אני לא מתכוון להתערב בויכוח שלכם, אבל אני חושב שזה לא לעניין להתחיל לתרץ את ההדחה, ובמיוחד לתרץ אותה בגלל פציעות. פציעות קורות, בכל קבוצה, אצל אחת יותר (אהמ, אהמ.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), ואצל אחת פחות. כל אחד יכול להגיד שקבוצה X הפסידה, בגלל ששחקן Y היה חסר. אבל אתה יודע שזה בסופו של דבר שטויות, הקבוצה הפסידה, ולא אותו שחקן חסר. אתה יודע שזה שטויות לומר שהקבוצה הודחה בגלל שויירה, קמביאסו ואדריאנו היו חסרים. אז מה עשו זלאטן ושות'? הקבוצה הטובה ניצחה, נקודה.
אני לא מתרץ כלום. אני רק אומר שהיעדרות של 3 שחקני מפתח פוגעת משמעותית בסיכויים לעבור שלב, ולכן נתתי כדוגמה 3 שחקני מפתח משמעותיים של ארסנל ו3 שחקני מפתח משמעותיים של מילאן. אהה, תגיד גם שולנסיה הייתה טובה מאינטר בשני המפגשים?! הקבוצה עם ניצול המצבים היותר גבוה עלתה.
ההגדרה "טובה" מתבטאת גם ביעילות. הקבוצה ששיחקה יותר טוב, שהצליחה לשחק בחוכמה ולכבוש מתי שצריך - עלתה. לא צריך יותר מזה. ובאמת זה לא לעניין לתרץ הדחות/הפסדים בפציעות. פציעות הן חלק מהכדורגל, זה לא מוסיף לכבוד של אף אחד לומר שהקבוצה הפסידה בגלל ש-X לא שיחק.
ע"פ מה? שכחת להוסיף את המילה "לדעתי". אבל לא אמרתי בגלל. אמרתי שזה פגע מאוד באינטר ולכן ככל הנראה לא ראינו את אינטר האמיתית בהרכב מלא מול ולנסיה.
זה לגיטימי מאוד לתרץ את ההדחה בפציעות. התגובות פה מדברות על הקלות שבה אינטר ניצחה את הקבוצות בסרייה אה לעומת זה שהיא לא עברה את ולנסיה. אבל, וזה אבל גדול - אינטר ניצחה את כל האיטלקיות כשהיא שיחקה בהרכב מלא (מר חלב, את כל 5 הקבוצות הראשונות באיטליה אינטר ניצחה וכפי שאתה יכול להבין מהתוצאה של רומא-ליון, נגרים הם לא) ומול ולנסיה שיחקה בלי 3 שחקני הרכב ובעצם בלי מרכז שדה. ולא, הקבוצה היותר טובה לא ניצחה. במשחק הראשון אינטר שלטה והייתה צריכה להבקיע לפחות 4 שערים והגומלין היה די שקול. אינטר קבוצה מעולה, אבל לוזרית... זה לא מה שיהפוך את הקבוצות האיטלקיות לקבוצות נגרים. יש לא מעט טענות שאפשר להעלות בנוגע לאיכויות של הליגה האיטלקית במתכונת הנוכחית שלה, אבל לתרץ את זה בכך שאינטר הודחה מול ולנסיה זה די פתטי וקטנוני לדעתי.
ברצלונה סתם שוטטו עם הכדור, ליברפול, בעיקר במחצית הראשונה היו מסוכנים מאוד, שרק אלילת המזל יודעת למה זה נגמר 1-0 להם ולא 5-1 לנו. בכל מקרה, *** על כולםםםםםםםםםםםם אנחנו ברבע במקום אלופת אירופה!!!!!!! היינו כחולמים? לא. כולם לא ספרו אותנו, ואנחנו גרמנו לכולם לאכול את הכובע!!!!!! :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse: :aaarse:
אינטר היא הפספוס הכי גדול של העונה. (למרות החסרון של מגרש ביתי מלא במשחק הראשון, והיעדרותם של ויירה וקמביאסו). הקבוצה עם הסגל הכי חזק ועמוק עפה בשלב כ"כ מוקדם. כמה חבל. שאפו ענק לרומא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx שהעיפה את ליון האוברייטדית. (הלוזריות של הוייה כנראה השפיעה עליהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ). והכי חשוב, תודה רבה לך ליברפול!!!
מר וויגאן, בקשר לעניין של האיכות של הליגה האיטלקית תפנה לאבו (מיסטר חלב). אני התייחסתי לעניין שמר אינטר מתרץ את ההדחה בפציעות של כמה משחקני הקבוצה. פציעות הן לגיטימיות, קורות, יכולות ופוגעות, אבל יש גבול מכאן ועד לקבוע שזו הסיבה להדחה. ארסנל סובלת נון סטופ מפציעות, אבל אף אחד לא מתרץ הפסד בכך שהנרי וססק היו חסרים. בסופו של דבר הקבוצה משחקת, לא ויירה וקמביאסו, אתה לא יכול לתלות את כל האשמה בפציעות שלהם. חלק קטן יש, אבל בסופו של דבר הקבוצה הפסידה, ובצדק. תרצה או לא תרצה. אינטר כנראה לא מספיק טובה כדי לעלות לשלב הבא, לא יודעת להבקיע ולנצל הזדמנויות, נאיבית, חסרת מחץ במאני טיים. וכאן אין שום קשר לפציעות. איפה היא הייתה לפני מוג'י?
ראיתי את התקצירים בגלל שלא ישנתי מאז יום חמישי בלילה,אבל זה נראה שחוץ מהמשחק של ישראלונה FC (באסה!!באסה!!באסססססססססה!!!!) נגד ליברפול,היו משחקים מזעזעים,תמיד כיף לראות את ההתפרעויות הקבועות של אינטר אחרי שהם עפים,דווקא אני לא מתאכזב או נגעל מגילוי האלימות הזה,אפשר לראות משהו על התשוקה של השחקנים שכמו שבר-און אמר,הם בסך הכל ילדים קטנים בסופו של דבר,שזה המשמעות של הכדורגל כנראה,לשחק בשביל הכיף,וכשלא הולך...להתחיל מכותhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. נחמד לראות גם את יעקובי אוכל את הכובע על ליון שלא פוגעת כמה חודשים,דרך אגב יעקובי הוא הלוזר היחיד שאחרי שנתיים של נצחונות הירואים בליגת האליפות ובליגה הצרפתית כנראה שהוייה הוא עדיין "לוזר!",איזה קל להנחית סטיגמות מעפנות כאלה כל פעם שמתלבש לך משהו על הרגל.
עזוב אותך, הרי להם פציעות... בלי הרכב מלא אי אפשר לעלות שלב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx השער של מנסיני - מדהים,מדהים,מדהים! אבל האמת שההגנה של ליון פשוט יצאה מגוחכת היום.. אני לא נוהג לצפות במשחקים שלהם בצרפת, אבל לספוג שני שערים משני מצבים עם שמירה כה לקויה על טוטי ועל הריקוד שעשה מנסיני(שוב,מדהים!)... חבל בשביל קבוצה כה איכותית, אבל כמו שאמרתי, קבוצה שלא מסוגלת לשמור על הכוכב של הקבוצה היריבה בשלבים כאלו, לא מגיע לה לעלות.
לאינטר אין מזל במפעל הזה זה שוב שערי חוץ אבל יש לנו אליפות לקחת אז שקט לכם, ועל תתרצו כל הזמן אתם ממש בכיינים זה מה שאתם, שמילאן לקחה אליפות ב-2004 גם אז לא היתה ליגה אינטר ויובה היו בזבל של עונה, ורק רומא דגדגה קצת והיתה במינוס 11 ממילאן בסוף העונה, אז די כבר לתרץ שאין תחרות, זה לא ממש מעניין אותי, גם ברצלונה בחוץ אז מה, פשוט זה הכדורגל, אין לנו מזל נגד ספרדיות כי אנחנו תמיד סופגים גול חוץ בבית, סה"כ לא קרה שום דבר כי רק קבוצה אחת זוכה בגביע, ורוב הסכויים תמיד שרק אחת תזכה והשאר השארו בלי כלום.
כמה שאני שמח שהלוזרים האלה עפו, כמה פרובוקטורים בקבוצה אחת, אלוהים ישמור. אני מאד מקווה שאופ"א תיתן להם עונש מאד כבד, בשביל להרתיע לפחות קצת את הבריונים האלה.
בפעם השלישית, אני לא מתרץ כלום. אמרתי בסה"כ שאינטר ששיחקה מול ולנסיה בצמד המפגשים היא לא האינטר החזקה ביותר עקב פציעות ולכן לא נכון ולא צודק לדעתי למדוד את האיכות שלה ע"פ המשחקים הללו. וזה לא "כמה משחקני הקבוצה", אלה פטריק ויירה, אסטבן קמביאסו ואדריאנו(וגם גרוסו במשחק הראשון). אינטר לא עברה שלב כי היא לא ניצלה כראוי את המצבים הטובים שאליהם היא הגיעה, וולנסיה כן. נקודה. המשפט הזה לא נכון רק בגלל המילה "בצדק". צדק זה הדבר האחרון שהיה במפגש שמינית הגמר הזה.