אלופות: בארסה, ליון, אינטר, ריאל וארסנל בחוץ

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 6, 2007.

1. משוגע בירוק Member

אסון שאין כדוגמתו מבחינתי... מבין כל ה-8 קבוצות יש רק 2 שאני מסמפט ולא שונא שנאת מוות ואלה מנצ'סטר יונייטד ורומא... ציפיתי שייפגשו בגמר או בחצי אבל כבר עכשיו אחת עפה... זה אמור להיות צמד משחקים ענק ומקווה שממנו תצא גם מחזיקת הגביע...

2. Ampelmann Member

English teams kept apart. זו היתה הכותרת השמחה של הסקאיי ספורטס. למה שמחה? כי כולנו שונאים לראות משחקים חד-ארציים באלופות וכי האנגלים בונים על עליה משולשת לחצי גמר ועל אפשרות לגמר כל-אנגלי, שיהיה השני בלבד בהיסטוריה של המפעל (קדם לו רק הגמר בין ריאל לולנסיה בעונת 2000).
    איך שההגרלה הזו נראית, אפשר בהחלט להבין אותם. ליברפול זכתה לאינדהובן ומבטיחה לנו שיעמומון של 180 דקות (לפחות). אגב ליברפול, בתור אחד משונאי בניטז, אפילו אני חייב לציין שהקבוצה השתפרה. עדיין אין טעם לצפות לשחזור ימי הוייה העליזים, אבל שום דבר משנות האנטי-כדורגל המובהק והמבחיל של לפא לא נתן אותותיו בדואו נגד ברצלונה. מצד שני, באמת שזה רחוק מלהזכיר את הבלסטינגס של ליברפול בימים של פאולר, מקמנמנמנמנמן וסטן קולימור...

צ'לסי וולנסיה, לדעתי המשחק המרכזי של המחזור, לא אמור להיות יותר התקפי ורק מנצ'סטר יונייטד עתידה לתת משהו קצת שונה מול רומא. מה שמשאיר לנו את המשחק הרביעי- מילאן נגד באיירן. שטולצה שכמוני, אני לא בטוח שדווקא באיירן היא הקבוצה שאני רוצה לראות עם הגביע (למרות שאני מעדיף אותה על מילאן, ליברפול, רומא וולנסיה), אבל עם קאדר שמאוכלס בידי שחקנים כמו פיליפ לאהם, לוקאס פודולסקי, באסטיאן שוויינשטייגר והמאמן האגדי היצפלד, נראה לי שלבווארים מגיע יותר מכולם לתת לנו להנות מכדורגל. מילאן של העונה חלשה משנה שעברה (אבל נמצאת בהתחזקות משמעותית לאחרונה) והבווארים, שגם הם רק התחילו להתחבר, הם אולי הקבוצה שיהיה הכי מעניין להפגיש איתה. נקמה? הרשימה של קבוצה שבאיירן מחפשת לנקום בהן ארוכה מדי כדי להתייחס אליה, אבל התחלנו בריאל וממשיכים כנראה במנצ'סטר, אז למה לא?

3. M_T_A Member

גם ב2003 היה גמר איטלקי בין יובנטוס למילאן..

Last edited: Mar 9, 2007
  4. FelaKaT Member

אוהד יובה שמסמפט את מנצ'טסר וגם את רומא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אה?
    http://www.upyarkilt.com/ACMilanwinnerstrophy03.Xxx

בכל מקרה, רומא קיבלה הגרלה מאוד קשה, במיוחד בגלל שהמגנים שלהם חלשים ורונאלדו עתיד לחגוג על טונטאו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

5. Giallorossi Member

הגרלה מצוינת.

שלושה מתוך ארבעת המשחקים הם משחקים מרתקים שיהיה כיף לראות, חוץ מליברפול-איינדהובן.

הגרלה סבירה לרומא.
    אבל ברור שאין הגרלות קלות בשלבים האלה.

כל עוד רומא לא תספוג בבית במשחק הראשון אני חושב שיש סיכוי טוב לעלייה.

נקווה לטוב..

ד"א, למה לעזאזל צריך 71841956 אנשים כדי לעשות הגרלה אחת מסכנה?

6. Bensh Member

ליברפול-איינדהובן זה הדבר הכי מגעיל שיכל לצאת מההגרלה הזאת

7. SeRgInHo Member

שימו לב על ההודעה של ארז (הרצליה עד המוות) מלפני ארבעה חודשים.
    רק לי יש את ההרגשה שפ.ס.ו תלך עד הסוף? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

8. משוגע בירוק Member

יאפ... כל עוד יובנטוס לא בעניינים כל דבר עדיף על מילאן/צ'לסי/ליברפול (בעעעע)/באיירן.... אני לא מתייחס להסטוריה הארוכה של המשחקים עם רומא ומאן יו, אבל כשנעלה חזרה לסריה אה ולליגת האלופות ב"ה אני בטח אזכר בזה... בכל אופן כרגע - אני בעד שהמנצחת במשחק הזה תלך עד הסוף וזה רק בגלל סגנון משחק וכי יש לשתי הקבוצות שחקנים שאני מאוד מעריך ואוהב (רונאלדו וגיגס בצד אחד ומנסיני מהצד השני).....

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלה טובה לאנגליות. כל אחת ואחת מהן קיבלה קבוצה בעייתי עבורה אבל כזאת שהיא אמורה להסתדר איתה, ואין שמח ממני שולנסיה נפלה דווקא על צ'לסי. אני סומך בלב מלא על מוריניו לתקן את העוול. רומא לא קבוצה קלה אבל אני מאמין שמנצ'סטר תדע להסתדר איתה. לא בטוח שלפתוח באולימפיקו זה הדבר האידאלי עבור היונייטד אבל אם הם יצליחו לכבוש שם - מה טוב, זה לא בשמיים. אם כל קבוצה אחרת הייתה פוגשת קבוצה שהיא גברה עליה בשלב הבתים הייתי מודאג, לגבי ליברפול ורפא אני מרשה לעצמי להיות רגוע, לא מאמין שלא תהיה שם הכנה בהתאם, למרות שאם ליברפול תודח זה לא יהיה אסון גדול. ולבסוף, מה שמם - באיירן. הזדמנות טובה לגרמנים לנקום, אבל אף אחד בעולם עדיין לא ממש יודע מה בדיוק כוחם של יימח שמם. מצד אחד הם בכל זאת הגיעו לשמינית, מצד שני זה היה עם הקבוצה הכי קלה בכל שלב שלב. טוב לבאיירן שהמשחק הראשון בסאן סירו, אם זו באמת AC תיאטרון שונה השנה, באיירן תוכל לנצל את זה כבר במשחק החוץ.

10. john Member

למה כועס ? לידעתך יש לכם סיכויים גבוהים לעלות.
    1. משחק הגומלין במאסטייה,זה משימה מאוד קשה לצ'לסי לנצח בחוץ,בשנים האחרונות היה מזל גדול שבסטמפורד נאבקנו והוצאנו תוצאה מבטיחה.
    2. צ'לסי-ולנסיה,מתי ששומעים את שם המשחק בטוחים שהכחולים יעלו,אבל זאת טעות חמורה. העטלפים הוכיחו את עצמם במפגש מול אינטר שהם קבוצת חוץ ובית חזקה,וישכולה לשמור על היתרון או על כול תוצאה נתונה.
    3. ולנסיה עם סגל שחקנים רחב וחזק שבא לתת פייט,יש לכם המון שחקנים מצוינים כמו:וויה,מוריינטס,ויסנטה,בארחה ועוד. לא מבין למה אתה דואג. תאמין לי כול אוהדי צ'לסי לא מרוצים מההגרלה ותמיד כיף לקבל איזה פ.ס.וו בדרך.
    אבל נחיה ונראה.

Last edited by a moderator: Mar 10, 2007
  11. someboy Member

רומא - מנצ'סטר => מנצ'סטר בקליי קלות - אתם עוד תראו .
    ליברפול - פ.ס.וו => פ.ס.וו בהופעה טובה - ויהיה כדורגל מצוין , במיוחד בהולנד
    מילאן - באיירן => מילאן קבוצה מסריחה ,יותר מסריחה מכול קבוצה אחרת ,אבל בכול זאת היא תעלה .
    צ'לסי - ולנסיה => ולנסיה תעבור את צ'לסי בסטייל - אני צופה שהם יכבשו לפחות פעמיים בסטאם פור ברידג' ובכול זאת לא ינצחו אבל בבית הם ינצחו את צ'לסי .

מבין כול 8 הקבוצות רק : ליברפול , מנצ'סטר , באיירן ולנסיה וצ'לסי קבוצות גדולות כשבמקום ולנסיה בקלות אפשר להכניס את אינטר אבל אם ולסניה הבקיעו בסאן סירו פעמיים כנראה שבאמת הם טובים מאינטר .

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיכו לזלזל ברומא, מאנצ'סטר תעבור בקליי קלות??הא????, מה אתה חושב??? שרומא כמו ליל????, אל תשכח שרומא ניצחה את ליון 2-0 בליון.

13. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

שימו לב לנתון מעניין בליגת האלופות:

ב5 שנים האחרונות לא הייתה אף קבוצה במפעל שעלתה פעמיים ברציפות לגמר.
    ברצלונה וארסנל כבר לא יעלו לגמר, ולכן זאת השנה השישית.
    אם גם שנה הבאה זה לא יהיה, השיא ישבר.
    כרגע השיא הושווה, כי ככה היה משנת1965 עד 1971:

65-66: ריאל מדריד - פרטיזן בלגראד
    66-67: סלטיק - אינטר
    67-68: מנצ'סטר יונייטד - בנפיקה
    68-69: מילאן - אייאקס
    69-70: פיינורד - סלטיק
    70-71: אייאקס - פיינורד

01-02: ריאל מדריד - באירר לברקוזן
    02-03: מילאן - יובנטוס
    03-04: פורטו - מונאקו
    04-05: ליברפול - מילאן
    05-06: ברצלונה - ארסנל

מזה לדעתכם מראה על ליגת האלופות בשנים האחרונות? שהפערים מצטמצמים או שיש הרבה קבוצות פוקסיונריות?

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

זה אומר שההפתעות עושות רק טוב לטווח הארוך,למרות שליגה פרטית לקבוצות העשירות באירופה בדרכה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רוזנר מה יהיה? מה זאת שיטת ניחוס...? הדרך של צ'לסי לא סלולה לשום מקום, גם הדרך של ארסנל הייתה סלולה.. וגם הדרך של צ'לסי ב-2005 הייתה סלולה ויש עוד הרבה דרכים סלולות שהתפוצצו בפנים בסוף. אין כזה דבר דרך סלולה במיוחד בשלב הזה, במיוחד ברגעים האלה של הצ'מפיונס.

ולנסיה קבוצה חזקה, צ'לסי יותר, לולנסיה כמובן יש את היתרון של המשחק השני מה שאומר משחק סגור בגשר בשביל להעביר את הכרעה למסטאייה שם יהיה לצ'לסי קשה מאוד. ולנסיה קבוצה שיכולה לעשות צרות בכל יום נתון, זה לא יהיה פשוט, מבחן חשוב ולא פשוט לצ'לסי. עם כל הכבוד למה שעשינו בליגה יש לקבוצה הזאת הרבה מה להוכיח עדיין באירופה, הרבה. והגיע שלב ההוכחות.

אם יש מצב טוב שליברפול תעוף זה יהיה אם היא תפגוש קבוצה נחותה ממנה, זה מה שרציתי להגיד לפני ההגרלה אבל לא ממש יצא. ליברפול אלופה בלבוא כאנדרדוג ולטרוף את כל הקלפים, אלופת העולם. אני משוכנע שכל הקבוצות הגדולות שנשארו בטורניר רצו ושמחו להימנע מלקבל את ליברפול. אני שמח מאוד שאיינדהובן קיבלה אותה, קומאן העיף את ליברפול בעונה שעברה עם בנפיקה והוא מסוגל ולדעתי גם יעשה את זה השנה עם פ.ס.וו. אמרתי לפני חודשיים כבר שפ.ס.וו היא בדרג השני של אירופה לטעמי, קבוצה חזקה ביותר, בבית קשה להכניע אותה, גם בחוץ, קבוצה שלא נופלת נמליברפול ופה לדעתי תהיה הכביכול הפתעה של הרבע. זה משחקים קלאסיים של הגנות.

באיירן קיבלה את מילאן והיא חייבת לעבור... כמובן שסלע שיחק אותה דייפלומטי עם אימפריה ושטויות אבל קבוצה שלא הצליחה לנצח קבוצה כמו סלטיק ב-90 דקות היא קבוצה חלשה. ברגע שמילאן תפגוש קבוצה רצינית היא תעוף ללא שום מאבקים, השאלה אם באיירן תשחק כמו באיירן הטובה או שתשחק לידיים של מילאן, המפגש הזה תלוי אך ורק בבאיירן מינכן.

על מנצ'סטר-רומא אין לי יותר מה להגיד רק שבאמת זה מאצ' אפ מאוד מאוד מאוד מעניין.

אהה וקצת באיחור... שלום ל"טוטאל פוטבול"....... אךךךך איזה תענוג זה היה.

אגב, נתון מעניין שרק מילאן נכחה בשלב הזה גם בשנה שעברה מבין כל הקבוצות שיש העונה ברבע הגמר.

Last edited: Mar 10, 2007