אלופות: בארסה, ליון, אינטר, ריאל וארסנל בחוץ

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 6, 2007.

1. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אולי נפסיק להתבכיין כבר, כל תקופת מוראטי אנחנו בשפל באירופה חוץ מגביע אופ"א אחד, הקבוצה נכשלת ולא מגיעה רחוק במפעלים האירופאים, זה גם יכולת וגם מזל, לקבוצה חסר יכולת ומזל בשלבי נוק אאוט על מנת לפרק את היריבות, זה ככה זה, האדומים של מילאן יגיעו רחוק העונה שוב, ואנחנו נצטרך לראות אותם רצים באלופות אולי עד הגמר, והם שוב יחשבו שהם שולטים, מה שהם לא מבינים שתמיד עדיף אליפות על פני אולי אבל אולי זכיה בליגת האלופות.

מאנצ'יני פשוט מאמן צעיר ומעצבן שלא הולך לו כמו לאינטר באירופה.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא יודע איך אתם ממשיכים להכתיר את בניטז לגאון...
    במשחק השני הוא מבין האחראים העיקרים לכך שבארסה עוד כמעט ועלתה בחילוף הכל כך אווילי שלו שהוציא את בלאמי. לטעמי הוא היה ונשאר מאמן טוב, אבל מאמן גדול עם מג'יק טאץ' כמו מוריניו או כמו שקאפלו או קרוייף או היצפלד עד לפני כמה שנים היו הוא לעולם לא יהיה. מזל יש לחלק מאיתנו יכולת להיות מאמן ענק שמשפיע ישירות על המשחק רק לבודדים.

לגבי ג'ון אובי מיקל: אומנם ראיתי את המשחק בצורה של קונפרנס ממגרש למגרש אבל אני חייב להגיד שהוא באמת השפיע מאד על המשחק. שבה ובאלאק למרות משחק בינוני ומטה עדיין מוכיחים את הקילר אינסטינקט שצריך אותם, וזה בדיוק הסיבה שאני מהמר על צ'לסי כזוכה במפעל.
    ולמה אברמוביץ נראה כ"כ מופתע מהשער יתרון? כאילו תנועות הגוף שלו הראו אי שביעות רצון וגם חיוך מזוייף.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן הוא גאון והוא המאמן הכי טוב בעולם, הצליח להדיח את אלופת אירופה למרות שהסגל של בארסה יותר טוב מזה של ליברפול בכמה רמות, ואל תשכח שהרדס היו יותר טובים ובהרבה מברסה במשחק הגומלים, הלוואי שהוא יצטרף לאינטר כי נמאס לנו ממאנצ'יני.

4. צ'וצ'ו קמביאסו Member

הגמר יהיה צ'לסי נגד מילאן והכחולים יחגגו בסוף, זה הימור שלי, הסכויים הכי גבוהים במפעל לדעתי הקבוצות שיהיו בחצי הם: באיירן, צ'לסי, מנצ'סטר יונייטד, ומילאן, זה 4 הפיבורטיות לדעתי, שהזוכה תיהיה צלסי בגמר נגד מילאן.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רוזנר לא מתאים לך. מוריניו אכן מאמן הגנה גדול, אך אין לו מושג איך לאמן התקפה. הוא כל החיים חי עם המתפרצות של 4-3-3 ופתאום השנה שהוא מנסה לשחק כדורגל מודרני "חכם" ב 4-4-2 רואים כמה אין לו מושג. אני יושב ורואה משחקים של צ'לסי ואני פשוט בוכה כמה טעיתי לגביו. החזקתי ממנו, אבל אין לו חצי מהיידע של בניטז והיכולת שלו להתכונן למשחקים.

6. Gady Member

ברצלונה - אלופת אירופה...לשעבר. תצוגה נוראית מבחינתי של ברצלונה ב2 המשחקים ובמיוחד במחצית הראשונה אתמול באנפילד, שהייתה כל כך חשובה להמשך המשחק. לפי דעתי ברצלונה הייתה מצליחה לעבור את ליברפול אם הגול של גודיונסן היה במחצית הראשונה. שליטה חסרת תקדים של ליברפול במחצית השנייה, ואין ספור מצבים שחבל שלא הניבו לנו שערים יפה מראה. 2 משקופים של ליברפול במחצית הראשונה של ריסה ושל סיסוקו נתנו לי תחושה של פספוס גדולה במחצית. מחצית שנייה, לא כל כך הפתיעה אותי, ברצלונה תפסה את עצמה בידים, וליברפול רק רצתה שהזמן יעבור. בעיטה של רונאלדיניו לקורה גרמה ללב שלי ליפול לתחתונים, אח"כ הוא נפל במילא בגול של גודיונסן (נפלא יש לציין).
    רבע שעה מורטות עצבים, אבל בסוף השריקה הגדולה הגיעה, מה שגרם לי לקפוץ מן הכורסה ולרקד כמו אלי אילדיס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx. הנהמות והשירה הגדולה של אלפי האנגלים בסיום אכן ריגשה אותי, לא כל יום מעיפים את אלופת אירופה...לשעבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx.

בקשר למשחק של ליון ורומא, אמנם לא ראיתי את המשחק, אבל את התקציר הספורט5 אכן כן ואני יקצר בדברי, כל כך קיויתי שהצרפתים יעברו את רומא, ליון בבית, מגיעה אחרי ניצחון גדול על סט אטיין, פשוט באנקר. לא רציתי כל כך מהר להפסיק לראות את ליון בליגת האלופות ואת ז'וז'יניו לא בועט בעיטות חופשיות נגד אריות אירופה, פשוט לא רציתי. ליון לא נחתה טובה בשנה החדשה, באמת שאני מודה שעד לפני כמה חודשים חשבתי שליון מסוגלת ללכת עד הסוף, או לפחות לשלבים הסופיים. רומא שיחקה אותה, לא כל קבוצה מנצחת 2:0 את ליון בביתה, באמת מגיעה להם את כל הכבוד שבעולם, "פדלדה" פשוט מרהיב של מנסיני, תענוג של שער. למרות שליון החזיקה 70% המשחק בכדור (נתון בדוק), רומא שיחקה בצורה מושלמת ומאוד מחושבת, הפסד ראשון של ליון בבית אחרי 18 משחקים בצ'מפיונס ליג שולח אותה הבייתה ואת טוטו ולהקתו היישר לרבע הגמר.

7. Jose Mourinho Member

רק לא בניטז לאינטר, שונא את דרך האימון וניהול הרוטצייה שלו. איכסה של מאמן. הדבר האחרון שאני רוצה הוא שאינטר תראה כמו ליברפול שלו, בעיקר בליגה. בעעע.

ודבר בשם עצמך. לי לא נמאס ממנצ'יני והוא ממש לא אשם בחוסר המזל שהיה לאינטר בצמד המפגשים הזה עם פציעות של 3 שחקני מפתח וניצול הזדמנויות לקוי.
    ללכת על התקפה? הכי קל להגיד "למה מנצ'יני לא הוציא את כל שחקני ההגנה והכניס את כל שחקני ההתקפה?!". התשובה היא: כדי לא לספוג שער שיחסל את הסיכויים של אינטר לעבור שלב באופן סופי.
    החילופים שלו אומנם היו צפויים, אבל לא היו לו אופציות אחרות. קרספו לא היה חד בגרוש ולכן היה צורך להכניס את קרוז. פיגו ההתקפי נכנס במקום דאקור ההגנתי, זה לא חילוף התקפי? גרוסו נכנס לשחק במקום מאקסוול ולמרות שעל הנייר שניהם מגנים שמאליים, גרוסו עלה לשחק כקיצוני שמאלי בעוד בורדיסו זז מעמדת הקשר האחורי לעמדת המגן השמאלי, וזאנטי נשאר הקשר היחיד מאחור.

Last edited by a moderator: Mar 7, 2007
  8. -=Messi=- Member

ברסה עפה בכבוד. שיחקה הרבה יותר טובה מליברפול שהתסגרו בסוף, מחצית ראשונה היה משחק שקול אבל מחצית שנייה ברסה לחצה על הגז וחבל שלא עלתה...פשע לכדורגל.

9. Wave Member

מחצית ראשונה שקולה? ליברפול שלטו לגמרי ורק במזל ואלדז לא הוציא 3 כדורים מהרשת.
    פשע לכדורגל? למה? ליברפול היתה יותר טובה בסיכום 2 המשחקים, שום פשע ושום כלום.

Last edited: Mar 7, 2007
  10. MHFC Member

ציפיתי לכך שברסה לא תצליח לעבור את ליברפול, לאחר ההפסד קאמפ-נואו, והיא אכן לא עברה. ליברפול עם משחק טקטי פשוט נהדר, סגרה את ברסה בצורה הטובה ביותר שיכלה לעשות, כתוצאה מהסגירה הנהדרת הזו של ליברפול, ברסה איבדה הרבה מאוד כדורים, לא הצליחה ליצור התקפות מתוכננות, והמשחק של הקטלונים היה לא מסודר בעקבות כך. למרות זאת עדיין ברסה הגיעה למספר מצבים, בעיקר במחצית השנייה, שבה גם גודיונסן כבש את השער שלא הספיק בסופו של דבר לזכות ברסה. ליברפול איכשהו לא הצליחה לכבוש, ריסה עם כמה בעיטות מצוינות לעבר השער שבמזל לא נכנסו, כנ"ל לגבי סיסוקו וקויט שהיו קרובים להבקיע במחצית הראשונה, אבל היה הרבה חוסר מזל לליברפול, והרבה מזל לברסה.

הרבה מחמאות מגיעות לרומא, אבל הרבה מאוד. לאחר 0-0 שלא כל-כך נתן ביטחון לרומאים לקראת הגומלין בז'רלאן מכיוון שגם ליון לא הפסידה כבר 18 משחקים רצופים בביתה. ליון עלתה עם מערך מאוד התקפי של 4-3-3, לעומת רומא שפתחה עם טוטי לבד בחוד. ועדיין למרות המרעך של ה-5 קשרים אפשר היה לראות הצטרפות נהדרת בשער של טוטי, לאחר התקפה מתפרת. בקשר לשער של מנסיני, איזה שער מדהים, אחד השערים היפים העונה בליגת האלופות, שגם היה השער הראשון שלו העונה באירופה. ההגנה של ליון הייתה בושה וחרפה, השמירה על מנסיני הייתה גרועה, השמירה על טוטי הייתה גרועה...מה שהעניק לרומא את 2 השערים.

אגב כל הכבוד לולנסיה, שמח שהיא הדיחה את אינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .

היום מילאן תפגוש את סלטיק, אנג'ילוטי יעלה עם חלוץ אחד בלבד (עם כל הכבוד קאקה וג'ילארדינו לא 2 חלוצים, קאקה הוא יותר קשר). כבר 4 משחקים ברציפות שמילאן לא מנצחת בליגת האלופות, הפעם בבית ובמשחק שבו חייבים ניצחון, ולא שום תוצאה אחרת, יספיק לה לרבע הגמר, ונקווה שזה מה שיקרה.

אגב אינטר פעם היית אנטי מנצ'יני לחלוטין, וגם כשעה דברים טובים לא ידעת להחמיא לו כמעט, ועכשיו הוא לא נמאס עלייך? מנצ'יני כן אשם בהדחה הזו של אינטר. אם אינטר מציגה כדורגל נהדר בליגה האיטלקית (ונעזוב את זה שהיא חלשה), ובאירופה כמו אתמול היא לא מצליחה לעשות זאת, זה מציג משהו, ועל זה אחראי המאמן.

11. yakirmaimon Member

אני חייב להודות: ליברפול הפתיעה אותי בשמינית גמר ליגת האלופות.
    אני לוקח את שני המשחקים של ברצלונה וליברפול, במשחק הראשון בקאמפ נואו ליברפול היייתה טובה יותר, במשחק אתמול ליברפול הייתה צריכה להביס את ברצלונה, ואני שואל: זוהי ברצלונה שאתם אומרים שהיא הקבוצה הטובה בעולם? אני לא יכול לראות משהו אחד שהוא טוב בקבוצה הזאת, השנה ברצלונה קבוצה לא טובה, פשוט מאוד, רונאלדיניו הוא שחקן "גדול" שבכל המשחקים הגדולים האחרונים של ברצלונה נעלם, אטו רב עם עצמו, מסי הוא ילד טוב שנדב יעקבי עשה ממנו שחקן גדול, וחוץ מדקו שהוא אכן שחקן גדול שמצדיק את עצמו כל משחק ומשחק, אני לא רואה עוד נקודות אור חיוביות בברצלונה, במיוחד לא אלה שהתקשורת שלנו יוצרת כשהיא מנסה לשכנע אותם שבברצלונה השחקנים הטובים היפים העשירים הכשרוניים בעולם, טוב מאוד שברצלונה עפה, לא הגיע לה לעלות, אפילו לא בצחוק.
    בניטז הגאוני- פשוט הימם אותי אתמול, כמו במשחק הראשון, אבל אתמול במחצית הראשונה ראיתי קבוצה של סמרטוטים, שחקנים שעל הנייר הם סרמטוטים, שפשוט מאוד יודעים לשחק כקבוצה, וכך כל שחקן מוציא מעצמו 100 אחוז, ונראה כשחקן מצויין. שחקנים כמו סיסוקו, שחקנים בינוניי על הנייר, אבל תראו איך בניטז מוציא מהם את המיטב, זה גדולתו של מאמן, ובגלל זה בניטז הוא מאמן שאני מאוד מעריך, כשרואים את המשחק של ליברפול אתמול ואת העבודה של השחקנים על המגרש, מבינים שזוהי עבודה של מאמן, שמצליח לחבר את הקבוצה והשחקנים ומצליח להוציא משחקנים את מיטבם.
    גם הקהל המופלא גרם לי ליהנות אתמול מהמשחק, ולמרות שאני יודע שליברפול לא תגיע עד הסוף השנה, אני אתמול נהנתי לראות את הקבוצה הזאת, שלרוב זלזלתי בה, משחקת כדורגל, נכון, חכם, אפילו יפה במחצית הראשונה. תודה ליברפול, על שהעפתם את הקאטלונים, ובצדק.

12. saviola Member

אינטר, בוא נחזור לשורה התחתונה. הקבוצה שלך בחוץ. הנסיבות זה לא הדבר העיקרי כאן, אלא פשוט שעם כל הדיבורים אינטר אפילו לא הגיעה לרבע הגמר. 17 נצחונות, בלתי מנוצחים, בלה בלה בלה, לוזרים נשארים לוזרים. גם לרשום את כל השחקנים המובילים בליגה האיטלקית לא הופך את הרצף של אינטר לדבר יותר גדול. כבודו במקומו מונח, אבל הוא הושג בעונה של תת רמה. שוב? עם יובנטוס בליגה (אפילו יובנטוס של השנה) זה פשוט לא היה קורה. זלאטאן? מה בדיוק אני אמור לזכור ממנו ביובנטוס? שערים נגד ראפיד וינה, או שער ממטר נגד באיירן? או אולי את מה שהוא עשה בקיץ... תכלס? טוב שהוא עזב, מקום ביובה החדשה אין לו, הוא עוד יתחנן לחזור בקיץ, ולדעתי הוא העסקה הטובה ביותר שיובה עשתה בקיץ הזה: מצאה פראיירית שתשלם כל כך הרבה בשביל שחקן כזה מגעיל.

13. Jose Mourinho Member

לא, זה משאיר אותו כמו שהוא. הישג ענק שאף קבוצה בטופ-5 של הליגות באירופה לא הצליחה לעשות מעולם.

1. תת רמה? לא, אומנם הליגה מעט פחות חזקה מעונות קודמות אבל עדיין אחת מ3 הטובות בעולם. סופר-אינטר? כן.
    2. אולי נקים פה בפורום את אגודת הנביאים הרשמית בישראל? מאיפה לך שיובה הנוכחית הייתה מצליחה לעצור את אינטר? נורא נחמד שאתה מציג את זה כעובדה.

בעונה הראשונה שלו ביובה הוא היה פנומנלי בכל המסגרות, אומנם לא כמו עכשיו באינטר כי מאז הוא השתפר אבל בהחלט אדיר. בעונה שעברה קאפלו הרס אותו והפך אותו מפנטזיסטה למוריד כדורים ארוכים, אין לי מושג למה ואיך כי לא נכחתי באימונים של יובנטוס אבל לא היה קשה לראות ששחקן צבעוני כמו זלאטן סבל מאוד שם בעונה שעברה מהאפרוריות של הקבוצה.

למה, כי טרזגה(הנוכחי), דל-פיירו, בוז'ינוב, פלאדינו וזלאייטה עולים עליו בפרמטר כלשהו? זלאטן שחקן התקפה טוב יותר מכל אלה שיש ביובה כיום.
    יתחנן לחזור בקיץ? למה נראה לך?

בהחלט. והוא שווה כל אגורה מהסכום ששולם עליו. IBRACADABRA IL FENOMENON, הלוואי שיישאר באינטר עד סיום הקריירה.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא רוצה את בניטז?????, לו היה לבניטז סגל כמו זה של מאנצ'יני ליברפול הייתה ללא ספק במקום הראשון בליגה האנגלית, אבל בגלל שהסגל של ליברפול לא יכול להתמודד על הליגה וליגת האלופות ביחד, הם מעדיפים לתת את הכל בליגת האלופות, ואל תשכח איך שליברפול זכתה בליגת האלופות לפני שנתיים למרות שהיה להרבה קבוצות סגל שחקנים יותר טוב מליברפול , דוגמא : ברסה,יובה,מילאן,אינטר,ריאל,באיירן,ארסנל,מנצ'סטר יונייטד,צ'לסי,....................

15. -=Messi=- Member

פשע ענק! שדידת בנק גם...מחצית ראשונה ליברפול שיחקו על ריסה וחוץ מהבעיטות שלו, הם לא עשו שום דבר מאורגן, מחצית שנייה ברסה טרפה אותם. ליברפול לא מצליחה לייצר 2 פסים, בהחלט פשע לראות אותם במקום בארסה.