אלופות: בארסה, ליון, אינטר, ריאל וארסנל בחוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏6/3/07.

1. Number 8 Member

מילאן מנצחת 0:1 משער של קאקה בהארכה ועולה לרבע גמר.

סלטיק בחוץ.

2. Reyes Member

ואתה חושב שבאיירן תגיע לאותה כמות מצבים מול הגנה קצת יותר רצינית מאשר של ריאל? נראה את פודולסקי האימתני (נראה כמו צל של עצמו) מול קראגר ואת ואן בומל+האגריבס מול ג'רארד וסיסוקו.

בסופו של עניין, ריאל הפסידה את ההתמודדות בברנבאו.
    הנקודה שלי היא שהשד ששמו באיירן לא כך כך נורא, ומול קבוצה שלא תשקשק מהאליאנז ארנה ותחטוף גול אחרי 20 שניות, לבאיירן יהיה הרבה יותר קשה.

3. Hala Madrid! Member

כן, מה אתה אומר ? פשוט קבוצה נהדרת, שעלתה בזכות פסילת הגול.

תקשיבו טוב, ולנסיה הולכת עד הסוף.

4. joe Member

תגידו מה אתם מתבכיינים על כזאת שטות1?!
    למה כשראמוס נגע ביד ברחבה לא הגיע לנו פנדל?
    מילא פסלו לכם שער חוקי... אבל הוא נגע ביד לא צמודה בבירור בכדור
    ציפיתי לתרוץ יותר נורמאלי מאוהדי ריאל.

5. orend84 Member

אולי של 2005 , של 99 היה סתם אפור ומגעיל .

6. Hala Madrid! Member

מה זה קשור עכשיו?
    הכדור בכלל לא היה בסביבת שחקני בעיירן, זאת לא יד מכוונת ואין שום סיבה שהשופט ישרוק.

7. Wave Member

אה נכון סליחה, זה בכלל היה הגמר הכי לא דרמטי ומשעמם בהיסטוריה.
    אפור, אה ? איזה ליצן

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

הגול לא חוקי מה לא ברור בזה שהוא נגע ביד ?!?תפנימו כבר השער לא חוקי.

הגיע לבאיירן לעלות היא הייתה טובה יותר מריאל מדריד היום,אין מה לעשות.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אבל היא לא הייתה צמודה. אם היד הייתה צמודה לגוף אז הכדור היה חולף אותו לא נעצר. היד עזרה לו לעצור את הכדור מלהמשיך. זה נגיעה ביד, שימוש ביד וזה לא חוקי בכדורגל.

10. SkiMan Member

נהדר, הצלחת להפליץ עוד שטות מבית היוצר שלך. עוד שוד לרשימה הארוכה השנה שנעשו בכדורגל, באמת שנמאס, פשוט מזוויע. ארסנל דרסה ורמסה את איינדהובן שלא עשתה כלום כל המשחק. רביבו אמר חצי מגרש להשכרה, זה היה יותר כמו 3/4 מגרש. מכבש אימתני של ארסנל עד הגול וגם לאחריו שבסופו, כרגיל העונה, נעשה עוול לקבוצה שמשחקת כדורגל איכותי בהרבה.

וכרגיל בשמינית הגמר, ריאל בחוץ. זהו יום חג לכל מי שמכנה עצמו 'אוהד כדורגל'.
    להתראות קאפלו, ביי ריאל, היו תקועים בצ'מפיונס כמו עצם בגרון.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/07
  11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובגול של ראמוס כן הייתה סיבה, אז השופט שרק. די עם ההתבכיינות, אם אני על הרבה יותר במסטאייה מסוגל לשתוק אז...

באיירן באמת לא הייתה עילוי, אבל מי מתוך ה-8 שעלו כן?

אתה ראית אותו בכלל או שהורדת תקציר 5 שנה אחרי זה? היה משחק מגעיל, בטח ובטח מצידה של מנצ'סטר יונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/07
  12. Number 8 Member

מסיימים את העונה מוקדם מהצפוי, לא נשאר כלום חוץ מלהציל את הכבוד איכשהו ולסיים מקום שלישי.
    בכל מקרה, אני עומד ומוחא כפיים לשחקנים, כולם יודעים שהם נתנו הכל.

good night

Come On Gunners!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/07
  13. Igi Member

נקודה.

באיירן הדהימה אותי היום... התעלתה על עצמה בצורה מטורפת. אם אמרנו שריאל שלטה ללא עוררין במשך 60 דקות בבירנבאו, הגרמנים מחצו היום את ריאל במשך משחק שלם... תקבעו אתם למי מגיע לעלות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הם לא בוכים כי הם אוהדי ריאל מדריד, הם בוכים כי זה כואב להפסיד בכדורגל, ואני הייתי מרגיש כמוהם לא משנה איך הקבוצה שלי נראת. באיירן נראו יותר טוב, אבל בסערת רגשות לא רואים כלום. תן לזה זמן והם יבינו שהם נתנו הופעה מבישה שרק במזל הם לא יצאו מהמשחק בתבוסה.

15. Jose Mourinho Member

מצטער, אבל אני חייב.

ובכן, הבלוף של ארסנל(אינטר) שוב התגלה, כנראה שהעונה שעברה(העונה הנוכחית) בליגת האלופות(הליגה האיטלקית) הייתה בסה"כ נפילה ותת רמה של הקבוצות הגדולות כמו ריאל מדריד(רומא) בשמינית הגמר(מחזור 3) ויובנטוס(מילאן) ברבע הגמר(מחזור 9) בתוספת הגרלה נוחה בדמות ויאריאל(הורדת הליגה של יובנטוס) בחצי הגמר(בקיץ), וראינו שארסנל(אינטר) פגשה קבוצה רצינית בכושר טוב בדמות ברצלונה(ויאריאל?) בעונה שעברה ואיינדהובן(ולנסיה) העונה, אז הבלוף שלה התגלה והיא הפסידה. אפילו שהיום היא הגיעה למיליון מצבים והייתה צריכה וחייבת לטחון את איינדהובן(ולנסיה) או לפחות להבקיע מספיק כדי לעבור שלב, שום תירוץ לא יתקבל כי כנראה שארסנל(אינטר) עדיין נשארה ארסנל(אינטר) של כלל העונות בליגת האלופות - קבוצה לא מספיק טובה שנופלת ברגעי האמת בשלבי הנוקאאוט, הנרי(זלאטן) שוב פעם לא הופיע למשחקים הגדולים, ושוב, העונה שעברה(הנוכחית) הייתה רק צירוף מקרים מזליקי ותו לא, כמו למשל ההגעה של אינטר לחצי הגמר ב2002/2003.
    זה שאבואה(ויירה), רוזיצקי(אדריאנו), פלאמיני(קמביאסו) והוייט(רקובה) היו פצועים והנרי(סטאנקוביץ', דאקור) לא היה כשיר במאת האחוזים אלה לא יותר מסתם תירוצים, ארסנל(אינטר) אמורה להסתדר גם למרות הפציעות ופה העומק בספסל שלה נמדד.
    וכל מה שנכתב פה זה אך ורק בגלל שאלכס נגח טוב כדור קרן לשער(אלביול ואז'אלה חילצו כדורים מקו השער) ולאדיסון מנדס התלבש כדור במשחק הראשון(לאינטר לא ניתן פנדל שהגיע לה). אבל כמובן שכל הביקורות היו מתבטלות אם אחד הכדורים מכל המצבים המסוכנים של ארסנל(אינטר) היה זז טיפה יותר הצידה ונכנס. זה היה הופך את ארסנל(אינטר) לקבוצה ווינרית בעיני כולם, קבוצה איכותית שמראה שההגעה לגמר(רצף הניצחונות המדהים) ליגת האלופות(בליגה האיטלקית) בעונה שעברה(בעונה הנוכחית) לא הייתה מקרית ושהיא מספקת את הסחורה גם בליגת האלופות של העונה.

ליל"ט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/3/07