זה לא נכון להשוות את מילאן למכבי חיפה. נכון, שתי הקבוצות משיגות תוצאות מרשימות רק באירופה, אך בניגוד לחיפאים, מילאן באמת מסוגלת ללכת עד הסוף. אני לא מסכים עם ריבאלדו, אשר כתב שמילאן תהיה הקבוצה החלשה ביותר ברבע הגמר, כי זה פשוט לא נכון. אמנם אין למילאן הרבה כאלה העונה, אך בימים טובים היא מסוגלת לנצח כל קבוצה ברבע הגמר. לגבי רמה כללית, מילאן טובה יותר מרומא, איינדהובן ובאיירן. נעבור לקבוצה שלי! עברנו את פורטו, וזה יפה כי הם קבוצה עקשנית ורעבה. אני מקווה לקבל הגרלה קשה, משהו בסגנון ולנסיה/ליברפול/מנצ'סטר יונייטד, כדי שאם נעבור אותם, כבר נדע שעברנו מסוכה קשה. בטח שאני לא אתנגד לאיינדהובן או משהו ברמה, אבל עדיף לקבל יריבה חזקה.
אי אפשר להשוות את מילאן לחיפה,קודם כל למכבי חיפה יש תסמונת ידועה של אירופה,כאשר קבוצות משקיעות באירופה ובליגה לא כלכך הולך כי הסגל והנסיון לא מתאימים ראו מקרי ויאראיל,אודינזה,בטיס ועוד רבות אחרות. אבל לא מילאן,לה אין סגל דל,לה אין חוסר נסיון.מילאן התחילה את העונה במינוס 8 ובלי המינוס הזה הייתה במקום ה4(פיורנטינה אגב הייתה במקום ה3 בלי המינוס).מילאן היא קבוצה בקליבר שונה לגמרי ממכבי חיפה אין פה שום מקום להשוואה.מילאן עוד תגיע רחוק.רק אם תקבל את מנ'צסטר או רומא.את השאר אני מאמין שמילאן יכולה לעבור.כי שוב,זאת מילאן.
כואב הלב. בכול מקרה, אחרי שהתאוששתי קצת, זה הזמן להגיב על המשחק אתמול: מי שראה את המשחק אתמול, אז זה באמת היה משחק שאפיין את כול העונה שלנו. החמצות מזעזעות, סטנגה ברחבה של היריב, לא בועטים לשער, ושמגיעים לצ'אנסים כמו שאבאיור וססק הגיעו ויכלו לסגור סיפור, מחמיצים אותם בצורה מזעזעת. מהצד השני- עבירה מטומטמת אחת(של חלב במקרה הזה), כדור גובה אחד, והופ- שוויון. כמה מילים לגבי השחקנים: אני מקווה שזאת הייתה ההופעה האחרונה של ז'ילברטו כבלם. טעות רצינית של ונגר להעלות אותו. בטח שיש בלם כשיר(דגורו) על הספסל. במשחקים הקודמים ששיחק בלם עוד נראה סביר, אבל אתמול שהגיע שחקן מהיר כמו פארפאן, ג'ילברטו עשה טעויות מביכות. להמן- כולנו יודעים כבר מה נקודת התורפה שלו, ואתמול זה הוכח פעם נוספת: כדורי גובה, כמובן. יציאה דבילית בגול.ואם אתה יוצא, אז לפחות תנסה להגיע לכדור. אבל לא זה ולא זה... בהתקפה, באפטיסטה אומנם היה פעיל, אבל כרגיל לא הפסיק לאבד כדורים. אדבאיור במשחק טוב, שוב, חוץ מהסיומת. פאברגס היה חלש, ודניסון סביר. אולי זה העונש שמגיע לנו על חרפת פורטו? יכול להיות. בכול מקרה, זה לא המקום בדיוק לסכם את העונה ולהתכונן לעונה הבאה, אבל בכמה משפטים: לא צריך שינוי דרסטי בקבוצה. זה לא המקרה. בקבוצה הזאת יש פוטנציאל אדיר, שבעונה הבאה יתפוצץ(לדעתי. את העונה הזאת אני צפיתי. בוודאי שלא ציפיתי לאליפות, או לצ'מפיונס. הימרתי באוגוסט שנסיים מקום 3, וכך ככול הנראה אכן יקרה). שחקנים כמו אבואה, פאברגס(כן, כולה בן 19), דנילסון, אדבאיור, רוזיצקי, וולקוט, הוייט, דג'ורו, ועוד כמה צעירים..יבשילו ובעונה הבאה אני מאמין שניראה הרבה יותר טובים. או יותר נכון נעשה הרבה יותר תכל'ס. שינויים קטנים כמו עוד בלם, מחליף לפרדי, ווינגר נוסף כמו פרנק ריברי, אבל בסה"כ להשאיר אותו בסיס. ולהתפלל שלא תיפול עלינו מגיפת פציעות כמו העונה הנוכחית(ולא סתם פציעות. אלא פציעות של שחקני מפתח כמו הנרי, גאלאס, אבואה, חלב, רוזיצקי, ואן פרסי, וכולם לתקופות ארוכות). נ.ב- מסכים עם החרפה לגבי הקהל. חבל, עצוב לראות תמונה כזאת. כאשר במקום להישאר באיצטדיון ולהודות לשחקנים הנפלאים שנלחמו, מיהרו לרכבת, או לעוד בירה בפאב במקום לתת את הכבוד לשחקנים ולבזות את האיצטדיון. בכול מקרה, אנחנו ארסנל, ועוד נראה רגעים יפים מהמודל הנוכחי. יש פה פוטנציאל אדיר שגם ימומש. חצי משפט על PSV- יש לה הגנת פלדה שבראשה אלכס. ומי שלא תיהיה היריבה שלה, הולך להיות לה קשה מאוד. חבל שהכדורגל היפה מפסיד פעמיים ביומיים לכדורגל המכוער, אבל בשביל להצליח במפעל הזה צריך לשחק ככול הנראה מכוער(כמו ארסנל במשחקי החוץ בעונה שעברה בשלבי הנוק-אאוט). ARSENAL FC!
הסכמתי עם רוב כל ההודעה שלך עד שהגעתי לקטע הזה. או שאתה מאוהב בו, או שאתה לא מבין כדורגל. חלב שחקן לא מועיל בשיט. לא בועט בכלל, בקושי מבשל שערים. גם המסירות שלו לא ממש "נדירותתת!!1" והוא שחקן כדורגל טיפש ביותר. לא מספיק טוב לארסנל.
אתה עושה מעצמך צחוק. חלב הוא שחקן נהדר, והוא בהחלט לרמה של ארסנל. אבל המשפט שלך הוא עוד יותר מגוחך. תגיד שהוא רך מידי, שהוא לא מספיק בועט, ושהוא בועט, אז הוא בועט גרוע. אבל למסירות שלו אתה בא בטענות? מי שטיפש פה זה אתה. התכונה הטובה ביותר של אלכס חלב היא המסירות הנהדרות והמסוכנות שלו. לפעמים הוא מאבד יותר מידי כדורים עם המסירות, אבל זה בדר"כ קורה כאשר הוא מחפש תמיד את הפס המתוחכם. ולא הפשוט, אחורה\לרוחב.
אלכסנדר חלב הוא שחקן נהדר. כמו שאמר כאן ערן יש לו תכונות שהוא חייב לשפר כמו זה שהוא לא בועט מספיק שלער, ושהוא לא מספיק פיזי, אבל הטענה המגוכחת שלך בקשר למסירות של חלב טפשית מאוד, לחלב יש מסירות נהדרות, לפעמים הוא מתחכם יותר מדי אבל ברוב המסירות שלו הוא מדייק.
חלב הוא בזבוז באגף, בדיוק כמו רוזיצקי. אין להם את היציאה המהירה מהמקום ואת ההרמות בשביל להיות שחקני כנף קלאסיים. דווקא בתחילת העונה חשבתי שזה עשוי לעבוד לא רע, אבל עוד בונקר ועוד בונקר באמירויות הוכיחו שכשהשניים צריכים לרווח את המשחק כמו שעושים שחקני כנף הם לא מסוגלים כי זה לא אופי המשחק שלהם. ככה קורה שבכל פעם שארסנל צריכה לרווח את המשחק בבונקרים צפופים והכדורים מגיעים אליהם בצדדים, הם פשוט עושים את התנועה הטבעית מצידם כפליימייקרים וחותכים פנימה עם דריבל וניסיון נואש למצוא שחקן ברחבה עם מסירה מתוחכמת, כלומר במקום לרווח את המשחק קורה הדבר ההפוך - עוד שחקנים באמצע.
חלב שחקן נדיר ביותר.. אין היום עוד הרבה שחקנים שיש להם יציאה מהמקום ונתונים פיזיים כמו לחלב. הוא זריז טכני בטירוף ויודע לרוץ עם הכדור בצורה מעוררת התלהבות, הוא פליימייקר עם פסים נהדרים ובסה"כ הוא שחקן ענק שעדיין לא מימש את הפוטנציאל שלו כי הוא יכול ליהיות טוב כמו קאקא ואפילו יותר. אז אל תדבר שטויות ותראה אותו ביותר מחצי משחק (הוא היה אחת הסיבות העיקריות להצלחה של ארסנל שנה שעברה)
לחלב יש תאוצה ומהירות פנטסטיים על מה אתה מדבר? סתכל קצת על משחקים שלו משטוטגרט ותראה איזה מהירות יש לו.. אני זוכר איזה מהלך שהוא התחיל איזה 10 מטר מאחורי המגן ועקף אותו בטיל שניה לפני שהגיע לכדור.
אממ לא ממש מסכים איתך לגבי התגובה. חלב ורוזיצקי הכי מועילים באגף, חלב שהיה פנטסטי מול אינדהובן עשה את כל מה שהוא יודע מהאגף ובכניסה לאמצע. ככה גם רוזיצקי, שלדעתי שניהם משלימים אחד את השני. אין לי בכלל ספק שאם רוזיצקי היה משחק היינו מנצחים את המשחק בלי בעיה, גם מבחינת הבעיטות מבחוץ. שורה תחתונה אם לארסנל לא הייתה בעית פציעות היינו רואים תבוסה שלשום. אבל אם לסבתא הייתה גלגלים.. אני תמיד יהיה סבלני גם לגבי העונה הבאה:]
אם כבר נכנסנו לדיון על חלב, אז תרשו לי לסנן את ההודעות בגנותו של חלב, מהן אני מעדיף להתעלם כי כפי הנראה מדובר בילדים שאין להם מושג מכדורגל. עכשיו, לטעמי חלב הוא יותר מ"ס 10 מאשר שחקן אגף, בדומה ל....רוסיצקי. למרות שלטעמי הוא התפתח נהדר אצל ווגנר. שחקן שעוד יוביל את ארסנל רחוק מאד.
תוצאות ההגרלה: מילאן - באיירן מינכן. איינדהובן - ליברפול. רומא - מנצ'סטר יונייטד. צ'לסי - ולנסיה. הגרלה טובה מאד לדעתי!
יש לציין ש: המנצחת במשחק של צ'לסי/ולנסיה תארח את המשחק הראשון בחצי הגמר את המנצחת בין ליברפול/איינדהובן המנצחת במשחק של מנצ'סטר/רומא תארח את המשחק הראשון בחצי הגמר בין המנצחת במשחק מילאן/באיירן
הגרלה מצוינת, משחקים מרתקים. צפויה להיות מלחמת ההתשה בין פסוו וליברפול... לקבוצות שיארחו את המשחק השני יש יתרון ענק, ואני מאמין שבשלב כזה גבוה זה יבוא לידי ביטוי, וכל הקבוצות שיארחו את המשחק השני יעפילו לחצי גמר.