הגרלה קלה ברבע גמר ליגת האלופות אין(למרות שלא הייתי מתנגד לאיזה אנדרדוג כמו PSV..), אבל אפשר לצאת מעודדים. רומא קבוצה של תקופות, חסרת יציבות, ההגנה שלה לא "איטלקית" בעליל אם אתם מבינים את הכוונה, האולימפיקו הוא לא בדיוק מבצר השנה, הניסיון שלהם באירופה הוא הכי מועט מבין כל שמונה הקבוצות(פעם ראשונה שלהם בשלבי הנוקאוט) וכשטוטי לא טוב בד"כ כל הקבוצה לא טובה. למרות שזה לא אומר כלום, אנחנו פיבוריטים, וגם העובדה שהגומלין באולד טראפורד עומדת לצידנו. היה יכול להיות יותר גרוע. לפחות נמנענו מהאנגליות ומהנאחס של מילאן,ומשחק הגומלין בבית.
אמרויות זה לא תירוץ, ארסנל הגיעה למספיק מצבים גם ככה. זה שסלטיק הבקיעה נגד יונייטד פעמיים, אז זה כי יונייטד לא מביאה את היכולת מהליגה לאירופה. אין לי ספק שאם לא נראה שיפור ניכר מהיונייטד באירופה, רומא תדיח אותה.
איך ההגרלה מחולקת לפי ימים? רק שלא ישימו את המשחקים של יונייטד וצ'לסי באותו ערב... בכל מקרה, רומא - יונייטד זה המשחק הכי טוב שהיה אפשר לקבל מבחינת אטרקטיביות. אחח אם רק יובנטוס היה מגיעה לשלב הזה הייתי כבר קונה כרטיסים מעכשיו...
אני דווקא מקווה שלא ישימו את יונייטד ומילאן באותו ערב. כנראה שלא, כי שני המשחקים באיטליה במשחק הראשון.
אז PSV הא? אל תשכחו שבכל זאת, מדובר בקבוצה שהדיחה את ארסנל. אל לנו להסתכל על העבר ולראות, הדחנו את ברצלונה הדחנו את ברצלונה, צריך כל משחק ומשחק להתחיל מחדש, ולחשוב שמדובר באלופת אירופה פוטנציאלית אחרת. מה שעוד נורא מפחיד אותי בPSV, זה המאמן שלהם, רונאלד קומאן. הוא עם בנפיקה הדיח אותנו שנה שעברה, ולא רק אותנו, גם את המאנקס. השנה הוא גם גרם להדחת ארסנל. אני חושב שהוא מתחיל להיות כבשה שחורה לאנגליות. אנחנו *אמורים* לעבור את המשחק הזה, אבל צריכים לתת מעצמנו 200%, זה רק רבע ממה שקאראגר נותן כל משחק, אבל זה יספיק. (כתבתי במקור בליברפול-ישראל, זה למה הניסוח כזה..)
כבר לא יכול לחכות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx מפגיש את 2 הפייבוריטיות שלי לזכייה ברבע-הגמר: ולנסיה וצ'לסי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אז כמו שריציתי וקיוותי, קיבלנו את רומא. רואמ היא קבוצה מאוד לא יציבה, היא יכולה לתת משחקים גדולים ולנצח את ליון ואת מילאן ועוד קבוצות גדולות אבל יכולה גם להפסיד לקבוצות תחתית בליגה האיטלקית כמו אסקולי. רואמ קבוצה טובה, אבל אנחנו יותר. לטוטי יהיה מאוד קשה מול וידיץ' ופרדיננד, אני אופטימי אבל הכל יכול קרות. גם זה שהמשחק הראשון באולימפיקו והשני באולד טראפורד מצוין בשבילנו, תיקו באולמפיקו, רצוי עם שערים ובבית אפשר לעשות את הנצחון הקטן, זה אפשרי! עוד משחק מרתק יהיה בין ולנסיה לצ'לסי, ולנסיה היא קבוצה התקפית מאוד עם חלק קדמי מצוין והיא קבוצה מאוד מהירה. בשיל כל חובבי הליגה הספרדית וגם שונאי צ'לסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx אני יעדיף נצחון של ולנסיה אבל אם להיות ריאליים הסיכום שצ'לסי לא תעבור את העטלפים קטנים. אני חושב שצ'לסי תעבור אחרי פייט גדול של ולנסיה, בסופו של דבר הניסיון ינצח. המשחק אולי הכי מעניין בשמינית הגמר יהיה באיירן נגד מילאן. מילאן גם כשהיא בתקופה רעה היא תמיד קבוצה גדולה והיא תמיד מדגיעה למשחקים גדולים, מה גם שהיא תלך בכל הכח על ליגת האלופות אחרי שבליגה היא כבר לא תזכה בלאיפות. באיירן לדעתי תעלה אבל יהיה משחק מעניין מאוד. אוי איזה שיעמום, שתי קבוצות טקטיות משחק משעמם, הימור שלי ליברפול תנצח 1-0 בסיכום שני המשחקים ונקבל שיחזור של אותו חצי גמר מלפני שנתיים, צ'לסי נגד ליברפול.
קשה להגיד בשלב הזה הגרלות קשות כי כל הקבוצות מצוינת , מה שכן חוסר המזל בהגרלות ממשיך איתנו כאשר גם המשחק הראשון בבית וגם מול הפייבורטית שלי לזכות השנה בגביע (היונייטד). מה שכן לדעתי בכל מה שקשור לחוסר ניסיון שאצלנו הוא חיסרון בולט במעמדים האלה. ההרכב של היונייטד מנוסה בהרבה ויש שם כבר כמה שחקנים שזכו להניף את הגביע. בכל מקרה ההגרלה מאוד אטרקטיבית ואני בטוח שזה יהיה צמד המשחקים המעניינים ביותר בשלב הזה. לגבי שאר המשחקים איינדהובן נגד ליברפול יהיה קרב חפירות שבו כנראה איש הלאפות יתקדם עוד שלב. צ'לסי - ולנסיה מפגש מעניין מאוד בין 2 קבוצות שיכולות ללכת עד הסוף השנה , גם פה הטקטיקה תשחק חזק , קיקה סאנצ'ז פלורס מתגלה כשועל לא קטן בכל מה שקשור לקרבות על כל הקופה. מילאן נגד באיירן פתוח לחלוטין מבחינתי 2 הקבוצות לא בשיאן השנה וצריך לראות איך יהיה כושרן כאשר יגיעו המשחקים...
אין מה לדבר, צ'לסי לוקחת את הצ'מפיונס השנה! הלוואי שהדרך לתואר תהיה כזו: ניצחון על צ'לסי, ניצחון מול ליברפול, ובגמר מתוק ומעניין - נקמה ב"שדים הארורים" של פרגוסון!
הדרך של צ'לסי לדעתי סלולה.... אבל לא יודע אני מרגיש שיהיה מצ'אפ באיירן - מנצ'סטר... הרגשה שבאיירן מחסלת שתי ציפורים במכה, שתי ציפורים שמאד הכאיבו לה בעבר. אבל זה רק הרגשה. בכל אופן צ'לסי מבחינתי כבר בגמר, מול מי זה שאלה טובה. לגבי המצ'אפים: באיירן - מילאן: שיחזור לש המשחק מהעונה שעברה. נכון מילאן לא חזקה כמו העונה שעברה, אבל גם באיירן. אבל היצפלד זה שועל קרבות ותיק באירופה, לעומת זאת דון קארלו לקראת סוף הקנציה. משחק שקול מאד. צ'לסי - ולנסיה : עם כל הסימפטיה לספרדים, צ'לסי העונה חזקה מכל, לא יהיה קל לבלוז, אבל בסוף האנגלים יצחקו כל הדרך אל הגמר. פ.ס.וו - ליברפול: שתי קבוצות מאד דומות האחת לשניה, אבל האיכות של ליברפול אמורה לעשות את העובדה עבור הסקאוזרס. רומא - מנצ'סטר: מכת הפציעות של מניו, פלוס העומס על המכונה האדומה של סר פרגי תקשה מאד על האנגלים להיות הנציגה השלישית במפעל, זה הולך להיות מאד צמוד, אבל גם כאן ידם של האנגלים על העליונה. העולות לחצי : ליברפול, מנצ'סטר, באיירן, צ'לסי.
לירן, באמת שלא מובן לי הזלזול בולנסיה. לדעתי מפגש מרתק מאוד בין צ'לסי לולנסיה, צ'לסי כמובן פיבורטית לא בהרבה אגב, אחרי שולנסיה עברה את אינטר יריבה לא פחות טובה מצ'לסי, היא בטח ובטח יכולה לעבור את צ'לסי, בכל מקרה העובדה שהמשחק השני במסטאייה הוא יתרון מצויין לעטלפים.
הגרלה מצויינת. אם היו אומרים לי להרכיב את המשחקים והתנאי היחידי היה שהם יהיו כמה שיותר שוים, אני חושב שככה הייתי מרכיב את המשחקים. אני, יחד עם מיעוט קטן כאן, חושב שהמשחק של מנצ'סטר מול רומא הוא המעניין ביותר. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בשתי קבוצות שאני נורא מחבב. לשתי הקבוצות יש שחקני התקפה מהטובים בעולם, שנמצאים בכושר מצוין. רק שימשיכו ככה עד לשלב רבע הגמר. פ.ס.וו איינדהובן מול ליברפול, כמו שאמרו כאן, לא יהיה משחק שיפלו פה הרבה שערים. זה יהיה יותר משחק של מאמנים. אני, בכל אופן, מקווה מאוד שהקבוצה ההולנדית תצליח להעפיל לשלב הבא. צ'לסי מול ולנסיה הולך להיות משחק נורא מעניין. אם אני מסתכל על 7 הקבוצות הנותרות, אז לא כולן יכולות לעבור את צ'לסי וולנסיה היא אחת מאלה שדווקא כן מסוגלת לעשות את זה. מילאן מול באיירן מינכן זה עוד משחק נורא מעניין. בשנה שעברה, אני זוכר שהייתי בהלם שראיתי איך הקבוצה האיטלקית מפרקת את הקבוצה הגרמנית. השנה זה בטח הולך להיות סיפור אחר. נכון, מילאן זו מילאן, במיוחד באירופה, אבל באיירן מינכן נראית טוב מאוד מאז חילופי המאמנים שם והעפלה של באיירן מינכם לחצי הגמר לא תפיל אותי מהכיסא. אני רק מקווה שיצא לי לראות את המשחקים ושהצבא לא יקח את זה ממני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
חס וחלילה עמי, אני ממש לא מזלזל. אבל תסכים אותי שהפציעה של ברחה, האי וודאות לגבי אלבלדה וכו לבטח לא שופעים אופטימיות לגבי המפגש. מה עוד שמלכתחילה אמרתי שהעונה צ'לסי עם באלאק ושבה לוקחים את הגביע, קרי זה היה תקף גם אם היו פוגשים את מילאן או באיירן.