטיקה של ולנסיה עם ובלי אלבלדה, אבל בלי אלבלדה מתוך 11 משחקים היא ניצחה 2, עם היא ניצחה 9, יחי ההבדל הקטן. דבר שני, ולנסיה שיחקה בלי בארחה כל המשחק, כך שבלי בארחה&אלבלדה הצמד חמד שהוביל את ולנסיה ל2 אליפויות ספרד, גביע אופ''א ושתי גמרי ליגת האלופות, זה מתאזן לעומת קמביאסו ויירה ואדריאנו עם היתרון בחסרונות לאינטר, לאינטר אין תירוץ.

13. Jose Mourinho Member

ד"א, אתם יודעים שפחות כדור אחד(מתוך 2) שולנסיה חילצה מקו השער וכולם פה היו מדברים אחרת. רק להראות לכם את ההבדל הקטן שבגללו הייתם יכולים עכשיו להציג דעה אחרת לגמרי.
    כאילו אם למשל אז'אלה לא היה מחלץ מהקו את הנגיחה של מטראצי, פתאום ה"בלוף" של אינטר לא היה מתגלה. תעשו לי טובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/07
  14. Gooner Member

התקציר היה לא משהו אז אין לי מושג,אבל זה לא נראה כאילו שהיה בליץ מטורף על השער (וחבל...כולה היה צריך לבעוט למסגרת,מסתבר).
    ואיזה שקוף זה שאתה תענה דווקא על זה,דווקא היו כמה משחקים טובים השנה בליגת האלופות,לברקוזן נגד טוטנהאם למשל...
    אה
    זה אופא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

15. Gooner Member

אם ואם ואם ואם....אם יובנטוס הייתה עדיין בליגה ואם לא היו מורידים למילאן נקודות אז הייתם אלופה ראויה (שנתיים ברצף!!!וואוווווווווהווווווווווו!!!)