אלופות: בארסה, ליון, אינטר, ריאל וארסנל בחוץ

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 6, 2007.

1. someboy Member

אני כותב בסופר - איחור אבל יש למישהו את המכות שהיו במשחק בין ולנסיה לאינטר ? - בבקשה אני חייב לראות , אם אפשר ל youtube - תודה מראש .

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פחח פחח פחח. אם כבר, רומא היא הקבוצה הכי מסוכנת פרט לצ'לסי. מילא ליל, אבל מאיפה הזלזול הזה באמת שאני לא מבין.

3. Dimitar Berbatov Member

מזלזל, ממש לא מזלזל. לדעתי את רומא נוכל לעבור, אבל האמת שבשלבים האלה כבר אין הגרלה קלה, כל הקבוצות הם קבוצות טובות וקשות אבל לדעתי רומא היא הכי פחות טובה וחזקה.

4. -=Messi=- Member

המשחק הכי מעניין:

רומא - מילאן

השאר:

ולנסיה - באיירן
    מנצ'סטר - איינדהובן (שאחת מהן תעוף כמה שיותר מהרר!)
    ליברפול - צ'לסי (כמו במנצ'סטר)

רומא ההגרלה הכי קלה? חחחחחח מצחיק...הצמד של רומא רעב, שהוא רעב הוא יכול לעבור כל קבוצה בכל זמן נתון.

הדירוג של ההגרלה הכי קלה:
    צ'לסי (השנה פשוט לא טובים)
    איינדהובן
    באיירן
    מילאן
    ליברפול
    רומא
    ולנסיה
    מנצ'סטר

Last edited by a moderator: Mar 8, 2007
  5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מי שלא ראה את רומא משחקת העונה יכול לחשוב שהיא הגיעה לשלב הזה במקרה ושהיא בטח מציגה את הכדורגל האיטלקי ההגנתי המגעיל והמכוער (בלה בלה בלה...).
    רומא משחקת כדורגל אדיר. כדורגל מהיר ויפה לעין בראשותו של המלך טוטי.
    כל קבוצה מבין ה-7 צריכה לקוות שלא ליפול עם רומא מחר בהגרלה.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/watch?v=UKxVGZxdEIU

7. uri מנהלים

אהבתי.

8. someboy Member

תודה

וקישורים לשערים של באיירן יש ?

9. ASROMA Member

לא מבין את הזלזול ברומא ואני לא מדבר בתור אוהד הקבוצה , המון אנשים מדברים על זה תקופה כבר שרומא משחקת את הכדורגל הכי יפה באיטליה ואחד היפים באירופה. לא סתם רומא במקום השני באיטליה
    סגנון של מסירות קצרות שהכל על הדשא עם שישיה קדמית שכולה יכולה להבקיע בכל משחק נתון כאשר טוטי הוא המנוע של הקבוצה ונמצא בעונה גדולה , ואני שוב יזכיר שהוא לא הכי האדם הכי חכם שתפגשו אבל הוא מוכיח השנה שהוא יכול ויודע להנהיג קבוצה גדולה.
    ולמי שעוד היה ספק אני חושב שהשער של מאנסיני נותן תשובה ברורה לגבי הכדורגל המלהיב של רומא , עוד לא ראיתי שער יפה כזה בצ'מפיונס השנה.
    לגבי ההגרלה הרבה פה הזכירו את ולנסיה יחד איתנו , זה ממש הסיוט שלי לא רוצה לפגוש אותם שוב קבוצה קשה לפיצוח עם השחקן עם הכי הרבה קילר אינסטיקנט ביבשת הלא הוא דויד וייה. אשמח לכל הגרלה מלבדם ואולי גם את החבר'ה של איש הלאפות... בכל זאת עבר את ברצלונה

Last edited by a moderator: Mar 9, 2007
  10. נעם Member

כל מי שחסרות לו ה"קבוצות" הגדולות בעין ולכן מכנה את המפעל הזה השנה בשמות כמו "אפור, מגעיל, לא מעניין" שילך לראות את רונלדיניו מקפיץ על הראש.
    פשוט שערוריית תגובות פה!
    בואו נעשה סדר:
    א. כל מי שמזלזל ברומא אידיוט! היא עלתה בזכות והיא מציגה כדורגל יפייפה! היא משחק קבוצתי ויש לה שחקנים אדירים בכל העמדות:
    אם זה בדוני המצויין ובצמד קיבו מקסס האמתניים, אם זה בפיזארו ופרוטה היציבים ובטאדיי ומאנסיסי הכשרוניים (לא רונלדיניו לא רוביניו ולא מסי אחריים לצמד המהלכים הטכניים ביותר במפעל העונה! אלה טאדיי ומאנסיני עם השער האחרון וה"פאזו" של טאדי מול אלימפיאקוס) , וכמובן יש להם קשר-חלוץ שהפך לחלוץ שנמצא כרגע עם דרוגבה בכושר הטוב בעולם, שחקן הנשמה הכי גדול (חוץ ממאלדיני) והכי אולטימטיבי פראנצסקו טוטי.

הלאה

ב.ביירן - ריאל. נכון שהם לא דורסות את הליגות שלהן אבל צמד מפגשים כל כך מעניין לא ראיתי כבר הרבה זמן! 8 שערים ב2 משחקים שמתחו את הקהל עד הסוף והציגו כדורגל טוב ושוטף. לבסוף אין מה לעשות הטובה עלתה בצדק ושכל הקנאים יתפוצצו (ואני עוד מאלה שביירן הם היריבה הגדולה שלהם).
    הכושר הבלתי מוסבר שלהן סיפקו לנו השנה אליפות מרתקת בשתי הליגות האדירות האלה שעדיין כלום לא סגור וכל משחק משוחק בהתלהבות אדירה.

ג. נכון לא כל הקבוצות הגדולות עלו! נו אז? הייתם מעדיפים לראות עוד 2 משחקים של ברצלונה הבינונית על התלהבות וההשקעה של רומא או איינדהובן?
    רציתם לראות את אינטר או ליון הדורסניות שוב לא משכנעות במפעל היקר הזה(למרות שליון בשלב הבתים נראתה מצויין)?
    ובכלל לראות את אחת מ5 הקבוצות עם הסגלים הכי איכותיים (ארסנל כמובן) ממשיכים ליהיות אימפוטנטיים שאלפיים ויאגרות לא יעזרו להם לשים גול?

נכון שעכשיו תכירו פחות ופחות שחקנים במפגשים אבל תשמרו על ריכזו - כי אלה השמות הבאים שיטריפו את הכדורגל העולמי.

11. riquelme1 Member

אף אחד לא מזלזל ברומא, ובאמת מדובר בקבוצה אטרקטיבית שמשחקת כדורגל יפה לעיין. אבל עדין, מדובר בקבוצה נאיבית ובגלל זה היא לא מועמדת לאליפות באיטליה ואינטר בורחת לה. רומא ואיינדהוב ההרגלות הכי נוחות.

12. Dimitar Berbatov Member

תגידו מישהו הזלזל כאן ברומא, היא משחקת כדורגל נהדר, יש לה קאדר נהדר של שחקנים כמו טאדיי, טוטי, מנסיני, פיזארו, דה רוסי, פרוטה, קייבו, מקסס וכ'ו אבל עדיין לדעתי היא היריבה הקלה ביותר שמנצ'סטר יכולה לקבל, אתם לא חייבים להסכים. אבל אל תכניסו לי דברים לפה, אני לא זיזלתי ברומא, היא קבוצה מצוינת אבל לדעתי היא היריבה הכי נוחה לנו.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף מישהו פה מדבר לעניין.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הגרון שלי כבר הלך,וכמעט נחנקתי מסיגריות.
    אבל אתמול חוויתי חוויה שאי אפשר להסביר,בערך 30-20 מילאניסטים הציפו את הפאב הכל כך בריטי הזה,יותר מכל אוהדי מנצ'סטר {2 גם מאייסוקר},ארסנל וכמה בודדים של באיירן וריאל.התאמצתי לעשות את הדרך מחיפה עד לתל אביב רק בשביל לראות משחק ביחד,אין כמו החוויה הזאת.

המשחק עצמו היה נוראי,אנצ'לוטי מציב התקפה כל כך אימפוטנטי שקשה להאמין שבעונות הקודמות הקבוצה שלו הבקיעה המון.קאקה למזלנו הוא מלך השערים של ליגת האלופות,גם אם מילאן לא הבקיעה מאז הראשון לנובמבר מול אנדרלכט.נראה כי אוהד ריינג'רס שישב לידנו היה כל כך מיואש מהחמצות המזוויעות ומחוסר היכולת להגיע למצבים ממשים,עד שהוא קילל את כל אירי מחורבן.מסתבר שלמרות כל הקשיים,במילאנלו תמיד אופטימים וזה מה שעזר לרוסונרי לשבור את הירוקים-לבנים הקשוחים.שמח שכל הגרונים ההרוסים עזרו גם מרחוק.

בגדול,סלטיק שינתה את ההרכב הרגיל שלה מזה בבית,להרכב בדיוק כמו של מילאן.יארושיק הצ'כי,שיחק בעמדה של קאקה,כאילו חלוץ,בעצם עשה גם עבודה הגנתית.קני מילר הכי מסוכן לדעתי בקושי שיחק את הרבע שעה האחרונה של ההארכה,אבל למעשה הסקוטים בכלל לא שיחקו התקפה כמעט ונתנו את ה200 אחוז שלהם בלחימה והגנה.מגיע להם את ההערכה שלי למרות שרבים פה אומרים שהם בונקריסטים.

בגדול,זה לא יספיק ברבע הגמר לא משנה מי מילאן מקבלת.מה שחשוב זה לשפר את ההתקפה ואת העבודה באגפים.סיידורף ופירלו היו אפורים בהתקפה ולא נתנו את היכולת המוכרת,אבל לפחות קאקה ניסה גם בלי להבריק הרבה,אבל כמה טוב שזה בא מתישהו.

15. ManUtd Fan Member

יונייטד, מהקבוצות שנשארו, היא אחת הפייבוריטיות לתואר, אבל האמת זה רק בגלל השם. ביכולות שהם משחקים הם לא יצליחו לעבור את רבע הגמר, והאמת שזה לא ממש משנה את מי הם יפגשו, בין אם זאת ליברפול ובין אם זאת איינדהובן. במידה והייתה מציגה את היכולות שלה בליגת האלופות כמו שהיא מציגה בליגה, אז היה על מה לדבר, ואף הייתה את האפשרות ללכת על כל התארים. בכל אופן, קשה לי להאמין שהיא תצליח להצליח לגעת בתואר הנחשק הזה, אבל אליפות זה מצוין בשבילי. רונאלדו שוב פעם מציל אותנו עם הרמה פשוט פנטסטית, איזו הרמה מצוינת ללארסון, והשוודי נוגח כמו שהוא יודע לנגוח. בקשר לרונאלדו, גאונות לשמה, בפעם המי יודע כמה, עלק לא מתעורר במשחקים חשובים או גדולים. משחק מצוין של הפורטוגלי וחייבים להאריך לו את החוזה, וכפי שרשום בסקייספורט, רונאלדו אומר שיש דיבורים על כך. מקווה שזה יהיה גם מעשי, והפורטוגלי יאריך את החוזה של ביונייטד. מי אני רוצה לפגוש ברבע גמר? בהתחשב בזה שלארסון לא יהיה, סאהה גם ככל הנראה יחמיץ משחק אחד מבין השניים, אני מעדיף לקבל את ההגרלה הכי קלה, וכפי שזה נראה, איינדהובן היא ההגרלה הזאת, אף על פי שהיא קבוצה ממש ממש לא קלה, אבל אני מעדיף אותה על פני צ'לסי, ליברפול, באיירן וכו'.

משחק דיי טוב היה בין באיירן מינכן לריאל מדריד, משחק עם מצבים, והשער המוקדם כבר אחרי 12 שניות בהחלט עשה את שלו ועורר את המשחק כבר מהדקה הראשונה. רוברטו קרלוס האשם היחידי בשער הזה, איזה איבוד כדור נוראי. בהחלט, התגובות שלו בזמן האחרון ממש ממש נוראיות, הוא לא חד וכו'. הגיל עושה את שלו. קאפלו אידיוט. היה צריך לפתוח עם רוביניו כבר מההתחלה, הוא שיחק מצוין במשחק נגד חטאפה, בעצם באותו משחק הוא היה הכי טוב על המגרש, אז למה לא לפתוח איתו. ראו כשהבריזלאי נכנס הוא העיר את ריאל מדריד, ובזכותו הגיע הפנדל. שוונשטייגר היה במשחק מצוין, לא ראיתי אותו בכלל מאבד כדורים, אלא כל הזמן מסכן ומסכן, היו רגעים שבהם הוא לא היה צריך לבעוט, אבל אפשר להבין למה הוא עשה את זה. בכל אופן, משחק מצוין של הגרמני. גם סליהאמציץ' במשחק מצוין, ואחראי כמובן לשער עם בישול נהדר לרוי מקאי. היה יד בשער של ראמוס, אמנם לא יד מכוונת, אבל במידה והוא לא היה נוגע הכדור היה חולף על פניו, ולכן הוא נעזר ביד להבקיע את השער, אמנם לא במכוון, אבל עדיין זה מחייב שריקה.

לגבי מילאן, האמת שלא רציתי שיעלו, אני לא אוהב את הקבוצה הזאתי, אף פעם לא אהבתי, אבל בכל אופן הצליחו לעלות ישר כשערוץ הספורט הצטרף לשידור החי בהארכה. קאקה מציל את מילאן שוב פעם, והפעם זה היה משער סופר חשוב שהביא להם את הכרטיס לרבע הגמר. הוא מסוג השחקנים שגם אם יש להם משחק ממש לא טוב, הוא יכול להבריק באיזו דרך כלשהי ולשנות את המשחק. ברזילאים. אי אפשר לצפות מהם לכלום. האמת, שאילולא ארתור בורוץ' המשחק הזה היה נגמר יותר. לא ראיתי את המשחק עצמו אלא רק את הארכה, אבל בהארכה הוא היה מצוין, ורק בזכותו זה לא נגמר בעוד כמה שערים מצידם של המילאנזים.

לגבי איינדהובן וארסנל, שמח שההולנדים הצליחו להדיח את ארסנל מהטורניר הזה, לא רציתי לראות אותם בשלב הבא, ומה טוב ומה נעים, עוד עונה לונגר בלי תואר כלשהו. בגביע הליגה הם הפסידו את הגמר, ועכשיו אני בטוח שהם נשארו עם טעם חמוץ אחרי ההפסד להולנדים, בגביע האנגלי הם כבר הודחו ע"י בלקבורן, אליפות אין בכלל על מה לדבר, ובליגת האלופות כאמור הודחו כבר. אבל עדיין, זה שוד לארסנל שהם לא עלו, זה היה פשוט חצי מגרש להשכרה, לא יקר בכלל. איינדהובן לא עברה את החצי, אבל ארסנל שילמה על אי ניצול ההזדמנויות שלהם. כדור נייח אחד של איינדהובן, ואלכס משנה את הכל. אלכס נתן לארסנל את הגול, ואלכס לקח להם את הכרטיס לשלב הבא. למרות שהם נשדדו, אני שמח שהם עפו מליגת האלופות וששוב תהיה להם עונה בלי תואר.